Dodaj do ulubionych

POCZTA GAZETY SŁUPEM OGŁOSZENIOWYM?

11.09.01, 08:44
Jestem zbulwersowana. W swojej skrzynce pocztowej na gazecie znalazłam plakat
wyborczy: zdjecie + życiorys jednej z kandydatek do Sejmu. Nazwisko przez
litość zmilczę. Czy do kogoś jeszcze takie niechciane listy przychodza?
Obserwuj wątek
    • Gość: mmikki Re: POCZTA GAZETY SŁUPEM OGŁOSZENIOWYM? IP: *.chello.pl 11.09.01, 08:53
      Skoro podajesz swoją pocztę, licz sie z tym, że w skrzynce znajdziesz wszystko.
      Prawie codziennie wyjmuję ulotki wyborcze zza wycieraczki samochodu (zresztą
      wolę je od reklamówek burdeli) , ze skrzynki pocztowej, podnoszę leżące u mych
      stóp na wycieraczce... są wśród stosu reklam, który napływa do mnie stosami.
      Nie popełniam jednak takiego błędu, by upubliczniać moją pocztę - adres
      emailowy znają tylko przyjaciele.
      • eela Re: POCZTA GAZETY SŁUPEM OGŁOSZENIOWYM? 11.09.01, 09:06
        Adres jest z konieczności. Zalogowałam się, żeby nikt nie korzystał z mojego
        nicka
        • sloggi Re: POCZTA GAZETY SŁUPEM OGŁOSZENIOWYM? 11.09.01, 11:15
          eela napisał(a):

> Adres jest z konieczności. Zalogowałam się, żeby nikt nie korzystał z mojego
          > nicka

I ja wciąż wykasowuję śmiecie z moich kont mailowych - eelu, musimy brać na
          wstrzymanie
    • palker Re: POCZTA GAZETY SŁUPEM OGŁOSZENIOWYM? 11.09.01, 09:34
      Muszę cię Elu zasmucić. To nieusuwalna wada wszystkich darmowych kont. Musisz
      to przeżyć albo... zrezygnować. Ja po prostu wszelki niechciany spam cierpliwie
      usuwam ręcznie, najczęściej bez czytania treści.
      • eela Re: POCZTA GAZETY SŁUPEM OGŁOSZENIOWYM? 11.09.01, 11:08
        Witaj. Dla Ciebie informacja - ta baba reklamuje się, że jest z Targówka :-D
        • Gość: palker Re: POCZTA GAZETY SŁUPEM OGŁOSZENIOWYM? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 11:27
          Wiem bo dostałem to samo a na dodatek dwa razy pod rząd. Znak przedwyborczego
          ożywienia UW na Targówku :-))
          • Gość: boa Re: POCZTA GAZETY SŁUPEM OGŁOSZENIOWYM? IP: *.chello.pl 11.09.01, 12:15
            Ja też jestem kobietą i jestem z Targówka. Jeśli wogóle pójdę głosować, to na
            kobietę. Wrzuć mi maila tej kandydatki do skrzynki: raiga@poczta.onet.pl.
            Dlaczego Targówek ciebie eelu śmieszy?
            • eela Re: POCZTA GAZETY SŁUPEM OGŁOSZENIOWYM? 11.09.01, 14:31
              Gość portalu: boa napisał(a):

> Ja też jestem kobietą i jestem z Targówka. Jeśli wogóle pójdę głosować, to na
              > kobietę. Wrzuć mi maila tej kandydatki do skrzynki: raiga@poczta.onet.pl.
              > Dlaczego Targówek ciebie eelu śmieszy?

Ojej, Targówek mnie nie smieszy, skądże znów. Rozśmieszyło mnie zestawienie, bo
              ja akurat jestem z Mokotowa. Nie mam już tego mejla, wyrzuciłam go. Może jeszcze
              ma go palker, to Ci przesle
              • Gość: boa Re: POCZTA GAZETY SŁUPEM OGŁOSZENIOWYM? IP: *.chello.pl 11.09.01, 14:36
                Z góry dziękuję. I jeśli macie coś o innych kandydujących kobietach, także
                pakujcie mi do skrzynki.
            • Gość: palker Re: palker z Targówka do boa z Targówka - przesyłka specjalna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 17:44

> Ja też jestem kobietą i jestem z Targówka. Jeśli wogóle pójdę głosować, to na
              > kobietę. Wrzuć mi maila tej kandydatki do skrzynki: raiga@poczta.onet.pl.
              > Dlaczego Targówek ciebie eelu śmieszy?

Ela jest wręcz fanką Targówka :-). Jako fan Eli, specjalnie dla ciebie,
              przesłałem ci pocztą emaliowaną ulotkę wyborczą, o której była mowa. Serdecznie
              pozdrawiam.
    • hubar Re: POCZTA GAZETY SŁUPEM OGŁOSZENIOWYM? 11.09.01, 15:08
      Mamy te same problemy i te same wątki. Zajżyj na Łódź do wątku : czemu
      kandydaci do parlamentu...

pozdrowy z Łodzi
    • Gość: boa Re: POCZTA GAZETY SŁUPEM OGŁOSZENIOWYM? IP: *.chello.pl 11.09.01, 19:49
      Palker, dzięki. Przesyłka odebrana. Ogłaszam światu że Palker to facet, który
      dotrzymuje słowa.
      • Gość: palker Re: POCZTA GAZETY SŁUPEM OGŁOSZENIOWYM? IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 11.09.01, 20:45
        Zawsze do usług :-)
      • eela Re: POCZTA GAZETY SŁUPEM OGŁOSZENIOWYM? 12.09.01, 09:30

> Palker, dzięki. Przesyłka odebrana. Ogłaszam światu że Palker to facet, który
        > dotrzymuje słowa.

Zdradzę Ci, że palker jest z Targówka, może się widujecie na osiedlowej drodze?
        Chyba nie podpadłam pod ustawę o ochronie danych osobowych?
        • Gość: boa Re: POCZTA GAZETY SŁUPEM OGŁOSZENIOWYM? IP: *.chello.pl 12.09.01, 09:38
          Rewela! Napisz mi prędko, po czym go rozpoznam? Mężczyzna, który jesy a/
          uprzejmy, b/ słowny, musi wzbudzić zainteresowanie każdej kobiety. A jeśli przy
          tym jest z Targówka, to musi być facetem idealnym.
          • eela Re: POCZTA GAZETY SŁUPEM OGŁOSZENIOWYM? 12.09.01, 12:25

> Rewela! Napisz mi prędko, po czym go rozpoznam? Mężczyzna, który jesy a/
            > uprzejmy, b/ słowny, musi wzbudzić zainteresowanie każdej kobiety. A jeśli przy
            >
            > tym jest z Targówka, to musi być facetem idealnym.

Hmmm, to powinien napisac palker, ale niech tam. Jest wysoki, szczupły, ma włosy
            i nie nosi kolczyków w uszach. Już kiedys pisałam. Pozdro

• Gość: garma Re: POCZTA GAZETY SŁUPEM OGŁOSZENIOWYM? IP: *.chello.pl 15.09.01, 01:11
              Mnie ulotki wyborcze nie przeszkadzają. Uważam, że kandydaci do parlamentu
              powinni podawać informacje o sobie i o tym , że kandydują. :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka