eela 11.09.01, 08:44 Jestem zbulwersowana. W swojej skrzynce pocztowej na gazecie znalazłam plakat wyborczy: zdjecie + życiorys jednej z kandydatek do Sejmu. Nazwisko przez litość zmilczę. Czy do kogoś jeszcze takie niechciane listy przychodza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmikki Re: POCZTA GAZETY SŁUPEM OGŁOSZENIOWYM? IP: *.chello.pl 11.09.01, 08:53 Skoro podajesz swoją pocztę, licz sie z tym, że w skrzynce znajdziesz wszystko. Prawie codziennie wyjmuję ulotki wyborcze zza wycieraczki samochodu (zresztą wolę je od reklamówek burdeli) , ze skrzynki pocztowej, podnoszę leżące u mych stóp na wycieraczce... są wśród stosu reklam, który napływa do mnie stosami. Nie popełniam jednak takiego błędu, by upubliczniać moją pocztę - adres emailowy znają tylko przyjaciele. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: POCZTA GAZETY SŁUPEM OGŁOSZENIOWYM? 11.09.01, 09:06 Adres jest z konieczności. Zalogowałam się, żeby nikt nie korzystał z mojego nicka Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: POCZTA GAZETY SŁUPEM OGŁOSZENIOWYM? 11.09.01, 11:15 eela napisał(a): > Adres jest z konieczności. Zalogowałam się, żeby nikt nie korzystał z mojego > nicka I ja wciąż wykasowuję śmiecie z moich kont mailowych - eelu, musimy brać na wstrzymanie Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: POCZTA GAZETY SŁUPEM OGŁOSZENIOWYM? 11.09.01, 09:34 Muszę cię Elu zasmucić. To nieusuwalna wada wszystkich darmowych kont. Musisz to przeżyć albo... zrezygnować. Ja po prostu wszelki niechciany spam cierpliwie usuwam ręcznie, najczęściej bez czytania treści. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: POCZTA GAZETY SŁUPEM OGŁOSZENIOWYM? 11.09.01, 11:08 Witaj. Dla Ciebie informacja - ta baba reklamuje się, że jest z Targówka :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: POCZTA GAZETY SŁUPEM OGŁOSZENIOWYM? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 11:27 Wiem bo dostałem to samo a na dodatek dwa razy pod rząd. Znak przedwyborczego ożywienia UW na Targówku :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boa Re: POCZTA GAZETY SŁUPEM OGŁOSZENIOWYM? IP: *.chello.pl 11.09.01, 12:15 Ja też jestem kobietą i jestem z Targówka. Jeśli wogóle pójdę głosować, to na kobietę. Wrzuć mi maila tej kandydatki do skrzynki: raiga@poczta.onet.pl. Dlaczego Targówek ciebie eelu śmieszy? Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: POCZTA GAZETY SŁUPEM OGŁOSZENIOWYM? 11.09.01, 14:31 Gość portalu: boa napisał(a): > Ja też jestem kobietą i jestem z Targówka. Jeśli wogóle pójdę głosować, to na > kobietę. Wrzuć mi maila tej kandydatki do skrzynki: raiga@poczta.onet.pl. > Dlaczego Targówek ciebie eelu śmieszy? Ojej, Targówek mnie nie smieszy, skądże znów. Rozśmieszyło mnie zestawienie, bo ja akurat jestem z Mokotowa. Nie mam już tego mejla, wyrzuciłam go. Może jeszcze ma go palker, to Ci przesle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boa Re: POCZTA GAZETY SŁUPEM OGŁOSZENIOWYM? IP: *.chello.pl 11.09.01, 14:36 Z góry dziękuję. I jeśli macie coś o innych kandydujących kobietach, także pakujcie mi do skrzynki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: palker z Targówka do boa z Targówka - przesyłka specjalna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 17:44 Gość portalu: boa napisał(a): > Ja też jestem kobietą i jestem z Targówka. Jeśli wogóle pójdę głosować, to na > kobietę. Wrzuć mi maila tej kandydatki do skrzynki: raiga@poczta.onet.pl. > Dlaczego Targówek ciebie eelu śmieszy? Ela jest wręcz fanką Targówka :-). Jako fan Eli, specjalnie dla ciebie, przesłałem ci pocztą emaliowaną ulotkę wyborczą, o której była mowa. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: POCZTA GAZETY SŁUPEM OGŁOSZENIOWYM? 11.09.01, 15:08 Mamy te same problemy i te same wątki. Zajżyj na Łódź do wątku : czemu kandydaci do parlamentu... pozdrowy z Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boa Re: POCZTA GAZETY SŁUPEM OGŁOSZENIOWYM? IP: *.chello.pl 11.09.01, 19:49 Palker, dzięki. Przesyłka odebrana. Ogłaszam światu że Palker to facet, który dotrzymuje słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: POCZTA GAZETY SŁUPEM OGŁOSZENIOWYM? IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 11.09.01, 20:45 Zawsze do usług :-) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: POCZTA GAZETY SŁUPEM OGŁOSZENIOWYM? 12.09.01, 09:30 Gość portalu: boa napisał(a): > Palker, dzięki. Przesyłka odebrana. Ogłaszam światu że Palker to facet, który > dotrzymuje słowa. Zdradzę Ci, że palker jest z Targówka, może się widujecie na osiedlowej drodze? Chyba nie podpadłam pod ustawę o ochronie danych osobowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boa Re: POCZTA GAZETY SŁUPEM OGŁOSZENIOWYM? IP: *.chello.pl 12.09.01, 09:38 Rewela! Napisz mi prędko, po czym go rozpoznam? Mężczyzna, który jesy a/ uprzejmy, b/ słowny, musi wzbudzić zainteresowanie każdej kobiety. A jeśli przy tym jest z Targówka, to musi być facetem idealnym. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: POCZTA GAZETY SŁUPEM OGŁOSZENIOWYM? 12.09.01, 12:25 Gość portalu: boa napisał(a): > Rewela! Napisz mi prędko, po czym go rozpoznam? Mężczyzna, który jesy a/ > uprzejmy, b/ słowny, musi wzbudzić zainteresowanie każdej kobiety. A jeśli przy > > tym jest z Targówka, to musi być facetem idealnym. Hmmm, to powinien napisac palker, ale niech tam. Jest wysoki, szczupły, ma włosy i nie nosi kolczyków w uszach. Już kiedys pisałam. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garma Re: POCZTA GAZETY SŁUPEM OGŁOSZENIOWYM? IP: *.chello.pl 15.09.01, 01:11 Mnie ulotki wyborcze nie przeszkadzają. Uważam, że kandydaci do parlamentu powinni podawać informacje o sobie i o tym , że kandydują. :-) Odpowiedz Link Zgłoś