IP: *.chello.pl 08.06.05, 13:57
Witam.
Czy ktoś korzysta z usług sieci lecznic EnelMed?? Czy mają tam dobrych
lekarzy? Czy nie ma problemu z zapisem na wizyte? A może ktoś posiada kartę
abonamentową? Warto zainwestować? Czy wszystko działa tak dobrze,jak piszą na
swojej stronie ;))
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: qba Re: enelmed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 17:42
      Ja chodze do dentysty, dr. Przewodowski. Bardzo mi pasuje - sympatyczny i
      kompetentny facet, poza tym mam bliziutko (zacisze). W ciagu ~10 lat korzytslem
      tam z roznych opcji - od internisty po powazniejszy zabieg w narkozie i bylo
      OK. Czasem nawali rejestracja. I juz niestety nie potwierdzaja wizyt przez
      tel :-(

Co do abonamentow - nie wiem, czy warto.
      pozdrawiam, kuba
    • Gość: Maciek Re: enelmed IP: *.axa-polska.pl 07.05.14, 11:04
      Poziom obsługi w enel-med stał się koszmarny. Dodzwonić się do nich od paru miesięcy graniczy z cudem..
    • Gość: Abonenent Re: enelmed IP: *.play-internet.pl 30.06.14, 10:27
      Ja korzystam z abonemantu. Niestety zepsuli sie bardzo. Zeby sie dodzwonic to czlowiek traci cierpliwosc. Nie wiem kto tam odpowiada za call center ale powinien dostac za to dozywocie w kamieniolomach. Na infolinni nin stop slychac "wszyscy konsultanci sa zajeci, czas oczekiwania 3 min" po czym "zadzwon za klika minut" i rozlaczaja. I tak 6 razy z kolei dzis mialam.
      Do dobrych specjalistow dostac sie jest ciezko. Do tych koepskich, ktorych nie wiem po co trzymaja zawsze sa miejsca.
      Ogolnie, nie polecam :|
    • Gość: asiorek.g Re: enelmed IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.15, 19:59
      Witam zdecydowanie odradzam. Poziom obsługi drastycznie się pogorszył. Po południami aby
      dodzwonic się na infolinię czeką się ok 15 mn!! Wizyta "od ręki" jest u lekarza tak profesjonalnego który równie dobrze mógłby sprzedawać ziemniaki. Aby dostać się do tych lepszych czekasz jak Państwowo po kilka miesięcy!!! Prowadzenie ciąży u dobrego lekarza jest na skaraju karkołomnych poszukiwań i walki o miejsce, osobno usg osobno badania,osobno wizyta już Państwowo zostałam lepiej obsłużona. DRAMAT !!!
    • Gość: Kaśka Re: enelmed IP: *.ksi-system.net 01.01.17, 17:14
      Tak posiadam karte abonamentowa- Enelmed to najgorsze centrum medyczne jakie mozna sobie wyobrazić. Niekompetentni lekarze denna obsługa.
    • Gość: Marzena Re: enelmed IP: *.jmdi.pl 20.01.17, 18:25
      Zgadzam się , obsługa na poziomie zerowym, jak odwołują wizytę to proponują takie terminy które nie są zadowalające , wcale nie zważają na to co pacjent chce. Nigdy ,bynajmniej w moim przypadku nie oddzwonili z propozycją terminu tylko samemu trzeba było dzwonić. O skierowaniach papierowych nie wspomnę,jak się przypadkiem zapomni takiego skierowania to wielką łaskę robią aby przyjąć. Okropne. Nie polecam. Prowadzenie ciąży przez lekarzy pozostawia wiele do życzenia , chodzę prywatnie do świetnego lekarza i przynajmniej wiem za co płace . Nie polecam Enel med .
    • malwa2310 Re: enelmed 24.01.17, 10:25
      A ja bardzo polecam Enel Med. Wszyscy są zawsze mili i pomocni, lekarze kompetentni i i dostępni niemal od ręki – wiadomo, że na wizytę u specjalisty trzeba poczekać kilka dni, ale to i tak o niebo krótszy okres od państwowej przychodni… Dbają o pacjenta najlepiej jak można – pakiety nie są drogie, a nawet nie ma co porównywać do działalności nfzt-u. Znajoma prowadziła ciążę u ginekologa w Enel Medzie i bardzo sobie te wizyty chwaliła. Z czystym sumieniem polecam to miejsce.
    • iredwena Re: enelmed 25.01.17, 16:05
      Też się zastanawiam nad tym pakietem. Czy możecie powiedzieć jakie są terminy do lekarzy, bo na infolinii pani reklamuje że w ciągu u24 godzin do lekarza pierwszego kontaktu a do specjalisty maxymalnie tydzień czasu, ale koleżanka która jest w innej sieci mówiła że do byle jakiego to owszem a do dobrych to tam ona ma kolejki na około 2-3 miesiące czekania jak na NFZ :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka