Dodaj do ulubionych

Zakusy na przychodnię studencką

28.06.05, 23:12
wiejcie spod skrzydeł pee(r)(s)elowskiego marszałka!
metropolię z jej problemami ma w nosie.
chyba, że jakiś maszt radiowy się wywróci i będzie mógł protestować przeciwko
odbudowie...
Obserwuj wątek
    • Gość: kamaoka Re: Zakusy na przychodnię studencką IP: 217.98.101.* 29.06.05, 08:07
      heh, jestesm studentka uniwersytetu i moge powiedziec wszystkim "bojacym sie" -
      macie prawo do dwoch lekarzy - jednego w miejscu zameldowania i drugiego tam
      gdzie studiujecie, koneic kropka! a ta pzrychodnia robi sprytnie tak ze wysylya
      informachje do funduszu ze jest wlasnie "tym pierwszym" (z zamieszkania)
      lekarzem studenta w zwiazku z czym traci sie lekarza swojego "miejscowego", sama
      przez to przeszlam, teraz uporzadkowalam wszystko i jestem zapisana normalnie u
      siebie i w szpitalu na czerniakowskiej i jestem bardzo zadowolona:)
    • Gość: hgw Re: Zakusy na przychodnię studencką IP: 212.244.167.* 29.06.05, 11:19
      Czy istnieje tutaj jakiś korektor???

Powinno być: "czy KILKUDZIESIĘCIU studentów i pracowników..."

To pierwszy artykuł autora? Gratuluję nowej pracy. Do roboty!
    • Gość: doświadczeni Re: Zakusy na przychodnię studencką IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.06.05, 14:36
      We Wrocławiu także połączono ZOZ dla Szkół Wyższych z ZOZ -em Śródmieście
      decyzją nomen omen byłego ministra ,ówczesnego lekarza miejskiego i to był
      koniec akademickiego ZOZ. A miał być też większy , atrakcyjniejszy , lepsza
      oferta , więcej poradni , większe oszczędności itd. Dziś zadłużony ,
      niewydolny , zdychajacy ZOZ w przetargu wygrała - bynajmniej nie spółka
      pracowników. Uczcie się na błędach innych , nie swoich.
    • Gość: Jazon Re: Zakusy na przychodnię studencką IP: *.acn.waw.pl 29.06.05, 20:59
      No może nareszcie coś się ruszy w tej "przychodni". Studiuję na Politechnice, za każdym razem gdy potrzebowałem pomocy lekarskiej srogo się nacinałem. A to musi się pan zarejestrować u nas i zrezygnować u siebie w miejscu zameldowania, a to pani doktor miała zły dzień i zwymyślała pacjentów-studentów że z byle gorączką przyłażą do niej, a starsi ludzie mają powazniejsze schorzenia i oni mają pierwszeństwo. Odradzam korzystanie z "akademickiej" - kto w ogóle napisał że to studencka? BZDURA!!!!!!!!!!!!!!
      • karolina-s5 Re: Zakusy na przychodnię studencką 29.06.05, 21:00
        A Ty niby jesteś studentem? Bzdura...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka