Dodaj do ulubionych

Hanna Gronkiewicz-Waltz robi porządek w warszaw...

15.07.05, 23:47
Pani Haniu dziękujemy!!! sam na własne oczy widziałem jak pani rozpędziła
próbę ustawienia wyborów na Pradze Południe. Było to wspaniałe. Teraz
piskorczycy boją się o własne tyłki, wiedzą, że skończyło się ich panowanie i
teraz będą musieli podporządkować się wymogom demokracji.
Obserwuj wątek
    • kent_7 wywalić piskorczyków 16.07.05, 00:17
      proszę się udać na Aleje Ujazdowskie 18 i zobaczyć ich bazę. jak oni się tam
      ładnie zachowują. tuż przy wejściu pokoik jana artymowskiego. co chwila się tam
      ktoś złazi, nie żadko piją piwo, przeklinają na ch... i k... sam artymowski to
      niezłe ziółko. przewodniczący sił zbrojnych piskorza (stowarzyszenie młodzi
      demokraci), chyba jeden z jego asystentów. prywatnie jest to totalny prostak,
      ubzdurał sobie że jest najważniejszy i wszyscy mają mu być posłuszni. dobrze że
      w 2002 roku nie został ponownie radnym. jest teraz w radzie nadzorczej czegoś
      tam. NAJLEPSZY SPOSÓB NA PISKORCZYKÓW -NIECH ODCHODZĄ Z POLITYKI!!! oni bez tego
      są bezużyteczni. nie dadzą sobie rady w życiu, dlatego są strasznie
      niebezpieczni. członkowie PO -pokażcie im na wyborach co o nich sądzicie. niech
      zobaczą jakie mają faktyczne poparcie w partii
      • Gość: bonzo artymowski nie będzie nandydował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 02:01
        i bardzo dobrze. nawet na radzie krajowej pokazano temu gościowi co o nim sądzą.
        tusk powinien rozwalić teraz smd jako wylęgarnię piskorczyków
        • reduta_ordona Zajrzyjcie na listy, platforma jest partią ok 18.07.05, 14:23
          Słucham Pawła Śpiewaka i wiem, że mówi prawdę, potem widzę, że kandyduje z
          listy PO. Pani Gronkiewicz Waltz to bardzo godna kobieta, a jest w PO na 1
          miejscu. PO dokaonała wyboru i jest to wybór za obywatelami a przeciw
          kolesiostwu. Może to boli ludzi z partyjnych układów, ale Polacy to widzą i
          zaczynają ufać platformie.
          • Gość: A GDZIE SAMBORSKI Re: Zajrzyjcie na listy, platforma jest partią ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 00:25
            A DLACZEGO OBECNY POSEŁ LESZEK SAMBORSKI JEST DOPIERO 13. TO SKANDAL, ZE
            CZLOWIEK CZLOWIEK NIE UMOCZONY W ZADEN UKLAD JEST NA TAKIM ODLEGLYM MIEJSCU.
            WIELE ZROBIL DLA STUDENTOW PRAWA, WALCZYL Z WYSOKIMI PODATKAMI. TO SKANDAL ZE
            JEST TAK DALEKO!!! SAMI POCZYTAJCIE ILE ZROBIŁ NA WWW.LESZEKSAMBORSKI.PL
          • Gość: greydog2 Re: Zajrzyjcie na listy, platforma jest partią ok IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.07.05, 19:37
            tak bardzo ufaja ze juz PO straciła 10% poparcia
      • Gość: po ziom ek Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 09:46
        Pamietajmy ze nie możemy SMD utożsamiac z ukladem warszawskim!!!
        W młodych demokratach są przewaznie studenci ktrórzy pracuja z pogódek
        ideowych - dla dobra PO i dla dobra Polski.
        Karcenie ich czy rozwiazywanie tylko dlatego ze ich przewodniczacym jest Janek
        Artymowski - czlowiek Piskorskiego, do niczego dobrego nie doprowadzi!
        Pamietajmy że w kole warszawskim jest mnustwo wartosciowych ludzi - Łukasz
        Lorentowicz - jak mróweczka pracujący w biurze krajowym, prowadzący sztab
        wolontariatu, Mateusz Mońko - ich przewodniczący,Aleksander Fedoruk, Karolina
        Guzal, Tarczyński, Bogucki, Raganiewicz, Szweycer i wielu wielu innych!
        • Gość: bondzo ale piskorski ma na nich niezły wpływ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:02
          no tak, ale jak piskorczycy są we władzach to trudno się spodziewać, że będzie
          inaczej. nie można utożsamiać całej organizacji z piskorskim. piskorski to
          przede wszystkim warszawa a nawet mazowsze, a smd jest na całą polskę. ja także
          znam paru ludzi z tamtąd i wiem jacy są. dobrzy i źli.
      • tripper Re: wywalić piskorczyków 18.07.05, 14:24
        miedzy innymi dlatego odszedlem z Mlodych Demokratow (a raczej przestalem
        placic skladki i automatycznie mnei wywalili). slaba to byla sprawa. artymowski
        mnie 'przyjmowal', wiekszosc ludzi z SMD zrobila na mnie zle wrazenie. widac
        tam bylo niebywale karierowiczowstwo
        • edek581 synek i marcinek 18.07.05, 15:28
          zachęcam do przechadzki na imprezkę robioną przez młodych demokratów. browarek
          im tak języki rozwiązuje, że gadają co popadnie. można się dowiedzieć jak
          błyskawicznie zrobić karierę np. wywalając śmieci z biura na ujazdowskich.
          najlepiej pogadać z lechem chęcińskim vel synek lub z marcinkiem kalkiem.
          karierowicze totalni. synek uważa na to co gada, ale kalek plecie jak nakręcony.
          można się wiele dowiedzieć o piskorczykach. obleśne towarzystwo.

nie dajmy po sobie poznać, że potrafimy myśleć niezależnie i trudno nas będzie
          wyrzeźbić. wtedy to już kaplica
          • Gość: Piotrek Re: synek i marcinek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:00
            tylko najlepsze jest to ze synka nie bylo na imprezie a kalek byl tylko przez
            pol godziny bo potem poszedl do barbie baru
            wiem bo sam z nim bylem

a to ze synek wynosi smieci z ujazdowskich to zle o nim swiadczy?
            jest po prostu kulturalny i jak ktos go o cos prosi to to robi
      • Gość: greydog Re: wywalić piskorczyków IP: 61.66.15.* 19.07.05, 12:31
        Moim zdaniem sam chcesz być jak Artymowski... po prosyu Ci żal że to on a nie
        Ty!
    • Gość: niosek propozycja na artykuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 01:48
      proponuje napisać o młodych demokratach. im warto się przyjżeć
    • Gość: sysconfig Hanka, ta co wybierala sie na prezydenta:) IP: *.b.pppool.de 16.07.05, 03:30
      Co ja duch swiety wtedy nawiedzil :P
      No coz wygryzla Gilowska, czas zrobic czystki.
    • Gość: facet gronkowiec ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.07.05, 03:47
      gronkowiec razem z ekipa bazarowych buraków od wyrzuconego(za sprzedanie sie
      kaczorwowi) z partii sztybra zdławili demokracje na pradze poludnie.to
      prostactwo bardziej psauje do samoobrony,naszczescie w innych dzielnicach ich
      buta i arogancja obraca sie przeciw nim...zreszta to nie pierwszy przypadek gdy
      Pelnomocnik otacza sie szemranym towarzystwem...
      • Gość: ktoś zdławili demokrację? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 09:58
        przynajmniej za sztybra na zebraniach koła nikt nie mówił 'zamknij się/siadaj'
        do osób mówiących to co myślą. to ekipa piskorza pod wodzą maurycego
        komorwskiego zniszczyła demokrację znacznie wcześniej. sprawa podziału koła na
        dwa środowiska wynikła z wrogości wobec piskorczyków
        • Gość: facet Re: zdławili demokrację? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.07.05, 14:36
          na zebraniach za sztybera wogole kazdy mowiły tylko to co sprzedajny mirek
          chciał...nie ma sie co dziwic w koncu bazarowcy sa od niego finansowo zalezni
          wiec mu nie podskocza...ale ta bron obruciła sie pzreciw mirkowi bo teraz
          kaczor rzadzi w miescie i sztyber ze swoimi domami kupieckimi i bazarem jest od
          niego w pełni uzalezniony - zupełnie jak jego pracownicy od niego...dlatego
          głosował jak mu kaczka kazała...to srodowisko tepi kazdego kto nie ubóstwia
          mirka i stad wielka nienawisc do ludzi majacych inne poglady.
        • Gość: Piotrek Re: zdławili demokrację? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:27
          maurycy komorowski szefem ukladu warszawskiego?
          smieszne!
      • kent_7 sprzedali się kaczorowi? 16.07.05, 11:10
        w takim razie dlaczego nie czepiacie się kozaka? (który wtedy zagłosował tak
        samo jak sztyber) co chwilę słychać jaki to sztyber be a jaki fajny kozak
        • Gość: facet Re: sprzedali się kaczorowi? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.07.05, 14:38
          kozak sam odszedł, przynajmniej ma klase. sprzedajnego mirka sad musiał
          wyrzucic a i dalej kieruje z tylnego siedzenia swoimi pracownikami(bazar i
          domy kupieckie...ciekawe jak to sie stało ze postaoja o 1 rok dłuzej niz
          planowano?)
          • kent_7 Re: sprzedali się kaczorowi? 16.07.05, 17:07
            > kozak sam odszedł, przynajmniej ma klase. sprzedajnego mirka sad musiał
            > wyrzucic

to ciekawe, kozak i sztyber głosowali tak samo. równie dobrze można by
            powiedzieć, że sprzedajny wojtek sam odszedł
            • Gość: orbb a wiecie co życie warszawy pisało? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 17:14
              tego samego dnia kiedy było głosowanie urząd miasta przekazał jakąś pomoc
              klubowi polonia (którego prezesem jest kozak)
      • Gość: Kris Re: gronkowiec ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.07.05, 22:05
        TY jesteś bardziej szemrany. Kto się bawi w polityczny nepotyzm - chyba nie
        babcia z Kzunia. SMDowcu jeden
        • Gość: kolo Re: gronkowiec ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.07.05, 12:51
          jak miło ze wspomniałes o nepotyzmie - otoz hgw promuje pewnego bliskiego sobie
          członka swojej rodziny...a do tego zapisuje szemrane towarzycho...
    • pan_pndzelek >>>Wewnątrzpartyjna wojenka w wątku się zrobiła... 16.07.05, 11:18
      Wewnątrzpartyjna wojenka w wątku się zrobiła... jest żołnierzyk od Hanki
      (kent_7) i jest żołnierzyk od Piskorskiego (facet)... ciekawie się robi...
      swoją drogą podobno na Pradze rzeczywiście Hankowy nowy nabór to goście z
      bazaru...
      • adiem wojenka 16.07.05, 11:30
        nie wiem byłem na tym zebraniu i nie wiem jak tam na nim było
      • razorrazor Re: >>>Wewnątrzpartyjna wojenka w wąt 16.07.05, 12:01
        pndzielku czy ty przypadkiem nie jesteś w jakiejś frakcji w warszawskiej po.
        widzę że sie nieźle orientujesz we wszystkim
        • pan_pndzelek Re: >>>Wewnątrzpartyjna wojenka w wąt 16.07.05, 12:06
          razorrazor napisał:
          > pndzielku czy ty przypadkiem nie jesteś w jakiejś frakcji w warszawskiej po.

NIE

> widzę że sie nieźle orientujesz we wszystkim

TAK
    • Gość: pp Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz robi porządek w warsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:01
      Cieszy mnie to , bo bedzie na kogo zagłosować.
      Gronkiwiczowa ma zdrowe poglądy na gospodarkę, w przeciwienstwie do
      socjalno-etatystycznych kaczek.
      poza tym jest kulturalna i obyta w swiecie, a kaczka to cham i prostak w stylu
      "spieprzaj dziadu" na początku kadencji powiedizał, że nie ma czasu spotykać się
      ambasadorami, którzy prosili o spotkanie.
    • Gość: womann Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz robi porządek w warsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:53
      Długo na to czekałam! Mam na kogo głosować w Warszawie! Nareszcie prawdziwy
      lider w warszawskiej PO - kobieta, mądra, uczciwa i kompetentna.
      • Gość: kolo Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz robi porządek w warsz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.07.05, 14:29
        zgadza sie tylko ze kobieta ani madra, ani uczciwa a i srednio kompetentna -
        przynajmniej jesli chodzi o polityke...a do tego skrajnie arogancka
      • Gość: Misio Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz robi porządek w warsz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.07.05, 02:44
        Czego lider? Lider rodzi się w demokratycznej procedurze a nie przez nakaz z
        góry. Z niej taki lider jak z koziej d... trąbka! Niech najpierw wyjaśni co z
        Eureko i dlaczego sprzedała PZU za bezcen!
    • Gość: Głosujemy na Hankę Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz robi porządek w warsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:55
      Teraz chcę głosować na PO i oczywiście na Panią Hanię!
    • Gość: Hania prezydentem Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz robi porządek w warsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:57
      • pan_pndzelek Jakiś Gronkowietz-Wielonikowiec tu się przypałęta 16.07.05, 13:03
        Jakiś Gronkowietz-Wielonikowiec tu się przypałętał i udaje tzw. zwykły
        elektorat co to "teraz już zagłosuje bo Hanka jest na listach"... buehehehe

Mnie ubawiło w tej Platformie co innego.
        Na drugim miejscu w Warszawie ma być "słynny" i "apolityczny" "ekspert od
        wszystkiego" niejaki Śpiewak, pseudonim "profesor Śpiewak"... to taki łysiejący
        brodaty karzełek z wyjątkowo niesympatyczną fizys... gość jest jakimś
        socjolożyną cienkim ale odkąd pamiętam zajmował się nie wiedzieć czemu
        komentowaniem polityki... chociaż może wiem... pewnie na polityce znał się
        lepiej niż na socjologii, he, he...
        • Gość: stefan Re: Jakiś Gronkowietz-Wielonikowiec tu się przypa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 13:17
          Paweł Śpewak to i profesor (stopień unuwersytecki), i socjolog, i człowiek
          związany od wielu lat z polityką - zawsze z opcją liberalną. Mnie nie dziwi że
          znalazł się na liście. A że często widoczny w telewizji? Z tego co wiem to
          telewizja zaprasza gości do studia - i widocznie właśnie Śpiewaka uznała za
          właściwą osobę na właściwym miejscu. Pamiętam czasy kiedy z telewizji jak z
          lodówki co pięć minut wypadała niejaka Środa. O gustach się nie dyskutuje -
          można najwyżej nie płacić abonamentu - co gorąco polecam.
          • pan_pndzelek Re: Jakiś Gronkowietz-Wielonikowiec tu się przypa 17.07.05, 08:41
            Abonamentu nie płacę (nie płaciłem nigdy i nigdy nie zapłacę)...

O środowej się nie wypowiem (wypowiadałem się wielokrotnie i chyba dość bo
            torba niewarta nawet wzmianki)...

Liberalizm śpiewaka pozostawia (delikatnie mówiąc) wiele do życzenia... chyba,
            że dla ciebie "opcją liberalną" jest PO albo tzw. środowisko Gazety
            Wybiórczej... Jeśli tak, to wybacz, nie rozśmieszaj mnie...

PO zakłada nieudolnie wyrzeźbioną maskę liberalizmu jedynie od czasu do czasu w
            nadziei przyciągnięcia Przedsiębiorców... "artysta", który tę maskę wykonywał
            dla PO był jednak mało udolny i jego "dzieło" cokolwiek nieprzekonywujące i
            pokraczne się okazało... PO to w istocie umiarkowany socjalizm, na pewno
            bardziej umiarkowany niż PiS, ale jednak co socjalizm to socjalizm... i tyle...
            • Gość: stefan Re: Jakiś Gronkowietz-Wielonikowiec tu się przypa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:28
              Śpiewak to historyk myśli społecznej - zajmujący się głównie myślą liberalną.
              Związany z podziemną Res Publicą - tą od Kisiela, potem z KLD. Tak więc jego
              nazwisko na liście PO nie jest przypadkowe. A sama PO jest najmniej
              etatystyczną z partii mających szanse na pojawienie się w sejmie. Na ile jest
              socjalistyczna - to się okaże. Jednak wrzucanie jej do jednego worka z różnymi
              PiSami i SLDami to spora niesprawiedliwość.
    • Gość: Lelekl Hanna Gronkiewicz-Waltz -b. dobry strzał Tuska nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 06:04
    • Gość: gość Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz robi porządek w warsz IP: *.renenka.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 08:35
      Źle było w PO za Piskorskiego, ale Gronkiewicz kopiuje te same metody. Nieprawdą jest jej stwierdzenie w wywiadzie, że nie ściągnęła do warszawskiego PO ZCHN-u (choćby mój sąsiad-do niedawna działacz ZCHN),że swoimi ludźmi nie ustawiała wyborów w kołach. Przez te kilka miesięcy nie zrobiła nic poza otaczaniem się dziwnymi ludźmi i knuciem. W tym samym czasie Komorowski ze sztabem ludzi pracował nad mazowieckim programem PO, organizował tzw. fora tematyczne, na które ściągał dziesiątki osób. Panie Tusk wylał pan dziecko z kąpielą i kiedyś, nie mam wątpliwości, zapłaci pan za to.
      Pitera, Gronkiewicz, Śpiewak – nowe nabytki Tuska odbiją się czkawką PO.
    • Gość: miłosz walka ze złem trwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 10:02
      to dobry początek,
      trzeba rozgonić stare skorumpowane towarzystwo, tak żeby w końcu ludzie myślący
      mieli n akogo zagłosować.
      PiS=totalitaryzm
      PO=WOLNOŚĆ!!!
      • mmikki Re: walka ze złem trwa 17.07.05, 10:27
        Gość portalu: miłosz napisał(a):

> PiS=totalitaryzm
        > PO=WOLNOŚĆ!!!

masz rację, POWOLNOŚĆ
      • Gość: lol Białecki podaje HGW do sądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 10:28
        za ten artykuł w wyborczej. pewnie argumentem będzie ukazanie PO w złym świetle.
        do sądu koleżeńskiego należą Werterstein-Żuławski i Tracz-Łaptaszyńska, zaufani
        ludzie piskorza.
        • Gość: Funky Jakos HGW nie budzi mojej euforii... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 16:07
          ...pomimo calej sympatii do PO. Dosc ryzykowne obsadzenie 1go miejsca osoba o
          dosc ... ehhmm... waskiej popularnosci, czy nie bedzie tak, ze pociagnie w dol
          cala liste w Wawie ? Szkoda by bylo oddac glosy pisuarowi lub lewakom ...
    • Gość: zyta_wróć ZYTAAAA!!! WRÓóóóĆ !!! IP: *.acn.waw.pl 17.07.05, 16:20
      Ratuj listę warszawską!!!!
      • Gość: Lelekl ZYTAAAA i jej rodzina szwagranki itp Nie wracajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 21:54
        • bananekk Re: ZYTAAAA i jej rodzina szwagranki itp Nie wrac 18.07.05, 10:29
          dlaczego?1 ona akurat była fajnym politykiem... i umówmy się, gdyby była okazja
          zatrudnienia kogoś z własnej rodziny, a kogoś obcego, wybór wydaje się prosty...
    • Gość: a. Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz robi porządek w warsz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.07.05, 19:02
      Przed chwilą wszedłem na stronę PO, by obejrzeć listę kandydatów na posłów z
      Warszawy. Tam nie ma na kogo głosować! No chyba tylko na panią Scholastykę za
      jej piękne, oryginalne imię. Jeśli nie akceptuje się Gronkiewiczowej-mnie nie
      przekonuje-to reszta jest mi całkiem nieznana!
      Czekam więc na listę PiS-u, bo mówią, że w gruncie rzeczy nie ma różnicy między
      tymi partiami.
      • sawa.com Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz robi porządek w warsz 18.07.05, 14:33
        Gość portalu: a. napisał(a):

> Przed chwilą wszedłem na stronę PO, by obejrzeć listę kandydatów na posłów z
        > Warszawy. Tam nie ma na kogo głosować! No chyba tylko na panią Scholastykę za
        > jej piękne, oryginalne imię. Jeśli nie akceptuje się Gronkiewiczowej-mnie nie
        > przekonuje-to reszta jest mi całkiem nieznana!
        > Czekam więc na listę PiS-u, bo mówią, że w gruncie rzeczy nie ma różnicy
        między
        >
        > tymi partiami.

Jak to nie ma? Uważam, że w Warszawie dawno nie było tak dobrej listy. I to nie
        tylko z PO, ale w ogóle. Sądzę, że krytykują ją ci którzy na niej się nie
        znaleźli.
        Jest w kim wybierać. Wprawdzie jestem zdziwiona wysoką pozycją Pana Śpiewaka.
        To zdaje się być jakieś nieporozumienie. A niższą niż na to zasługuje pozycją
        Pani W. Surażskiej. Jeśli ktoś nie wie, to Pani Surażska jest specjalistką od
        rozwoju regionalnego i administracji publicznej. Przez reżim stanu wojennego
        uważana była za personę non grata i do 1995 r. przebywała na emigracji. Ma
        wspaniały dorobek naukowy. Współpracuje do dziś z wieloma ośrodkami naukowymi
        Zachodu. W Polsce jest szefową Centrum Badań Regionalnych. Myślę, że wyborcy ją
        wypatrzą na tym jej siódmym miejscu. Świetna jest Pani Pitera - tu już nie
        muszę przybliżać tej osobowości politycznej. Podoba mi się i lokomotywa tego
        pociągu do sejmu Pani Gronkiewicz Waltz.
        No, nie!
        Czy są tam jacyś mężczyźni?
        Na liście podwarszawskiej mocną postacią jest (rety, znowu kobieta!) pani Anna
        Kalinowska. Świtny ekolog. Z tych mądrych ekologów, którzy potrafią godzić
        ochronę przyrody i ochronę człowieka. A więc jest specjalistką od
        zrównoważonego rozwoju.
        • Gość: wójt Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz robi porządek w warsz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.07.05, 21:23
          Tak się składa, że miałem przyjemność poznać "fachowość" pani Surażskiej i nie
          polecam.
          • sawa.com Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz robi porządek w warsz 20.07.05, 22:39
            Ja też miałam okazję poznać fachowość pani Surażskiej i dlatego ją gorąco
            polecam. Znam też jej publikacje.
    • jpet1 Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz robi porządek w warsz 17.07.05, 21:41
      Rozumiem, ze forma "Dziekujemy" to pluralis majestatis. Jesli nie, to zglaszam
      glos odrębny.
      Pozdrowienia, jpet
    • Gość: Niuniek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 23:01
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • andrzy Cenzorzy w akcji! 19.07.05, 00:40
        Ha! Buraki!
    • Gość: kiep Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz robi porządek w warsz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 09:19
      Fajne inicjały to HGW
    • bananekk W PORÓWNANIU Z KACZYŃSKIM... 18.07.05, 10:28
      Myślę, że była wiceprezes Europejskiego Banku Odbudowy i Rozwoju, skoro
      poradziła sobie na takim stanowisku, może odnieść duży sukces na stanowisku
      prezydenta miasta stołecznego. Zwłaszca, że w porównaniu z Kaczyńskim, jest
      ładniejsza, pewnie mądrzejsza i przede wszystkim nie jest tak zadufana i pyszna
      jak prezydent Kaczyński...
      • Gość: kawka Re: W PORÓWNANIU Z KACZYŃSKIM... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:04
        nie no Kaczyńskiego można przebić bez kłopotu.
    • tersta Hanna Gronkiewicz-niech przeWALTZuje piskorczyków! 18.07.05, 10:30
    • feliks-50 Ten sondaz jest perfidny ! brak trzeciej 18.07.05, 11:45
      mozliwosci ! Piskorski i Waltz to jedno i to samo badziwie !
      • reduta_ordona brak trzeciej opcji to celowe zamierzenie 18.07.05, 14:26
        Taki sondaż zmusza do odpowiedzi, jeżeli nie wiesz to się nie wypowiadaj, taki
        sondaż kieruje się do zwolenników.
    • Gość: Ania egzamin IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 18.07.05, 12:15
      Zdawałam u Pani Gronkiewicz egzamin na Wydziale Prawa i to był bardzo miły
      egzamin. Wysoka kultura osobista, wielka wiedza i kompetencja. Niskie ukłony.
      • Gość: prawnik Re: egzamin i zajecia były załosne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.07.05, 12:49
        i teraz spontanicznie zostałas jej asystentka, co??? zajecia prowadzone na wpia
        przez hgw były wyjatkowo kiepskie, przez 20 min sparwdzała liste a potem
        puszczałą nas 20 minyt wczesniej bo jej sie pomysły na zajecia konczyły...nic
        dziwnego ze mnostwo ludzi sie wykruszyło a egzamin był miałki poza tym ze jak
        zwykle była nie sympatyczna(tyle ze ze studentami uchodzi jej to na sucho a w
        polityce nie koniecznie)
        • Gość: Ania Re: egzamin i zajecia były załosne IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 18.07.05, 15:39
          zostałam żadna asystentką, pracuje zupełnie gdzie indziej (żadnego związku z
          polityką)
          • Gość: gość Re: egzamin i zajecia były załosne IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.07.05, 21:17
            a ja miałam nieszczęście zapisać się na kurs, gdzie zajęcia prowadziła Waltz.
            Nie byłam w stanie jej słuchać przez jej wadę wymowy i było bardzo nudno.
    • Gość: another Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz robi porządek w warsz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.07.05, 12:19
      Pani Gronkiewicz-Waltz zna się na wszystkim,czyli na niczym!
      Lubi sobie porządzić.To wszystko,co umie.
    • Gość: Krzysztof Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz robi porządek w warsz IP: 83.238.95.* 18.07.05, 13:52
      Gdzie diabeł nie może. Patrzcie państwo jaki to ten Lech P. antydemokratyczny,
      a w TV dałbym sobie głowe uciąc że to skończony demokrata (zupełnie jak jego
      imiennik z PiS'u)
      • sawa.com Dobrze Pani mówi, p. Waltz 18.07.05, 14:45
        Bardzo mi się podoba wywiad. Nareszcie polityk mówi ludzkim językiem.
        Podoba mi sie szczerość. I to, że Pani Gronkiewicz Waltz wie o czym mówi. A to
        u naszych polityków rzadkość. Większość z nich nie rozumie nawet samych siebie.
        A co tam mówić o budżecie, finansach czy stanowieniu prawa.

No no, trzymam kciuki.
        • Gość: Aga Re: Dobrze Pani mówi, p. Waltz IP: *.softlab.gda.pl 18.07.05, 23:09
          A wyniki sondy też Ci się podobają? Bo mi jak najbardziej:) A Pani HGW jeszcze
          na tym przemądrzalstwie sięprzejedzie...
          • Gość: WSTYD PANIE TUSK Re: Dobrze Pani mówi, p. Waltz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 00:23
    • Gość: WSTYD PANIE TUSK Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz robi porządek w warsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 00:24

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka