prezu 20.07.05, 18:05 Za wszelakie oczernianie, bluźniertwa, wulgaryzmy, art.212 par.1, art. 216 par.1 KK - jaką karę proponujecie panu pndzelkowi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vtec_z Re: Jaką karę dla pana_pndzelka proponujecie? 20.07.05, 18:08 prezu napisał: > Za wszelakie oczernianie, bluźniertwa, wulgaryzmy, art.212 par.1, art. 216 par. > 1 KK - jaką karę proponujecie panu pndzelkowi? A jakie są widełki? Odpowiedz Link Zgłoś
warszawianka_jedna Re: Jaką karę dla pana_pndzelka proponujecie? 20.07.05, 18:44 prace społeczne u mnie w domu, jak mąż wyjedzie w delegację :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robertus Re: Jaką karę dla pana_pndzelka proponujecie? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.07.05, 18:44 Od zanurzenia w rozpuszczalniku do wystrzyżenia :) Tak, żeby czyściutki wyszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
prezu Re: Jaką karę dla pana_pndzelka proponujecie? 20.07.05, 22:06 jeszcze lepsze! Odpowiedz Link Zgłoś
prezu Re: obowiązkowy udział w Masach Krytycznych :) 28.07.05, 19:20 jeszcze by mu na zdrowie wyszło:-) Odpowiedz Link Zgłoś
paul_78 Re: Jaką karę dla pana_pndzelka proponujecie? 20.07.05, 20:02 250 złotych na jakiś dom dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
vtec_z Re: Jaką karę dla pana_pndzelka proponujecie? 20.07.05, 20:05 paul_78 napisał: > 250 złotych na jakiś dom dziecka. Z wmurowaniem oryginału a nie podobizny w ścianę przy wejściu. Będzie dom im. pana_pndzelka --------------------------------------- First man then machine (Soichiro Honda) Odpowiedz Link Zgłoś
prezu Re: Jaką karę dla pana_pndzelka proponujecie? 29.07.05, 10:01 Ze zdjęciem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx pocaluj go w dupe IP: *.acn.waw.pl 20.07.05, 20:23 nie wyobrazam sobie bardziej dotkliwej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: pocaluj go w dupe IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.07.05, 20:26 kixx jak zwykle o d...e pendzla. Obsesja jakaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: pocaluj go w dupe IP: *.acn.waw.pl 20.07.05, 20:34 nastepny chetny macie dziwczynki pecha-nie przewiduje zeby pndzla ukarano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: pocaluj go w dupe IP: *.acn.waw.pl 31.07.05, 15:32 no stawiam skrzynke piwa przeciwko twoim wymiotom(bo na nic innego cie nie stac),ze predzej nick prezu zniknie z tego forum niz pndzlowi cos sie stanie Odpowiedz Link Zgłoś
vtec_z Re: pocaluj go w dupe 20.07.05, 20:35 Gość portalu: jacek napisał(a): > kixx jak zwykle o d...e pendzla. Obsesja jakaś? cóż, głodnemu zawsze... chleb na myśli --------------------------------------- First man then machine (Soichiro Honda) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha koło dupy Re: Jaką karę dla pana_pndzelka proponujecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 20:36 Przecież to opłacany przez gazete prowokator . Pewnie teraz też sam sobie odpowiada na własne posty . Odpowiedz Link Zgłoś
glosrozsadku1 Re: Jaką karę dla pana_pndzelka proponujecie? 20.07.05, 21:08 Proponuje zrobic mu operacje zmiany plci - bylaby z niego brzydka lesba :O za kare! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stolica Re: Jaką karę dla pana_pndzelka proponujecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 21:16 Jak on wogole wyglada?Widzial ktos tego pndzla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lara Re: Jaką karę dla pana_pndzelka proponujecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 22:28 Pan_pndzelek we własnej osobie: miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34888,2797563.html Odpowiedz Link Zgłoś
prezu Re: Jaką karę dla pana_pndzelka proponujecie? 22.07.05, 19:27 sugerujesz że ten pan jest panem pndzelkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lara Re: Jaką karę dla pana_pndzelka proponujecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 20:44 Przeczytaj komentarze do tego artykułu, a sam będziesz wiedział. Poza tym to fantastyczne dialogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lara Pan_pndzelek we własnej osobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 22:30 miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34888,2797563.html Odpowiedz Link Zgłoś
hotto Re: Jaką karę dla pana_pndzelka proponujecie? 20.07.05, 21:20 No cóż :) A może to poezja. Można przecież uznać, że to gatunek netowskiej literatury. Np: Parobasie - gdyby przyjrzeć się bliżej temu pojęciu, to nie wiem, czy jest fałszywe i zarazem obraźliwe dla kogokolwiek. Każdy jest w jakimś sensie barobasem, czegoś/ kogoś - nawet własnego losu. Po co pisać np.. szanowny panie jesteś pan uzależniony od .... i wykonujesz jego niezbyt mądre polecenia i zachcianki, skoro można skwitować jednym słowem - p a r o b a s i e. Mniej bitów a wiadomo dobitnie o co chodzi.. Won - to skrót myślowy uświadamiający gościowi, że trafił do tematu przez pomyłkę, czego zazwyczaj nie jest świadom i usiłuje mącić dyskusję. Jak ma pndzel napisać ? Może uprzejmię informuję, że obecność Waszci w tym temacie jest niepożądana społecznie i wskazane byłoby, aby Waszć zmienił swoje miejsce położenia. Ile znaków, ile niedomówień. A tak jedyne jasne i oczywiste 'WON'. Można tak analizować inne zwroty. Kto zna jego styl nie wierzę aby się obrażał. To tak jak z j.rosyjskim Zwrot 'ach kakaja u was krasiwaja roza' wystarczy zmienić na 'ach kakaja u was krasiwaja roża' i już można z róży mordę zrobić. Najważniejsze jednak sa intencje. A tu są jasne - tworzenie arcydzieł netowskiego forum. Więc jestem za uznaniem, że pan_pndzel.. jest induwiduum - przedstawiciel gatunku literackiego współczesnego netowskiego forum 'won parobasie'. Przeciwny jestem jakiemukolwiek karaniu pndzla. Bez pndzela forum dużo straci na swym charakterze. Teraz beż żartów, zajrzyjcie na moje forum i wpiszcie się, że je odwiedziliście, bo jeszcze trochę a będę musiał je zlikwidować, a szkoda. tu jest link stolica.fora.pl albo kliknijcie niżej w Naszą Stolicę. Zapraszam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuch Re: ZWAL SOBIE GRUCHE I NIE ZAWRACAJ DOOPY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 21:30 Nie masz blizszej rodziny?Idz do buraków ,a nie do Pendzelka sie dopier....sz. Co za wiejska hołota. Odpowiedz Link Zgłoś
hotto Re: ZWAL SOBIE GRUCHE I NIE ZAWRACAJ DOOPY 20.07.05, 21:33 Gość portalu: komuch napisał(a): > Nie masz blizszej rodziny?Idz do buraków ,a nie do Pendzelka sie dopier....sz. > Co za wiejska hołota. Komuch, albo nie przeczytałeś albo jesteś analfa-bitem no może nie całym a tylko ćwierć !!! Gdzie widzisz w moim poście dopie********** się do pndzla ? Pytam gdzie ? Chyba bielmo Ci na oczy zaszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuch Re: Boże to nie do Ciebie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 10:08 Ten tekst odnosił sie do tego palanta który założyl ten watek. Ciebie osobiscie przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
hotto komuch ze Sraczkowic 20.07.05, 21:37 Ty komuch chyba jesteś ze Sraczkowic, więc nie podskakuj. Do szkoły miałeś pewnie pod górkę, na nauczycieli rzucałeś pewnie kamieniami i rodziców nie słuchałeś choć ci net zainstalowali, a teraz tego widać efakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robertus Re: Jaką karę dla pana_pndzelka proponujecie? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.07.05, 21:44 > Przeciwny jestem jakiemukolwiek karaniu pndzla. > Bez pndzela forum dużo straci na swym charakterze. Kiedyś też mi się pendzel podobał. Do czasu. Tu nie chodzi o monotonne wyzwiska i prostackie odzywki dla samych odzywek, gdy się nie ma nic do powiedzenia. Tu chodzi o te momenty, kiedy się mu wydaje, że ma coś do powiedzenia. Ja w każdym razie odczuwam zdecydowany przesyt. Zaś co do charakteru forum... Znam wiele forów, na których ludzie obrzucają się wyzwiskami. Ale tam to jest właśnie poezja :) "I jak zwykle fefnaście postów obfitujących w fekał, a konkluzja ta sama - adwersarz to gad i obleniec, niegodzien ocalenia." to cytat bez zezwolenia z naruszeniem praw autorskich. " Zupełnie jakby miesiące nieśmiałego pośmiardywania chciał zastąpić wielkim pożegnalnym klocem, o którym tu i ówdzie wspomina" to też cytata skądinąd. Kudy pendzlowi do takiej poezji? :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
hotto Re: Jaką karę dla pana_pndzelka proponujecie? 20.07.05, 21:49 Cóż jestem dość krótko na forum :) Jak przesyt, to przesyt czyli niesmak, który ze smakiem nie ma to nic wspólnnego. :( Pozdr...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robertus Re: Jaką karę dla pana_pndzelka proponujecie? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.07.05, 21:55 nie odzywając się czytam sobie od kilku lat... I jednocześnie mając porównanie, mogę oceniać :) Jeżeli zaś krótko tu jeszcze zaglądasz, to nie dziwi mnie twoja fascynacja. Co będzie później, to się zobaczy :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hotto Re: Jaką karę dla pana_pndzelka proponujecie? 20.07.05, 23:07 Fascynacja to za dużo powiedziane. Faktycznie mój forumowy staż nie upoważnia mnie do zabierania głosu w tej materii, więc z całym szacunkiem czynności 'inkwizycyjne' pozostawiam innym użytkownikom. Pozdr......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter-6 Największą karą, bylby jego niebyt tu IP: *.aster.pl 20.07.05, 22:16 Na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Jaką karę dla pana_pndzelka proponujecie? 20.07.05, 22:25 Noc z Tobą Prezu ... Odpowiedz Link Zgłoś
prezu Re: Jaką karę dla pana_pndzelka proponujecie? 21.07.05, 02:59 miło mi :-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana I wszystko jasne :o))) 21.07.05, 03:49 prezu napisał: > miło mi :-)))))))))))))) > wyszło szydło w worka! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Jaką karę dla pana_pndzelka proponujecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 10:12 Za jego niechec do wszelkiego ruchu, nienawisc do rowerzystow i ubostwianie puszki na 4 kolach zaproponowalbym mu przejazd na rowerze po Alejach Jerozolimskich lub Pulawskiej i to bynajmniej nie w porze nocnej. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia W moim towarzystwie ... 22.07.05, 17:17 Po miesiącu przebywania ze mną pan_pndzelek byłby łagodny jak baranek. Ale na kim wtedy wieszalibyście psy? Oby nie na moim ulubionym Filemonie! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Do Roberto 26.07.05, 08:10 Gość portalu: Roberto napisał(a): > Za jego niechec do wszelkiego ruchu, Wysiłkiem fizycznym istotnie się brzydzę od wczesnego dzieciństwa... > nienawisc do rowerzystow A to skąd ci się wzięło? Pomijając świat realny to choćby na tym forum jest kilku rowerzystów których lubię... ja nie lubię maniactwa a NIE rowerzystów... > i ubostwianie puszki na 4 kolach Mówisz o samochodzie? Nie lubię samochodu, nie lubię jeździć samochodem, sprawę traktuję w kategoriach utylitarnych, mam bo muszę, jeżdżę bo nie mam wyjścia, w garniturze przecie nie przejadę pół miasta na spotkanie w sprawach firmowych... w komunikacji miejskiej to chyba też nie byłoby możliwe... > zaproponowalbym mu przejazd na rowerze po Alejach > Jerozolimskich lub Pulawskiej i to bynajmniej nie w porze nocnej. Był czas, że jeździłem po tych ulicach i rzeczywiście nie w godzinach nocnych, jakaż to więc kara? Odpowiedz Link Zgłoś
prezu Re: Do Roberto 28.07.05, 18:24 jak zwykle mądry pndzlel dał popis swej inteligencji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Do Roberto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 14:28 pan_pndzelek napisał: > Gość portalu: Roberto napisał(a): > > Za jego niechec do wszelkiego ruchu, > > Wysiłkiem fizycznym istotnie się brzydzę od wczesnego dzieciństwa... Nie dziwie sie. W koncu kazdy grubas jak tylko moze to unika wszelkiego ruchu. > A to skąd ci się wzięło? Pomijając świat realny to choćby na tym forum jest > kilku rowerzystów których lubię... ja nie lubię maniactwa a NIE rowerzystów... A ja to niby jestem maniakiem? Skad te domysly? > > i ubostwianie puszki na 4 kolach > > Mówisz o samochodzie? Nie lubię samochodu, nie lubię jeździć samochodem, sprawę > > traktuję w kategoriach utylitarnych, mam bo muszę, jeżdżę bo nie mam wyjścia, w > > garniturze przecie nie przejadę pół miasta na spotkanie w sprawach firmowych... > > w komunikacji miejskiej to chyba też nie byłoby możliwe... No widzisz! podobnie jest ze mna. Ja siadam na rower tylko wtedy gdy musze bo przeciez nie bede kupowal samochodu za 40 000 plm tylko po to aby nim dojezdzac do pracy 2 km. Takze i autobus odpada bo dojscie, czekanie i jazda zajelaby przeszlo 30 minut a tak na rowerku dojezdzam w ciagu 5 minut. Takze widzisz, ze moja jazda na roweku jest koniecznoscia a nie maniactwem. > > > zaproponowalbym mu przejazd na rowerze po Alejach > > Jerozolimskich lub Pulawskiej i to bynajmniej nie w porze nocnej. > > Był czas, że jeździłem po tych ulicach i rzeczywiście nie w godzinach nocnych, > jakaż to więc kara? Ale chyba po chodniku, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Do Roberto 30.07.05, 07:10 Gość portalu: Roberto napisał(a): > Nie dziwie sie. W koncu kazdy grubas jak tylko moze to unika wszelkiego ruchu. Ano właśnie, wysiłek fizycznynie jest ani przyjemny ani bezpieczny... więc po co? > A ja to niby jestem maniakiem? Skad te domysly? To nie domysły, to chłodna analiza twojego dorobku forumowego... > No widzisz! podobnie jest ze mna. Ja siadam na rower tylko wtedy gdy musze bo > przeciez nie bede kupowal samochodu za 40 000 plm tylko po to aby nim > dojezdzac do pracy 2 km. Tylko wtedy gdy musisz? Czy mnie pamięć zawodzi, czy jednak bywasz na Masakrycznych? Kto cię zmusza? Zieloni 2004? > Ale chyba po chodniku, nieprawdaz? Nieprawdaż, po chodniku nie jeździłem NIGDY, jeździłem wyłącznie po ulicach... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Jaką karę dla pana_pndzelka proponujecie? 23.07.05, 02:06 Ja mysle, ze wystarczajaco surowa kara dla Pndzla jest czytanie twoich postów, a dla nas wszystkich ( no prawie) twoja prezencja na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Buggi! Siostro! 23.07.05, 10:25 Buggi! Siostro! Dlaczego opuściłaś mnie na tak długo? Brakuje mi Twojego towarzystwa! Czy masz na myśli czytanie moich postów, czy twórcę tego wątku? Bo jeśli uważasz, że karą dla pndzelka jest czytanie moich postów, to za karę pojadę do ... Egiptu. Mam bilet i prawie spakowaną walizkę. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: Buggi! Siostro! 24.07.05, 00:34 > to za karę pojadę do ... Egiptu. Mam bilet i prawie spakowaną walizkę. Ja bym sie zastanawial, czy warto tam teraz jechac... Pozdrowienia, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Buggi! Siostro! Fuzzy! Bracie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 22:09 Fuzzy - Ty też rzadko się pojawiasz! Czy Ty przypadkiem nie spacerujesz z Buggi po Lasku Kabackim? Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: Buggi! Siostro! Fuzzy! Bracie 25.07.05, 00:20 Gość portalu: ona napisał(a): > Fuzzy - Ty też rzadko się pojawiasz! Czy Ty przypadkiem nie spacerujesz > z Buggi po Lasku Kabackim? Dzieki, teraz wole jezdzic na rowerze od jakichkolwiek spacerów (pewnie Buggi ma te same upodobania) oraz siedzenia przed komputerem, chyba ze juz musze..., hehehehehehehe... Pozdrawiam, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Buggi! Siostro! Fuzzy! Bracie 25.07.05, 00:37 fuzzy7 napisał: > > Dzieki, teraz wole jezdzic na rowerze od jakichkolwiek spacerów ►teraz???? o tej porze? (pewnie Buggi > ma te same upodobania) oraz siedzenia przed komputerem, chyba ze juz musze..., ►Nie, Buggi ma ociupinke inne upodobania, mianowicie teraz ( czytaj: o tej porze)lubi piesze wycieczki do mieciutkiego lózeczka. Dobranoc. > > hehehehehehehe... > > Pozdrawiam, > Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: Buggi! Siostro! Fuzzy! Bracie 25.07.05, 00:42 Nie, Buggi ma ociupinke inne upodobania, mianowicie teraz ( czytaj: o te > j > porze)lubi piesze wycieczki do mieciutkiego lózeczka. Dobranoc. A wiec milych snów i doranoc! Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Buggi! Siostro! 25.07.05, 00:34 pra_gosia napisała: > Buggi! Siostro! Dlaczego opuściłaś mnie na tak długo? > Brakuje mi Twojego towarzystwa! > Czy masz na myśli czytanie moich postów, czy twórcę tego wątku? > Bo jeśli uważasz, że karą dla pndzelka jest czytanie moich postów, > to za karę pojadę do ... Egiptu. Mam bilet i prawie spakowaną walizkę. Goniu kochana, witaj:))))Jak moglas pomyslec, ze o Tobie pisalam??????!!!!! Posty Twoje byly i sa jak balsam dla oka i duszy, a i Dzyndzelek po nich ciutke spokojniejszym i lagodniejszym byc sie wydaje. To dobrze. A gdzie Sebcio? Abdykowal? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Buggi! Siostro! 25.07.05, 16:01 Dzięki za miłe słowa, Siostro-Królowo Forum! Sebuś na pewno smaży się na plaży w Sharm-el-Sheik. Chciałam nawet dzisiaj zamienić dwa tygodnie wczasów tam na Cypr lub Kretę, ale moje BP Selectours kategorycznie się sprzeciwiło, bo nie widzi powodów do zamiany na inne miejsce wypoczynku. Albo mam jechać albo tracę pieniądze. Nie chcieli w ogóle ze mną rozmawiać. A później piszą, że Polacy nie boją się tam jechać i nie rezygnują. Nie mają wyboru po prostu. Ja się nie boję i jadę, ale chciałam spróbować zamienić. Od jutra będę o Was wszystkich myś- lała i postaram się napisać jak mi się tam żyje. W hotelu jest kawiarenka in- ternetowa i dobrze zaopatrzony barek :) I nie martwcie się o mnie, jestem - wbrew pozorom - odważna. Nie będzie głupi terrorysta pluł mi w twarz! Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: A co sądzicie o Lucku z M jak miłość ? 26.07.05, 00:28 A za co chcesz go ukarac, hehehehehehehe... Pzdr, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
prezu Re: A co sądzicie o Lucku z M jak miłość ? 01.08.05, 22:30 jego też nieźle .. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Ja tez chcem na wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.07.05, 17:13 Jesli na Krete, to tylko do Chanii. A potem te ciagle zwiedzanie, jezdzenie z jednej strony wyspyna druga, taplanie sie na Elafonissi, lazenie po grotach w Matali, przejscie przez wawoz Samarii, palace minojskie (ten pod Heraklionem wcale nie zrobil na mnie najwiekszego wrazenia. Jest po prostu dobrze odmalowany olejna) Jesli na Cypr, to tylko do Pafos. Potem jezdzenie z plazy na plaze - kazda z innego materialu, wiec mamy biale plaze, rozowe, zolte a nawet czarne. Wspaniala Nikozja ze strefa buforowa zatrzymana w czasie z lat 70-tych. Gory Troodos ze swoimi wielkimi cyprysami. Koniecznie trzeba poszukac zielonych zolwi morskich. Wstretne to BP Selectours. Wakacje sa dla odpoczynku psychicznego, a nie do stresu przed bombami. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Buggi! Siostro! 26.07.05, 08:12 pra_gosia napisała: > Dzięki za miłe słowa, Siostro-Królowo Forum! > Sebuś na pewno smaży się na plaży w Sharm-el-Sheik. > Chciałam nawet dzisiaj zamienić dwa tygodnie wczasów tam na Cypr lub Kretę, > ale moje BP Selectours kategorycznie się sprzeciwiło, No tak... niewiele mi brakowało, żebym na żywca te fajerwerki obejrzał... niestety nie mogłem sobie na tyle wolnego pozwolić... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Buggi! Siostro! 26.07.05, 18:47 pra_gosia napisała: > Dzięki za miłe słowa, Siostro-Królowo Forum! > Sebuś na pewno smaży się na plaży w Sharm-el-Sheik. > Chciałam nawet dzisiaj zamienić dwa tygodnie wczasów tam na Cypr lub Kretę, > ale moje BP Selectours kategorycznie się sprzeciwiło, bo nie widzi powodów > do zamiany na inne miejsce wypoczynku. Albo mam jechać albo tracę pieniądze. > Nie chcieli w ogóle ze mną rozmawiać. A później piszą, że Polacy nie boją > się tam jechać i nie rezygnują. Nie mają wyboru po prostu. Ja się nie boję > i jadę, ale chciałam spróbować zamienić. Od jutra będę o Was wszystkich myś- > lała i postaram się napisać jak mi się tam żyje. W hotelu jest kawiarenka in- > ternetowa i dobrze zaopatrzony barek :) I nie martwcie się o mnie, jestem - > wbrew pozorom - odważna. Nie będzie głupi terrorysta pluł mi w twarz! O jeju jej!!! To niech Wam/Tobie piaski w Sharm-el-Sheik cieple i lekkie beda, a terrorysci mili i wyrozumiali. Pij duzo! I wracaj na forum!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
beer_forever kara dla pana pndzela. 28.07.05, 13:55 Ma wypic skrzyne "Krola Zlotego" z browaru warszawskiego . Nastepnie po konsumpcji proponuje podroz tramwajem bez biletu na stadion 10-cio lecia na lunch z obywatelami socjalistycznej republiki Wietnamu. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_laga Re: Jaką karę dla pana_pndzelka proponujecie? 31.07.05, 19:15 prezu napisał: > Za wszelakie oczernianie, bluźniertwa, wulgaryzmy, art.212 par.1, art. 216 par. > 1 KK - jaką karę proponujecie panu pndzelkowi? > Czy gdybys się umył wreszcie raz a dobrze, to byłoby to wystarczające, żeby pan pn Pndzelek poczuł się gorzej..? /wiesz - dotąd zawsze, jak ogółowi wiadomo, miał asa w rękawie - gadac mu się , o ile wiem, z brudasami nie chciało - zatem zbiłbys go z pantałyku, ani chybi, piorąc szarawe swe slipy i to, co pod nimi - też szarawe, a następnie wieszając je na sznurze obok seksownych bokserek Pndzelka/jak mówią co bardziej ponętne warszawianki i Reszta Świata Kobiet - mówią, a propos slipów Twych i gatek Pndzelka/ amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Jaką karę dla pana_pndzelka proponujecie? 31.07.05, 22:55 pan_laga napisał: > prezu napisał: > > > Za wszelakie oczernianie, bluźniertwa, wulgaryzmy, art.212 par.1, art. 21 > 6 > par. > > 1 KK - jaką karę proponujecie panu pndzelkowi? > > > > Czy gdybys się umył wreszcie raz a dobrze, to byłoby to wystarczające, żeby pan > > pn Pndzelek poczuł się gorzej..? /wiesz - dotąd zawsze, jak ogółowi wiadomo, > miał asa w rękawie - gadac mu się , o ile wiem, z brudasami nie chciało - zatem > > zbiłbys go z pantałyku, ani chybi, piorąc szarawe swe slipy i to, co pod nimi - > > też szarawe, a następnie wieszając je na sznurze ► chichichi, ale co na tym sznurze mialby sobie powiesic? Te slipy szarawe, czy to co pod nimi? obok seksownych bokserek > Pndzelka/jak mówią co bardziej ponętne warszawianki i Reszta Świata Kobiet - > mówią, a propos slipów Twych i gatek Pndzelka/ > amen > pan laga > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobrze radzaca Re: poszczuć adminem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 13:33 zlinczowac !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magda985 Re: Jaką karę dla pana_pndzelka proponujecie? 04.08.05, 22:33 Kara...dla pana_pndzelka...."trafi kosa na kamień"..sam się ukarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajny agent Re: Jaką karę dla pana_pndzelka proponujecie? IP: *.ip.fastwebnet.it 05.08.05, 01:05 ignorowac. zdechnie z nudow. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Jaką karę dla pana_pndzelka proponujecie? 07.08.05, 10:24 pan_laga napisał: ...seksownych bokserek Pndzelka/jak mówią co bardziej ponętne warszawianki i Reszta Świata Kobiet No coz, nie jest to nadzwyczajne odkrycie, ze seksownym elementem Dzyndzla moga byc co najwyzej jego gacie. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Jaką karę dla pana_pndzelka proponujecie? 07.08.05, 08:19 Jeszcze nie zdechłeś? Kiedy na te kolonie jedziesz nad zalew Zemborzycki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Jaką karę dla pana_pndzelka proponujecie? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.08.05, 10:10 pendzel - przestań gadać do siebie. To co widzisz to nie lustro, to monitor Odpowiedz Link Zgłoś