Gość: oszukany
IP: *.katowice.pik-net.pl
17.09.01, 16:10
zawsze mialem niezbyt dobre zdanie o IDEII CENTERTEL ale to co sie zdarzylo przez kilkoma minutami to woła o
pomste do nieba ( albo raczej o kontrole NIK-u czy UOPu w tej bandyckiej organizacji )
otoz co miesiac IDEA CENTERTEL wysyla spoznialskim ktorzy zwlekaja z zaplata za telefon sms''''a z prosba o
przefaksowanie dowodu wplaty na podany numer gdzie termin ostateczny wyslania faxu byl od 5 do 7 dniod
daty otrzymania sms''''a. Od kilkunastu miesiecy wszystko bylo ok czlowiek dostawal sms''''y, przypominal sobie o
niezaplaconej fakturze, faxowal potwierdzenie i wszystko bylo Ok. Teraz chyba szefostwo IDEII wykorzystujac
uspienie swych klientow chce dorobic troche do swego dziurawego budzetu i zrobila najwiekszy przekret w
historii tej firmy.
Mianowicie okolo godziny 16 (gdzie juz praktycznie wszyscy mysla o zamknieciu swych interesow ) dostalem
sms''''a jak zawsze z prosba o przefaksowanie dokumentu wplaty ale o zgrozo ... termin wykonalnosi dzisiaj !!!
czyli 17.06.2001. Efektem bedzie to ze 90% klientow na pewno nie wysle tego potwierdzenia a konsekwencja
tego bedzie to ze telefony zostana wylaczone co w przelozeniu na nasze kieszenie daje -16 zl za kazdy aparat
-
ot taka oplata manipulacyjna.
Teraz prosze sobie policzyc ile IDEA zarobi na tym jak uspila i zrobila swych klientow w ch**a...
ja Panowie i Panie powiem krotko juz mam dosc tych bandytow, rezygnuje bo mi sie rzygac chce widzac ta
skorumpowana mase partaczy... to sprawa dla UOPU i NIKu.
szkoda ze uprowadzone samoloty uderzyly w WTC...mniej krzywdy a wiecej sprawiedliwosci byloby gdyby
rozniosly w drobny pyl cala ta zlodzijska firme !
oszukany