Dodaj do ulubionych

SAMIRA sie cholernie popsula...

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.02, 17:27
..i tak naprawde chyba nigdy nie byla dobra ! Dzis zaprosilam tam swoja
przyjaciolke z zagranicy ale efekt byl marny: jedzenie, a zwlaszcza zimne
zakaski byly najwyrazniej stare, humus wrecz niebezpieczny...buuuu !

Tylko tyle, jestem zla !!!
Pzdr
Crhis
Obserwuj wątek
    • bebe1 Re: SAMIRA sie cholernie popsula... 23.08.02, 09:04
      Gość portalu: chris napisał(a):

> ..i tak naprawde chyba nigdy nie byla dobra ! Dzis zaprosilam tam swoja
      > przyjaciolke z zagranicy ale efekt byl marny: jedzenie, a zwlaszcza zimne
      > zakaski byly najwyrazniej stare, humus wrecz niebezpieczny...buuuu !

.....kebab pedzony soda, tak pikantny ze nie da sie go jesc, ochydztwo
      moim zdaniem Samira nigdy nie byla dobra, przereklamowana totalnie
      • Gość: hejira Re: SAMIRA sie cholernie popsula... IP: 213.17.161.* 23.08.02, 15:17
        widac ze nigdy tam nie byliscie wczesniej - zrobila sie moda wiec
        wszystkie "banany" pobiegly - ja chodzilem tam kiedy miejsce to znalem ja z
        paroma znajomymi i taxowkarze ktorzy wpadali pod wieczor - niestety kazdy
        pozniej przyprowadzil kumpla a kumpel kolejnego i kiedy wyborcza napisala o tym
        miejscu zaczelo sie zlazic duzo ludzi - szef przestal powoli poznawac nas a i
        jedzenie stalo sie troche gorsze bo szef ktoey robi najlepsze "kebaby" nie jest
        w stanie wszystkiego zrobic sam - a hommos nie mogl byc stary bo oni
        sprowadzaja kalafiora z Syrii - bo tam sa najlepsze - wiec nie wydaje mi sie
        zeby mogli podac cos nieswierzego
        tak czy owak to jest i tak najlepsza kuchnia tego typu w warszawie!!
        • Gość: Aga Re: SAMIRA sie cholernie popsula... IP: *.future-net.pl 23.08.02, 20:19
          mnie szef poznaje, jego kobita też:) i mają fajny sklepik obok, mozna się przy
          okazji zapoatrzyć w kawke turecką, prawdziwe oliwki, pitę, suszone pomidorki w
          oliwie i inne wynalazki. a jedzonko i tak pyszne, chociaz faktycznie teraz
          raczej na ilosc idą:)))
          • Gość: Bubba daja mniejsze porcje IP: *.sggw.waw.pl 24.08.02, 16:06
            Moim zdaniem sie popsula, chociaz dalej ja lubie. Teraz jednak sa mniejsze
            porcje, oszczedzaja na suszonych pomidorach, jest mniej papryki, ceny wcale nie
            najniższe jak na lokal przy MZO
            Moja ulubiona "chinszczyzna" na Leszno wychodzi duzo taniej i jest calkiem
            dobra.
            :))
            • Gość: Ewa Re: daja mniejsze porcje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.02, 02:49
              Zgadzam się. Kilka lat temu (jak tam jeszcze bokiem podśmiardywały wozy MPO)
              faktycznie podawano wieksze porcje jedzonka i wiekszą ilość smacznych dodatków.
              Obecnie ceny osiągnęły pułap średniej restauracji, a przecież nikt w życiu nie
              nazwie "Samiry" restauracją - chyba, że osoba która wierzy w reklamy i uważa za
              restaurację McDonalda. Teraz zrobił się z bidnej "samiry" kombinat fast-foodu.
              Jakaś taka jest reguła, że w kochanej W-wie, jak jakakolwiek knajpa zrobi
              karierę - natychmiast zaczyna się psuć.
              A ta chińszczyzna na Lesznie? Może chodzi Ci o "Lotosa" na rogu Leszna i
              Młynarskiej? Zdania nt tego baru są podzielone, ale (jako, że mieszkam
              niedaleko) znam go od momentu powstania. Nigdy nie stał się znacząco modny, ale
              nigdy też się znacząco nie popsuł. I dalej się da tam smacznie i tanio coś
              zjeść.
        • Gość: Omar Re: SAMIRA sie cholernie popsula... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 18:49
          Mowisz ze humus nie moze byc stary bo maja "kalafiory" z syrii....sorry ...ale
          hummus sie z kalafiorow nie robi.....hummus to zmielona cieciorka.....masc
          sezamowa....czosnek ....cytryna.....olej.....i przyprawy!
          • Gość: Niech Re: SAMIRA sie kolejnie popsula... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 18:56
            I trzeba by sie bardzo starac, by ktorykolwiek z tych skladnikow byl nieswiezy.
          • fnop Re: świerzy humus... 20.09.02, 10:18
            no chyba sobie żartujecie - myślicie, że oni robią humus na miejscu?
            sprowadzają go hurtem w wiaderkach po 10 kg, jak każda tego typu knajpa, i
            owszem może być nieświerzy, bo wszystko co spożywcze się kiedyś psuje,
            zwłaszcza jeśli lodówka słabo chłodzi
    • Gość: marcin Re: SAMIRA sie cholernie popsula...idź do AYSZY IP: *.sejm.gov.pl 26.09.02, 14:58
      ja już dawno przestawiłem się z SAMIRY na AYSZĘ na Wspólnej.
      • karol64 Re: SAMIRA sie cholernie popsula...idź do AYSZY 29.09.02, 16:25
        Gość portalu: marcin napisał(a):

> ja już dawno przestawiłem się z SAMIRY na AYSZĘ na Wspólnej.

Dlaczego? Nie smakowały Ci potrawy w SAMIRZE?

• Gość: Ewa Re: SAMIRA sie cholernie popsula...idź do AYSZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.02, 05:59
          Ceny w Samirze i w Ayszy miały się nijak do do siebie. Jadąc z dziećmi i babcią
          do Ayszy na Wspólnej wydawaliśmy ok. 40 zł na dania + 12 zł na napoje, ew. 20
          zł na ciastka lub serki. W Samirze (dwoje zdrowych dorosłych osób) z
          dzieciętami i babcią płaciliśmy 120 zł, bez deserów, soków i ciastek.
          Ponoć nie ma o czym już mówić, bo jak usłyszałam - Aysza już nie istnieje.
    • Gość: AdamJ Re: SAMIRA sie cholernie popsula... IP: *.pl 01.10.02, 16:53
      Nie byłem przekonany do tego co napisaliście. Ale dzisiaj dostałem "szałormę" z
      kapustą i papryką TYLKO!!! Popsuli się!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka