Dodaj do ulubionych

513 jaką trasą?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.02, 10:42
To wkońcu jak pojedzie 513? Czy trasą Siekierkowską, czy zostanie na starej
trasie? czy może na Bródno... Czy ktoś z ZTM potrafia zrobić coś sensownego
Obserwuj wątek
    • d.z Re: 513 jaką trasą? 21.08.02, 10:54
      Gość portalu: nick16 napisał(a):

> To wkońcu jak pojedzie 513? Czy trasą Siekierkowską, czy zostanie na starej
      > trasie? czy może na Bródno... Czy ktoś z ZTM potrafia zrobić coś sensownego

Nie tak dawno ZTM uruchomiło linię autobusową 178, która według tych wysokiej
      klasy specjalistów rodem z ZTM miała być taka dobra - efekt tych "dobroci", to
      utrzymanie zawieszenia 178 i zapewne likwidacja w konsekwencji...
      Jeśli wydaje Ci się, że ZTM potrafi zrobić coś sensownego to... i tutaj pozwól,
      że nie dokończę...;-)
    • Gość: Jacek Re: 513 jaką trasą? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 21.08.02, 20:50
      Gość portalu: nick16 napisał(a):

> To wkońcu jak pojedzie 513? Czy trasą Siekierkowską, czy zostanie na starej
      > trasie? czy może na Bródno... Czy ktoś z ZTM potrafia zrobić coś sensownego

Mam odpowiedź na Twoje pytanie.Otóż ZTM otrzymał już z tego co słyszałem
      negatywną opinię Urzędu Gminy Warszawa-Ursynów co do propozycji zmiany trasy
      linii 513 - zatem linia ta pozostanie (przynajmniej na razie) bez zmian.
      Na Ursynowie nie chcieli się na to zgodzić z tego powodu ,że spora część
      mieszkańców tej Gminy straciłaby wtedy połączenie z Traktem Królewskim i z
      Centrum.Myślę, że starych drzew się nie przesadza zwłaszcza gdy dobrze rosną -
      dobrze ,bo linia 513 na odcinku Kabaty-Plac Trzech Krzyży nie wozi powietrza.
      Pytałeś czy może na Bródno? Myślę ,że możnaby pociągnąć tę linię śladem 318 od
      Placu trzech Krzyży a właściwie od Doliny Służewieckiej ,bo to jużtam obie te
      linie zaczynają jechaćna tej samej trasie do Ludnej.Jak będzie zobaczymy.
      • Gość: Macho Re: 513 jaką trasą? IP: *.pl 22.08.02, 15:21
        Gość portalu: Jacek napisał(a):

Myślę, że starych drzew się nie przesadza zwłaszcza gdy dobrze rosną -
        > dobrze ,bo linia 513 na odcinku Kabaty-Plac Trzech Krzyży nie wozi powietrza.

Stare drzewa padają ze starości czasem... Właśnie na tym odcinku 513 lubuje się
        w jeździe stadem z 503. Pustawe jest również.
        Pomysł nowej trasy 513 zyskał na forum przeważającą aprobatę (był już ćwiczony
        długo), a sprzeciw urzędników Ursynowa to kolejny przejaw ich indolencji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka