Dodaj do ulubionych

Uczcijmy minutą ciszy Ś.P. 178

04.09.02, 11:04
Myślę, że po małej korekcie nie trzebaby go likwidować.
Od Ronda Zesłańców Jerozolimskimi i Hynka na Okęcie. Zapewniłby komunikację
Woli z marketami w Jerozolimskich i szybki przejazd bez przesiadek na Okęcie.
Odciążyłby także 189 na najbardziej zatłoczonym odcinku.
Obserwuj wątek
    • Gość: Wqrviony z Pragi! Ja bym uczucił godzinną chłostą DEBILI z ZTM!!! IP: 193.0.117.* 04.09.02, 13:42
      To był jedyny autobus zapewniający w miarę szybki dojazd z Centrum na Pragę Pn.
      i Plac Hallera! Przepełniony 192 wlecze się przez wiecznie zakorkowany most
      Śląski.
      NIECH WIĘC WAS WRESZCIE SZLAG TRAFI, UPIORNE PALANTY od komunikacji miejskiej!
      Wy jak rozumiem sami z tego syfu nie korzytsacie???
      • Gość: SOLARIS Re: Ja bym uczucił godzinną chłostą DEBILI z ZTM! IP: 212.244.106.* 05.09.02, 19:53
        ZLUZUJCIE! SPOKOJNIE! POCZEKAJCIE DO PAZDZIERNIKA,178 WROCI.MOZE NA TA SAMA
        TRASE,MOZE PODOBNA.ALE NAPEWNO ZE ZMIENIONYM NUMEREM.JUZ NAPEWNO NIE JAKO LINIA
        ZWYKLA 178.POZDRAWIAM
        • sloggi Re: Ja bym uczucił godzinną chłostą DEBILI z ZTM! 06.09.02, 09:59
          Gość portalu: SOLARIS napisał(a):

> ZLUZUJCIE! SPOKOJNIE! POCZEKAJCIE DO PAZDZIERNIKA,178 WROCI.MOZE NA TA SAMA
          > TRASE,MOZE PODOBNA.ALE NAPEWNO ZE ZMIENIONYM NUMEREM.JUZ NAPEWNO NIE JAKO
          LINIA ZWYKLA 178.POZDRAWIAM

Facet - skoro wróci z innym numerem, to już nie będzie 178.
    • sloggi 178 26.09.02, 08:15
      Od 1.10 br. wraca linia 178 - czy wkrótce po wznowieniu zostanie skorygowana
      jej trasa - zobaczymy.
      • iwo_ Re: 178 26.09.02, 16:58
        sloggi napisał:

> Od 1.10 br. wraca linia 178 - czy wkrótce po wznowieniu zostanie skorygowana
        > jej trasa - zobaczymy.

Szczegóły???
        Może tak ją puścić na Targówek, lub na Zacisze? ;-))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka