whisky_z_lodem 08.09.05, 11:19 Moi Drodzy, Nie znacie na osiedlu kogoś, kto chciałby wynająć garaż? Z końcem września kończy mi się umowa na wynajem i poszukuję nowego miejsca parkingowego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lancome2 Re: Wynajmę garaż 16.09.05, 10:32 Ja również poszukuję miejsca garażowego do wynajecia. Jezli znacie kogoś kto chciałby wynjąć miejsce parkingowe na osedlu byłabym wdzięczna za info na adres meilowy a.koter@liebrecht-wood.pl lub telefoniczny 605832471 Odpowiedz Link Zgłoś
rafalpt Re: Wynajmę garaż 17.09.05, 20:59 No coz , nie pozostaje nic innego jak przylaczyc sie do szukajacych garazu. Bardzo dziekuje za wszelkie informacje. tel. 501-375-897 Odpowiedz Link Zgłoś
tiny_deiny Re: Wynajmę garaż 18.09.05, 10:27 Szanowni Państwo, niniejszym ogłszam otwartą licytację miejca parkingowego na -2. Najwyższa oferta otrzyma prawo użytkowania owego miejsca na co najmniej pół roku :) A tak zupełnie poważnie - chętnie wynajmę (komuś) jedno śliczne miejsce parkingowe. Najprawdopodobniej będzie ono wolne jeszcze przez rok (pół roku minimum). Zainteresowanych proszę o kontakt telefonyczny lub sms-owy 603 945 165 Odpowiedz Link Zgłoś
kzm13 Re: Wynajmę garaż 19.09.05, 10:44 Witam serdecznie, mnie tez spotkało wygnanie z garazu, proszę o oferty wynajmu lub kontakt do ludzi majacych dwa miejsca adres kzm13@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tiny_deiny miejsce garażowe do wynajęcia (-2) 19.09.05, 13:37 W związku z dużym zainteresowaniem moją ofertą oraz faktem, że nie mam głowy do zajmowania się sprawami "administracyjnymi" miejsce garażowa do wynajęcia wystawione jest na licytacji na allegro www.allegro.pl/show_item.php?item=64777040 Licytacja trwa 5 dni. Zasady proste jak to zazwyczaj na allegro - kto da więcej dostaje miejsce na 6 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius a nie pomyślała(e)ś 19.09.05, 13:58 Że nie wszyscy mają konto na allegro? I że zanim kod weryfikujący dotrze będzie po aukcji? Odpowiedz Link Zgłoś
sc0xffer Re: a nie pomyślała(e)ś 19.09.05, 14:01 yavorius napisał: > Że nie wszyscy mają konto na allegro? I że zanim kod weryfikujący dotrze będzie > > po aukcji? a nie pomyslal(a|e)s ze nie trzeba miec pelnej aktywacji konta zeby licytowac a jedynie zeby skorzystac z "kup teraz" ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
darniebiosek Mam jedno miejsce garażowe do wynajęcia 20.09.05, 13:09 Jeśli jest ktoś zainteresowany miejscem garażowym na -2 do wynajęcia to proszę o oferty na gosiakorsak@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anula999 Re: Wynajmę garaż 20.10.05, 16:18 ja w sumie mam miejsce parkingowe i korzystam z niego bardzo sporadycznie, wiec jeśli ktoś byłby chętny... czemu nie. tel 600 243 328 Odpowiedz Link Zgłoś