Gość: lucky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 13:35 Był ktoś w restauracji "Boston Port" ? Czytałem o niej w "Polityce". Adamczewski i garlicki ją chwalili.Jakie są wasze zdania ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hmmm Re: BOSTON PORT 06.10.05, 19:40 Nie sugerowałabym się nazwą 'restauracja'. Jej pierwotna (bo mają teraz filię) lokalizacja to niepozorny barek przy Puławskiej (dokładnie przy Okolskiej). Natomiast peany na cześć w pełni uzasadnione. Świetne ryby, dobre steki, fe-no-me-nal-na zupa rybna (fish chowder). Warte swojej ceny (tanio nie jest ale drogo przesadnie też nie). Dobrze jest spytać uśmiechniętego szefa co dziś poleca i zaufać. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: BOSTON PORT 07.10.05, 15:18 Fantastyczna. Tylko dlatego że się przeprowadziłem, rzadziej tam bywam. Zupa rybna, polędwiczki z dzika z pszysmażanymi kartofelkami ... Dalej nie mogę pisać, bo mi ślinka się wydziela w nadmiernej ilości. Tak strasznie drogo nie jest, a na dodatek, dowożą. Na marginesie - nie jestem właścicielem ;-) www.bostonport.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
sulek33 Re: BOSTON PORT 10.10.05, 01:22 Jakie jest moje zdanie? Na temat Adamczwskiego i Garlickiego - jak najgorsze. Boston Port - 5+. Odpowiedz Link Zgłoś
chenoa1 Re: BOSTON PORT 09.04.06, 21:52 bylismy tam wczoraj na rybce. pycha. ja jadlam piotrosza z rusztu, palce lizac. polecam milosnikom ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syrena Re: BOSTON PORT IP: *.orange.pl 23.04.06, 19:45 Dobrze jesc daja. Wystroj, jak w barze nad polskim morzem w latach 80-tych. Sa dwie siedziby na Pulawskiej i na Zelaznej 32. Pozdrawiam Syrena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usmiech_78 Re: BOSTON PORT IP: *.chello.pl 10.12.06, 21:27 Obowiazkowo!!!! salatka z kurczakiem isteki 5 z plusemmm!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: BOSTON PORT 11.12.06, 13:54 bardzo często bywamy na krewetkach :) LOkal na Żelaznej całkiem przyjemny ale jedzenie chyba ciut lepsze przy Warszawiance Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: BOSTON PORT IP: *.chello.pl 24.01.07, 21:40 Bywam tam od czasów pierwszych właścicieli. Nie znam bardziej przyjaznego miejsca i otwartej na klienów knajpy - jak zwykli mawiać moi znajomi - snack baru. Goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
bigmaciek Re: BOSTON PORT 25.01.07, 11:12 A mnie się nie podobało. W lecie byłem na Okólskiej i zamówiłem szeroko reklamowanego steka. Dostałem żylastą podeszwę której połowę dało się zjeść. Oczywiście zareklamowałem z jednoczesnym pytaniem jak oni to marynują skoro to aż takie twarde. Kierownk albo właściciel (dosć krępy, siwy, starszy pan) odpowiedział że nie marynują bo kupuja to gotowe w próźnowych opakowaniach i tylko wrzucają na grilla. No comments. Ale wyczuł mój nastrój bo od razu zaproponował pół ceny za tego steka (w sumie uczciwie: połowę dało się zjeść to za tą połowę zapłaciłem). Może ryby mają dobre ale steka zdecydowanie nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś