draconessa 19.09.02, 18:56 ...ma nastapic rano w niedziele, 22 wrzesnia. ainteresowanych przejazdem zapraszamy na forum Rowerzysc - tam szczegoly!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beata_ Re: Otwarcie Mostu S dla rowerow.... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 19.09.02, 19:26 draconessa napisała: > ...ma nastapic rano w niedziele, 22 wrzesnia. ainteresowanych przejazdem > zapraszamy na forum Rowerzysc - tam szczegoly!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Otwarcie Mostu S dla rowerow.... 19.09.02, 19:29 Jak to nie ma chętnych, musiałam dojechac do domu. Ale ja od strony Mokotowa i Ann.k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Otwarcie Mostu S dla rowerow.... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 19.09.02, 19:36 eela napisała: > Jak to nie ma chętnych, musiałam dojechac do domu. Ale ja od strony Mokotowa i > Ann.k Wy jesteście znane i pewne chętne:-)))) Nowych chętnych nie widać...:( Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Otwarcie Mostu S dla rowerow.... 19.09.02, 19:42 Napisałam na forum mokotowskim, może tam ktos się odezwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Otwarcie Mostu S dla rowerow.... IP: *.waw.cdp.pl 20.09.02, 14:09 Gość portalu: beata_ napisał(a): > > Wy jesteście znane i pewne chętne:-)))) > Nowych chętnych nie widać...:( bo nie mam roweru :((( Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: Otwarcie Mostu S dla rowerow.... 20.09.02, 14:18 jak obiecasz sie za bardzo nie wiercic, moge Cie wziac na rame ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Otwarcie Mostu S dla rowerow.... IP: *.waw.cdp.pl 20.09.02, 14:51 ann.k napisała: > jak obiecasz sie za bardzo nie wiercic, moge Cie wziac na rame ;) obiecałabym wszystko byle się przejechać. Niestety, dopóki (w miarę) ciepło wszystkie sob/niedz muszę spędzać nad Zalewem Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: Otwarcie Mostu S dla rowerow.... 20.09.02, 15:03 no to tyz pieknie :)) ja nad zalew mam blisko, ale od rodzicow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Otwarcie Mostu S dla rowerow.... IP: *.waw.cdp.pl 20.09.02, 15:06 jam matką (dzielnych) żeglarzy-regatowców. Mogę tylko popatrzeć na uprawianie sportu... Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: Otwarcie Mostu S dla rowerow.... 20.09.02, 09:29 potwierdzam wlasnorecznym podpisem, ze bede zwarta i gotowa do otwarcia mostu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: A MOŻE BY TAK... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 20.09.02, 11:35 ...namówić Gazetę, czy jeszcze kogoś, żeby nam popatronował - bo jeszcze ktoś mądry inaczej gotów nam ten przejazd uniemożliwić...? Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: A MOŻE BY TAK... 20.09.02, 11:41 mogliby dac nam koszulki firmowe, reklamowalibyśmy GW za friko. ps jednak się wybierasz :-), rozumiem niezaleznie od pogody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: A MOŻE BY TAK... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 20.09.02, 11:43 eela napisała: > mogliby dac nam koszulki firmowe, reklamowalibyśmy GW za friko. > > ps > jednak się wybierasz :-), rozumiem niezaleznie od pogody Tego nie powiedziałam:-)) Warunki znasz...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gaudis Re: Otwarcie Mostu S dla rowerow.... 20.09.02, 13:25 Jeśli ktoś mi pomoże naprawić rower albo pożyczy jakąś Ukrainę, to z chęcią się dołączę. Niestety w zeszłym miesiącu straciłem robotę i chwilowo nie stać mnie na naprawę górala. Nie wydam nawet 50 zł, bo mi brakuje na żarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reptile Re: Otwarcie Mostu S dla rowerow.... IP: 200.164.56.* 20.09.02, 15:03 To idź do Monaru pajacu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Otwarcie Mostu S dla rowerow.... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 20.09.02, 15:06 Gość portalu: reptile napisał(a): > To idź do Monaru pajacu I czego się czepiasz...? Odpowiedz Link Zgłoś