eela 27.09.02, 09:03 Zauważyliscie te ptasie sejmiki? Odlatuja ptaki. Nie ma jerzyków, nie widac jaskółek, boćki tez już pofrunęły na południe. Robi sie coraz puściej. Tylko niezmordowane sroki skrzeczą. To jednak juz jesień :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tassman Re: Odlatują ptaki 27.09.02, 09:05 eela Nie mam czasu na ptasie podgladanie, zarobiony jestem.... Ostatnio widywany regularnie ptaszek to ptaszek małego tassmana:) jak siada na nocniku po uprzednim zdjęciu rajstop... PZDR tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Odlatują ptaki 27.09.02, 09:11 Nie ma piekniejszego widoku niz male (niekoniecznie tassmaniatka) siedzace na nocniku (bywa, ze godzinami). A jesien przyszla nagle, bez zapowiedzi, zaskoczyla chlodem i chumrami, a do tego babie lato nam zabrala. Moze odda jeszcze, co do nas nalezy.... Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Odlatują ptaki z nocnika 27.09.02, 09:26 spinkaa Co ty widok to nic w porównaniu z zawartościa nocnika po takim posiedzeniu. Kupa palce lizać !!! PZDR tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek O żesz w dziób szarpane! 27.09.02, 09:26 O żesz w dziób szarpane! Może trzeba jem było paszporty wstrzymać. Albo winietki kazać wykupić, w końcu latają, hałasują, srają... A jak nie to w dziób! Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: O żesz w dziób szarpane! 27.09.02, 09:29 Ale byś zarobił na ptasich winietkach! Tfuj! Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: O żesz w dziób szarpane! 27.09.02, 09:31 Ptaki powinny mieć winietki umieszczone pod ogonem, tak aby mogły kazdorazowo wyrazić swój stosunek do nich podczas sr...... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: O żesz w dziób szarpane! 27.09.02, 09:35 ....podczas latania, oczywiscie! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek W dziób szarpane miejskie gołębie 27.09.02, 09:47 W dziób szarpane miejskie gołębie powinny w ogóle posiadać winietkę w formie dużego korka (fi 8) wstrzeliwanego w dupę pistoletem pneumatycznym. Może przestałyby obsrywać Bardzo Znanych Polaków Na Postumentach oraz perły architektury epok różnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: W dziób szarpane miejskie gołębie IP: 195.187.84.* 27.09.02, 09:51 Tak, stanowczo należy im się winietka. Za systematyczne i metodyczne obsrywanie mojego balkonu. Gawronom też, za bombardowanie spacerowiczów w parkach. Odpowiedz Link Zgłoś