Gość: kura IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.02, 23:58 no sloggi ale Ciem ktoś nie lubi, kura nawet na te pierwsze fałszywki nabrać siem dała i coś Ci ( podszywaczowi znaczy) tam odpisywała. Qrapa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waldus.niekiepski Re: ale podpadł sloggi 02.10.02, 00:03 Ja nie wiem o co siem tu rozchodzi normalnie, widzem tylko, że kurde jakiś pasożyt tu forum zaśmieca i normalnie kurde cały czas o jakichś sloggach pisze, ja pamientam, że miałem normalnie kiedyś takie kurde majtki, ale już nie mam bo mi siem kurde podarły i normalnie jakiś typek mi je dodatkowo ukradł jak mi siem one na balkonie te majtasy kurde wietrzyły, może to ten sam co tu takie kurde zamieszywania robi. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: ale podpadł sloggi 02.10.02, 08:40 Waldus, usiądziem nad Mocnem Fullem to Ci wszystko wyklaruje lepiej niż Paździoch wieczorową porą. Odpowiedz Link Zgłoś
waldus.niekiepski Re: ale podpadł sloggi 02.10.02, 09:01 No kurde dokładnie, nie ma jak usionśc sobie i nomalnie browara wysonczyć i całom tom sytuacyję kurde nomalnie wyjaśnić, bo o co to siem rozchodzi to to ja pojonć kurde nie mogę. Tera ja tu bendem na internecie, bo juzem nomalnie kurde wrócił do doma, zajecia siem nomalnie na uniwersytacie zaczoły, ale kude fajna pani dzisiaj tylko nomalnie te takie sprawy organizomacyjne klarowała i jużem wrócił nomalnie kurde do doma. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: ale podpadł sloggi 02.10.02, 13:43 Podpadł, nie podpadł ale patrząc na godziny zakładania tych wątków przez gościa sloggiego mogę powiedzieć jasno i wyraźnie. W tym właśnie czasie prawdziwy sloggi z uporem godnym lepszej sprawy urządzał komuś karczemną awanturę w samochodzie za raptem 10 minut spóźnienia. Odpowiedz Link Zgłoś