Dodaj do ulubionych

ale podpadł sloggi

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.02, 23:58
no sloggi ale Ciem ktoś nie lubi, kura nawet na te pierwsze fałszywki nabrać
siem dała i coś Ci ( podszywaczowi znaczy) tam odpisywała.
Qrapa
Obserwuj wątek
    • waldus.niekiepski Re: ale podpadł sloggi 02.10.02, 00:03
      Ja nie wiem o co siem tu rozchodzi normalnie, widzem tylko, że kurde jakiś
      pasożyt tu forum zaśmieca i normalnie kurde cały czas o jakichś sloggach pisze,
      ja pamientam, że miałem normalnie kiedyś takie kurde majtki, ale już nie mam bo
      mi siem kurde podarły i normalnie jakiś typek mi je dodatkowo ukradł jak mi
      siem one na balkonie te majtasy kurde wietrzyły, może to ten sam co tu takie
      kurde zamieszywania robi.
      • sloggi Re: ale podpadł sloggi 02.10.02, 08:40
        Waldus, usiądziem nad Mocnem Fullem to Ci wszystko wyklaruje lepiej niż
        Paździoch wieczorową porą.
        • waldus.niekiepski Re: ale podpadł sloggi 02.10.02, 09:01
          No kurde dokładnie, nie ma jak usionśc sobie i nomalnie browara wysonczyć i
          całom tom sytuacyję kurde nomalnie wyjaśnić, bo o co to siem rozchodzi to to ja
          pojonć kurde nie mogę. Tera ja tu bendem na internecie, bo juzem nomalnie kurde
          wrócił do doma, zajecia siem nomalnie na uniwersytacie zaczoły, ale kude fajna
          pani dzisiaj tylko nomalnie te takie sprawy organizomacyjne klarowała i jużem
          wrócił nomalnie kurde do doma.
          • d.z Re: ale podpadł sloggi 02.10.02, 13:43
            Podpadł, nie podpadł ale patrząc na godziny zakładania tych wątków przez gościa
            sloggiego mogę powiedzieć jasno i wyraźnie. W tym właśnie czasie prawdziwy
            sloggi z uporem godnym lepszej sprawy urządzał komuś karczemną awanturę w
            samochodzie za raptem 10 minut spóźnienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka