yapkovitz 09.11.05, 11:12 Kolejna propozycja, ze wzgledu iz nasze samochody beda staly na swierzym powietrzu, beda narazone na rozne czynniki zewnetrzne, moze warto sie zastanowic, aby w przyszlosci zbudowac zadaszenie nad samochodami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafryb1 Re: Wiaty na parkingu 11.11.05, 13:14 Witam, Na ostatnim spotkaniu wspolnoty, byla krotka dyskusja na ten temat. Poki co nie bedziemy tego robic, ale kwestia jest otwarta. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
emilii75 Re: Wiaty na parkingu 19.01.06, 21:29 koniecznie.. nie pozwolę by moje kochane autko stało pod gołym niebem :) skoro mam tam mieszkać postaram się przynajmniej o daszek na jego "głową" :) Pozdrawiam Emi :) Odpowiedz Link Zgłoś
rafryb1 Re: Wiaty na parkingu 25.01.06, 12:32 Witam, Tylko jak bedziesz stawiac ta wiate, to pamietaj, ze miejsca jest malo i mozesz je dodatkowo zmniejszyc stawiajac slupki przy swoim aucie, tak ze inne samochody beda poszkodowane. Uwazam, ze temat wiaty musi byc przedyskutowany na zebraniu i nie moze byc tak, ze kazdy sobie bedzie cos stawial bez zgody reszty. Tak czy inaczej, ja rowniez jestem za jakims daszkiem, ale przemyslanym. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś