zdzicha 20.11.05, 21:04 mało używany, kolor lila-róż. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stefan Re: Sprzedam beret moherowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 21:08 Uważaj, bo się przeziębisz... Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Sprzedam beret moherowy 20.11.05, 21:19 Fabryczny czy wlasnorecznie dziargany. Ktory rocznik? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Sprzedam beret moherowy 20.11.05, 22:18 Ręczna robota. Rocznik dokładnie nie wiem który, ale na pewno jakis dobry, bo po babci rzeczony beret jest. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Sprzedam beret moherowy 20.11.05, 22:26 Jesli reczny, to zakladam, ze moherek z pasmateryjnego rok 82. Dobry rocznik, bo i chyba zima byla solidna. Wazne jest jeszcze, czy ten moherek to zdobycz z warszawskiego sklepu, a jak tak to z jakiego. Jesli byl ze sklepu WCH, to radzilbym go wystawic jednak na aukcji. Moze osiagnac zawrotna cene. Te zrobione z moherku GS-owskiego sa popularniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Sprzedam beret moherowy 20.11.05, 22:37 Lepszy byłby rocznik '79, wtedy była zima stulecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: działacz stringi moherowe lekko używane - męskie! IP: 212.2.100.* 21.11.05, 19:32 założę własnoręcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Sprzedam beret moherowy 21.11.05, 12:26 Moherek pochodził prawdopodobnie z przemytu. Bardzo dobra jakośc, mole się go nie czepiają. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Sprzedam beret moherowy 21.11.05, 19:09 zdzicha napisała: > Moherek pochodził prawdopodobnie z przemytu. Bardzo dobra jakośc, mole się go > nie czepiają. hmmm... ja sądzę, że ten moher to "podróba"... jakiś syntetyk skoro mole się go nie czepiają ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juri Re: Prawda o moherowym berecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 22:13 Z tymi beretami to raczej nie uderzacie w Radio Maryja lecz w nasze starsze pokolenia , nasze mamy , ojców dziadków,a w przyszłości w siebie samych. To ludzie chorzy , starsi , nie mogacy chodzić słuchają Radia Maryja. Politycy to wykorzystuja i pchaja się do radia , aby w tych biednych schoriowanych ludziach miec swój elektorat i im wciskaja górnolotne ideały co zrobią jacy oni katolicy a to tylko szczepy prawdy , chodzi imi o posady i stołki , kieszenie pełne pieniędzy i po wyborach już człowiek starszy schorowany , bezrobotny ich nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Sprzedam beret moherowy 20.11.05, 21:37 Zdzicha na allegro możesz go zlicytować... Jest tam też cała kolekcja takich okryć głowy :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szparka69 Re: Sprzedam beret moherowy IP: *.chello.pl 20.11.05, 21:38 nikt ni chce kupić, niemodne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx jesli dodasz szal,ten ze zdjecia ,wiesz ktorego IP: *.acn.waw.pl 20.11.05, 22:44 to jestem sklonny uczestniczyc w licytacji Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sprzedam beret moherowy 20.11.05, 23:13 Podobno pod moherem nie wiadać aparatu słuchowego (chociaż może go słychać). Odpowiedz Link Zgłoś
perski_dziadzio Re: Sprzedam beret moherowy 21.11.05, 16:51 Pod beretem mieści się również jednozakresowe mono-radyjo ze słuchawkami (oczywiście z anteną w antence). Odpowiedz Link Zgłoś
kattarinna Re: Sprzedam beret moherowy 21.11.05, 12:02 Co to znaczy "malo uzywany"????? Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Sprzedam beret moherowy 21.11.05, 12:07 Prawdopodobnie niski przebig, 20 km do kosciola i spowrotem. jesli rocznik 82 to mamy 23 letni berecik z przebiegiem okolo 25 tys kilometrow. Super okazja. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz PS. 21.11.05, 12:10 Oczywiscie "w te i z powrotem". Nie wiem skad mi sie wzielo to co napisalem. Prawdopodobnie z powodu czytania w trakcie pisania "Nowego Dnia". Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
kattarinna Re: "Nowy dzien"... 21.11.05, 12:16 A co to wogole jest???? Bo mi sie kojarzy z kolejnym brukowcem?? Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: "Nowy dzien"... 21.11.05, 12:25 Z racji zawodowej koniecznosci obeznawania sie ze wszystkimi mediami, zauwazylem, ze Nowy Dzien wymyslili na Czerskiej, zeby ludzie chcieli placic przynajmniej zlotowke za dotychczasowe Metro. Brukowiec raczej nie, nie wiem szczerze piszac, co to jest. Sklad i pociecie tej gazety niczym szablon gazetki szkolnej, ale maja cos o seksie i horoskopy. Trudno w Wyborczej dac rubryke na seks. Chyba o to chodzilo.. Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: Sprzedam beret moherowy 21.11.05, 12:50 Przenajświętszych relikwii się nie sprzedaje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia W moherze na rowerze 21.11.05, 13:18 Nieśmiało pytam, czy wypada jeździć w takim moherze na rowerze? Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: W moherze na rowerze - tylko w komplecie 21.11.05, 13:23 z moherowymi podkolanówkami. Kto sprzeda? Kto wydzierga? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Moherowe getry - hit sezonu 21.11.05, 13:27 Można bardzo prosto i szybko wykonać moherowe getry. A jak się zużyją, to zaszywamy je z obydwu stron, wypychamy watą i mamy zgrabny wałeczek pod głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Ciekawe jakby sobie poradzily moherowe stringi 21.11.05, 13:30 W zime trzeba sie cieplej ubierac. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: jakby sobie poradzily moherowe barchany :))) 21.11.05, 13:34 Pewnie takie majty miałeś na myśli, co? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Kalesony 21.11.05, 13:38 Jestem gotowa wydziergać na forumową aukcję kalesony. Rozmiar uniwersalny - moher rozciąga się tu i tam. Ale mam "dylemata" - jaki kolor? Kanarkowy? Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Kalesony? Buraczkowe :)) 21.11.05, 13:42 Ten kolor mi sie tak moherowo kojarzy ostatnio... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherowy beret Re: Kalesony? Buraczkowe :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 15:55 Fiolet kochani tylko fiolet,bo to i wesoły i czasami dostojny /wedlw okazji/ czsami też smutny. Odpowiedz Link Zgłoś
perski_dziadzio Re: W moherze na rowerze 21.11.05, 16:44 pra_gosia napisała: > Nieśmiało pytam, czy wypada jeździć w takim moherze na rowerze? Oczywiście! Sam jeździłem wykorzystując podobny (rozmleczony fiolet) jako pokrowiec na siodełko. Potem trochę zmienił kolor i przestałem do niego pasować. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Sprzedam beret moherowy 21.11.05, 15:50 Przycisnęło mnie. zasiłek odebrali, renta ledwo na cebulę starcza, wino mszalne coraz droższe, święta się zbliżają, trzeba księdzu jaguara zatankować... Odpowiedz Link Zgłoś
kattarinna Re: Przenajświętszych relikwii się nie sprzedaje 22.11.05, 10:13 Berecik po babci wiec pamiatka rodzinna hmmm... sprzedawczyni moze na benzyne nie ma, postaraj sie ja zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
java9 chętnie kupię 21.11.05, 14:09 pod warunkiem, że moher się zbytnio nie wyczesał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Sprzedam beret moherowy 21.11.05, 15:46 Znalazłam jeszcze 2 motki moheru w ww. kolorze. Na cała wspomnianą garderobę nie wystarczy, ale moge wydziergać np nauszniki dla tych, którym nie do twarzy w berecie. Albo moherowy futerał na książeczkę do nabożeństwa. możemy też skompletować garderobę w róznych lolorach. Ten kanarkowy mnie zachwycił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kluś Re: najlepiej moherowy kondomik - gwarancja-żadna IP: 193.0.122.* 22.11.05, 11:15 myśl się nie przebije! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jórski Re: Sprzedam beret moherowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 17:39 Reflektuję, ale na czarny z antenką, koniecznie z antenką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczyfan Re: Sprzedam beret moherowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 19:05 kolor-koniecznie słaczka po bułaczkach. z żółciutkimi aplikacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Kupujcie mohery do cholery! 21.11.05, 19:41 Niedługo mój brat ma urodziny. Mam dla niego butelkę dobrego szampana, zawezmę się i zrobię moherowe opakowanie na nią. Czy 5 dag moheru wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
java9 Re: Kupujcie mohery do cholery! 21.11.05, 21:39 powinno wystarczyć i na kieliszki:) serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,3024197.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WARSZAWIAK Re:Wy macie mohery do cholery, a ja ? IP: *.chello.pl 22.11.05, 14:11 chciałbym mieć taki breloczek do spodni z Donaldem albo z Marią żeby mi wisiał Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Mam breloczek 22.11.05, 15:04 Mam breloczek z logo McDonalda - podaj adres, to expressowo prześlę. Czy dwa wisiorki u spodni to nie ekstrawagancja? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Mam breloczek 22.11.05, 15:37 pra_gosia napisała: > Mam breloczek z logo McDonalda - podaj adres, to expressowo prześlę. > Czy dwa wisiorki u spodni to nie ekstrawagancja? dziwnie to zabrzmialo, te wisiorki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WARSZAWIAK Re: Mam breloczek IP: *.chello.pl 24.11.05, 15:27 buggi napisała: > pra_gosia napisała: > > > Mam breloczek z logo McDonalda - podaj adres, to expressowo prześlę. > > Czy dwa wisiorki u spodni to nie ekstrawagancja? > > > dziwnie to zabrzmialo, te wisiorki > > . Pan Tadeusz Ci na myśli? :) . Odpowiedz Link Zgłoś
java9 Re: Sprzedam beret moherowy 24.11.05, 09:43 www.allegro.pl/show_item.php?item=72224579 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roborobi Re: Sprzedam beret moherowy IP: *.chello.pl 24.11.05, 15:37 Dobre ;)))). Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Śmieszne! 25.11.05, 09:10 W dzisiejszym Super Expressie jest zdjęcie Podgrzewacza Nastrojów i Ochraniacza Prorodzinnego - oczywiście z moheru! Nośmy moher! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska Re: Sprzedam beret moherowy, ZDJĘCIA RODZINY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 09:44 www.radiomaryja.pl/galeria/xivrprm2005/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś