pola.76 16.12.05, 14:56 czy jest gdzieś przy trasie toruńskiej, tuż przy zjeździe z trasy białystok- warszawa? Bardzo prosze o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pola.76 dodam 16.12.05, 14:57 że nie jestem z Warszawy i zalezy mi, żebym nie musiała bładzić-stąd moje pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
natomiast Re: dodam 16.12.05, 14:59 Idź szlakiem czerwonym, a po rozwidleniu szlakiem czarnym, bo czerwień już niemodna. Odpowiedz Link Zgłoś
natomiast Re: decathlon 16.12.05, 14:58 Jest. Jest sporo sklepów, m.in. Real, Ikea i właśnie Decathlon. I Decathlon jest też w AL.Jerozolimskich koło CH Reduta. Ale po co ci jakaś zagraniczna sieć? Idź na bazar, głupia kwoko i wspieraj polski handel. Już pani minister finansów mówiła, że trzeba wspierać polski handel, więc słuchaj się i nie pyskuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: decathlon IP: 62.181.175.* 16.12.05, 15:07 Jaaasnee... a na bazarze dresy tylko z polskiego lnu. Sam sie puknij - tylko wceluj (w male rzeczy jest o wiele trudniej). -- Mow mi Zyzio, mala Odpowiedz Link Zgłoś
natomiast Re: decathlon 16.12.05, 15:10 > Jaaasnee... a na bazarze dresy tylko z polskiego lnu. Sam sie puknij - tylko > wceluj (w male rzeczy jest o wiele trudniej). Nie bój się, trafię. Mam nowe polskie okulary z zbudowanym celownikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: decathlon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 12:56 Położenie centrum M1 Marki, przy którym jest Decathlon, mapki: www.electroworld.pl/is-bin/intershop.static/WFS/store-electroworldPL-Site/-/pl_PL/imagesOnline/info/Targowek.jpg www.ikea.com/ms/pl_PL/img/ikea_near_you/store_maps/PL307_map.gif drugi sklep jest przy centrum handlowym Reduta (dokładnie to "schowany" za nim) w Alejach Jerozolimskich (za dworcem Zachodnim jadąc z centrum) mapka: www.chreduta.pl/xmlcontent/_tematy/dojazd/_dokumenty/dojazd.doc/dojazd.doc_pliki/image001.gif Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronko Re: decathlon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 19:01 decatlon znajduje się na TARGÓWKU a nie w MARKACH!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: decathlon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 15:28 Niestety ale w Markach. Odpowiedz Link Zgłoś
z-o-s-i-a Re: decathlon 18.12.05, 15:51 Decathlon i IKEA mają adresy warszawskie (ul. Malborska), a M1 i Practiker, są już w Markach :) www.decathlon.com.pl/magasin2.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronko Re: decathlon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 19:03 granica pomiędzy Targówkiem a Markami przebiega po osi kanałku,który częściowo przebiega pod ziemią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: decathlon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 01:20 Marianie, jak już wspomnieli moi przedmówcy, jesteś w błędzie. Gdyby bronko czytał ze zrozumieniem, nie miał by wątpliwości jaki ma sens zdanie "Położenie centrum M1 Marki, >>PRZY<< którym jest Decathlon" i może nie zapoczątkowałby tej jałowej dyskusji. Mam tylko nadzieję, że pola.76 trafiła. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: decathlon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 13:24 Olej ich... to cholerni francuzi. Nie nabijajcie im kabzy. Odpowiedz Link Zgłoś