Dodaj do ulubionych

Gronkowiec-Walc prezydentem Warszawy.. buehehe

28.12.05, 15:00
To teraz mi powiedzcie platformersi jaki sens ma wystawianie ten malo lubianej
Pani na prezydenta ??

Moze reazlizacja zobowiazan ??

W takiej sytuacji bunt na platformie wydaje sie nieunikniony..albo ja tych
ludzi juz wogole nie rozumiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: mimikra Re: Gronkowiec-Walc prezydentem Warszawy.. bueheh IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.12.05, 15:08
      Przypomnij sobie może jaki miała wynik wyborczy polityczny analfabeto
      Ponad 120000 głosów warszawian to pryszcz???
      • Gość: JOW pomyśl amebo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 15:15
        To innyc system wyborczy. Przypomnij sobie analfabeto jaka jest różnica w
        uzyskaniu wyniku wyborczego będąc na 1 miejscu listy popularnej partii a jaka
        gdy nie ma listy partyjnej i jest głosowanie na osobę a nie na listę.
        PO stacza się w dół jak niegdyś Unia Wolności surrealnymi i bez wyczucia
        kandydaturami.
        Jednomandatowe Okręgi Wyborcze to sa prawdziwe wybory
        • Gość: mimikra Re: pomyśl amebo - boisz się znanego nazwiska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.12.05, 15:38
          Ona nie musi nic robić tylko wystartować
          Patrz mi na usta - w y s t a r t o w a ć.
          Wygra w cuglach i to cie boli
          • Gość: nenio Re: pomyśl amebo - boisz się znanego nazwiska IP: *.acn.waw.pl 28.12.05, 16:18
            to kto ma niby zostać tym prezydentem? Przecież PiS dał plamę z tymi
            rządami. Wystarczy obejrzeć wynik kaczyńskiego w Warszawie na prezydenta kraju.
            Jak nie pis to co? Władywostok ,czyli leper lub lpr? Jesteśmy skazani na wybór
            kogoś z PO. I jesli nie narobi ona błędów to ma to jak w banku. Wiedzą to też
            kaczory - stąd manipulowanie przy ustawie o zarządzie komisarycznym.
            Inna sprawa jakim byłaby prezydentem? I po co jej to właściwie? Bo jako
            trampolina do prezydentury kraju to raczej nie dla niej.
          • Gość: Rys Gronkiewicz jest madra i potrafi sluchac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 01:00
            A przy tym obchodzi ja to miasto. Jest madra kobieta a nie spoconym konusem
            kreconym ambicjami
            • Gość: Tom Przykładem mądrości była heca z hospicjami? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.12.05, 12:22
              I jak dotąd niczym nie wykazała że "obchodzi ją to miasto".

Gość portalu: Rys napisał(a):
              > A przy tym obchodzi ja to miasto.
            • Gość: Ewa Re: Gronkiewicz jest madra i potrafi sluchac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 21:36
              Co ona wie o Warszawie??? nic!! jako mieszkanka Warszawy nie chce takiego
              prezydenta!!! Zepsuje to co zrobił Kaczyński!
            • wiaterek Re: Gronkiewicz jest madra i potrafi sluchac 01.01.06, 17:28
              Słuchać swoich zdeterminowanych, przegranych w wyborach parlamentarnych i
              prezydenckich kolesiów??

brrrrrrrr
        • Gość: kwadrans z WC-etem JOW sprawdzają się tylko w społeczeństwach IP: *.chello.pl 01.01.06, 15:49
          obywatelskich, a takiego w Polsce jeszcze bardzo długo nie będzie - NIKT W TYM
          KIERUNKU NIC NIE ROBI - bo to wyjątkowo ciężkie i upierdliwe przedsięwzięcie.
          • Gość: babcia Beatka To prawda, w Polsce nie ma i b. długo nie będzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 16:15
            społeczeństwa obywatelskiego.
          • Gość: wnimanije... Zgadzam się z WC-tem w 100% w Polsce nie ma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 13:35
            społeczeństwa obywatelskiego.
      • splkm Re: Gronkowiec-Walc prezydentem Warszawy.. bueheh 28.12.05, 15:20
        a te 120 000 glosow to bylo przed hospicjami czy po ??
        • jurek_dzbonie Re: Gronkowiec-Walc prezydentem Warszawy.. bueheh 28.12.05, 15:23
          PO zle zaczela z Warszawa. Nie powinni sie brac za temat hospicjow (chociaz tu
          tez mieli racje) tylko pokazac pie..ik inwestycyjny w Warszawie
      • fuzzy7 Re: Gronkowiec-Walc prezydentem Warszawy.. bueheh 28.12.05, 23:33
        Gość portalu: mimikra napisał(a):

> Przypomnij sobie może jaki miała wynik wyborczy polityczny analfabeto
        > Ponad 120000 głosów warszawian to pryszcz???
        Właśnie, a poza tym, czy PiS ma "wszystko" brać?!

Pzdr,
        Fuzzy :o(
      • wiaterek Re: Gronkowiec-Walc prezydentem Warszawy.. bueheh 01.01.06, 17:26
        Jarosław Kaczyński maił ponad 170 tys.hehehe

i z czym do LUDU !!
        • ukos Re: Gronkowiec-Walc prezydentem Warszawy.. bueheh 02.01.06, 13:52
          Jarosław Kaczyński nie potrafił zapewnić PiS-owi zwyciestwa w mieście rządzonym
          przez PiS, a jego 170 tys. głosów świadczy tylko o tym, że oprócz Kaczorów PiS
          nie dysponuje żadnymi godnymi uwagi warszawskimi kandydatami.
      • ncc1701-d Re: Gronkowiec-Walc prezydentem Warszawy.. bueheh 09.01.06, 18:02
        Przy prawie 200 tysiącach Jarosława Kaczynskiego tak.
    • jurek_dzbonie Re: Gronkowiec-Walc prezydentem Warszawy.. bueheh 28.12.05, 15:08
      Hanna G-W jest bardzo dobrym ekspertem w zarzadzaniu i finansach. Gdyby zostala
      prezydentem W-wy bylby to okres rozkwitu miasta i madrzy ludzie to wiedza.
      • Gość: oby_nie Re: Gronkowiec-Walc prezydentem Warszawy.. bueheh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 15:18
        jurek_dzbonie napisał:

> Hanna G-W jest bardzo dobrym ekspertem w zarzadzaniu i finansach. Gdyby zostala
        >
        > prezydentem W-wy bylby to okres rozkwitu miasta i madrzy ludzie to wiedza.

Juz raz PO dala swojego kandydata. Skutki byly oplakane, jaka mamy gwarancje ze
        HGW nie zrobi tego samego co Piskorski. Pamietam jej metne tlumczenia na komisji
        w sprawie PZU. Dla tej pani kupowanie bez pieniedzy tylko na kwit jest ok.

Uwazam ze to najgorsza kandydatura z mozliwych.
        • jurek_dzbonie Re: Gronkowiec-Walc prezydentem Warszawy.. bueheh 28.12.05, 15:22
          Taaaa... Marek Jurek jest lepszy. Swiatynie Opatrznosci od reki by zbudowal i
          autostrade z kazdej z dzielnic do niej.
          • Gość: oby_nie [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 18:06
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: cejot. Re: Gronkowiec-Walc prezydentem Warszawy.. bueheh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 18:30
          POPIERAM. Też jestem przeciw tej babie. No po prostu jej nie lubię. Tej Jej
          zarozumiałości. DO GARÓW !!! A nie za rządzeniem Warszawą. No, może w Nablusie
          by się sprawdziła.
          • Gość: roborobi Re: Gronkowiec-Walc prezydentem Warszawy.. bueheh IP: *.chello.pl 28.12.05, 18:45
            A ja Kaczyńskiego nie lubię i nie lubiłem i tyle mego :(, a pani Gronkiewicz na
            pewno będzie lepsza niź Kaczyński.
          • Gość: ibrachim machmud,machmud z nablusu? IP: *.acn.waw.pl 28.12.05, 21:26
            poznałem cię po tych garach w nablusie. a gdzie twe trzy zony? w nablusie? i
            dobrze ,po licho wozić drwa do lasu.
      • Gość: No Orwell Jak jest dobrym ekspertem od finansów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 15:25
        jurek_dzbonie napisał:

> Hanna G-W jest bardzo dobrym ekspertem w zarzadzaniu i finansach. Gdyby
        zostala
        >
        > prezydentem W-wy bylby to okres rozkwitu miasta i madrzy ludzie to wiedza.

Niech stara się o posadę skarbnika a nie prezydenta
        • Gość: he he he Re: Jak jest dobrym ekspertem od finansów IP: *.chello.pl 28.12.05, 16:07
          > Gość portalu: No Orwell napisał(a):
          > Niech stara się o posadę skarbnika a nie prezydenta

nieh zacznie zmywać schody w ratuszu, naczy się liczyć
          • Gość: Igor ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 16:46
            Chyba od zarządzania w EBOR sprzataczkami.
            • Gość: awycinajcieiznikaj Re: ??? IP: *.chello.pl 31.12.05, 15:31
              "Nie dziwi nic..."
    • Gość: michał_44 Jak Gronkowiec+Walc to znamy wynik - wiosna nasza! IP: *.aster.pl 28.12.05, 18:53
      I tak wiosna nasza!
      Gronkowiec zatańczy Walca i mamy ptasią grypę murowaną.
      Idzie zima, to wszystkie gronkowce wymrozi.
      I tak wiosna nasza!
      Paweł Piskorski już pokazał jak kolesie z UW+Komuna rządzić umieją.
      Najwiekszy przekręt III RP to były rządy Piskorskiego i kolesiów UW potem PO.
      A pani prezes Gronkowiec już się Walca natańczyła i w NBPie i w EBORze więc to
      tylko wszystko "d...stołki" sory za d...
      Niech startuje to zleci od razu z belki na muldę i skończy się jej kariera -
      oby więcej POwiaków się posypało w wyborach. Tak trzymać!
      Do boju, do boju jutro PiSik wygra mecz!
      A wiosna będzie znowu nasza! Że te POwiaki jeszcze tego nie chcą zrozumieć. Tak
      samo było przed wyborami do Sejmu i przed II turą wyborów Prezydenta RP.
      Nic, nic się nie mogą nauczyć.
      Może jeszcze Rokita jest do rzeczy, a reszta PO to tylko do paczek.
      • warzaw_bike_killerz Re: Jak Gronkowiec+Walc to znamy wynik - wiosna n 28.12.05, 19:11
        A co takiego Piskorski przekrecil, ze tak twierdzisz? Ja widze, ze pomimo 3
        letniej kadencji Wielce Prawego i Sprawiedliwego nikogo nie posadzono, nikomu
        niczego nie udowodniono, a sam Piskorski czuje sie dobrze. W przeciwienstwie do
        ciebie. Otrzyj piane z ust, wez waleriane.
        • Gość: benek Re: Jak Gronkowiec+Walc to znamy wynik - wiosna n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 19:17
          To tylko dlatego, ze "wielki budowniczy" Kaczor nie mial w reku aparatu
          policyjnego i sadowniczego.
          Teraz sytuacja sie zmieni radykalnie. Czlowiek juz jest a Wasserman z Ziobrem
          dobiora mu paragraf, a raczej do rowniez znanego paragrafu dobierze sie dowody.

Jeszcze trzeba bedzie rozebrac te dwa mosty i zasypac tunel jako dziedzictwa
          "korupcji" w Warszawie. W koncu to niegodne Polakow zeby przekraczac Wisle na
          mostach ktore sa efektem ukladu warszawskiego.
          • roborobi Re: Jak Gronkowiec+Walc to znamy wynik - wiosna n 28.12.05, 19:24
            Gość portalu: benek napisał(a):
            > Jeszcze trzeba bedzie rozebrac te dwa mosty i zasypac tunel jako dziedzictwa
            > "korupcji" w Warszawie. W koncu to niegodne Polakow zeby przekraczac Wisle na
            > mostach ktore sa efektem ukladu warszawskiego.

Dobre. Myślę, że te pozostałe mosty też były efektem układów (wcześniejszych -
            PRL), przecież teraz mamy IV RP i trzeba zbudować wszystko od nowa.
          • warzaw_bike_killerz Re: Jak Gronkowiec+Walc to znamy wynik - wiosna n 28.12.05, 20:27
            Gość portalu: benek napisał(a):

> To tylko dlatego, ze "wielki budowniczy" Kaczor nie mial w reku aparatu
            > policyjnego i sadowniczego.

Dwa razy przeczytalem Twoj post. Najpierw zabulgotalo sie we mnie poczucie
            slabosci (ktorego nie znosze), nastepnie zrozumialem, ze zartujesz. Ale masz
            racje. Dopoki wlasciciel okradzionego mieszkania nie dostanie w lapy aparatu
            sadowniczego i policyjnego, nie ma co liczyc na zlapanie i skazanie przestepcy.
            CALA WLADZA W RECE LUDU!! Moze lepiej od razu zlikwidowac cale prawo, sady i
            policje, bo to tylko narzedzia przechodzace w rozne brudne lapy? W zaleznosci
            od okolicznosci brudne lapy beda wieszac wszystkich oponentow politycznych.
            Paragrafy i pomowienia na kazdego sie znajda.
    • Gość: munia Re: Gronkowiec-Walc prezydentem Warszawy.. bueheh IP: *.robbo.pl / *.robbo.pl 28.12.05, 21:18
      Dlaczego tłusta krowa ma zastąpić Warszawską Syrenkę???
      • Gość: kaczofob Re: Gronkowiec-Walc prezydentem Warszawy.. bueheh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 21:30
        > Dlaczego tłusta krowa ma zastąpić Warszawską Syrenkę???
        Nie syrenkę, tylko kaczkę-dziwaczkę:)
        • Gość: munia Re: Gronkowiec-Walc prezydentem Warszawy.. bueheh IP: *.robbo.pl / *.robbo.pl 28.12.05, 21:49
          Och! Widzę, że PO-ORMO czuwa!
        • Gość: Achtung Panther! Pamiętacie 1995 r. - miała wysokie notowania, jak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 08:04
          przyszło co do czego sromotnie przegrała.
          • Gość: Igorzasty Re: Pamiętacie 1995 r. - miała wysokie notowania, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 16:41
            Pewnie, że pamiętamy, o mało co na nią nie głosowałem w I turze.
          • Gość: babcia Beatrycze Teraz też się jej nie uda. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 08:06
    • Gość: Slawek Re: Gronkowiec-Walc prezydentem Warszawy.. bueheh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 23:30
      Jeśli pani jest mało lubiana, to dlaczego wygrała wybory w Warszawie, intelekcie?
      A wybory odbyć się powiny, ponieważ to mieszkańcy Warszawy mają wybierać swojego
      prezydenta, a nie pan Kaczyński. Na tym polega demokracja. Intelekcie.
      • splkm Re: Gronkowiec-Walc prezydentem Warszawy.. bueheh 28.12.05, 23:35
        Bo wyskoczyla jak z Filip z konopii a media ja wylansowaly..
        A potem byly hospicja i opuchnieta twarz..
        I kobitka teraz za wiele nie zdziala chyba ze zamowia kolejne sondaze z OBOP-u :)
    • Gość: Kaka Re: Gronkowiec-Walc prezydentem Warszawy.. bueheh IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.12.05, 00:03
      Wystawianie tej baby to samobójstwo dla PO , z resztą dzięki Bogu , bo ich
      polityczne powiązania z biznesem są mocno podejrzane , a sprawa Piskorskiego
      wróci wcześniej , czy póżniej.Czas PO mija mieli okazje pokazać co potrafią ,
      wykazali się zarozumialstwem i głupotą , liczą się ci co budują - nie ci
      co "wiecznie " chcą dobrze tylko jak przychodzi co do czego to głupieją od
      nadmiaru "wody sodowej"
      • pawelb70 Re: Gronkowiec-Walc prezydentem Warszawy.. bueheh 29.12.05, 02:40
        Nie żebym jakoś specjalnie chciał bronić PO, rządów Piskorskiego i jego
        poprzednika bo owszem, korupcja była i układ był, warto jednak pamiętać, że to
        właśnie za ich kadencji w Warszawie zbudowano dwa(!) mosty i kilka innych
        obiektów. Tymczasem kadencja "uczciwego" Kaczyńskiego to dla Warszawy czas
        bezpowrotnie stracony - zero nowych inwestycji, miasto zaniedbane i zapuszczone,
        nie remontowane drogi się sypią, nielegalny handel kwitnie...

Dodatkowo zauważ, że z szumnych zapowiedzi Kaczyńskiego o rozliczeniu korupcji
        nie zostało dosłownie nic - po trzech latach nie słyszałem o jakiejkolwiek
        sprawie w sądzie lub jakimkolwiek wyroku! - więc albo ten Kaczyński to kompletny
        nieudacznik (tylko co w takim razie pan specjalista od ścigania afer robił na
        stanowisku Prezesa NIK?) albo może tej korupcji wcale tak dużo nie było? Może
        mieliśmy po prostu do czynienia z medialnym spektaklem w stylu PiS: głośno
        krzyczymy o korupcji, kierujemy sprawy do prokuratury, zwalniamy urzędników - a
        to, że potem sprawy jedna po drugiej upadają a zwolnieni wygrywają sprawy w
        sądzie pracy to już nie jest istotne - ważne, że ludzie zapamiętali, że dobry
        szeryf robi porządki...
        • d.z Re: Jak widzę specjaliści się wypowiadają 29.12.05, 07:20
          Tacy co to znają się na prawie, ustawę o samorządach w paluszku małym mają, są
          specami od polityki, ekonomistami oceniającycmi (wraz z projekcją
          długoterminową) budżet miasta.
          No kurde to co Wy moi mili tu na tym forum robicie????
          Bzdety piszecie!!!
          Wasze miejsce jest w Sejmie i Senacie !!!!
          Jak tacy mądrzy i wszech wiedzący jesteście to już do roboty (za nie małe
          pieniądze) dla dobra kraju!!!
          No chyba, że jesteście frustratami, którzy w domu nie mają nic do powiedzenia a
          forum to jest jedynym miejscem gdzie możecie dać upust swojej niepohamowanej
          chęci dokopania komuś???
          Jeśli tak jest to piszcie nadal. Bzdury i przy okazji obrzucajcie błotem
          wszystkich, których nazwiska znacie.
          Bez wątpienia położycie się spać w lepszym nastroju z poczuciem dobrze
          wypełnionej misji a rano obuzicie się znów w tej rzeczywistości, na którą nie
          macie najmniejszego wpływu:)))))
          • Gość: frustrat Wpływa mamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 07:57
            Wpływ na rzeczywistośc "mamy" jako frustraci. Głosujemy i wybieramy.
            • d.z Re: Wpływa mamy 29.12.05, 08:18
              Gość portalu: frustrat napisał(a):

> Wpływ na rzeczywistośc "mamy" jako frustraci. Głosujemy i wybieramy.

No to w przypadku Warszawy wiemy już, że nie zagłosujemy:)
              Inni za nas postanowili, że Warszawą będzie komisaryczny zarządca kierował.
              Taka to proteza demokracji i rzeczywisty powód do frustracji bo częściowo
              odebrano nam nasze prawa.
          • Gość: he he he Re: Jak widzę specjaliści się wypowiadają IP: *.chello.pl 29.12.05, 08:19

d.z napisał:
            No kurde to co Wy moi mili tu na tym forum robicie????

badamy zachowania przyjezdnych i zmiany w nich zachodzące np frustracje
            tak jak u Ciebie, poznajemy ich podłoże aby odziaływać w sposób dla Ciebie niezauważalny i skuteczny.
            Wyniki naszych badań przyczynią się do eliminacji zachowań megalomaństwa

• Gość: babcia Beatka Pani Walec to umie robić na drutach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 08:25
            • d.z Re: Jak widzę specjaliści się wypowiadają 29.12.05, 09:51
              Gość portalu: he he he napisał(a):

>
              > d.z napisał:
              > No kurde to co Wy moi mili tu na tym forum robicie????
              >
              > badamy zachowania przyjezdnych i zmiany w nich zachodzące np frustracje
              > tak jak u Ciebie, poznajemy ich podłoże aby odziaływać w sposób dla Ciebie
              niez
              > auważalny i skuteczny.
              > Wyniki naszych badań przyczynią się do eliminacji zachowań megalomaństwa
              >
              Wiesz ja już na takim etapie jestem, który mi pozwala na komfort liczenia się z
              opinia tylko paru osób, na których mi zależy.
              Ciebie do nich nie zaliczam więc pisz sobie co chcesz:))
              • Gość: he he he Re: Jak widzę specjaliści się wypowiadają IP: *.chello.pl 29.12.05, 10:15
                d.z napisał:
                > >
                > Wiesz ja już na takim etapie jestem, który mi pozwala na komfort liczenia się z
                >
                > opinia tylko paru osób, na których mi zależy.
                > Ciebie do nich nie zaliczam więc pisz sobie co chcesz:))

ja piszę nie tylko co chcę , ale i trafnie

i Tobie kiedyś się to uda
                • d.z Re: Jak widzę specjaliści się wypowiadają 29.12.05, 10:20
                  Gość portalu: he he he napisał(a):

> d.z napisał:
                  > > >
                  > > Wiesz ja już na takim etapie jestem, który mi pozwala na komfort liczenia
                  > się z
                  > >
                  > > opinia tylko paru osób, na których mi zależy.
                  > > Ciebie do nich nie zaliczam więc pisz sobie co chcesz:))
                  >
                  > ja piszę nie tylko co chcę , ale i trafnie
                  >
                  > i Tobie kiedyś się to uda
                  >
                  Wyobraź sobie asfaltową dżunglę.
                  Na tym asfalcie co 1 m2 rozstawione doniczki z ziemią.
                  No i garstkę nasionek, które masz do zasiania jednym rzutem z jednego miejsca.
                  Nie wątpię, że parę ziaren do doniczek jakiś wpadnie ale czy to powód do
                  radości????
                  Każdy cieszy się z sukcesów na swoją miarę:)
                  Więc ja Tobie serdecznie i z całego serca gratuluję trafności:))))
        • Gość: Aga Re: Gronkowiec-Walc prezydentem Warszawy.. bueheh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:41
          Dopiero co kierowcy w Warszawie narzekali, że ciągle są remonty dróg i
          przejechać się nie da. Myślisz, że te drogi posypały się tak przez te parę lat?
          Po prostu żaden poprzedni Prezydent nic nie remontował - były wielkie
          inwestycje na pokaz, a reszta popadała w ruinę.
          • pawelb70 Re: Gronkowiec-Walc prezydentem Warszawy.. bueheh 30.12.05, 15:17
            Bardzo bym sobie życzył takiej inwestycji na pokaz jak na przykład most Północny
            lub druga nitka metra na Bródno i Białołękę. Te inwestycje nie powstały nie
            dlatego, że biedny Kaczyński był przywalony nieremontowanymi drogami - bo jak
            wiemy, Warszawa wciąż nie wykorzystała dużych środków na inwestycje - ale
            dlatego, że Kaczyńskiemu i jego klice z ratusza nie chodziło o rozwój miasta,
            tylko o sprawną kampanię prezydencką...
    • Gość: baska Re: Gronkowiec-Walc prezydentem Warszawy.. bueheh IP: *.chello.pl 29.12.05, 10:53
      moze zastanowilibysmy sie nie nad poziomem popularnosci, a raczej nad faktem, ze
      poprostu potrzebny nam sprawny administrator z doswiadczeniem. Czas trampoliny
      prezydenckiej na chwile mamy za soba, wiec moze jest szansa na chwile
      warszawskiej normalnosci. Pod tym wzgledem pani G-W nie bylaby najgorsza w kolejce.
      • Gość: babcia Beatka Jest bardzo popularna... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:49
        w hospicjum?
        • d.z Re: Jest bardzo popularna... 29.12.05, 12:35
          Gość portalu: babcia Beatka napisał(a):

> w hospicjum?

Babciu Beatko a czy wszystkie pigułki na dziś to babcia już połknęła???
          No i nech babcia nie zapomni wody w łazience zakęcić bo poprzednim razem to był
          potop :)))
          • Gość: babcia Beatka Babcia może cię jeszcze wiele "nauczyć" mały. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 09:00
            "I'M GYPSY AND ACID QUEEN..."
            • d.z Re: Babcia może cię jeszcze wiele "nauczyć" mały. 30.12.05, 10:18
              Gość portalu: babcia Beatka napisał(a):

> "I'M GYPSY AND ACID QUEEN..."

I am glad to hear this :)))
      • Gość: Nieświadomy Gronkowiec-Walc prezydentem Warszawy ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 13:11
        A może ktoś wie dlaczego ją nazywają Pigwa?
        • marianna2005 Re: Gronkowiec-Walc prezydentem Warszawy ??? 29.12.05, 13:54
          Źle się zadzieje w Warszawie. PiS nie popuści 8 miliardów budżetu stolicy. To
          to jest nasze nieszczęście. Nie widziałam do tej pory, by jakiekolwiek
          ugrupowanie polityczne parło tak do władzy. Cała władza w nasze ręce - tak
          zamelduje zapewne brat obecnemu prezydentowi.
          Głupi ten LPR i Samoobrona, ale mają to na co sobie zasłużyli. PiS ich wykończy
          a oni tego nie widzą. Jest to moje zdanie i nie oczekuję, że ktoś mnie poprze
          lub nie.
          Jestem zdumiona, że tak wielu ludzi nie ma wyrobionych poglądów politycznych.
          Doświadczenie po 89r powinno skrystalizować ogląd rzeczywistości. Czyżby komuna
          tak skaleczyła głęboko?
          Nie potępiam nikogo za własne zdanie. Ja mam swoje a ktoś może mieć inne na ten
          sam temat. I dobrze. Możemy się różnić. Nic w tym złego.Najgorzej, że dziś ma
          taki pogląd a jutro inny, bo uzależnia go od obecnie istniejącej władzy. Stąd
          też duża popularność SLD gdy wygrała wybory a teraz PIS, bo jest u władzy.

Człowiek bez moralnego kręgosłupa to jak dżdżownica, tylko wlot i wylot.
          • Gość: Beatrix Pani Walec nie bardzo nadaje się do samorządu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:39
            Nie ma w nim żadnego doświadczenia.
            • Gość: Igor A Pitera się nie pcha - "dziewica antykorupcyjna", IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 16:32
              której syna za głosy w RW zatrudnił w Mieście Lechu?
              • Gość: babcia Beatka Ja tam nie żałuję, że się nie pcha "Petera-Hetera" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 08:09
                Ona tylko od lat dużo gada, a żadnej korupcji nie zwalczyła, ba nawet zbratała
                się z UD/UW/PO.
                Lechu to do razu zakasał rękawy, i "Pyskorskyj" nawet nie wyściubia nosa z tej
                Brukselki.
                • Gość: WC Picker Re: Ja tam nie żałuję, że się nie pcha "Petera-He IP: *.chello.pl 30.12.05, 17:36
                  Bo ma "pitera", ona tylko do gadania się nadaje, do ciężkiej pracy dla dobra
                  warszawiaków - NIE! ZARAZ MNIE "ZNIKNĄ".
            • Gość: zr Re: Pani Walec nie bardzo nadaje się do samorządu IP: *.3.pl 29.12.05, 17:26
              Jak wół do karetki pogotowia
              • Gość: kgpfd [...] IP: *.la-04.cvx.algx.net 30.12.05, 17:27
    • Gość: zielony badylek Szkoda, że nie Julia Pitera:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:41
    • jackmal Re: Gronkowiec-Walc prezydentem Warszawy.. bueheh 30.12.05, 18:19
      Ciekawym zjawiskiem jest jak wiele osób może może znieść czyjegoś sukcesu i
      kompetencji. Pada tu mnóstwo inwektyw i opinii od niewątpliwie wybitnych
      ekspertów od samorządu i bankowośći. Szkoda tylko że nieco zapoznanych - nie
      słychać bowiem nic o ich osobistych dokonaniach. Ja osobiści uważam, sądząc po
      tym jak przebiegła dotąd kariera HGW, że znakomicie nadaje się na prezydenta
      Warszawy i bardzo szybko pogoniłaby kota tej niekomptenetnej bandzie warszwskich
      urzędasów jaką uhodawał nam Pan Prezydent jak najbardziej III RP.
      • Gość: WC "Buntownik" [...] IP: *.chello.pl 30.12.05, 18:30
      • Gość: zamknętenprzybytek O znowu mnie "zniknęli". IP: *.chello.pl 30.12.05, 18:48
        Po co?
        I tak was nie lubię.
    • Gość: klajster Re: Gronkowiec-Walc prezydentem Warszawy.. bueheh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 19:10
      Precz z gronkowcem, głosowałbym na kogos z PO a tak zagłosuje na PiS -
      • Gość: TOTO Re: Gronkowiec-Walc prezydentem Warszawy.. bueheh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.06, 18:35
        A Samoobrona wystawi Renatę Beger.
    • bigmaciek Re: Gronkowiec-Walc prezydentem Warszawy.. bueheh 02.01.06, 20:29
      Czyżby powtórka z rozrywki? Skok na prezydenturę państwa za 5 lat? Niestety
      pani HGW nie ma jaj do takiego numeru a jej afiszowanie się
      doświadczeniem "menedzerskim" jest śmieszne (tak jak jej naturalny usmiech).
    • Gość: korek23 Re: Gronkowiec-Walc prezydentem Warszawy.. bueheh IP: 193.227.131.* 04.01.06, 08:33
      skończ waść wstydu oszczędz na razie tylko o nazwiskach nic o tym co w mieście
      trzeba zrobić,spotyka sie kierownictwo krajowe i rzecze będziesz startować w
      warszawietak jakby każdy polityk nadawał się na prezydenta
    • margala HGW już raz była.... 04.01.06, 08:38

Pani Hanna Gronkiewicz-Waltz już była raz faworytem w wyścigu wyborczym.
      To był 1995 rok - wybory prezydenckie.
      Była fawotytem przez jakiś czas, ale wygrał kto inny.

Pożyjemy, zobaczymy jak będzie tym razem.

• Gość: uśmiech dziecka Re: HGW już raz była.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 15:08
        Miała duży %, a skończyła z małym %.
        • margala niemedialność HGW 04.01.06, 15:22
          Gość portalu: uśmiech dziecka napisał(a):

> Miała duży %, a skończyła z małym %.

myślę, że tym razem może być podobnie.
          kampania do parlamentu, w której uzyskała dobry wynik, to co innego a kampania
          na urząd prezydenta to co innego. teraz bedzie bardziej wyeksponowana. bedzie
          wiecej okazji do bezpośredniej konfrontacji z kontrkandydatami. a pani HGW
          medialna nie jest - nie da się ukryć. jej wada wymowy i ciągłe chichotanie są
          fatalne. a ludzie bardzo na takie rzeczy zwracają uwagę.

pozdrawiaM.
          • warzaw_bike_killerz niemedialność HGW moze jej pomoc! 04.01.06, 15:26
            margala napisał:

> a pani HGW
            > medialna nie jest - nie da się ukryć. jej wada wymowy [...]

Zwroc uwage, ze w ostatnich wyborach prezydenckich, niemedialnosci i wady wymowy
            nie mialy znaczenia. Przegral ten bardziej medialny z mniejsza wada wymowy,
            polegajaca na zbytnim akcentowaniu "r".
          • Gość: Zwycięstwa Prawicy Już ją warszawska PO "wycięła" - będzie Kidawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 11:58
            albo Bronek z "Jelonek".
            Kolejna "farbowana" niby-prawica się rozpada.
            Tak trzymać.
            Kiedy LPR - też nieźle się "gotują" na Romka-Atomka.
          • margala wyniki badań 12.01.06, 15:52
            fragment artykułu z "Życia Warszawy" na temat szans HGW:

"Z nieoficjalnych informacji, jakie zdobyło Życie Warszawy, wiemy, że w
            pierwszej połowie grudnia (gdy jeszcze nie wiązało się Zyty Gilowskiej z PiS)
            ścisłe kierownictwo PO zleciło badanie opinii publicznej. Miały one
            odpowiedzieć na pytanie, czy Hanna Gronkiewicz-Waltz może nie tylko wejść do
            drugiej tury wyborów na prezydenta stolicy, ale również je wygrać.

– Okazało się, że mimo dobrego wyniku w wyborach parlamentarnych w Warszawie
            (zdobyła ponad 100 tys. głosów – red.) Gronkiewicz-

-Waltz nie ma szans na zwycięstwo ani z kandydatem lewicy, ani z PiS – tłumaczy
            nasz informator, związany z kierownictwem PO. – W wyborach do Sejmu Gronkiewicz
            zebrała dużo głosów, bo była nowością na scenie politycznej, poza tym wtedy był
            wyrównany bój między PO i PiS. Teraz przewaga PiS nad PO jest ewidentna, więc
            niemal każdy mniej lub bardziej znany kandydat PiS pokonuje w drugiej turze
            Gronkiewicz-Waltz. To stawia pod znakiem zapytania jej start w wyborach w
            stolicy – dodaje nasz rozmówca.

Nikt jej nie poprze

Badania porównały, jakie szanse miałaby Gronkiewicz-Waltz w drugiej turze
            wyborów. Zbadano dwa scenariusze. W pierwszym przeciwnikiem był Marek Borowski,
            który ma być wspólnym kandydatem lewicy (Marek Rojszyk, popierany dzisiaj przez
            SLD niemal na pewno wycofa się). Drugim był Andrzej Urbański, dzisiaj szef
            Kancelarii Prezydenta RP Lecha Kaczyńskiego, wcześniej zastępca prezydenta
            stolicy.

– W drugiej turze Gronkiewicz przegrywa z Borowskim, bo nie poprze jej PiS za
            słynny atak w hospicjum na Lecha Kaczyńskiego przed wyborami prezydenckimi.
            Jeśli będzie walczyć z kandydatem PiS, nie poprze jej lewica za jej radykalne
            poglądy katolickie (aktywnie działa w organizacji Ruch Odnowy w Duchu Świętym –
            red.) – tłumaczy nasz informator. – Taka przegrana stawia PO w jeszcze gorszej
            sytuacji w najbliższych latach. Dlatego niebawem może być przedstawiony nowy
            kandydat PO na prezydenta Warszawy.

To, że takie badania Platforma zrobiła, jest wielką tajemnicą. Jednak Bronisław
            Komorowski, poseł PO i członek mazowieckich władz partii, potwierdził to w
            rozmowie z ŻW. Po szczegóły odesłał nas do Grzegorza Schetyny, sekretarza PO. –
            Nic nie wiem o takich badaniach, nie będę tego komentował – stwierdził krótko
            Schetyna. Ale Gronkiewicz-Waltz powiedziała nam: Sondaże są różne, jest jeszcze
            dużo czasu do wyborów."

www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_ListNews1&news_cat_id=9&news_id=78462
    • Gość: Julka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 00:19
      • splkm ojej, wykrakalem warszawskie PO jej nie lubi :) 09.01.06, 16:37
        miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3103831.html
        taki schowany artykulik zeby nie za duzo osob przeczytalo ;)
        • Gość: Zwycięstwa Prawicy Re: ojej, wykrakalem warszawskie PO jej nie lubi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 17:01
          Wszyscy wiedzą - PO rozpada się.
    • Gość: sid Tak będzie wyglądała władza PO w koalicji z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 07:20
      miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34889,3091083.html
      • Gość: Santa Claus Chyba wygra Zytka, tym razem z PiS-u - mogłoby być IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 16:47
        lepiej - ale chyba nie ma wyjścia.
        • Gość: szkoda że z UW Re: Chyba wygra Zytka, tym razem z PiS-u - mogłob IP: *.chello.pl 12.01.06, 22:57
          Chyba znowu damy radę - wbrew Adamowi M./Sz. i całej reszcie "lyberałów" (nie
          mylić z libertarianami).
          • Gość: he he he Re: Chyba wygra Zytka, tym razem z PiS-u - mogłob IP: *.chello.pl 12.01.06, 23:38
            Gość portalu: szkoda że z UW napisał(a):

> Chyba znowu damy radę - wbrew Adamowi M./Sz. i całej reszcie "lyberałów" (nie
            > mylić z libertarianami).

eee tam , to tylko szczepionka na gronkowca, żeby epidemie zaleczyć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka