ks.krzysztof SPIEPRZAJ DZIADU !!! 29.12.05, 09:30 Brawa dla pomysłowych chłopaków! A Kaczorowi: Spieprzaj Dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx Re: SPIEPRZAJ DZIADU !!! 29.12.05, 13:03 a Kaczorowi raczej "prosimy o jeszcze!" znow beda pieniadze na hospicjum, szpitale... Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 OD MALIZNY CZY PERSZINGA BY WZIĄŁ. 29.12.05, 09:30 Taka to "moralność" obowiązuje. A poza tym dlaczego pan Nafalski uważa, że ktoś "obraża głowe państwa"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tege podróbki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 09:31 Jakie podróbki? Będziemy jak dzieci w piaskownicy bić się o to, czyja zabawka jest "oryginalna", a czyja nie? Sam mam takie, jak to nazwał autor, "podróbki" i nie ma to dla mnie totalnie żadnego znaczenia. Przecież liczy się cel - wyrazić dezaprobatę dla kaczki! Swoją drogą owe "podróbki" kosztują prawie 2x mniej od "oryginału". Jeśli już ktoś ma potrzebę to "resztę" (aby dorównać do ceny "oryginału") może sam przeznaczyć na jakiś wyższy cel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agh Re: podróbki? IP: *.internet.v.pl 29.12.05, 11:42 wyrazenie dezaprobaty dla kaczki to jeden cel.. ja osobiscie kupilem te opaski a nie podrobki wlasnie dlatego,ze nikt z tego zysku nie czerpal,a kasa miala pojsc na hospicja,ot zawierzylem Jasiowi :) sama inicjatywa mnie zaciekawila..a robienie podrobek czegos takiego jest dla mnie troche smieszne,chyba ze ci ktorzy te podrobki robia tez chca ta kase na jakis cel przeznaczyc(i nie mowie tu o kupieniu sobie maybacha :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m bajka o głupim jasiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 09:36 co to głupotami się zajmował i chciał zostać bohaterem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik40 Jasiu GRATULACJE !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 09:36 Jasiu - gratulacje!!!!!!!! p. Nefalski - wyrazy wspolczucia !!!!!! Kaczor - spieprzaj dziadu !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synek ik40 - ty masz chyba ze 210 IQ IP: 195.85.249.* 29.12.05, 10:07 Naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwarg TO HOSPICJUM TO BUJDA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 09:37 Niestety to hospicjum to pic na wode!!! TO JEST ZWYKLA CWANIACKA FUNDACJA A NIE ZADNE HOSPICJUM. Dostaja mnostwo pieniedzy, bo inwestuja krocie w marketing i reklamy. Tak napra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: symq Re: TO HOSPICJUM TO BUJDA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:06 bujda? wiesz co! mow o czyms o czym wiesz... whd to wspanial organizacja ale tagie cwioki jak jak autor postu "TO HOSPICJUM TO BUJDA!" wszystko zeszmaca...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwarg Re: TO HOSPICJUM TO BUJDA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 15:03 Hospicjum, to jest cos w rodzaju schroniska dla ludzi chorych, ktorzy nie bardzo maja sie gdzie podziac. Ja sprawdzalam ta fundacje i WIEM, CO MOWIE. A to, ze hospicjum jest wylacznie w nazwie funadcji, i ze ma ona taki maly zakres dzialania to uwazam za naduzycie ...bicie piany/w stosunku do jej rozglosu/. Dobrze, ze nareszcie sie o tym mowi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hospitalizowany bogate mamy hospicja !! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.12.05, 09:40 a strach pracowników przekracza wszelkie normy - tchórze Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Hospicjum nie chce pieniędzy z opasek z napis 29.12.05, 09:43 To hospicjum musi opływać w pieniądze, skoro nie chce wsparcia. Może więc nie powinno się wpłacać pieniędzy na jego konto? Ja myślę, że na tak szczytny cel powinno się przyjąć każde pieniądze. Nawet, gdyby pochodziły z przestępstwa. Wystarczy, że to nie samo hospicjum próbuje w ten sposób na siebie zarabiać. Darczyńców nie powinno się dzielić na lepszych i gorszych. Czy dzieciom z hospicjum pan Nefalski powie, że zabrakło na coś pieniędzy, bo on ujął się honorem i nie chciał przyjąć pieniędzy z pobudek ideologicznych i wskutek dziwnie rozumianej moralności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwarg HOSPICJUM TO BUJDA C.D. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 09:47 Tak naprawde nie maja ani jednego lozka. Kiedy sprawdzalam, zajmowali sie 60tka dzieci MIESZKAJACYCH Z RODZICAMI W DOMU, odwiedzajac je i np sprawiajac "kosztowny prezent" w postaci akwarium. To naprawde malo w stosunku do tego, jaki robia szum wokol siebie. Niech to nareszcie sprawdza dziennikarze - najlepiej dyskretnie. Pozdrawiam pana Jasia, szkoda, ze sie dal zwiesc nachalnej reklamie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: HOSPICJUM TO BUJDA C.D. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 13:23 Masz racje. Sprawdzilem to tez i czuje sie nabitu w butelke bo wplacalem... Do tego to niewiarygodne chamstwo teraz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolontariusz Re: HOSPICJUM TO BUJDA C.D. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:08 dzieci ktore umieraja maja potzrebe kontaktu z rodzicami..najlepeij czuja sie w domu..nie mozna myslec ze hospicjum to dtugi szpital..whd prowdzi dzilalnosc paliatywna..ciwoki zajrzec do slownika!! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Hospicjum nie chce pieniędzy z opasek z napis 29.12.05, 09:48 Gość portalu: Buba napisał(a): > Niestety, Nefalski pokazal, ze jest debilem. Nie mial prawa (ani tym bardziej > powodu) odmowic dotacji dla dzieciecego hospicjum. Powinien byc odwolany z > funkcj, poniewaz jego miejsce jest w polityce, a nie przy niesieniu pomocy > umierajacym dzieciom. W polityce takich oslow jest od groma, bedzie sie czul > w domu. Podejrzewam, że głównym motywem jego działania jest strach...macki PiS sż coraz dłuższe...ludzie na wyższych stanowiskach (nie tylko państwowych) zaczynają popadać w paranoję...boją się o swoje stołki. Nefalski najlepszym przykładem....partia czuwa...nie zaszkodzi sie podlizać...tak na wszelki wypadek. A że kosztem chorych dzieci...cóż...w zyciu jak na wojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajtek Re: Hospicjum nie chce pieniędzy z opasek z napis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 09:48 Nafalski zrobił co mu kazano - i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz nie bede Re: Hospicjum nie chce pieniędzy z opasek z napis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 09:53 Regularnie wspomagalem to Hospicjum. Po tym artykule oraz po sprawdzeniu, kto nim tak na prawde rzadzi - stop. Ani grosza wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Hospicjum nie chce pieniędzy z opasek z napis 29.12.05, 10:03 Gość portalu: juz nie bede napisał(a): > Regularnie wspomagalem to Hospicjum. Po tym artykule oraz po sprawdzeniu, kto > nim tak na prawde rzadzi - stop. Ani grosza wiecej. Pomyśl o tych dzieciach zanim zrezygnujesz ze wspomagania...one nie powinny być ofiarami głupoty dyrektora hospicjum...Zgadzam się, powinni jak najszybciej go odwołać..ale po takim wyrazie lojalnosci wobec partii rzadzącej nie wydaje się to mozliwe:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perez Pan jest Zerem Panie Nafalski IP: 194.204.151.* 29.12.05, 09:55 Zastrzegam, że jest to tylko ocena kompetencji Pana Nafalskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeehhhhh Cytowanie prazydenta jest zniewagą jego osoby !!! IP: *.pl 29.12.05, 09:55 Niestety Warszawa murem za Kaczorem. Oczywiscie nie dotyczy to zwykłych mieszkańców stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ReGiS Re: Cytowanie prazydenta jest zniewagą jego osoby IP: *.cyf.gov.pl 29.12.05, 11:54 No ja to właśnie nie wiem ... w gazetach, książkach, na reklamówkach są cytaty sławnych<i nie koniecznie mądrych> ludzi<kaczek też>. Więc nie rozumiem czemu te opaski mają budzić w kimś niechęć? ... Kaczyński wkoncu do czegoś w życiu doszedł skoro go cytują no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quba Re: NA OWSIAKA Oddam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 10:00 Teraz juz na pewno moja comiesieczna prawie 100-wa na to hospicjum pojdzie dla WOSP ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keczemot Re: Hospicjum nie chce pieniędzy z opasek z napis IP: 213.17.198.* 29.12.05, 09:59 Niestety nie zgadzam się całkowicie z "Bubą" - pojęcie OSIOŁ jest jak najbardziej niewspółmierne i zarazem krzywdzące te zwierzątka ! Według mnie epitet typu : głupek, debil itp jak najbardziej pasują do p.Nefalskiego ! Chory z niego typek i nie rozumiem jak taki ktoś został takim kimś ? Coś mi się wydaje że kaczki zaproszą go do "koryta" niestety. Jestem BARDZO niezadowolony że ta kaczka będzie moim prezydentem, ale niestety mamy demokrację i muszę to zaakceptować! Ale będę przez cały czas cichym "bojownikiem" ! NIE ZNOSZĘ KACZEK I INNEGO DROBIU ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Hospicjum nie chce pieniędzy z opasek z napis IP: 213.17.198.* 29.12.05, 10:12 a ja lubię taką kaczkę po pekińsku ! I jak moja mama robi kaczki z kapustą , czerwoną do tego ! Kaczyski - Spieprzaj dziadu !!!!!! czy ktoś ma coś do mnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izdebski Nie "panów z reklamówkami" tylko pijaka IP: *.waag.org 29.12.05, 09:59 Zdarzenie miało miejsce w Warszawie podczas wiecu wyborczego i nie byli to żadni "panowie z reklamówkami, którzy zadawali niewygodne pytania" tylko pijany żul, który przez parę minut bluzgał na Kaczyńskiego a potem zaczął bluzgać na kobietę z publiczności, która go poprosiła żeby się inaczej wyrażał. Na to Kaczyński wkurzony odpowiedział cytowanymi słowami. I tak był łagodny, bo ja bym dał chamowi po mordzie za obrażanie kobiety i mnie. GazWyb ma duży wkład w rozpowszechnianie legendy o "wstrętnym Kaczyńskim co obraził dociekliwych wyborców". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janekC Re: Nie "panów z reklamówkami" tylko pijaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 10:04 Kaczynskiemu NIE WOLNO bylo jako politykowi tak sie odezwac. Ma odpowiednie sluzby aby takich ludzi do siebie nie dopuszczac. Ot i wszystko. POkazal jednak swoj brak opanowania i pogarde. Dla mnie przepadl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupus71 oczywiście, że wolno przygłupie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:34 Pijaka można nazwać jak się podoba. O tym co z tego wynika decydują wyborcy. Jak widać wyborcy nie podzielają durnej opinii GW i uważają, że do pijaka należy zwracać się tak jak to zrobił Lech Kaczyński. Moim zdaniem słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: oczywiście, że wolno przygłupie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:49 Wolno. Jasiowi, też wolno wyprodukować opaski z napisem jaki mu się podoba (jeżeli nie jest zakazany przez prawo np. faszystowski), wolno mu je sprzedać płacąc podatek i wolno mu uzyskane pieniądze przznaczyć na co chce. Nafalski to palant. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatez Re: oczywiście, że wolno przygłupie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:56 Nafalski to wielki palant. Zaszkodzil dzieciom. Taki ktos nie powinien prowadzic hospicjum! Troche pokory wazeliniarski palancie! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Nie "panów z reklamówkami" tylko pijaka 29.12.05, 10:05 Gość portalu: Izdebski napisał(a): > Zdarzenie miało miejsce w Warszawie podczas wiecu wyborczego i nie byli to żadn > i > "panowie z reklamówkami, którzy zadawali niewygodne pytania" tylko pijany żul, > który przez parę minut bluzgał na Kaczyńskiego a potem zaczął bluzgać na kobiet > ę > z publiczności, która go poprosiła żeby się inaczej wyrażał. Na to Kaczyński > wkurzony odpowiedział cytowanymi słowami. I tak był łagodny, bo ja bym dał > chamowi po mordzie za obrażanie kobiety i mnie. GazWyb ma duży wkład w > rozpowszechnianie legendy o "wstrętnym Kaczyńskim co obraził dociekliwych wybor > ców". Pijak to nie człowiek?? I czy to jest oficjalne stanowisko twojej partii w tej sprawie?? Odpowiedz Link Zgłoś
oregano Re: Nie "panów z reklamówkami" tylko pijaka 29.12.05, 10:21 kto nie pije, ten nie żyje Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Nie "panów z reklamówkami" tylko pijaka 29.12.05, 10:46 Ale co Wy za bzdury gadacie, poszukajcie w internecie, ja to w TV widziałem. Jak cham ostatni się zachował i tyle, w normalnym kraju to wystarczy, by się skompromitować. Następnym razem będzie "to tylko rumun", "tylko prawosławny", "tylko pedał", a pół życia ludziom będzie upływało na udawadnianiu, że nie jest się wielbłądem (czyli rumunem, prawosławnym, bądź pedałem). Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: Nie "panów z reklamówkami" tylko pijaka 29.12.05, 10:59 rafvonthorn napisał: > Ale co Wy za bzdury gadacie, poszukajcie w internecie, ja to w TV widziałem. > Jak cham ostatni się zachował i tyle, w normalnym kraju to wystarczy, by się > skompromitować. Następnym razem będzie "to tylko rumun", "tylko > prawosławny", "tylko pedał", a pół życia ludziom będzie upływało na > udawadnianiu, że nie jest się wielbłądem (czyli rumunem, prawosławnym, bądź > pedałem). Szczególnie ostatnie - obecnie - trudne i ... traumatyczne.- Ukłony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bareja PIJAK TO ZŁODZIEJ !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 10:57 Bo kazdy złodziej to pijak!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: PIJAK TO ZŁODZIEJ !!!!! 29.12.05, 12:47 Gość portalu: bareja napisał(a): > Bo kazdy złodziej to pijak!!!!! Chyba odwrotnie. Ale nie będę się kłócić..no chyba, że to działa w obie strony...ale taki pijamy złodziej byłby łatwiejszy do złapania, niz trzeźwy kolega. Wynikałoby z tego, że pijany złodziej to głupi złodziej. Czyli każdy głupi złodziej to dziad?? Skoro tak, to raczej powinno się krzyczeć - stój złodzieju...a nie spieprzaj....no chyba, że Kaczyński to paser i ma dziuplę, w której ten złodziej upłynnia swoje kradzione towary. Wtedy jego spieprzaj dziadu można by było logicznie wyjaśnić;) Czy ta dziupla mieści się w Ratuszu czy w Pałacu Prezydenckim. Ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: PIJAK TO ZŁODZIEJ !!!!! 29.12.05, 13:17 Tak, główka do pogłaskania.- Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: PIJAK TO ZŁODZIEJ !!!!! 29.12.05, 13:40 carlitos35 napisał: > Tak, główka do pogłaskania.- :))) Podana > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupus71 a ty bezmózgowcu jak mówisz do żula? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:35 "zechce łaskawy pan odstąpić", czy "spieda...laj"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: a ty bezmózgowcu jak mówisz do żula? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:38 to co byc moze przystoi tobie buraku i co jest dla ciebie normalnoscia, nie powinno byc dla osoby pelniacej funkce publiczna. to taki niuans jesli wiesz co to slowo znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4g63 Re: a ty bezmózgowcu jak mówisz do żula? IP: 157.25.9.* 29.12.05, 11:57 Ostatnio żul mnie "naszedł" i grzecznie powiedziałem, żeby się odczepił, nie widzę powodu żeby zniżać się do jego poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4g63 Re: a ty bezmózgowcu jak mówisz do żula? IP: 157.25.9.* 29.12.05, 11:58 tak jak to zrobiła KACZKA :) . Z prostej analizy wynika że kaczki są na poziomie żuli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4g63 Re: a ty bezmózgowcu jak mówisz do żula? IP: 157.25.9.* 29.12.05, 12:06 W sumie to tak samo jak reakcja leppera na gwałt prostytutyki. Niewielu jest ludzi cywilizowanych niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: a ty bezmózgowcu jak mówisz do żula? 29.12.05, 13:00 Gość portalu: lupus71 napisał(a): > "zechce łaskawy pan odstąpić", czy "spieda...laj"? Nawet jeśli spadaj, spieprzaj czy spi$%#alaj, ja się nie staram być bardziej papieska od Papieża. I na pewno nie do żula, bo takiemu zawsze dołożę złotówke na wino...tak mam. Nie uważam kogoś chorego na alkoholizm za podgatunek człowieka. Nie stosuje tylko jednego kryterium jak juz chcę kogoś ocenić. To tylko ludzie zakompleksieni i słabi porządkują sobie świat wkładając ludzi w szufladki. A jeśli zarzucasz komuś brak mózgu...daleko nie musisz szukac..daleko nie musisz szukać. Wystarczy pierwsze lepsze lustro. Z Bożą pomocą uda ci się zmądrzeć;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izbebski Jak nie wiesz co powiedzieć to mów niewyraźnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 15:24 "Nie uważam kogoś chorego na alkoholizm za podgatunek człowieka." Typowy bełkot i rozwadnianie tematu. "Nie stosuje tylko jednego kryterium jak juz chcę kogoś ocenić." Jak ktoś na ciebie bluzga to będziesz mu bredzić o kryteriach? "o tylko ludzie zakompleksieni i słabi porządkują sobie świat wkładając ludzi w szufladki." Jak cię żul zwyzywa to dopiero się okaże kto jest zakompleksiony i słaby. Przypominam że dyskutujemy tutaj jedną konkretną sytuację w której pijak obrażał Kaczora i babkę z publiczności. Snucie na tym tle ogólnoludzkich rozważań i filozofowanie "co by było gdyby" jest dziecinne. Odpowiedz Link Zgłoś
ireo równość i demokracja? 29.12.05, 10:35 Gość portalu: Izdebski napisał(a): > ...GazWyb ma duży wkład w rozpowszechnianie legendy o "wstrętnym Kaczyńskim co obraził dociekliwych wyborców". > No właśnie, jajcarska inicjatywa anonimowego "jasia" doczekała się w wyborczej kolejnego materiału, a tymczasem nie przypominam sobie, żeby gazeta robiła podobną prześmiewczą akcję z faktu, że Pan Prezydent Kwaśniewski okłamał wyborców w sprawie swojego wykształcenia, dzięki czemu został wybrany. nie przypominam sobie, żeby ten albo jakiś inny "jaś" wyprodukował wtedy bransoletkę z napisem "magister". a nawet jeśli wyprodukował, albo zrobił coś podobnego, to wyborcza o tym nie pisała. tymczasem zrobiono kolejny "news" z tej samej sprawy wałkowanych do znudzenia bransoletek, bo tym razem jakiś dyrektor hospicjum głupio się podłożył i, uniesiony źle pojętym honorem, nie przyjął darowizny. myślę że to nie koniec, "jaś" i Pan Redaktor Naczelny poszukają jeszcze sposobów żeby sprawę pomiędlić dłużej. jeden z komentatorów gardłuje: "Kaczynskiemu NIE WOLNO bylo jako politykowi tak sie odezwac... POkazal jednak swoj brak opanowania i pogarde. Dla mnie przepadl" - ciekawe gdzie był ten gardłujący, kiedy Kwaśniewski kłamał, parodiował liturgię na lotnisku albo pijany zataczał się w Charkowie. ludzie, myślcie. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: równość i demokracja? 29.12.05, 11:15 Myślę, i myślę, i wychodzi mi, że głupoty piszesz. Zakładając (tak na chwilę, hipotetycznie), że Kwach rzeczywiście winien jest tych wszystkich przewin, które wymieniasz, to co ma piernik do wiatraka? Chcesz powiedzieć, że skoro Kwach miał parę wpadek, to automatycznie ma do nich prawo i Lech? Ale w takim razie bądź konseksentny, bo skoro mnóstwo mediów pyszczyło na Kwacha (nawet do ciebie te bluzgi dotarły i trafiły na podatny grunt, jak widać), to i o wpadkach Lecha winno być równie głośno! Nie sądzisz? Czy też może uważasz, że Lech to jakaś święta krowa czy inna kaczka? :-) ireo napisał: Re: równość i demokracja? ... > jeden z komentatorów gardłuje: "Kaczynskiemu NIE WOLNO bylo jako politykowi > tak sie odezwac... POkazal jednak swoj brak opanowania i pogarde. Dla mnie > przepadl" - ciekawe gdzie był ten gardłujący, kiedy Kwaśniewski kłamał, > parodiował liturgię na lotnisku albo pijany zataczał się w Charkowie. > ludzie, myślcie. Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: równość i demokracja? 29.12.05, 15:20 jednak za mało myślałaś. nie chodziło o prawo do wpadek, tylko o zestawienie (przykładowe) jednych wpadek z drugimi i wyciągnięcie wniosków z tego zestawienia. pisząc "Zakładając (tak na chwilę, hipotetycznie), że Kwach rzeczywiście..." ujawniasz nie tylko niezdolność do wyciągnięcia takich wniosków, ale także nieznajomość faktów, które są do tego potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izdebski Re: równość i demokracja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 15:27 > podobną prześmiewczą akcję z faktu, że Pan Prezydent Kwaśniewski okłamał > wyborców w sprawie swojego wykształcenia, dzięki czemu został wybrany. nie > przypominam sobie, żeby ten albo jakiś inny "jaś" wyprodukował wtedy > bransoletkę z napisem "magister". Albo o pijanym Kwaśniewskim w Charkowie i goleni :) Ale taka rola Gazety Wyborczej, za to im płacą. Jak twoją firmę kupi Axel Springer to też nie będziesz robić co ci się podoba, tylko to za co płacą. (piszę "twoją" jako przykład) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leming Z reklamowka, bez reklamowki... IP: *.aster.pl 29.12.05, 10:51 Nastepny permisywista. Na dodatek prymityw. Mow sobie do zuli, jak chcesz; bede mial wyrobione zdanie na twoj temat, tak jak mam wyrobione zdanie nt Lecha K. Jest zwyklym chamem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krossman Re: Hospicjum nie chce pieniędzy z opasek z napis IP: *.ghnet.pl 29.12.05, 10:00 Odkąd to cytowanie wypowiedzi Prezydenta RP /nawet kandydata/ jest czymś niewłaściwym i niepoprawnym moralnie?Czy pan Nafalski sprawdza pochodzenie wszystkich, szczególnie anonimowych wpłat. Pan Nafalski zapewne myśli perspektywicznie, widząc siebie wypinającego pierś do orderów. A co na to dzieci ? One i ryby głosu nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Hospicjum nie chce pieniędzy z opasek z napis 29.12.05, 10:06 Dluuugie pletwy kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Hospicjum nie chce pieniędzy z opasek z napis IP: *.244.157.102.ip4.tnp.pl 29.12.05, 10:59 Tylko czekać kiedy zwolennicu ojca dyrektora przestaną przyjmowac sprzęt od WOŚP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becik Re: Hospicjum nie chce pieniędzy z opasek z napis IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.05, 10:02 Ale te moherowe urzędniki to przygłupy.Gratuluję tępoty mohery! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quba Re: Hospicjum nie chce pieniędzy to nie dostanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 10:06 WHD zostalo wlasnie skasowane z listy moich przelewow... Ani grosza wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madafaka to dzieło KACZORÓW IP: 83.222.38.* 29.12.05, 10:04 widocznie dyrektor Hospicium boi się Kaczynskiego albo go popiera ale czy to ma znaczenie kasa jest legalna a że pochodzi od "gafy" i prawdziwego oblicza Pana Przezydenta kaczolandu to rzecz do dyskusji. Jaś olej to i wplcaj dalej. Coraz więcej będzie hypokryzyj się uwidocznało ze strony PiSu. Kaczynscy gardza kims kto jest lepszy sprytniejszy od nich. Moga tykol panowac nad ciemnym tlumem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulesza Re: Hospicjum nie chce pieniędzy z opasek z napis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 10:06 Dostałem od dzieci taką opaskę. Jest OK. Pan Kaczyński zasługuje na nią. Niezależnie od tego życzę Prezedentowie RP Panu Lechowi Kaczyńskiemu samych sukcesów. Wcale mi nie zależy żyby był złym prezydentem. Chcę żeby był bardzo dobrym. Ale nie oznacza to, że popieram PiS. I ngdy nie będę popierał. Ale co innego jest Pan L Kaczyński, a co innego Prezydent RP. A Pan Nefalski, niezależnie od pracy jaką wykonuje, jest rzeczywiście debilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cerutti72 PIS-owcy.. co was bardziej boli ? Czy fakt że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 10:06 ktoś odważył się ukazać prawdziwą twarz waszego prezia czy to że akcja znalazła tak duży odzew i że wielu Polaków chce w ten sposób zamanifestować swoje niezadowolenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: PIS-owcy.. co was bardziej boli ? Czy fakt że IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 12:08 Czy Ci się to podoba czy nie to także Twój "prezio" Dla jasności - nie głosowałem na niego i nie lubię i jego i PiS, ale jest to głowa naszego porąbanego Państwa i muszę to akceptować. W artykule nie doczytałem się czy za napisem "Spieprzaj dziadu" było nazwisko pana Kaczyńskiego jako autora. A może Jaś zacytował siebie lub mnie ;). Gdzie tu obrażanie kogokolwiek? Chyba, że uznamy, że to p. Kaczyński obraził tamtych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Re: Hospicjum nie chce pieniędzy z opasek z napis 29.12.05, 10:08 Nefalski wpisuje sie wybornie w dworski klimat panujacego nam z woli 25 % doroslych wyborcow Kaczynskiego.Warto ten stan faktyczny przy kazdej okazji przypominac.Zatem uzurpatorstwem jest ze strony prezydenckiego dworu wciskanie Narodowi kitu ,ze Kaczynski jest wybrancem Narodu.Narod w 75 % go jednoznacznie "olal.Polowa uprawnionych wyborcow udzialu w wyborach nie wziela.W trakcie zas samych wyborow tylko polowa oddala glos na Kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakorulska Re: Hospicjum nie chce pieniędzy z opasek z napis 29.12.05, 10:20 też mam taką opaskę; prezydentowi nie zaszkodzi przypomnienie, jak potraktował obywateli - trochę pokory tylko pomoże, miłościwie nam panujący Prezydent niekiedy grzeszy pychą. Pan Jaś w żaden sposób nie znieważa Głowy Państwa - a że wybraliśmy na prezydenta kogoś, kto potrafi tak odezwać sie do obywatela, to inna sprawa. Bardzo mi się podoba gest młodego człowieka, który oferuje pieniądze dla dzieci zamiast wydać je na własne potrzeby - i bardzo mi się nie podba obłudna, w moim odczuciu, odmowa. Wniosek - nie wolno cytowac prezydenta, bo to og obraża. Absurd, panie Nefalski. Jak rozumiem, ofiarodawca nie zabiegał o reklamę i nie oczekiwał, że chore dzieci będą nosić jego opaskę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strom Nafalski to Człowiek z Wazeliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 10:20 Odpowiedz Link Zgłoś