spinkaa 30.10.02, 21:52 No właśnie - dawno na forum juz go nie widze,moze niezbyt dobrze widze, ale nie widze... Nie to, żebym sie steskniła, jednak gdzies brakuje mi tego nerwu pndzelkowego:))) czy ktos cos wie, o czym ja nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sherlock Holmes Re: Gdzie jest Pan_Pndzelek? IP: 168.143.123.* 30.10.02, 22:03 Chyba się załamał po klęsce Unii Wolności . Jest w dołku. Wróć ,świat nie kończy się na UW:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spinkaa Re: Gdzie jest Pan_Pndzelek? IP: *.chello.pl 30.10.02, 22:10 Sherlock wie, co mówi - na UW nie kończy sie nie tylko świat, ale nawet Polska nasza kochana. Pyndzel - wróc!!!!!! My cię i na lewo, i na prawo, a nawet w centrum - jak zechcesz, przytulimy i ukoimy twój ból po klęsce (też bez przesady). No tylko wracaj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spinkaa Re: Pewnie coś pndzluje... (n/txt) IP: *.chello.pl 30.10.02, 23:03 pywnie gyrdło, co go zabylało od tygo na forum gydania.... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek RSiemanencja spineczko 30.10.02, 23:13 Jestem jestem, wydawało mi się, że ostatnio normalną aktywność przejawiam, to raczej Ciebie nie bywa... Do Mr Holmesa: nie no, aż tak się nie załamałem, zresztą jeden z forumowiczów (p. Bartelski) zwrócił mi uwagę, że Unia to nie do końca liberałowie co wziąłem sobie do serca ;-) _______________________________________ ...i w Paryżu nie zrobią z owsa ryżu... >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spinkaa Re: RSiemanencja spineczko IP: *.chello.pl 30.10.02, 23:19 uff, odetchnęłam z ulgą niewypowiedzianą, teraz juz moge spokojnie do snu się ułozyc. Ale faktycznie - ostatnio mniej mam czasu na zabawę i przyjemność, czym bez wątpienia jest forum. A gdy już wpadnę na chwilę, to od razu bym chciała na nim Pyndzelka ulubionego widziec.... Pozdrówka i miłych snów:)))) (oby ci sie przysniła Unia odrodzona, odświeżona i nowa myśl niosaca) Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: RSiemanencja spineczko 30.10.02, 23:23 adios, a propos czemu za mną nie tęskniłaś? Tak napisałaś wyżej, no wiesz co? _______________________________________ ...i w Paryżu nie zrobią z owsa ryżu... >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: RSiemanencja spineczko 31.10.02, 00:56 Ja też tęsknilam. Ale mamusia mi mówiła, że swoich uczuc sie nie wywnętrza publicznie. I wszystko przez tych Liberałów... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: RSiemanencja spineczko 31.10.02, 01:13 Ale to nie ma po co tęsknić. Ja tu jestenm NIEUSTANNIE i Iwę również pozdrawiam. PS. Uczucia powinno się uzewnętrzniać, w przeciwnym przypadku wiele uczuć przejdzie niezauważonych... _______________________________________ ...i w Paryżu nie zrobią z owsa ryżu... >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: RSiemanencja spineczko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.02, 01:16 Stary, odpusc te dusery, wal w unie, kolego, albo w kogos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: RSiemanencja spineczko 31.10.02, 01:36 Ty chyba w jakąś zazdrość walisz, nie? Ale czy to piękna kobieta? _______________________________________ ...i w Paryżu nie zrobią z owsa ryżu... >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka no i co z ta recenzja?????????? IP: *.n.club-internet.fr 31.10.02, 01:44 z Wroclawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kable Re: Gdzie jest Pan_Pndzelek? IP: 203.36.162.* 31.10.02, 10:58 pndzelek jest miedzy nami robotnikami (fabryki kabli) w ozarowie .jest juz bezrobotny ! robotnicy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vox Populi kable ? Tzn. konfidenci ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.02, 11:28 Gość portalu: kable napisał(a): > pndzelek jest miedzy nami robotnikami (fabryki kabli) w ozarowie .jest juz > bezrobotny ! > robotnicy ! Konfidentów najłatwiej werbowasposród motłochu. Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Tylko bez takich! 31.10.02, 12:33 Żadnych kabli, ani innego motłochu prosze tutaj nie wciskać. To miał byc wątek sentymentalny, z tęsknoty za celnym, acz częstio boelsnym dowcipem Pna Pyndzelka zrodzony. A uczucia trzeba uzewnętrzniać, bo inaczej człowiek sie zakwasi od środka i stetryczeje przedwcześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura Re:czy Pan Pndzelek siem dobrze czuje? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.02, 13:41 wita kura zbladła kura. zbladła jak przeczytała tęsknoty Pana Pndzelka za uniom wolności zapapranom. jak, że to Panie Pndzelku, za kim łzy wylewasz, kura pyta, za Kuratowskom, za Święcickim, za Bonim, za Kuroniem, za Booojakiem ? kura na wyjaśnienie czeka - co te nazwiska z lyberalizmem przez Ciebie wielbionym majom. za czem tęsknisz, za ich mądrąscią (koalicja z awsem) czy za elitarnością (przypomnij sobie kogo mieli w drugim i trzecim szeregu - sam pisałeś) tłumacz siem Pndzelku - kura czeka Qrapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pix Re: Gdzie jest Pan_Pndzelek? IP: PJ.home.astercity.net:* / 192.168.0.* 31.10.02, 19:03 Ja się zdecydowanie NIE stęskniłem za pędzlem. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Gdzie jest Pan_Pndzelek? 31.10.02, 19:34 Ale to TWOJA sprawa... _______________________________________ ...i w Paryżu nie zrobią z owsa ryżu... >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Gdzie jest Pan_Pndzelek? IP: 203.36.162.* 01.11.02, 18:59 pndzelek to wietnamczyk , albo chinczyk !zawsze o ryzu i ryzu !widac ze francja go tez interesuje , ale o zabach nic nie wspomina ! znawca!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Gdzie jest Pan_Pndzelek? IP: 203.36.162.* 02.11.02, 11:59 pndzel pracuje w tartaku . spozywa odpady i sr-.deskami . pracownik . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Gdzie jest Pan_Pndzelek? IP: 203.36.162.* 02.11.02, 23:47 pndzelek miesza na portalu ! dlaczego ? tak ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Gdzie jest Pan_Pndzelek? IP: 203.36.162.* 02.11.02, 23:48 pndzelek miesza na portalu ! dlaczego ? tak ! Odpowiedz Link Zgłoś