beatris27 20.02.06, 15:40 Witam Jestem ze Szczecina i będę w CZDZ w Międzylesiu i chciałabym pojechać do IKEI Jak najlepiej i najszybciej tam dojechać. Z dworca wsch. lub centralnego albo z Międzylesia Proszę o odpowiedź Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanika1 Re: Jak dojechać z dworca do ikea 20.02.06, 16:00 Najlepiej zajrzyj na stronę IKEI www.ikea.com/ms/pl_PL/ikny_splash.html jest tam info jakie autobusy dojeżdżają do każdej IKEI. Wiem,że Z dworca Centralnego jest bezpłatny autobus do Janek, ale na Targówek to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: Jak dojechać z dworca do ikea IP: *.chello.pl 20.02.06, 17:21 Spod CZD w Międzylesiu najszybciej będzie do Ikei Targówek, jednakże mimo wszystko będzie to spora wycieczka po zakamarkach Pragi. Pod samym CZD wsiadasz w 125 kierunek Os. Górczewska (czyli do tzw. miasta) Wysiadasz na Dworcu Wileńskim (przystanek Dworzec Wileński) Idziesz na przystanek na Solidarności w kierunku Targówka i wsiadasz w 190. Jedziesz do samej pętli. Rozkłady - www.ztm.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Jak dojechać z dworca do ikea IP: *.chello.pl 20.02.06, 17:24 Zgadza się, wyżej jest dobrze napisane. Do Janek jest jeszcze dalej i znacznie gorszy dojazd. 125/190 z CZD do Ikei Targówek to najszybsza droga komunikacją miejską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorato Re: Jak dojechać z dworca do ikea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 13:49 A mi sie wydaje ze sprawniej bedzie dojechac 525 z pod CZD do Dw Centralnego .Nastepnie przejsc przejsciem podziemnym po Al jana Pawala II do budynku dawnej Ikei w ktorej jest MC Donald1s i tam oczekiwac na przystanku bezplatnego autobusu do Janek ktory jedzie mniej wiecej tyle czasu co 525 z miedzylesia.Dojazd chyaba mniej skomplikowany jak przez Wilenski ale to rzecz gustu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 18:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś