Gość: Mazowszanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 23:16 Czemu jeszcze winien jest układ - wpisujcie przykłady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Murzynek Bambo To nie moja wina... IP: *.aster.pl 17.03.06, 23:31 Skoro To nie moja wina, ani to nie jest sołtysa wina, Czyja zatem w takim razie to jest wina? sztuka-reklamy.info/paper/pl/jabol_label10.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Jarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 14:39 To przez układ Jarek baby nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus [...] 18.03.06, 16:00 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
centrolew "Układ" wybił krowy w Klewkach! 18.03.06, 16:22 A... teraz już wiem kto wybił stado krów w Klewkach - to nie talibowie, tylko "układ"!!! Lepper nie miał racji, raję ma Kaczyński! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: "Układ" wybił krowy w Klewkach! IP: *.icpnet.pl 18.03.06, 19:46 Mylisz się. Talibowie są w układzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: "Układ" wybił krowy w Klewkach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 01:26 Skoro Talibowie są w układzie, to Lepper mógł miał rację z wąglikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
katecheta PiS i Gorzała?! To już prawie Samoobrona! 19.03.06, 08:26 Skaranie boskie z tymi wierzącymi w Polsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rafi13 H5N1 - jako zywo wymierzony w kaczki!! 19.03.06, 12:49 Czyz to przypadek ze pojawil sie pierwsze w Toruniu, gdzie kaczki bywaja tak czesto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjhop Re: Jarek IP: *.3.pl / *.3.pl 18.03.06, 21:41 to układ winien, ze zima sie jeszcze nie konczy.. ludzie narzekaja, ze drogowcy nie radza sobie ze sniegiem i jestem to jawne podkopywanie zaufania do wladzy... w 31 okragla rocznice... :) Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: Jarek 19.03.06, 07:07 Gość portalu: lolo napisał(a): > To przez układ Jarek baby nie ma! ============================================= Ale ma meza Gosiewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
neptus Re: Jarek 19.03.06, 10:17 Gość portalu: lolo napisał(a): > To przez układ Jarek baby nie ma! Nie czepiajcie sie Jarka - Leszek i Jarek są jednojajowi, to przecież taka żona chłopakom spokojnie na dwóch starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mirek.zkanady Re: Jarek 19.03.06, 15:17 A ty, idioto, masz? Nie? to uwazaj bo od czestej masturbacji ponoc traci sie wzrok! Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora masoneria ma dlugie rece . 18.03.06, 19:49 wszystkiemu winni amerykanscy zydzi , ktorzy chca przejac rynek alkoholowy i wykopac soltysa (biedny pisuarek) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cesarz_karzełek Układ jest winny temu, że wiosny wciąż ni ma !!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.03.06, 23:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulumulu Akurat za to winny jest sam Tusk a nie cały układ IP: 83.238.203.* 19.03.06, 10:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mecenas Re: Sołtys z PiS-u szykanowany przez układ IP: *.greenet.pl 18.03.06, 00:07 na sprzedaz alkoholu wydaje sie ZEZWOLENIE, a nie koncesje. nauczcie sie tego w koncu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Kiedys wszystko to byla wina systemu a teraz uklad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 00:07 Dlaczego Fedorowicz odszedl (ekhm pytanie retoryczne) dopiero teraz jest sie z czego smiac! Buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS Rules! Ten człowiek nie jest członkiem partii PiS. IP: *.chello.pl 18.03.06, 10:13 Nigdy nie został do niej przyjęty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kralik11 Re: Ten człowiek nie jest członkiem partii PiS. IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 18.03.06, 15:09 Gość portalu: PiS Rules! napisał(a): > Nigdy nie został do niej przyjęty. Nie, nie zostal przyjety, ale sytacja ta idealnie przedstawia do czego sluzy "uklad" PiSowi i wszystkim szumowinom i zlodziejom ktorzy chowaja sie teraz pod plaszczykiem Prawa i Sprawiedliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wańka-wstańka Re: Ten człowiek nie jest członkiem partii PiS. IP: *.chello.pl 19.03.06, 08:43 To że komuś się coś poj... w tym "Wiewiórczej", której się jeb... wszystko w ży... kiepełach, to jeszcze nie jest... (o zgrozo lewacy!) PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cortez Re: Ten człowiek nie jest członkiem partii PiS. IP: 82.160.69.* 19.03.06, 08:56 Ty się jąkasz, czy "układ" ci przeszkadza w pisaniu PiSiorze? Jakiś słownik może znajdź, bo się zadławisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Powiedziałem! Te Hiszpan, Cortez to by ci jaja urwał i wydmuszki IP: *.chello.pl 19.03.06, 15:36 z nich zrobił, złamasie kwadratowy. Nie przyznawaj się do porządnego człowieka, który podbił w kilkuset żołnierzy całe zasrane imperium Azteków, frajerze z Koziej Wólki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotras poje...z ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 10:34 Wszyscy ktorrzy was nie popieraja to lewacy ?????? cos ci sie we lbie poje.... poparancu ( zreszta jak wam wszystkim) ,a PIS to mam tyle wspolngo z prawica (szczegolnie w dziedzinie gospodarki )jak JK z kobietami, okreslenie najbardziej pasujece do bandy nieudacznikow z pis to partia pseudo narodowo- socjalistyczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilia Re: poje...z ciebie IP: 158.75.4.* 19.03.06, 13:18 Mylisz sie, jeszcze lepiej do ich metod sprawowania wladzy i pogladow na gospodarke pasuje okreslenie 'bolszewia'. Odpowiedz Link Zgłoś
japolak szykanowany za nielegalną gorzałę 18.03.06, 12:09 gdy moja knajpka miała przerwę w koncesji, nie wolno mi było mieć alkoholu nawet na zapleczu gdy barman przemycił butelkę swojej wódki - straciłem podwójnie: on mnie oszukiwał sprzedając na własny rachunek, ja płaciłem grzywnę za alkohol, którego zakupu nie mogłem udokumentować gdy wprowadzono banderole, natychmiast była kontrola i walnięto mi grzywne, bo wprawdzie wycofane z baru, ale w magazynie były stare butelki bez banderol mając konesję zapłaciłem wielką grzywne, bo w lodówce baru znaleziono napoczeta butelkę wódki, na ktorej były tylko slady po kleju a z 2 butelek wina odpadły banderole i leżały osobno więc płaciłem, to mnie straszono prokuraturą a nie ja straszyłem ale ja nie byłem z PRAWA I SPRAWIEDLIWOŚCI... mała sprawa, ale symboliczna dla IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Biedny Pisiorkowianin, jakiż on biedny... 18.03.06, 14:25 Nawet gorzałką pohandlować mu nie wolno... A ci urzędnicy?! Ależ to krwiopijcy! Tacy napastliwi wobec biednego Pisiorkowianina... Odpowiedz Link Zgłoś
kres_ludzkosci krysztalowy pis zaszczuty przez uklad?? 18.03.06, 14:25 ufoludki zinfiltrowaly policje?? slowskowyt.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Sołtys z PiS-u szykanowany przez układ 18.03.06, 14:26 PiS to ludzie kłamliwi i korupcjogenni, to się będzie coraz bardziej okazywało. Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Re: Sołtys z PiS-u szykanowany przez układ 18.03.06, 14:27 Sołtys zapomniał dodać, że przedłużająca się zima to także wrogie działania antypisowskiego układu. O ptasiej grypie nie wspominam, bo to przecież oczywiste. A w lecie zapewne usłyszymy jezcze o tym, że dywersnaci z PO podrzucają stonkę ziemniaczaną (oczywiście tylko na pola zwolenników PiS, stonka będzie dobrtze tresowana, pól Platformersów nie ruszy). Zaraz, zaraz, jakbym to już gdzieś słyszał... Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Sołtys z PiS-u szykanowany przez układ 18.03.06, 14:29 PiS to demagogia, obiecywanie i nieszczęście Polski ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Sołtys z PiS-u szykanowany przez układ IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 14:35 A w końcu relikt PRL-owski należy znieść.Mam na myśli koncesje na obrót wodką.A może jeszcze wprowadzić koncesje na chleb, keczup.To niezła myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Sołtys z PiS-u szykanowany przez układ 18.03.06, 18:28 Gość portalu: Kuba napisał(a): > A w końcu relikt PRL-owski należy znieść.Mam na myśli koncesje na obrót wodką.A > może jeszcze wprowadzić koncesje na chleb, keczup.To niezła myśl. A jakbyś ograniczył handel wódą na plebaniach. Koncesja na wódę jest wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
1tadeusz11 Następny pojebus 18.03.06, 14:40 Powinien był iść do proboszcza.Qrwa, jacy ludzie taki kraj. Nic dodać, nic ująć. Poczekaj debilu, zaostało na maxa 3,5 roku. Będziesz żygał tym ( pewnie tylko teraz ) swoim PiSem . Odpowiedz Link Zgłoś
hugonex Powołać komisję śledczą!!!!!!!!!!!!!!! 18.03.06, 14:44 Powołać komisję śledczą!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
przypadek Re: Sołtys z PiS-u szykanowany przez układ 18.03.06, 14:45 Moja dziewczyna mnie zdradza z Układem. Odpowiedz Link Zgłoś
mobisek Nauka nie idzie w las. 18.03.06, 14:45 A co? Wanna Wassermana źle zainstalowana - układ! Lekarze nie chcą pracować za darmo - układ! Ceny podręczników nie spadają - układ! W mediach Jarka Kaczuchę skrytykowano - układ! ... ... Sołtysa skontrolowano - układ! Jak pan taki kram. Szybko się PiSowskie "doły" uczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasi1 Re: Nauka nie idzie w las. IP: *.work / 81.210.39.* 19.03.06, 11:04 A jeszcze nie dodałeś że szlauchu Wassermana. Też go układ kazał zdjąć z drzew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Re: Sołtys z PiS-u szykanowany przez układ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 14:49 Eugeniusz Majewski, sołtys wsi Bąkówka pod Piasecznem, prowadzi w pobliskim Gołkowie niewielki sklep. W styczniu wygasła mu koncesja na sprzedaż alkoholu. W lutym policja natknęła się w sklepie na butelki z wysokoprocentowymi trunkami. to jest chyba jasne . wygasla ci koncesja to nie mozesz sprzedawac . Odpowiedz Link Zgłoś
firstman Czy nieposiadający koncesji 18.03.06, 14:53 nie mają prawa trzymania w swoich własnych lokalach tego na co mają ochotę? Sam widziałem alkochole w supermarkecie, który go nie sprzedawał z powodu braku koncesji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukropp Re: Czy nieposiadający koncesji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 15:10 z tego co mi wiadomo - nie. to co jest na polkach jest oferta handlowa. w barach gdzie nie ma koncesji nie mozna tez wystawiac alkoholu ani go posiadac lub spozywac. jest to towar koncesjonowany i podlega specjalnej kontroli. i tak sie pisze "alkoHol" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasi1 Re: Czy nieposiadający koncesji IP: *.work / 81.210.39.* 19.03.06, 11:06 A ja nie słyszałem o supermarkiecie który by nie mógł sprzedawać alkoholu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ack Re: Czy nieposiadający koncesji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 14:52 Carrefour w Arkadii w Warszawie nie sprzedaje lub nie sprzedawal ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
colombina układ lze-ekipy 18.03.06, 14:59 Gość portalu: Mazowszanin napisał(a): > Czemu jeszcze winien jest układ - wpisujcie przykłady Uklad lze-ekipy, poza nekaniem soltysa jest rowniez winny globalnemu ociepleniu, topieniu sie lodowcow, globalizacji, za silnej zlotowce, wysokiemu bezrobociu, sprowadzeniu ptasiej grypy do Polski, restauracji KPP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DARWIN Re: Sołtys z PiS-u szykanowany przez układ IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.06, 15:13 Czy wiecie jaka jest różnica między Polską, a Białorusią? Odpowiadam: coraz mniejsza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inżynier Mamoń To trochę podejrzane... :-/ IP: *.rz.tu / *.rz.tu-bs.de 18.03.06, 15:17 Nie jestem przeciwny -wręcz przeciwnie: nie mam nic naprzeciwko; no ale... jeśli radny Prawa i Sprawiedliwości "[...] przyznaje: - To trochę podejrzane, że zaraz po wygaśnięciu koncesji wpadła do niego kontrola.", to ta nasza władza jest jeszcze lepsza niż ja myślałem! A bardzo źle o niej myślałem... Odpowiedz Link Zgłoś
pluci Re: Sołtys z PiS-u szykanowany przez układ 18.03.06, 15:18 To jest moja wina bardzo wielka wina. Bom za milijony układu cierpię katusze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewyspany_pawian Re: Sołtys z PiS-u szykanowany przez układ IP: *.ztpnet.pl 18.03.06, 15:19 Napiszcie jeszcze, sołtysie, apel do towarzysza Łukaszenki, żeby przysłał parę bombowców i rozwlił tę wredną gminę. On Was na pewno zrozumie, bo mentalność u Was jakby zza Buga:( Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 Sołtys z PiS-du - prowadził "metę" 18.03.06, 15:23 to już było - za komuny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yogi A co z Układem okresowym pierwiastków???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 15:27 to jest bardzo "duży" i tajemniczy układ mający wpływ na ludzkie życie!!!! PAnie Wanneman czas rozwalić układ :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: A co z Tablicą Mendelejewa??? 18.03.06, 16:41 Gość portalu: yogi napisał(a): > to jest bardzo "duży" i tajemniczy układ mający wpływ na ludzkie życie!!!! > > PAnie Wanneman czas rozwalić układ :))) No i na dodatek to nazwisko.... takie.. "politiquement incorrect".... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Najwieksze barany IP: *.CNet2.Gawex.PL 18.03.06, 15:43 siedza w pisie Odpowiedz Link Zgłoś
lw82 Paranoja!! 18.03.06, 15:50 ten kraj jest chory, koles nie ma pozwolenia i sie dziwi, ze ma kontrole!! Doszlo do tego ze koles PISu lamie prawo i ma pretensje do calego swiata. Kaczynski tez tak robi. Tak jak jego brat Lepper. Zygac sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takamama Re: Paranoja!! IP: *.dialup.mindspring.com 18.03.06, 18:23 Ratunku!!!! powiedzcie mi ludzie jak sie pisze? - rzygac,czy zygac? Duzo:):):) Odpowiedz Link Zgłoś