Dodaj do ulubionych

Sołtys z PiS-u szykanowany przez układ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 23:16
Czemu jeszcze winien jest układ - wpisujcie przykłady
Obserwuj wątek
    • Gość: Murzynek Bambo To nie moja wina... IP: *.aster.pl 17.03.06, 23:31
      Skoro To nie moja wina, ani to nie jest sołtysa wina, Czyja zatem w takim razie
      to jest wina?
      sztuka-reklamy.info/paper/pl/jabol_label10.jpg
      • wrojoz Re: To nie moja wina... 18.03.06, 14:27
        Kaczyński musi odejść !
        • Gość: lolo Jarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 14:39
          To przez układ Jarek baby nie ma!
          • almagus [...] 18.03.06, 16:00
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • centrolew "Układ" wybił krowy w Klewkach! 18.03.06, 16:22
              A... teraz już wiem kto wybił stado krów w Klewkach - to nie talibowie, tylko
              "układ"!!! Lepper nie miał racji, raję ma Kaczyński!
              • Gość: bb Re: "Układ" wybił krowy w Klewkach! IP: *.icpnet.pl 18.03.06, 19:46
                Mylisz się. Talibowie są w układzie.
                • Gość: gość Re: "Układ" wybił krowy w Klewkach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 01:26
                  Skoro Talibowie są w układzie, to Lepper mógł miał rację z wąglikiem.
                  • katecheta PiS i Gorzała?! To już prawie Samoobrona! 19.03.06, 08:26
                    Skaranie boskie z tymi wierzącymi w Polsce!!!
                    • rafi13 H5N1 - jako zywo wymierzony w kaczki!! 19.03.06, 12:49
                      Czyz to przypadek ze pojawil sie pierwsze w Toruniu, gdzie kaczki bywaja tak
                      czesto?
          • Gość: jjhop Re: Jarek IP: *.3.pl / *.3.pl 18.03.06, 21:41
            to układ winien, ze zima sie jeszcze nie konczy.. ludzie narzekaja, ze drogowcy
            nie radza sobie ze sniegiem i jestem to jawne podkopywanie zaufania do wladzy...
            w 31 okragla rocznice... :)
            • gromek1 Re: Jarek 18.03.06, 23:58
              Układ jest winny że nmam k...i katar
          • john_jasny Re: Jarek 19.03.06, 07:07
            Gość portalu: lolo napisał(a):

> To przez układ Jarek baby nie ma!
            =============================================
            Ale ma meza Gosiewskiego
          • neptus Re: Jarek 19.03.06, 10:17
            Gość portalu: lolo napisał(a):

> To przez układ Jarek baby nie ma!

Nie czepiajcie sie Jarka - Leszek i Jarek są jednojajowi, to przecież taka żona
            chłopakom spokojnie na dwóch starczy.
          • mirek.zkanady Re: Jarek 19.03.06, 15:17
            A ty, idioto, masz? Nie? to uwazaj bo od czestej masturbacji ponoc traci sie
            wzrok!
      • dzieciatko_o_dyrektora masoneria ma dlugie rece . 18.03.06, 19:49
        wszystkiemu winni amerykanscy zydzi , ktorzy chca przejac rynek alkoholowy i
        wykopac soltysa (biedny pisuarek) .
    • Gość: cesarz_karzełek Układ jest winny temu, że wiosny wciąż ni ma !!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.03.06, 23:40
      • Gość: ulumulu Akurat za to winny jest sam Tusk a nie cały układ IP: 83.238.203.* 19.03.06, 10:32
    • Gość: mecenas Re: Sołtys z PiS-u szykanowany przez układ IP: *.greenet.pl 18.03.06, 00:07
      na sprzedaz alkoholu wydaje sie ZEZWOLENIE, a nie koncesje.
      nauczcie sie tego w koncu.
    • Gość: Mario Kiedys wszystko to byla wina systemu a teraz uklad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 00:07
      Dlaczego Fedorowicz odszedl (ekhm pytanie retoryczne) dopiero teraz jest sie z
      czego smiac! Buhahaha
    • Gość: PiS Rules! Ten człowiek nie jest członkiem partii PiS. IP: *.chello.pl 18.03.06, 10:13
      Nigdy nie został do niej przyjęty.

• Gość: kralik11 Re: Ten człowiek nie jest członkiem partii PiS. IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 18.03.06, 15:09
        Gość portalu: PiS Rules! napisał(a):

> Nigdy nie został do niej przyjęty.

Nie, nie zostal przyjety, ale sytacja ta idealnie przedstawia do czego
        sluzy "uklad" PiSowi i wszystkim szumowinom i zlodziejom ktorzy chowaja sie
        teraz pod plaszczykiem Prawa i Sprawiedliwosci.
      • Gość: wańka-wstańka Re: Ten człowiek nie jest członkiem partii PiS. IP: *.chello.pl 19.03.06, 08:43
        To że komuś się coś poj... w tym "Wiewiórczej", której się jeb... wszystko w
        ży... kiepełach, to jeszcze nie jest... (o zgrozo lewacy!) PiS.
        • Gość: Cortez Re: Ten człowiek nie jest członkiem partii PiS. IP: 82.160.69.* 19.03.06, 08:56
          Ty się jąkasz, czy "układ" ci przeszkadza w pisaniu PiSiorze?
          Jakiś słownik może znajdź, bo się zadławisz.
          • Gość: Powiedziałem! Te Hiszpan, Cortez to by ci jaja urwał i wydmuszki IP: *.chello.pl 19.03.06, 15:36
            z nich zrobił, złamasie kwadratowy.

Nie przyznawaj się do porządnego człowieka, który podbił w kilkuset żołnierzy
            całe zasrane imperium Azteków, frajerze z Koziej Wólki.
        • Gość: piotras Lewacy???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 10:28
          • Gość: piotras poje...z ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 10:34
            Wszyscy ktorrzy was nie popieraja to lewacy ?????? cos ci sie we lbie poje....
            poparancu ( zreszta jak wam wszystkim) ,a PIS to mam tyle wspolngo z prawica
            (szczegolnie w dziedzinie gospodarki )jak JK z kobietami, okreslenie
            najbardziej pasujece do bandy nieudacznikow z pis to partia pseudo narodowo-
            socjalistyczna
            • Gość: Lilia Re: poje...z ciebie IP: 158.75.4.* 19.03.06, 13:18
              Mylisz sie, jeszcze lepiej do ich metod sprawowania wladzy i pogladow na
              gospodarke pasuje okreslenie 'bolszewia'.
    • japolak szykanowany za nielegalną gorzałę 18.03.06, 12:09
      gdy moja knajpka miała przerwę w koncesji, nie wolno mi było mieć alkoholu
      nawet na zapleczu
      gdy barman przemycił butelkę swojej wódki - straciłem podwójnie: on mnie
      oszukiwał sprzedając na własny rachunek, ja płaciłem grzywnę za alkohol,
      którego zakupu nie mogłem udokumentować
      gdy wprowadzono banderole, natychmiast była kontrola i walnięto mi grzywne, bo
      wprawdzie wycofane z baru, ale w magazynie były stare butelki bez banderol
      mając konesję zapłaciłem wielką grzywne, bo w lodówce baru znaleziono napoczeta
      butelkę wódki, na ktorej były tylko slady po kleju a z 2 butelek wina odpadły
      banderole i leżały osobno
      więc płaciłem, to mnie straszono prokuraturą a nie ja straszyłem
      ale ja nie byłem z PRAWA I SPRAWIEDLIWOŚCI...
      mała sprawa, ale symboliczna dla IV RP
    • sumienie.lk Biedny Pisiorkowianin, jakiż on biedny... 18.03.06, 14:25
      Nawet gorzałką pohandlować mu nie wolno... A ci urzędnicy?! Ależ to krwiopijcy!
      Tacy napastliwi wobec biednego Pisiorkowianina...
    • kres_ludzkosci krysztalowy pis zaszczuty przez uklad?? 18.03.06, 14:25
      ufoludki zinfiltrowaly policje??

slowskowyt.blox.pl/
    • wrojoz Re: Sołtys z PiS-u szykanowany przez układ 18.03.06, 14:26
      PiS to ludzie kłamliwi i korupcjogenni, to się będzie coraz bardziej okazywało.
    • puuchatek Re: Sołtys z PiS-u szykanowany przez układ 18.03.06, 14:27
      Sołtys zapomniał dodać, że przedłużająca się zima to także wrogie działania antypisowskiego układu. O ptasiej grypie nie wspominam, bo to przecież oczywiste. A w lecie zapewne usłyszymy jezcze o tym, że dywersnaci z PO podrzucają stonkę ziemniaczaną (oczywiście tylko na pola zwolenników PiS, stonka będzie dobrtze tresowana, pól Platformersów nie ruszy).

Zaraz, zaraz, jakbym to już gdzieś słyszał...
      • wrojoz Re: Sołtys z PiS-u szykanowany przez układ 18.03.06, 14:29
        PiS to demagogia, obiecywanie i nieszczęście Polski !
    • Gość: Kuba Re: Sołtys z PiS-u szykanowany przez układ IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 14:35
      A w końcu relikt PRL-owski należy znieść.Mam na myśli koncesje na obrót wodką.A
      może jeszcze wprowadzić koncesje na chleb, keczup.To niezła myśl.
      • bronimir Re: Sołtys z PiS-u szykanowany przez układ 18.03.06, 18:28
        Gość portalu: Kuba napisał(a):

> A w końcu relikt PRL-owski należy znieść.Mam na myśli koncesje na obrót wodką.A
        > może jeszcze wprowadzić koncesje na chleb, keczup.To niezła myśl.

A jakbyś ograniczył handel wódą na plebaniach.
        Koncesja na wódę jest wszędzie.
    • 1tadeusz11 Następny pojebus 18.03.06, 14:40
      Powinien był iść do proboszcza.Qrwa, jacy ludzie taki kraj. Nic dodać, nic
      ująć. Poczekaj debilu, zaostało na maxa 3,5 roku. Będziesz żygał tym ( pewnie
      tylko teraz ) swoim PiSem .
    • hugonex Powołać komisję śledczą!!!!!!!!!!!!!!! 18.03.06, 14:44
      Powołać komisję śledczą!!!!!!!!!!!!!!!
    • przypadek Re: Sołtys z PiS-u szykanowany przez układ 18.03.06, 14:45
      Moja dziewczyna mnie zdradza z Układem.
    • mobisek Nauka nie idzie w las. 18.03.06, 14:45
      A co? Wanna Wassermana źle zainstalowana - układ! Lekarze nie chcą pracować za
      darmo - układ! Ceny podręczników nie spadają - układ! W mediach Jarka Kaczuchę
      skrytykowano - układ! ...

... Sołtysa skontrolowano - układ!

Jak pan taki kram. Szybko się PiSowskie "doły" uczą.
      • Gość: stasi1 Re: Nauka nie idzie w las. IP: *.work / 81.210.39.* 19.03.06, 11:04
        A jeszcze nie dodałeś że szlauchu Wassermana. Też go układ kazał zdjąć z drzew
    • Gość: adam81w Re: Sołtys z PiS-u szykanowany przez układ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 14:49
      Eugeniusz Majewski, sołtys wsi Bąkówka pod Piasecznem, prowadzi w pobliskim
      Gołkowie niewielki sklep. W styczniu wygasła mu koncesja na sprzedaż alkoholu.
      W lutym policja natknęła się w sklepie na butelki z wysokoprocentowymi
      trunkami.

to jest chyba jasne . wygasla ci koncesja to nie mozesz sprzedawac .
    • firstman Czy nieposiadający koncesji 18.03.06, 14:53
      nie mają prawa trzymania w swoich własnych lokalach tego na co mają ochotę? Sam
      widziałem alkochole w supermarkecie, który go nie sprzedawał z powodu braku
      koncesji.
      • Gość: ukropp Re: Czy nieposiadający koncesji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 15:10
        z tego co mi wiadomo - nie. to co jest na polkach jest oferta handlowa. w
        barach gdzie nie ma koncesji nie mozna tez wystawiac alkoholu ani go posiadac
        lub spozywac. jest to towar koncesjonowany i podlega specjalnej kontroli.

i tak sie pisze "alkoHol" :)
      • Gość: stasi1 Re: Czy nieposiadający koncesji IP: *.work / 81.210.39.* 19.03.06, 11:06
        A ja nie słyszałem o supermarkiecie który by nie mógł sprzedawać alkoholu
        • Gość: ack Re: Czy nieposiadający koncesji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 14:52
          Carrefour w Arkadii w Warszawie nie sprzedaje lub nie sprzedawal ostatnio
    • colombina układ lze-ekipy 18.03.06, 14:59
      Gość portalu: Mazowszanin napisał(a):

> Czemu jeszcze winien jest układ - wpisujcie przykłady

Uklad lze-ekipy, poza nekaniem soltysa jest rowniez winny globalnemu ociepleniu,
      topieniu sie lodowcow, globalizacji, za silnej zlotowce, wysokiemu bezrobociu,
      sprowadzeniu ptasiej grypy do Polski, restauracji KPP.
    • Gość: DARWIN Re: Sołtys z PiS-u szykanowany przez układ IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.06, 15:13
      Czy wiecie jaka jest różnica między Polską, a Białorusią?
      Odpowiadam: coraz mniejsza!
    • Gość: Inżynier Mamoń To trochę podejrzane... :-/ IP: *.rz.tu / *.rz.tu-bs.de 18.03.06, 15:17
      Nie jestem przeciwny -wręcz przeciwnie: nie mam nic naprzeciwko; no ale...

jeśli radny Prawa i Sprawiedliwości "[...] przyznaje: - To trochę podejrzane,
      że zaraz po wygaśnięciu koncesji wpadła do niego kontrola.", to ta nasza władza
      jest jeszcze lepsza niż ja myślałem! A bardzo źle o niej myślałem...
    • pluci Re: Sołtys z PiS-u szykanowany przez układ 18.03.06, 15:18
      To jest moja wina bardzo wielka wina.
      Bom za milijony układu cierpię katusze.
    • Gość: niewyspany_pawian Re: Sołtys z PiS-u szykanowany przez układ IP: *.ztpnet.pl 18.03.06, 15:19
      Napiszcie jeszcze, sołtysie, apel do towarzysza Łukaszenki, żeby przysłał parę
      bombowców i rozwlił tę wredną gminę. On Was na pewno zrozumie, bo mentalność u
      Was jakby zza Buga:(
    • jerzy30 Sołtys z PiS-du - prowadził "metę" 18.03.06, 15:23
      to już było - za komuny
      • Gość: yogi A co z Układem okresowym pierwiastków???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 15:27
        to jest bardzo "duży" i tajemniczy układ mający wpływ na ludzkie życie!!!!

PAnie Wanneman czas rozwalić układ :)))
        • sclavus Re: A co z Tablicą Mendelejewa??? 18.03.06, 16:41
          Gość portalu: yogi napisał(a):

> to jest bardzo "duży" i tajemniczy układ mający wpływ na ludzkie życie!!!!
          >
          > PAnie Wanneman czas rozwalić układ :)))

No i na dodatek to nazwisko.... takie.. "politiquement incorrect".... :))
    • Gość: he he Najwieksze barany IP: *.CNet2.Gawex.PL 18.03.06, 15:43
      siedza w pisie
      • lw82 Paranoja!! 18.03.06, 15:50
        ten kraj jest chory, koles nie ma pozwolenia i sie dziwi, ze ma kontrole!!
        Doszlo do tego ze koles PISu lamie prawo i ma pretensje do calego swiata.
        Kaczynski tez tak robi. Tak jak jego brat Lepper. Zygac sie chce.
        • Gość: takamama Re: Paranoja!! IP: *.dialup.mindspring.com 18.03.06, 18:23
          Ratunku!!!! powiedzcie mi ludzie jak sie pisze? - rzygac,czy zygac?
          Duzo:):):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka