z-o-s-i-a Re: tanie kino w Warszawie 24.03.06, 01:02 kino Luna w poniedziałki (bilety po 5 zł) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: tanie kino w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 03:02 sejm Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: tanie kino w Warszawie 24.03.06, 10:57 DKF-y: Muranow - 10 zl, Kinoteka - 8 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carrie Re: tanie kino w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 23:22 kinoteka 8 złotych?? a skąd? co do karty, to ile jest ważna? Odpowiedz Link Zgłoś
margala Kinoteka 24.03.06, 11:18 ja preferuję Kinotekę za niezły repertuar i bilety po 13 zł* przez cały tydzień. pozdrawiaM. ------------ * - dla posiadaczy katy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Infoteka Re: Kinoteka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 11:23 Karta kosztuje 8 zl i mozna ja kupic pn.-czw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinoman Re: Kinoteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:30 Rozumiem, że najpierw trzeba kupić kartę za 8 zł, a potem można kupować bilety w cenie 13 zł? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Kinoteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:35 Tak własnie. Najpierw kupujesz kartę za 8 zł (tylko podobno w weekend jej nie sprzedają), a potem możesz kupować chyba do 6 biletów na raz za 13 zł. Ja mam kartę od 4 lat i jestem straszliwie zadowolona - i moi znajomi też :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudy Re: Kinoteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:35 I jeszcze pytanko, czy na jedną kartę mogą wejść dwie osoby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Kinoteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:37 Do 6 biletów możesz kupic na jedną kartę na raz. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Rozmowy wyksztalconych Polakow w XXI wieku 25.03.06, 00:48 Gość portalu: ania napisał(a): > Tak własnie. Najpierw kupujesz kartę za 8 zł (tylko podobno w weekend jej nie > sprzedają), a potem możesz kupować chyba do 6 biletów na raz za 13 zł. Gość portalu: trudy napisał(a): > I jeszcze pytanko, czy na jedną kartę mogą wejść dwie osoby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudy Re: Rozmowy wyksztalconych Polakow w XXI wieku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 15:34 Och, żona ci w nocy nie dała, że błądzisz po forum i szukasz czego tu się przyczepić? Jako wykształcony Polak XXI wieku powinieneś być chyba bardziej konstruktywny, nie? Jest niedziela, idź do Kościoła, wyładuj się, pomódł się w intencji prezydenta, pooglądaj świerszczyki, spróbuj jeszcze raz żoną, może tym razem się uda. Zrób coś ze sobą. Pozdrowienia i czasami pomyśl, iż posty dodawane są jednocześnie przez różne osoby i stąd wynikają takie sytuacje. Wow - musisz być teraz zszokowany, ale naprawdę tak to działa ten cały Internet, forum internetowe i inne dziwne sceptyczne zjawiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinomaniak Re: tanie kino w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 19:29 Dzięki za info :) Odpowiedz Link Zgłoś