Gość: skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 00:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: corgan Re: Marek Borowski kandydatem lewicy na prezydent IP: *.chello.pl 27.03.06, 00:49 Już był 1 kandydat z bardzo słusznym życiorysem który "usprawnił Warszawę". tak że Warszawa nie może sie otrząsnąć po tych 3 latach do dziś. Może czas na zmiany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matej Borowski jest ok IP: 212.190.72.* 27.03.06, 10:12 Borowski jest ok. Jest to czlowiek, ktory mimo wieku jest nowoczesnym politykiem. Mysle, ze moglby on pojsc z Warszawa do przodu, bo przeciez po rzadach Kaczynskiego jest wiele zaleglosci. Warszawa potrzebuje polityka, ktory jest kompetentny i bedzie chcial cos zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Borowski jest ok IP: 212.190.72.* 27.03.06, 10:17 Dziwi bardzo agresywna postawa szefa SLD z Warszawy. Powinien on wlasnie pokazac, ze potrafi patrzec daleko do przodu i ze zalezy mu na odrodzeniu lewicy. Przeciez to nie Borowski byl gl. winowajcom tego co sie stalo na lewicym, a aparatczykowskie zapedy niektorych dzialaczy. To nie Borowski bral udzial w aferze Rywina, Starachowickiej, czy innej. Teraz trzeba to poskladac i Polska potrzebuje lewicy, ale aby ona istniala, nalezy skonczyc z nieuzasadnionymi pretensjami, a spojrzec prawdzie w oczy. Kandydatura MB dla szefa SLD w Warszawie moze byc sukcesem, jako jednego z tworcow tworzenia szerokiej koalicji i odradzania sie lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: tylko BUGAJ na prezydenta Warszawy IP: *.aster.pl 27.03.06, 10:29 Bugaj się nie nadaje. Ten facet nigdy osiągnął żadnego sukcesu w polityce. Jest zgorzkniały i chce serwować socjalistyczne gospodarcze rozwiązania. Czego się nie dotknął do sp...(aprał). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roki Re: tylko BUGAJ na prezydenta Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 10:32 a co osiągnął Borowski??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: tylko BUGAJ na prezydenta Warszawy IP: *.aster.pl 27.03.06, 10:38 Chodzi mi badziej o przygotowanie. Borowski był wicepremierem, ministrem finansów, marszałkiem sejmu. Dla ścisłości nie jestem zachwycony tą kandydaturą ale uważam że jest lepszy od Bugaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NICOLA ja też popieram kandydaturę BUGAJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 10:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giuseppe Bugaj jest OK Borowski NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 10:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Wybory bezpośrednie IP: *.aster.pl 27.03.06, 10:26 Borowski to dobry kandydat. Jest znany i rozpoznawalny, myślę że problemy Warszawy są mu bliskie. Niestety jest niebezpieczeństwo jak w przypadku Kaczyńskiego - potraktowanie Wawy jako trampoliny do dalszej kariery - pałacu przy Krakowskim Przedmieściu. To niestety skutek bezpośrednich wyborów na prezydenta. Sprawni samorządowcy pracujący bez fajerwerków na rzecz miasta nie mają szans... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak mam nadzieję że to Rysiu Bugaj będzie kandydatem!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 10:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skywalker Wygrać z takim stryjem - chyba żartujesz IP: *.chello.pl 27.03.06, 10:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Wygrać z takim stryjem - chyba żartujesz IP: *.aster.pl 27.03.06, 11:04 Więc wygra Gronkiewicz Waltz i nie będzie problemu. Bugaj moim zdaniem nie ma żadnych szans (co mnie nie martwi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Borowski polubil skorumpowana SLD z ktorej uciekl? IP: *.molgen.mpg.de 27.03.06, 15:27 Jakos afery ukladu warszawskiego i rzadu Millera przestaly mu smierdziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzinka B. [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 16:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Nie jest to zły kandydat. IP: *.acn.waw.pl 27.03.06, 21:51 Wprawdzie nie wiem jeszcze co mi partie zaproponują w wyborach, ale wiadomo że prezydentem Stolicy zostanie ktoś z twarzą. Dlatego wydaje mi się że Borowski może być ciekawym kandydatem lewicy. Rojszyk czy Bugaj nie mają moim zdaniem szansy bo sa za słabi medialnie tak samo jak Święcicki. PO wystawi Hanię, PiS niewiadomo kogo ale i tak dostanie troche głosów bez względu na to co dzieje się w Warszawie i bardzo dobrze jeśli bedzie też ten trzeci. Borowski miał bardzo dobry wynik wyborczy, pewien czas temu w Nowym Dniu (jak jeszcze był) sondaż pookazał że jest wyżej od Hani G.-W. I nawet jeśli nie jeest to jest to dość mocny kandydat. A do tego generalnie jest lubiany nawet przez wyborcow PiSu. SLD-SdPl generalnie sa pryey nich nie najlepiej kojarzeni a Borowski jednak lepiej niz calosc lewicy, dlatego jest to kandydat z szansami na powalczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie w temacie Znaczy się kto? IP: *.chello.pl 27.03.06, 22:52 Marek Berman? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Znaczy się kto? IP: *.acn.waw.pl 27.03.06, 23:10 To do mnie? Bo nie wiem o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Znaczy się kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 00:16 www.lepper-forum.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Borowski na Prezydenta Warszawy IP: *.msp.gov.pl / *.mst.gov.pl 28.03.06, 11:58 W żadnym wypadku Borowski nie uzyska akceptacji dołów SLD na Prezydenta.Wszystkie organizacje dzielnicowe w Warszawie są temu przeciwne. To przecież Borowski przdez długie lata czołowy polityk lewicy, mający wpływ na politykę i sprawy kadrowe w SLD zdołował swoją partię do obecnego stanu.Nie ma zadnych szans na poparcie ze strony warszawskicg organizacji. Jeżeli już to może R.Bugaj - ale wpierw niech się określi. Odpowiedz Link Zgłoś