Dodaj do ulubionych

Marek Borowski kandydatem lewicy na prezydenta ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 00:21
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: corgan Re: Marek Borowski kandydatem lewicy na prezydent IP: *.chello.pl 27.03.06, 00:49
      Już był 1 kandydat z bardzo słusznym życiorysem który "usprawnił Warszawę". tak
      że Warszawa nie może sie otrząsnąć po tych 3 latach do dziś.

Może czas na zmiany?
    • Gość: matej Borowski jest ok IP: 212.190.72.* 27.03.06, 10:12
      Borowski jest ok. Jest to czlowiek, ktory mimo wieku jest nowoczesnym
      politykiem. Mysle, ze moglby on pojsc z Warszawa do przodu, bo przeciez po
      rzadach Kaczynskiego jest wiele zaleglosci. Warszawa potrzebuje polityka, ktory
      jest kompetentny i bedzie chcial cos zrobic
      • Gość: olek Re: Borowski jest ok IP: 212.190.72.* 27.03.06, 10:17
        Dziwi bardzo agresywna postawa szefa SLD z Warszawy. Powinien on wlasnie
        pokazac, ze potrafi patrzec daleko do przodu i ze zalezy mu na odrodzeniu
        lewicy. Przeciez to nie Borowski byl gl. winowajcom tego co sie stalo na
        lewicym, a aparatczykowskie zapedy niektorych dzialaczy. To nie Borowski bral
        udzial w aferze Rywina, Starachowickiej, czy innej. Teraz trzeba to poskladac i
        Polska potrzebuje lewicy, ale aby ona istniala, nalezy skonczyc z
        nieuzasadnionymi pretensjami, a spojrzec prawdzie w oczy.
        Kandydatura MB dla szefa SLD w Warszawie moze byc sukcesem, jako jednego z
        tworcow tworzenia szerokiej koalicji i odradzania sie lewicy.
    • ronin231 tylko BUGAJ na prezydenta Warszawy 27.03.06, 10:22
      • Gość: GOŚĆ Re: tylko BUGAJ na prezydenta Warszawy IP: *.aster.pl 27.03.06, 10:29
        Bugaj się nie nadaje. Ten facet nigdy osiągnął żadnego sukcesu w polityce. Jest
        zgorzkniały i chce serwować socjalistyczne gospodarcze rozwiązania. Czego się
        nie dotknął do sp...(aprał).
        • Gość: roki Re: tylko BUGAJ na prezydenta Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 10:32
          a co osiągnął Borowski???????
          • Gość: GOŚĆ Re: tylko BUGAJ na prezydenta Warszawy IP: *.aster.pl 27.03.06, 10:38
            Chodzi mi badziej o przygotowanie. Borowski był wicepremierem, ministrem
            finansów, marszałkiem sejmu. Dla ścisłości nie jestem zachwycony tą kandydaturą
            ale uważam że jest lepszy od Bugaja.
    • Gość: NICOLA ja też popieram kandydaturę BUGAJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 10:25
    • Gość: giuseppe Bugaj jest OK Borowski NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 10:26
    • Gość: GOŚĆ Wybory bezpośrednie IP: *.aster.pl 27.03.06, 10:26
      Borowski to dobry kandydat. Jest znany i rozpoznawalny, myślę że problemy
      Warszawy są mu bliskie. Niestety jest niebezpieczeństwo jak w przypadku
      Kaczyńskiego - potraktowanie Wawy jako trampoliny do dalszej kariery - pałacu
      przy Krakowskim Przedmieściu. To niestety skutek bezpośrednich wyborów na
      prezydenta. Sprawni samorządowcy pracujący bez fajerwerków na rzecz miasta nie
      mają szans...
    • Gość: warszawiak mam nadzieję że to Rysiu Bugaj będzie kandydatem!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 10:28
    • Gość: skywalker Wygrać z takim stryjem - chyba żartujesz IP: *.chello.pl 27.03.06, 10:54
      • Gość: GOŚĆ Re: Wygrać z takim stryjem - chyba żartujesz IP: *.aster.pl 27.03.06, 11:04
        Więc wygra Gronkiewicz Waltz i nie będzie problemu. Bugaj moim zdaniem nie ma
        żadnych szans (co mnie nie martwi)
    • Gość: gosc Borowski polubil skorumpowana SLD z ktorej uciekl? IP: *.molgen.mpg.de 27.03.06, 15:27
      Jakos afery ukladu warszawskiego i rzadu Millera przestaly mu smierdziec?
      • Gość: rodzinka B. [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 16:59
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Robert Nie jest to zły kandydat. IP: *.acn.waw.pl 27.03.06, 21:51
      Wprawdzie nie wiem jeszcze co mi partie zaproponują w wyborach, ale wiadomo że
      prezydentem Stolicy zostanie ktoś z twarzą. Dlatego wydaje mi się że Borowski
      może być ciekawym kandydatem lewicy. Rojszyk czy Bugaj nie mają moim zdaniem
      szansy bo sa za słabi medialnie tak samo jak Święcicki. PO wystawi Hanię, PiS
      niewiadomo kogo ale i tak dostanie troche głosów bez względu na to co dzieje się
      w Warszawie i bardzo dobrze jeśli bedzie też ten trzeci. Borowski miał bardzo
      dobry wynik wyborczy, pewien czas temu w Nowym Dniu (jak jeszcze był) sondaż
      pookazał że jest wyżej od Hani G.-W. I nawet jeśli nie jeest to jest to dość
      mocny kandydat.
      A do tego generalnie jest lubiany nawet przez wyborcow PiSu. SLD-SdPl generalnie
      sa pryey nich nie najlepiej kojarzeni a Borowski jednak lepiej niz calosc
      lewicy, dlatego jest to kandydat z szansami na powalczenie.
      • Gość: nie w temacie Znaczy się kto? IP: *.chello.pl 27.03.06, 22:52
        Marek Berman?
        • Gość: Robert Re: Znaczy się kto? IP: *.acn.waw.pl 27.03.06, 23:10
          To do mnie? Bo nie wiem o co chodzi?
          • Gość: www Re: Znaczy się kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 00:16
            www.lepper-forum.prv.pl/
    • Gość: adam Borowski na Prezydenta Warszawy IP: *.msp.gov.pl / *.mst.gov.pl 28.03.06, 11:58
      W żadnym wypadku Borowski nie uzyska akceptacji dołów SLD na
      Prezydenta.Wszystkie organizacje dzielnicowe w Warszawie są temu przeciwne. To
      przecież Borowski przdez długie lata czołowy polityk lewicy, mający wpływ na
      politykę i sprawy kadrowe w SLD zdołował swoją partię do obecnego stanu.Nie ma
      zadnych szans na poparcie ze strony warszawskicg organizacji. Jeżeli już to
      może R.Bugaj - ale wpierw niech się określi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka