umfana 14.04.06, 19:16 Do której będą jutro otwarte? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kixx Re: Auchan i Geant na Woli IP: *.acn.waw.pl 14.04.06, 19:36 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=290 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Auchan i Geant na Woli IP: *.acn.waw.pl 14.04.06, 19:47 nijak a co-masz farbki ,ale koty nie daja malowac jajek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Auchan i Geant na Woli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 19:49 Umfana się maluje. Zbliża się Halloween. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Auchan i Geant na Woli IP: *.acn.waw.pl 14.04.06, 19:55 widze ze sie nudzisz moze zamiast jajek kotom zacznij malowac swoj mozg-i tak nikt nie zauwazy roznicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Auchan i Geant na Woli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 19:57 Pomyłka. Właśnie na Halloween ona się nie maluje. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Auchan i Geant na Woli 14.04.06, 19:59 Gość portalu: gizmo napisał(a): > Pomyłka. Gizmo sam jesteś jedną wielką pomyłką :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Auchan i Geant na Woli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 20:04 A skąd to wiesz? Koty ci powiedziały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Auchan i Geant na Woli IP: *.acn.waw.pl 14.04.06, 20:04 to mozliwe ja wydrukowalem sobie jej wizytowke z Gazety-jak jeden policjant przy kontroli to zobaczyl to doznal szoku ale mandatu nie zaplacilem Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Auchan i Geant na Woli 14.04.06, 20:07 Gość portalu: kixx napisał(a): > to mozliwe > ja wydrukowalem sobie jej wizytowke z Gazety-jak jeden policjant przy > kontroli to zobaczyl to doznal szoku > ale mandatu nie zaplacilem Rozumiem że swojej wizytówki nie byłeś w stanie mu poakazać :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Auchan i Geant na Woli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 20:08 Mandatu? Za zabójstwo policjanta? Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Auchan i Geant na Woli 14.04.06, 20:13 prawie za usilowanie zabojstwa za pomoca rozpowszechnianych wizytowek umfany w zasadzie to mial racje ludzie.gazeta.pl/umfana/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Auchan i Geant na Woli 14.04.06, 21:49 Kixx czekam na Twoją wizytówkę... Pewnie jej się nie doczekam :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Auchan i Geant na Woli IP: *.acn.waw.pl 14.04.06, 21:58 lepszym dla mnie rozwiazaniem jest takie ze zostaniesz przy swoich kotach wiec pewnie sie nie doczekasz Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Auchan i Geant na Woli 14.04.06, 22:12 Tiaaa... te wąsy i do tego opaska na oczach... czysty surrealizm! Dzięki ale już się rozmyśliłam. Nie musisz skakać przez okno :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Auchan i Geant na Woli IP: *.acn.waw.pl 14.04.06, 22:16 a wiec jednak myslalas Boze,czlowiek nie zna dnia ,ani godziny w ktorej moze do niego sie jakis swir pzyczepic Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Auchan i Geant na Woli 14.04.06, 22:21 Gość portalu: kixx napisał(a): > a wiec jednak myslalas > Boze,czlowiek nie zna dnia ,ani godziny w ktorej moze do niego sie jakis swir > pzyczepic Kixx o czym miałam myśleć??? No... wybacz... Twoje wąsy to czysty hard core nawet dla mnie :o))) Dzięki... ale wolę inne klimaty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Auchan i Geant na Woli IP: *.acn.waw.pl 14.04.06, 22:29 domyslam sie malowane jajka,wyrwane wasy to jest prawdziwy hardcore ps.biedne te twoje koty Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Auchan i Geant na Woli 14.04.06, 22:42 Moje koty nie mają jajek bo po co im... Wąsów też nie! Ich pyszczki są przystrojone pięknymi wibrysami :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Auchan i Geant na Woli IP: *.acn.waw.pl 14.04.06, 22:45 biedni ci twoi mezczyzni choc z drugiej strony ,nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo kotom oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Auchan i Geant na Woli 14.04.06, 19:58 Gość portalu: kixx napisał(a): > widze ze sie nudzisz > moze zamiast jajek kotom zacznij malowac swoj mozg-i tak nikt nie zauwazy > roznicy Kixx nie pij już dzisiaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :Polak Nie ma polskich sklepów ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 22:25 Zamiast Auchan i Geant wolałbym zakupy robić w Polskich supermarketach np. w PIETRUSZCE czy MARCHEWCE. My płacimy a kasa jedzie na Zachód. Co za idiota to wymyślił ? Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Nie ma polskich sklepów ? 14.04.06, 22:28 Idź na bazarek i kupuj 2x drożej z łożek polowych. Co za problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: Nie ma polskich sklepów ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 22:35 Problem jest ! Ale nie wiem, czy akurtat Ty to jesteś w stanie zrozumieć. Naszych sklepów nie ma, a jednojajowe zachodnie ćwoki zbijają na Polakach kasę. Ciekawe co zostanie nam jak się wycofają z naszego Kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan Re: Nie ma polskich sklepów ? IP: *.chello.pl 15.04.06, 11:59 > Ciekawe co zostanie nam jak się wycofają z naszego Kraju. Sądzisz że ludzie nagle przestaną pić i jeść? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: Nie ma polskich sklepów ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 08:47 Oczywiście, że ludzie nie przestaną jeść i pić, ale kasy którą wywożą z Polski jednojajowe zachodnie ćwoki nie odzyskamy nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś