05.05.06, 07:41
Zainteresowanych informuję, że od dziś mamy w budynku dostepne wszystkie
usługi Aster.
Obserwuj wątek
    • kajduk Re: Media 05.05.06, 09:53
      Dodam, że wczoraj w budynku był przedstawiciel handlowy i zawierał umowy.
      Pierwsze instalacje beda juz w sobotę.
      Pzdr,
      • elzbieta.ziolek Re: Media 06.05.06, 18:33
        szkoda, ze nie bylo wczesniej informacji (a moze tylko ja przeoczylam), ze we
        czwartek byl przedstawiciel handlowy. Moze wiecej osob mogloby skorzystac i
        podpisac umowy. Czy masz moze informacje, kiedy bedzie nastepny termin
        przybycia takiego przedstawiciela? Ja co prawda nie jestem juz zainteresowana,
        bo bylam osobiscie w biurze Aster, ale moze byloby wiecej chetnych.

Pozdr.
        • kajduk Re: Media 06.05.06, 22:38
          Z tego co wiem, przedstawiciel we wszystkich skrzynkach pocztowych zostawił na
          siebie namiary.
          Pzdr,
        • nikowinka Re: Media 08.05.06, 07:53
          Nie trzeba załatwiac podłączenia z przedstawicielem, mozna bezposrednio z
          infolinii Aster lub ze strony internetowej.Efekt ten sam, takze cenowy.
          • shmoo Re: Media 15.06.06, 23:39
            Drodzy Sąsiedzi!

Jako to jest z tą telewizją satelitarną u nas w budynku?? (Jestem zupełnym
            ignorantem w tej kwestii, więc z góry przepraszam za naiwne pytania.)
            W gablocie na klatce jest informacja, że mamy na dachu antenę satelitarną, i że
            możemy korzystać z oferty Polsatu lub Cyfry+.

Czy jeśli kupię własny tuner satelitarny i podłączę go do gniazdka w mieszkaniu
            (mam dwa rodzaje - jedno z wyjsciem antenaTV/radio, a drugie potrójne
            TV/radio/sat; domyślam się, że należałoby tuner podłączyć do tego drugiego?) to
            odbierał będę bezpłatne kanały satelitarne?? Jeśli tak, to z jakiej satelity:
            HotBird czy Astra??

Uprzejmie proszę o jakiekolwiek informacje na ten temat.Może ktoś z Was ma
            własny tuner i byłby mi w stanie powiedzieć czy odbiera chociazby hiszpański
            kanał TVE lub porrtugalski RTPi??

Dzięki,

Shmoo
            • shmoo Re: Media 17.06.06, 22:43
              Zgłaszam się z ponowną prośbą o udzielenie mi informacji nt. odbioru TV Sat w
              naszym budynku. (Kwestia jest dla mnie istotna z racji wykonywanego zawodu, a
              spieszy mi się o tyle, że chciałem niebawem kupić sprzęt i nie wiem czy ma to sens)

Dzięki,

Shmoo
              • visar78 Re: Media 18.06.06, 22:32
                Witam.

W gniazdku sat. o którym Pan pisze jest dostępny sygnał z satelity skierowanego
                na Hotbirda. Jeśli kupi Pan sobie prywatnie dekoder to będzie Pan miał dostęp
                do wszystkich niekodowanych programów. Oba podane przez Pana programy są
                możliwe do odbioru.

Pozdrawiam
                Visar
              • kajduk Re: Media 19.06.06, 11:46
                Witam,
                Obecnie mam Aster'a, natomiast w styczniu kontaktowałem sie z firmą KOMAX,
                która obsługuje nasz budynek w kwestii TV. Szef tej firmy zdawał sie być
                zorientowany co i jak mozna u nas podłączyć. Kontakt do tej fimy powinien byc w
                gablotach na klatkach.
                Pzdr,
                • shmoo Re: Media 19.06.06, 19:30
                  Bardzo dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka