nikowinka 05.05.06, 07:41 Zainteresowanych informuję, że od dziś mamy w budynku dostepne wszystkie usługi Aster. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajduk Re: Media 05.05.06, 09:53 Dodam, że wczoraj w budynku był przedstawiciel handlowy i zawierał umowy. Pierwsze instalacje beda juz w sobotę. Pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta.ziolek Re: Media 06.05.06, 18:33 szkoda, ze nie bylo wczesniej informacji (a moze tylko ja przeoczylam), ze we czwartek byl przedstawiciel handlowy. Moze wiecej osob mogloby skorzystac i podpisac umowy. Czy masz moze informacje, kiedy bedzie nastepny termin przybycia takiego przedstawiciela? Ja co prawda nie jestem juz zainteresowana, bo bylam osobiscie w biurze Aster, ale moze byloby wiecej chetnych. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kajduk Re: Media 06.05.06, 22:38 Z tego co wiem, przedstawiciel we wszystkich skrzynkach pocztowych zostawił na siebie namiary. Pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś
nikowinka Re: Media 08.05.06, 07:53 Nie trzeba załatwiac podłączenia z przedstawicielem, mozna bezposrednio z infolinii Aster lub ze strony internetowej.Efekt ten sam, takze cenowy. Odpowiedz Link Zgłoś
shmoo Re: Media 15.06.06, 23:39 Drodzy Sąsiedzi! Jako to jest z tą telewizją satelitarną u nas w budynku?? (Jestem zupełnym ignorantem w tej kwestii, więc z góry przepraszam za naiwne pytania.) W gablocie na klatce jest informacja, że mamy na dachu antenę satelitarną, i że możemy korzystać z oferty Polsatu lub Cyfry+. Czy jeśli kupię własny tuner satelitarny i podłączę go do gniazdka w mieszkaniu (mam dwa rodzaje - jedno z wyjsciem antenaTV/radio, a drugie potrójne TV/radio/sat; domyślam się, że należałoby tuner podłączyć do tego drugiego?) to odbierał będę bezpłatne kanały satelitarne?? Jeśli tak, to z jakiej satelity: HotBird czy Astra?? Uprzejmie proszę o jakiekolwiek informacje na ten temat.Może ktoś z Was ma własny tuner i byłby mi w stanie powiedzieć czy odbiera chociazby hiszpański kanał TVE lub porrtugalski RTPi?? Dzięki, Shmoo Odpowiedz Link Zgłoś
shmoo Re: Media 17.06.06, 22:43 Zgłaszam się z ponowną prośbą o udzielenie mi informacji nt. odbioru TV Sat w naszym budynku. (Kwestia jest dla mnie istotna z racji wykonywanego zawodu, a spieszy mi się o tyle, że chciałem niebawem kupić sprzęt i nie wiem czy ma to sens) Dzięki, Shmoo Odpowiedz Link Zgłoś
visar78 Re: Media 18.06.06, 22:32 Witam. W gniazdku sat. o którym Pan pisze jest dostępny sygnał z satelity skierowanego na Hotbirda. Jeśli kupi Pan sobie prywatnie dekoder to będzie Pan miał dostęp do wszystkich niekodowanych programów. Oba podane przez Pana programy są możliwe do odbioru. Pozdrawiam Visar Odpowiedz Link Zgłoś
kajduk Re: Media 19.06.06, 11:46 Witam, Obecnie mam Aster'a, natomiast w styczniu kontaktowałem sie z firmą KOMAX, która obsługuje nasz budynek w kwestii TV. Szef tej firmy zdawał sie być zorientowany co i jak mozna u nas podłączyć. Kontakt do tej fimy powinien byc w gablotach na klatkach. Pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś