Dodaj do ulubionych

Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery lata!

12.05.06, 09:25
Brawo Panie Łukaszu, brawo (L)egia!!! Wierzę w Ligę Mistrzów, jesteście
WIELCY!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: vyc_thor Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery la IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.06, 10:42
      Najlepszy transref ostatnich lat w Legii - wszystkie Edosony, Łatary i Czoty są
      bardzo dobre - ale Surma nie jest nawet strzałem w 10 - jest strzałem w 11 :D

i tylko pytanie... PANIE JANASIE - co w reprezentacji robi Mila? albo Radomski?
      Sobolewski może jeszcze może być - ale SURMA MUSI JECHAĆ !!
      • Gość: mojapilka.pl mojapilka.pl IP: *.schering.de 12.05.06, 11:45
        Zapraszamy na nowe forum poświęcone tylko piłce nożnej:

www.mojapilka.pl

:: www.mojapilka.pl ::
        • Gość: Paweł Grupa jedenastu pijanych policjantów z prewencji s IP: *.kompania.net 12.05.06, 20:11
          ;;';' Grupa jedenastu pijanych policjantów z prewencji starła się z
          ochroniarzami pubu w gdańskim Jelitkowie. Ostatecznie funkcjonariusze zostali
          siłą wyrzuceni z lokalu i pobici przez ochroniarzy. Dwóch z nich znalazło się w
          szpitalu.

Policyjny serwis informacyjny ...

www.policyjnyserwisinformacyjny.fora.pl/index.php
    • kazuyoshi78 Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery la 12.05.06, 10:56
      Łukasz, dziękujemy!

Surma zasługuje na wyjazd na mundial, w tym sezonie jest zdecydowanie lepszy od
      lansowanego na siłę Sobolewskiego.

Janas, dostrzeż to wreszcie!
    • stoprocentwuwa (L)epper ministrem a (L)egia Mistrzem... 12.05.06, 11:00
      takie czasy
      • kazuyoshi78 Re: (L)epper ministrem a (L)egia Mistrzem... 12.05.06, 11:21
        A "stoprocentkrowa" idiotą na zawsze.
        • stoprocentwuwa Re: (L)epper ministrem a (L)egia Mistrzem... 12.05.06, 11:39
          milej rozpierduchy na starowce "huyoyoushi"
          • kazuyoshi78 Re: (L)epper ministrem a (L)egia Mistrzem... 12.05.06, 11:45
            Poradźcie mi tylko, jak atakuje się doniczki. Kiedyś stoczyliście na
            Łazienkowskiej heroiczny bój z doniczkami, wiec macie na tym polu wieksze
            doświadczenie. To jak, poradzicie coś?
            • stoprocentwuwa Re: (L)epper ministrem a (L)egia Mistrzem... 12.05.06, 12:35
              rozwalanie szyb idzie wam doskonale
              • kazuyoshi78 Re: (L)epper ministrem a (L)egia Mistrzem... 12.05.06, 12:52
                Ja wolę doniczki. No to jak, poradzisz mi coś?
                • stoprocentwuwa Re: (L)epper ministrem a (L)egia Mistrzem... 12.05.06, 13:07
                  kazuyoshi78 napisał:

> Ja wolę doniczki. No to jak, poradzisz mi coś?

kup sobie begonię i podlewaj codziennie...
                  a szklarze z oklic starówki tymczasem zacierają ręce. jutro żniwa!
                • Gość: ~mało skuteczni Re: (L)epper ministrem a (L)egia Mistrzem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 14:15
                  Legia Warszawa - od lat w grze, od lat o najwyższą stawkę... a mistrzostw
                  tylko 8... a z tego uczciwie zdobytych 7!
                  • kazuyoshi78 Re: (L)epper ministrem a (L)egia Mistrzem... 12.05.06, 14:18
                    Nad skutecznością zawsze można popracować, ale poniżej pewnego, zresztą bardzo
                    wysokiego poziomu, praktycznie nigdy nie schodzimy.
    • Gość: kzegota Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery la IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 11:03
      brawo legia. na przykladzie tego klubu widac jak wiele dje praca u podstaw.
      sprowadzenie kilku obiecujacych graczy plus kilku starszych rzemislinikow i jest
      wynik. w szczegolnosci wielkie brawa dla wdowczyka. to na prawde czlowiek
      wielkiego formatu ktory spokojem, rozwaga i - co nawazniesze - czynami a nie
      gębą i bunczucznymi wypowiedziami udowadnia ze jest lepszy od innych
    • Gość: eurofanatik Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery la IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.05.06, 11:15
      Gratulacje dla Surmy i reszty druzyny. Mistrzostwo zasluzone i wyczekiwane.
      • sapervodicka mistrzostwo polski w pilce noznej to.. 12.05.06, 11:30
        zdobycie mistrzostwa polski w pilce noznej ma taki wydzwiek jak bycie
        najlepszym lyzwiarzem szybkim w ekwadorze,
        kogo to tak naprawde obchodzi???
        przeciez wiadomo ze nasi "giganci" zakoncza kariere juz w przedbiegach do ligi
        mistrzow
        a po takim fiasku polacy beda sie podniecac ze rasiak kopal 10 minut dla 2
        ligowego southamptonu
        • kazuyoshi78 Re: mistrzostwo polski w pilce noznej to.. 12.05.06, 11:37
          Akurat Legia grała w LM jako pierwszy polski klub. To my tworzymy historię.
          • stoprocentwuwa Re: mistrzostwo polski w pilce noznej to.. 12.05.06, 11:42
            houyoshi78 napisał:

> Akurat Legia grała w LM jako pierwszy polski klub. To my tworzymy historię
            tak, tak to juz 60 lat...
            • kazuyoshi78 Re: mistrzostwo polski w pilce noznej to.. 12.05.06, 11:46
              90.
              • stoprocentwuwa Re: mistrzostwo polski w pilce noznej to.. 12.05.06, 12:22
                kazuyoshi78 napisał:

> 90.
                tamta Legia zostala rozwiazana w 1938 roku. sprawdz sobie na www.legialive.pl
                • kazuyoshi78 Re: mistrzostwo polski w pilce noznej to.. 12.05.06, 12:50
                  Rozwiązana została sekcja piłkarska, a nie cały klub. Sekcję piłkarską po
                  wojnie reaktywowano.

Zawsze to lepiej miec za soba trudne początki, niż być obecnie na etapie
                  smutnego końca.
                  • stoprocentwuwa Re: mistrzostwo polski w pilce noznej to.. 12.05.06, 13:11
                    kazuyoshi78 napisał:

> Rozwiązana została sekcja piłkarska, a nie cały klub. Sekcję piłkarską po
                    > wojnie reaktywowano.
                    >
                    > Zawsze to lepiej miec za soba trudne początki, niż być obecnie na etapie
                    > smutnego końca.

a swiezo upieczony mistrz polski KP Legia ma inne sekcje?

• Gość: ja Re: mistrzostwo polski w pilce noznej to.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 13:17
                      ściska żal co ?
                      szukacie tylko jak doj.... warszawce kompleksiarze :)
                      a gts to istnieje czy wielki lech a może widzewek , śląsk ,pogoń czy kszo
                      czy się podoba czy nie LEGIA MISTZREM POLSKI i MAMY WSZYSTKICH W DU....EEEEE
    • Gość: GKS KATOWICE FRONT [...] IP: *.dip.t-dialin.net 12.05.06, 11:59
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: khmer Brawo Łukasz ! IP: *.elarnet.pl / *.elartnet.pl 12.05.06, 12:24
      • Gość: drzoj Re: Brawo Łukasz ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:22
        ech zeby tak jeszcze sie bylo rodowitym warsiawiakiem, hyba sie rozchorowal w
        krakowie i lekarz mu zalecil wyjazd tak jak krolowi stasiowi wyjazd na wies.
    • Gość: Robuś Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery la IP: *.echostar.pl 12.05.06, 12:52
      Ja Też się wzruszyłem, że wreszcie ten kultowy klub zdobył mistrzostwo, cieszę
      się razem z dziennikarzami Gazety Wybiórczrj, TVN 24 TVP i wielu innych
      centralnych mediów. Poprostu sikam z radości. Skandalem jest że na mistrzostwa
      nie pojedzie żaden legionista bo wszyscy zasłużyli nawet Bartek K. No i
      oczywiście najlepsi kibice bijący przyjezdnych piłkarzy, kopiący się z policją
      na murawie zabrzańskiego Górnika, wszędzie pokazujący swe bydlęceobyczaje. Taki
      Surma który jest podobno krakowiakiem czy poznaniacy w legii to dla mnie
      obraza i wstyd. Cześć.
      • kazuyoshi78 Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery la 12.05.06, 12:54
        Zaraz, tak od razu cześć? A ty kim jesteś? I skąd?
    • Gość: s.z.a.m.o. Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery la IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 12:55
      Brawo taki wywiad sie czyta bardzo milo... a tak poza tym - (L)EGIA!!!
    • Gość: yoda Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery la IP: *.dziennik.krakow.pl 12.05.06, 13:01
      Ciesz się Surma, ciesz. Na Kraków byłeś za cieńki, ale na legię wystarczy.
      Zobaczymy co powiesz za rok. Mam nadzieję, że juz wyleczyłeś kompleksy, bo w
      Krakowie tylko płakałeś, że nikt cię nie chce.
      • kazuyoshi78 Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery la 12.05.06, 13:03
        > Ciesz się Surma, ciesz. Na Kraków byłeś za cieńki, ale na legię wystarczy.

Czyli na Wisłę, zespół od Legii słabszy, wystarczyłoby tym bardziej.
        • Gość: yoda Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery la IP: *.dziennik.krakow.pl 12.05.06, 13:07
          Naucz sie pisać po polsku kmiotku ze stolycy, bo nic z tego nie rozumiem. Język
          polski ma swoje zasady, a właściwa konstrukcja zdania jest bardzo istotna.
          Legia walczy o najwyższe cele, dlatego Wisła ma więcej mistrzowskich tytułów
          niz klub ze wsi Warszawa
          • Gość: Pawel Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery la IP: 157.25.9.* 12.05.06, 13:20
            Ale w tym roku tytuł ma Legia i tego nie zmienisz, choćyś nie wiem ile żółci
            wylał.
          • Gość: sudione Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł 4 lata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 13:27
            "Byłem trzeci, drugi, wiecznie za Wisłą. Już myślałem, że to jakieś fatum. Stąd tak wielkie emocje."

Człowieku o czym Ty mówisz??? Jakie fatum??? W latach 2003-2005 żaden polski zespół nie miał szans na duet Frankowski-Żurawski. Nawet prezes Drzymała to przyznał!!! I to nie Legia zdobyła Mistrza Polski, a Wisła go przegrała. Czekam z niecerpliwością na eliminacje LM i mam mieszane uczucia, bo przypomniała mi się historia z 2000 roku i Polonia Warszawa. Panie trenerze Wdowczyk deceniam to co zrobił Pan z tymi wyrobnikami tak jak w Polonii, ale to ZA MAŁO na LM!!!
            • Gość: Pawel Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł 4 lata IP: 157.25.9.* 12.05.06, 13:44
              Co to znaczy, że Wisła przegrała tytuł, a nie Legia zdobyła mistrzostwo? Legia
              na wiosnę tylko raz zremisowała - pozostałe mecze wygrała. To chyba niezły
              wynik. Zdobyła więcej punktów od Wisły, na tym chyba to polega nie?

Wyrobnicy? Chcesz powiedzieć, że w obecnej Wiśle grają artyści? W 1991 r. Legia
              miała raczej cienki skład (Kowalczyk dopiero wtedy został odkryty), ale odpadła
              dopiero w półfinale PZP z Manchesterem United.
            • Gość: puk,puk Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł 4 lata IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 12.05.06, 13:45
              Niby racja,tylko ze smieszne jak moze kibic wisly mowic cos o lidze mistrzow...
              przeciez Wy ja znacie z telewizji
          • kazuyoshi78 Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery la 12.05.06, 13:37
            > Naucz sie pisać po polsku kmiotku ze stolycy, bo nic z tego nie rozumiem.

Raczej powinienem się nauczyć pisać po mongolsku, żebyś cokolwiek zrozumiał.

> Język polski ma swoje zasady, a właściwa konstrukcja zdania jest bardzo
            > istotna.

To takich mądrości uczą na Wydziale Polonistyki uniwersytetu w Ułan Bator?

> Legia walczy o najwyższe cele, dlatego Wisła ma więcej mistrzowskich tytułów
            > niz klub ze wsi Warszawa

Wisła ma też za sobą kiblowanie w 2.lidze, prawda?
            • Gość: yoda Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery la IP: *.dziennik.krakow.pl 12.05.06, 14:52
              O, kazuyoshi się odezwał. A już myślałem, że zapomniałeś języka w gębie.
              Oczywiście, jak zawsze zaprezentowałeś wybitną inteligencję, rzekłbym nawet
              legendarną warszawską inteligencję. Długo myślisz facet, ale jak już coś
              napiszesz to muzy epistolografii łkają ze wzruszenia. Tak trzymaj, chopie.
              • mike_ Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery la 12.05.06, 16:46
                Zajmij się lepiej tym co krakusom ostatnio najlepiej wychodzi - pobij jakiegoś
                piłkarza, to może Ci ulży. Bo na razie sama żółć w tym wątku...tak
                jakby...zazdrość jakaś;))

• Gość: Warszawa Krakówek płacze, oj płacze... IP: *.bphleasing.pl 12.05.06, 16:41
            a może wprowadzicie galicyjskie ndowody osobiste, albo postawicie nowy pomnik
            cesarza Wilhelma jak parę lat temu? Tak bardzo chcecie zawsze pokazać, że
            jesteście lepsi od reszty Polski, a teraz minka zrzedła? No, ale zawsze możecie
            wyciągnąć kosy i zadźgać sąsiada z ulicy - bo on albo Jude albo Pasy, albo na
            odwrót, bo co za znaczenie.
    • Gość: spokojny Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery la IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 14:14
      Czy pan napewno wie co to znaczy kultowy panie Lukaszu.
    • Gość: ek Ćzy po meczu w Zabrzu błoński naprawdę IP: 62.89.80.* 12.05.06, 15:10
      narobil do portek,i czy jego żrenice jeszcze bardziej zbliżyly się do nosa?
    • Gość: MIS Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery la IP: 62.148.86.* 12.05.06, 15:22
      TY TUMANIE!!!!
    • Gość: KKS LECH A świętujcie sobie póki możecie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 15:25
      ...bo nadchodzi era Lecha Poznań. :-)
      • kazuyoshi78 Re: A świętujcie sobie póki możecie... 12.05.06, 15:50
        > ...bo nadchodzi era Lecha Poznań. :-)

Już miała nadejśc era Groclinu, miała nadejść era Korony Kielce, więc nadejście
        ery Lecha też przeżyjemy :)
        • Gość: yoda Re: A świętujcie sobie póki możecie... IP: *.dziennik.krakow.pl 12.05.06, 16:20
          Zapomniałeś już o erze Wisły.
          • kazuyoshi78 Re: A świętujcie sobie póki możecie... 12.05.06, 16:34
            Ach tak, właśnie się skończyła.
            • Gość: pacal ot prawda, ale era Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 17:17
              nawet się nie zacznie a już się skończy - po 1 sezonie :D

Poza tym co to za porównanie - Groclin i Korona a Lech Poznań???

Trochę proporcji proszę...

Lech ma w tej chwili największy potencjał a jeszcze będzie miał w przyszłym
              sezonie największy budżet w historii polskiej piłki (dla porównania - prawie
              tyle co Legia w sumie od początku rządów ITI)

Mistrzostwa może od razu nie będzie - trzeba poukładać wszystkie klocki na
              miejscu, ale za 2-3 lata to już będzie prawie pewne.
              • mike_ Re: ot prawda, ale era Legii 12.05.06, 17:30
                Gość portalu: pacal napisał(a):

>
                > Lech ma w tej chwili największy potencjał a jeszcze będzie miał w przyszłym
                > sezonie największy budżet w historii polskiej piłki (dla porównania - prawie
                > tyle co Legia w sumie od początku rządów ITI)

Największy potencjał?? Lech?? a dlaczego?

> Mistrzostwa może od razu nie będzie - trzeba poukładać wszystkie klocki na
                > miejscu, ale za 2-3 lata to już będzie prawie pewne.

Niejeden już twierdził ile mistrzostw zdobędzie...prawie pewne to i Wisła i
                Legia mogą powiedzieć, a mistrz jest jeden.
                • Gość: calagan Re: ot prawda, ale era Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 23:44

mike_ napisał:

> Gość portalu: pacal napisał(a):
                  >
                  >
                  > >
                  > > Lech ma w tej chwili największy potencjał a jeszcze będzie miał w przyszł
                  > ym
                  > > sezonie największy budżet w historii polskiej piłki (dla porównania - pra
                  > wie
                  > > tyle co Legia w sumie od początku rządów ITI)
                  >
                  >
                  > Największy potencjał?? Lech?? a dlaczego?

Viagre se chlopaki kupili Mike, a Ty taki niekumaty ;-).
              • kazuyoshi78 Re: ot prawda, ale era Legii 12.05.06, 19:05
                Ot rzeczywiście potencjał - pieniądze od sponsora, którego dotychzasowy klub
                nigdy nie przeskoczył pewnego poziomu. W porównaniu z Wronkami jest oczywiście
                dobry stadion, tradycja i rzesze kibiców, ale na zdominiwanie ligi to stanowczo
                zbyt mało.

Poza tym ITI też jeszcze nie powiedziało ostatniego słowa i być może sypnie
                większym groszem, jeśli zajdzie taka potrzea. Stać ich na to.
              • Gość: drzoj Re: ot prawda, ale era Legii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:38
                glupie pyry
            • Gość: C.we(L)e kazuyoshi78-prawdziwe nazwisko: Cw.el z Grójca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 18:29
              kazuyoshi78-prawdziwe nazwisko: Cw.el z Grójca
              • kazuyoshi78 Re: kazuyoshi78-prawdziwe nazwisko: Cw.el z Grójc 12.05.06, 19:06
                Coś mi się zdaje, że w tymże Grójcu w sezonie 2007/08 mecz ligowy z miejscową
                drużyną rozegra Polonia :)
              • Gość: drzoj Re: kazuyoshi78-prawdziwe nazwisko: Cw.el z Grójc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:42
                cw.. to hyba bardzo obrazliwe dla warszawiaka z grojca
    • Gość: Warszawiak Alarm dla Stolicy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 17:58
      Uwaga !!! Z okazji tzw. "fety miszczoskiej" do Warszawy zjadą tabuny
      zabiedzonych, śmierdzących, ale co gorsza rozwydrzonych wiejskich buraków z
      prowincji. Będą to degeneraci i frustraci wszelkiej maści z niewiarygodnymi
      brakami w uzębieniu. Przestrzegam wszystkich Warszawiaków a zwłaszcza
      właścicieli wszelkich sklepów, w rejonie Starówki, a także posiadaczy stojących
      tam samochodów by zabili deskami wystawy, wywieźli samochody, pozamykali
      mieszkania na 4 spusty. Tak jak to było poprzednio, "wielka feta" będzie z
      pewnością polegała na wybijaniu szyb, kradzieży i dewastacji samochodów, biciu
      przechodniów i zarzygiwaniu ulic. Ciekawe kto zapłaci za tą DEWASTACJĘ
      Stolicy ? Chyba włodarze wiadomego klubu powinni już przygotowywać finanse na
      odszkodowania. Apeluję do wszystkich pokrzywdzonych o zaskarżanie do sądu za
      straty. Trzeba ich puścić z torbami. Niech płacą za swoich tzw. kibiców.
      • Gość: ZieloneŚmierdziele Re: Alarm dla Stolicy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 18:09
        hmm, to prawda tzw. kibice legii to najczęściej bezrobotni ze wsi i
        lumpenproletariat
        • Gość: kazuyoshi78 Re: Alarm dla Stolicy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:08
          A co wy warszawiaki sobie k.urwa wyobrażacie? Przyjedziem i rozp.ierdolim wam
          tą starówke. TYLKO LEGIA, TYLKO LEGIA, LEGIA, LEGIA CWKS
          • kazuyoshi78 Re: Alarm dla Stolicy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.05.06, 20:16
            Hehehe, wciąż się dorabiam, nawet własnego podszywacza się dorobiłem :)
            • Gość: Trepy C.we(L)e Re: Alarm dla Stolicy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:24
              Oficer dyżurny znad zgniłozielonego kanałku się odezwał:)) Wszystkie kible w
              jednostce wyszorowane, gacie uprane, laski kotom zrobione to można do internetu
              zasiąść:)))
    • Gość: z www.kibiceplocka.glt.pl IP: *.c151.petrotel.pl 12.05.06, 18:02
      z
    • Gość: aww Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery la IP: *.pilawska.osiedla.net 12.05.06, 18:49
      s4.bitefight.pl/c.php?uid=81168 - sposób na nude, tylko pelnoletni!!
    • Gość: look Surma na mundial IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 18:49
      i burkhardt Janas czy ty tego nie widzisz.To świetni piłkarze pomijając fakt że
      sa mistrzami polski.Z Wisły pojedzie na pewnoo kłos Sobolewski i Baszczyński a z
      Legii... pytam się kto Bury i Surma zasłużyli na to.
      • Gość: Nap(L)etek Re: Deyna na mundial IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:12
        Co wy tu k.urwa pi.erdolicie? Kazio Deyna koniecznie na mundial.
      • Gość: drzoj Re: Surma na mundial IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:45
        ktos musi im sprzet nosic
    • Gość: Beret Łukasz surma ma elkę w sercu!!!!!!! IP: *.75.61.106.ostrow61.ptc.pl 12.05.06, 20:24
      Panie Łukaszu, to chyba jakiś pech, że Pan się w Warszawie nie urodził. Jest
      Pan Legionistą z krwi i kości.
      • Gość: geronimo Re: Łukasz surma ma elkę w.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:31
        :)) to podobnie jak kibice legii, też się tu nie urodzili. Co za pech,
        prawda....
        • Gość: drzoj Re: Łukasz surma ma elkę w.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:47
          to podrzutki tak jak pan s.
          • Gość: Generał Siurek Re: Łukasz surma ma elkę w.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:54
            Surma to Krakus !!!! Urodzony w Krakowie, wielki kibic Wisły juz od małego
            chłopca. I co wy na to zieleniuchy?;)))))
            • Gość: pisap Surma to Gosiewski II - taki sam karakan IP: *.chello.pl 12.05.06, 22:15

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka