artiq 12.05.06, 09:25 Brawo Panie Łukaszu, brawo (L)egia!!! Wierzę w Ligę Mistrzów, jesteście WIELCY!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vyc_thor Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery la IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.06, 10:42 Najlepszy transref ostatnich lat w Legii - wszystkie Edosony, Łatary i Czoty są bardzo dobre - ale Surma nie jest nawet strzałem w 10 - jest strzałem w 11 :D i tylko pytanie... PANIE JANASIE - co w reprezentacji robi Mila? albo Radomski? Sobolewski może jeszcze może być - ale SURMA MUSI JECHAĆ !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojapilka.pl mojapilka.pl IP: *.schering.de 12.05.06, 11:45 Zapraszamy na nowe forum poświęcone tylko piłce nożnej: www.mojapilka.pl :: www.mojapilka.pl :: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Grupa jedenastu pijanych policjantów z prewencji s IP: *.kompania.net 12.05.06, 20:11 ;;';' Grupa jedenastu pijanych policjantów z prewencji starła się z ochroniarzami pubu w gdańskim Jelitkowie. Ostatecznie funkcjonariusze zostali siłą wyrzuceni z lokalu i pobici przez ochroniarzy. Dwóch z nich znalazło się w szpitalu. Policyjny serwis informacyjny ... www.policyjnyserwisinformacyjny.fora.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery la 12.05.06, 10:56 Łukasz, dziękujemy! Surma zasługuje na wyjazd na mundial, w tym sezonie jest zdecydowanie lepszy od lansowanego na siłę Sobolewskiego. Janas, dostrzeż to wreszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa (L)epper ministrem a (L)egia Mistrzem... 12.05.06, 11:00 takie czasy Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: (L)epper ministrem a (L)egia Mistrzem... 12.05.06, 11:21 A "stoprocentkrowa" idiotą na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: (L)epper ministrem a (L)egia Mistrzem... 12.05.06, 11:39 milej rozpierduchy na starowce "huyoyoushi" Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: (L)epper ministrem a (L)egia Mistrzem... 12.05.06, 11:45 Poradźcie mi tylko, jak atakuje się doniczki. Kiedyś stoczyliście na Łazienkowskiej heroiczny bój z doniczkami, wiec macie na tym polu wieksze doświadczenie. To jak, poradzicie coś? Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: (L)epper ministrem a (L)egia Mistrzem... 12.05.06, 12:35 rozwalanie szyb idzie wam doskonale Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: (L)epper ministrem a (L)egia Mistrzem... 12.05.06, 12:52 Ja wolę doniczki. No to jak, poradzisz mi coś? Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: (L)epper ministrem a (L)egia Mistrzem... 12.05.06, 13:07 kazuyoshi78 napisał: > Ja wolę doniczki. No to jak, poradzisz mi coś? kup sobie begonię i podlewaj codziennie... a szklarze z oklic starówki tymczasem zacierają ręce. jutro żniwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~mało skuteczni Re: (L)epper ministrem a (L)egia Mistrzem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 14:15 Legia Warszawa - od lat w grze, od lat o najwyższą stawkę... a mistrzostw tylko 8... a z tego uczciwie zdobytych 7! Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: (L)epper ministrem a (L)egia Mistrzem... 12.05.06, 14:18 Nad skutecznością zawsze można popracować, ale poniżej pewnego, zresztą bardzo wysokiego poziomu, praktycznie nigdy nie schodzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kzegota Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery la IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 11:03 brawo legia. na przykladzie tego klubu widac jak wiele dje praca u podstaw. sprowadzenie kilku obiecujacych graczy plus kilku starszych rzemislinikow i jest wynik. w szczegolnosci wielkie brawa dla wdowczyka. to na prawde czlowiek wielkiego formatu ktory spokojem, rozwaga i - co nawazniesze - czynami a nie gębą i bunczucznymi wypowiedziami udowadnia ze jest lepszy od innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery la IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.05.06, 11:15 Gratulacje dla Surmy i reszty druzyny. Mistrzostwo zasluzone i wyczekiwane. Odpowiedz Link Zgłoś
sapervodicka mistrzostwo polski w pilce noznej to.. 12.05.06, 11:30 zdobycie mistrzostwa polski w pilce noznej ma taki wydzwiek jak bycie najlepszym lyzwiarzem szybkim w ekwadorze, kogo to tak naprawde obchodzi??? przeciez wiadomo ze nasi "giganci" zakoncza kariere juz w przedbiegach do ligi mistrzow a po takim fiasku polacy beda sie podniecac ze rasiak kopal 10 minut dla 2 ligowego southamptonu Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: mistrzostwo polski w pilce noznej to.. 12.05.06, 11:37 Akurat Legia grała w LM jako pierwszy polski klub. To my tworzymy historię. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: mistrzostwo polski w pilce noznej to.. 12.05.06, 11:42 houyoshi78 napisał: > Akurat Legia grała w LM jako pierwszy polski klub. To my tworzymy historię tak, tak to juz 60 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: mistrzostwo polski w pilce noznej to.. 12.05.06, 12:22 kazuyoshi78 napisał: > 90. tamta Legia zostala rozwiazana w 1938 roku. sprawdz sobie na www.legialive.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: mistrzostwo polski w pilce noznej to.. 12.05.06, 12:50 Rozwiązana została sekcja piłkarska, a nie cały klub. Sekcję piłkarską po wojnie reaktywowano. Zawsze to lepiej miec za soba trudne początki, niż być obecnie na etapie smutnego końca. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: mistrzostwo polski w pilce noznej to.. 12.05.06, 13:11 kazuyoshi78 napisał: > Rozwiązana została sekcja piłkarska, a nie cały klub. Sekcję piłkarską po > wojnie reaktywowano. > > Zawsze to lepiej miec za soba trudne początki, niż być obecnie na etapie > smutnego końca. a swiezo upieczony mistrz polski KP Legia ma inne sekcje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: mistrzostwo polski w pilce noznej to.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 13:17 ściska żal co ? szukacie tylko jak doj.... warszawce kompleksiarze :) a gts to istnieje czy wielki lech a może widzewek , śląsk ,pogoń czy kszo czy się podoba czy nie LEGIA MISTZREM POLSKI i MAMY WSZYSTKICH W DU....EEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GKS KATOWICE FRONT [...] IP: *.dip.t-dialin.net 12.05.06, 11:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drzoj Re: Brawo Łukasz ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:22 ech zeby tak jeszcze sie bylo rodowitym warsiawiakiem, hyba sie rozchorowal w krakowie i lekarz mu zalecil wyjazd tak jak krolowi stasiowi wyjazd na wies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robuś Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery la IP: *.echostar.pl 12.05.06, 12:52 Ja Też się wzruszyłem, że wreszcie ten kultowy klub zdobył mistrzostwo, cieszę się razem z dziennikarzami Gazety Wybiórczrj, TVN 24 TVP i wielu innych centralnych mediów. Poprostu sikam z radości. Skandalem jest że na mistrzostwa nie pojedzie żaden legionista bo wszyscy zasłużyli nawet Bartek K. No i oczywiście najlepsi kibice bijący przyjezdnych piłkarzy, kopiący się z policją na murawie zabrzańskiego Górnika, wszędzie pokazujący swe bydlęceobyczaje. Taki Surma który jest podobno krakowiakiem czy poznaniacy w legii to dla mnie obraza i wstyd. Cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery la 12.05.06, 12:54 Zaraz, tak od razu cześć? A ty kim jesteś? I skąd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s.z.a.m.o. Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery la IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 12:55 Brawo taki wywiad sie czyta bardzo milo... a tak poza tym - (L)EGIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoda Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery la IP: *.dziennik.krakow.pl 12.05.06, 13:01 Ciesz się Surma, ciesz. Na Kraków byłeś za cieńki, ale na legię wystarczy. Zobaczymy co powiesz za rok. Mam nadzieję, że juz wyleczyłeś kompleksy, bo w Krakowie tylko płakałeś, że nikt cię nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery la 12.05.06, 13:03 > Ciesz się Surma, ciesz. Na Kraków byłeś za cieńki, ale na legię wystarczy. Czyli na Wisłę, zespół od Legii słabszy, wystarczyłoby tym bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoda Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery la IP: *.dziennik.krakow.pl 12.05.06, 13:07 Naucz sie pisać po polsku kmiotku ze stolycy, bo nic z tego nie rozumiem. Język polski ma swoje zasady, a właściwa konstrukcja zdania jest bardzo istotna. Legia walczy o najwyższe cele, dlatego Wisła ma więcej mistrzowskich tytułów niz klub ze wsi Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery la IP: 157.25.9.* 12.05.06, 13:20 Ale w tym roku tytuł ma Legia i tego nie zmienisz, choćyś nie wiem ile żółci wylał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sudione Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł 4 lata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 13:27 "Byłem trzeci, drugi, wiecznie za Wisłą. Już myślałem, że to jakieś fatum. Stąd tak wielkie emocje." Człowieku o czym Ty mówisz??? Jakie fatum??? W latach 2003-2005 żaden polski zespół nie miał szans na duet Frankowski-Żurawski. Nawet prezes Drzymała to przyznał!!! I to nie Legia zdobyła Mistrza Polski, a Wisła go przegrała. Czekam z niecerpliwością na eliminacje LM i mam mieszane uczucia, bo przypomniała mi się historia z 2000 roku i Polonia Warszawa. Panie trenerze Wdowczyk deceniam to co zrobił Pan z tymi wyrobnikami tak jak w Polonii, ale to ZA MAŁO na LM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł 4 lata IP: 157.25.9.* 12.05.06, 13:44 Co to znaczy, że Wisła przegrała tytuł, a nie Legia zdobyła mistrzostwo? Legia na wiosnę tylko raz zremisowała - pozostałe mecze wygrała. To chyba niezły wynik. Zdobyła więcej punktów od Wisły, na tym chyba to polega nie? Wyrobnicy? Chcesz powiedzieć, że w obecnej Wiśle grają artyści? W 1991 r. Legia miała raczej cienki skład (Kowalczyk dopiero wtedy został odkryty), ale odpadła dopiero w półfinale PZP z Manchesterem United. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puk,puk Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł 4 lata IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 12.05.06, 13:45 Niby racja,tylko ze smieszne jak moze kibic wisly mowic cos o lidze mistrzow... przeciez Wy ja znacie z telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery la 12.05.06, 13:37 > Naucz sie pisać po polsku kmiotku ze stolycy, bo nic z tego nie rozumiem. Raczej powinienem się nauczyć pisać po mongolsku, żebyś cokolwiek zrozumiał. > Język polski ma swoje zasady, a właściwa konstrukcja zdania jest bardzo > istotna. To takich mądrości uczą na Wydziale Polonistyki uniwersytetu w Ułan Bator? > Legia walczy o najwyższe cele, dlatego Wisła ma więcej mistrzowskich tytułów > niz klub ze wsi Warszawa Wisła ma też za sobą kiblowanie w 2.lidze, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoda Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery la IP: *.dziennik.krakow.pl 12.05.06, 14:52 O, kazuyoshi się odezwał. A już myślałem, że zapomniałeś języka w gębie. Oczywiście, jak zawsze zaprezentowałeś wybitną inteligencję, rzekłbym nawet legendarną warszawską inteligencję. Długo myślisz facet, ale jak już coś napiszesz to muzy epistolografii łkają ze wzruszenia. Tak trzymaj, chopie. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery la 12.05.06, 16:46 Zajmij się lepiej tym co krakusom ostatnio najlepiej wychodzi - pobij jakiegoś piłkarza, to może Ci ulży. Bo na razie sama żółć w tym wątku...tak jakby...zazdrość jakaś;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawa Krakówek płacze, oj płacze... IP: *.bphleasing.pl 12.05.06, 16:41 a może wprowadzicie galicyjskie ndowody osobiste, albo postawicie nowy pomnik cesarza Wilhelma jak parę lat temu? Tak bardzo chcecie zawsze pokazać, że jesteście lepsi od reszty Polski, a teraz minka zrzedła? No, ale zawsze możecie wyciągnąć kosy i zadźgać sąsiada z ulicy - bo on albo Jude albo Pasy, albo na odwrót, bo co za znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery la IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 14:14 Czy pan napewno wie co to znaczy kultowy panie Lukaszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Ćzy po meczu w Zabrzu błoński naprawdę IP: 62.89.80.* 12.05.06, 15:10 narobil do portek,i czy jego żrenice jeszcze bardziej zbliżyly się do nosa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIS Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery la IP: 62.148.86.* 12.05.06, 15:22 TY TUMANIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKS LECH A świętujcie sobie póki możecie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 15:25 ...bo nadchodzi era Lecha Poznań. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: A świętujcie sobie póki możecie... 12.05.06, 15:50 > ...bo nadchodzi era Lecha Poznań. :-) Już miała nadejśc era Groclinu, miała nadejść era Korony Kielce, więc nadejście ery Lecha też przeżyjemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoda Re: A świętujcie sobie póki możecie... IP: *.dziennik.krakow.pl 12.05.06, 16:20 Zapomniałeś już o erze Wisły. Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: A świętujcie sobie póki możecie... 12.05.06, 16:34 Ach tak, właśnie się skończyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal ot prawda, ale era Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 17:17 nawet się nie zacznie a już się skończy - po 1 sezonie :D Poza tym co to za porównanie - Groclin i Korona a Lech Poznań??? Trochę proporcji proszę... Lech ma w tej chwili największy potencjał a jeszcze będzie miał w przyszłym sezonie największy budżet w historii polskiej piłki (dla porównania - prawie tyle co Legia w sumie od początku rządów ITI) Mistrzostwa może od razu nie będzie - trzeba poukładać wszystkie klocki na miejscu, ale za 2-3 lata to już będzie prawie pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: ot prawda, ale era Legii 12.05.06, 17:30 Gość portalu: pacal napisał(a): > > Lech ma w tej chwili największy potencjał a jeszcze będzie miał w przyszłym > sezonie największy budżet w historii polskiej piłki (dla porównania - prawie > tyle co Legia w sumie od początku rządów ITI) Największy potencjał?? Lech?? a dlaczego? > Mistrzostwa może od razu nie będzie - trzeba poukładać wszystkie klocki na > miejscu, ale za 2-3 lata to już będzie prawie pewne. Niejeden już twierdził ile mistrzostw zdobędzie...prawie pewne to i Wisła i Legia mogą powiedzieć, a mistrz jest jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: ot prawda, ale era Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 23:44 mike_ napisał: > Gość portalu: pacal napisał(a): > > > > > > Lech ma w tej chwili największy potencjał a jeszcze będzie miał w przyszł > ym > > sezonie największy budżet w historii polskiej piłki (dla porównania - pra > wie > > tyle co Legia w sumie od początku rządów ITI) > > > Największy potencjał?? Lech?? a dlaczego? Viagre se chlopaki kupili Mike, a Ty taki niekumaty ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: ot prawda, ale era Legii 12.05.06, 19:05 Ot rzeczywiście potencjał - pieniądze od sponsora, którego dotychzasowy klub nigdy nie przeskoczył pewnego poziomu. W porównaniu z Wronkami jest oczywiście dobry stadion, tradycja i rzesze kibiców, ale na zdominiwanie ligi to stanowczo zbyt mało. Poza tym ITI też jeszcze nie powiedziało ostatniego słowa i być może sypnie większym groszem, jeśli zajdzie taka potrzea. Stać ich na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drzoj Re: ot prawda, ale era Legii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:38 glupie pyry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C.we(L)e kazuyoshi78-prawdziwe nazwisko: Cw.el z Grójca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 18:29 kazuyoshi78-prawdziwe nazwisko: Cw.el z Grójca Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: kazuyoshi78-prawdziwe nazwisko: Cw.el z Grójc 12.05.06, 19:06 Coś mi się zdaje, że w tymże Grójcu w sezonie 2007/08 mecz ligowy z miejscową drużyną rozegra Polonia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drzoj Re: kazuyoshi78-prawdziwe nazwisko: Cw.el z Grójc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:42 cw.. to hyba bardzo obrazliwe dla warszawiaka z grojca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Alarm dla Stolicy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 17:58 Uwaga !!! Z okazji tzw. "fety miszczoskiej" do Warszawy zjadą tabuny zabiedzonych, śmierdzących, ale co gorsza rozwydrzonych wiejskich buraków z prowincji. Będą to degeneraci i frustraci wszelkiej maści z niewiarygodnymi brakami w uzębieniu. Przestrzegam wszystkich Warszawiaków a zwłaszcza właścicieli wszelkich sklepów, w rejonie Starówki, a także posiadaczy stojących tam samochodów by zabili deskami wystawy, wywieźli samochody, pozamykali mieszkania na 4 spusty. Tak jak to było poprzednio, "wielka feta" będzie z pewnością polegała na wybijaniu szyb, kradzieży i dewastacji samochodów, biciu przechodniów i zarzygiwaniu ulic. Ciekawe kto zapłaci za tą DEWASTACJĘ Stolicy ? Chyba włodarze wiadomego klubu powinni już przygotowywać finanse na odszkodowania. Apeluję do wszystkich pokrzywdzonych o zaskarżanie do sądu za straty. Trzeba ich puścić z torbami. Niech płacą za swoich tzw. kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZieloneŚmierdziele Re: Alarm dla Stolicy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 18:09 hmm, to prawda tzw. kibice legii to najczęściej bezrobotni ze wsi i lumpenproletariat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazuyoshi78 Re: Alarm dla Stolicy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:08 A co wy warszawiaki sobie k.urwa wyobrażacie? Przyjedziem i rozp.ierdolim wam tą starówke. TYLKO LEGIA, TYLKO LEGIA, LEGIA, LEGIA CWKS Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Alarm dla Stolicy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.05.06, 20:16 Hehehe, wciąż się dorabiam, nawet własnego podszywacza się dorobiłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trepy C.we(L)e Re: Alarm dla Stolicy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:24 Oficer dyżurny znad zgniłozielonego kanałku się odezwał:)) Wszystkie kible w jednostce wyszorowane, gacie uprane, laski kotom zrobione to można do internetu zasiąść:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aww Re: Łukasz Surma: Czekałem na ten tytuł cztery la IP: *.pilawska.osiedla.net 12.05.06, 18:49 s4.bitefight.pl/c.php?uid=81168 - sposób na nude, tylko pelnoletni!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: look Surma na mundial IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 18:49 i burkhardt Janas czy ty tego nie widzisz.To świetni piłkarze pomijając fakt że sa mistrzami polski.Z Wisły pojedzie na pewnoo kłos Sobolewski i Baszczyński a z Legii... pytam się kto Bury i Surma zasłużyli na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nap(L)etek Re: Deyna na mundial IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:12 Co wy tu k.urwa pi.erdolicie? Kazio Deyna koniecznie na mundial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drzoj Re: Surma na mundial IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:45 ktos musi im sprzet nosic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beret Łukasz surma ma elkę w sercu!!!!!!! IP: *.75.61.106.ostrow61.ptc.pl 12.05.06, 20:24 Panie Łukaszu, to chyba jakiś pech, że Pan się w Warszawie nie urodził. Jest Pan Legionistą z krwi i kości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geronimo Re: Łukasz surma ma elkę w.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:31 :)) to podobnie jak kibice legii, też się tu nie urodzili. Co za pech, prawda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drzoj Re: Łukasz surma ma elkę w.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:47 to podrzutki tak jak pan s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Generał Siurek Re: Łukasz surma ma elkę w.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:54 Surma to Krakus !!!! Urodzony w Krakowie, wielki kibic Wisły juz od małego chłopca. I co wy na to zieleniuchy?;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisap Surma to Gosiewski II - taki sam karakan IP: *.chello.pl 12.05.06, 22:15 Odpowiedz Link Zgłoś