Dodaj do ulubionych

Skup złota w Warszawie?

12.05.06, 15:14
Mam takie pytanie, czy ktoś mógłby polecić jakieś punkty w Warszawie, które
skupują złoto? Chcę sprzedać trochę złota, ale chciałabym się dowiedzieć, w
których punktach można to najkorzystniej zrobić. Będę wdzięczna za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ada202 [...] IP: *.zamosc.mm.pl 11.04.13, 16:56
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: ll [...] IP: *.free.aero2.net.pl 11.04.13, 22:41
    • 1-buc Re: Skup złota w Warszawie? 11.04.13, 17:20
      Tak jak każdy kantor ma własne ceny, tak każdy skupujący złoto. To, że ktoś poleca jedno miejsce nie jest wiarygodne. Chyba, że biegał z miejsca na miejsce, "wyceniał" ten sam przedmiot i biegł do kolejnego punktu. Jeśli różnica 10-20 zł jest tego warta-musisz się przejść po skupach.
    • patry.k225 [...] 14.04.13, 00:39
      • 1-buc a SPAMowaniem zajmuje sie kantor "Melmex" 14.04.13, 16:43

• Gość: Kinga Re: Skup złota w Warszawie? IP: *.static.chello.pl 19.08.13, 13:30
      Szczerze polecam Ci skup złota w centrum na Wspólnej (e-skupzlota.com.pl). W porównaniu z innymi skupami, w których wyceniali mi biżuterię, cena była dużo, dużo wyższa! I obsługa tez na poziomie, takze ode mnie ogromny plus :)
    • piobedi Re: Skup złota w Warszawie? 15.11.13, 16:17
      Witam

Najlepiej Warszawa ursus lombard mercury. Profesjonalna wycena i miła obsluga
      • czarek_sz Re: Skup złota w Warszawie? 15.11.13, 16:24
        Polecam Różyckiego tudzież okolice Brzeskiej. Najwyższe ceny dają ,nie tylko za złoto :-)
      • Gość: marekzwarszawy Re: Skup złota w Warszawie? IP: 95.160.12.* 20.11.14, 13:06
        wiem, że pod mostem Poniatowskiego w CH Arkada skupują w lombardzie, trzeba wejść od strony Solca, od warzyw, ich strona to www.lombardsolec.pl
        • Gość: złociszek78 Re: Skup złota w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.14, 21:05
          Polecam Lombard Warszawski , sprawdzone miejsce.
          • Gość: mauryc65 Re: Skup złota w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.14, 14:00
            Swego czasu sprzedawałem w lombardzie warszawskim, taka nazwa. Mieli zawsze bardzo dobre ceny na tle konkurencji. Solidna firma, jak się to mówi.
    • Gość: Sebastian Re: Skup złota w Warszawie? IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.13, 22:29
      Skorzystałem z usług lombardu Artar u Pana Arka. Zaoferował mi najlepsze warunki. Mają kilka punktów w Warszawie. Znajdziesz ich na www.lombarartar.eu Szczerze Polecam
    • Gość: Sebastian Re: Skup złota w Warszawie? IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.13, 22:34
      Przepraszam źle podałem adres strony. Poprawny adres lombardu Artar www.lombardartar.eu
    • Gość: irena Re: Skup złota w Warszawie? IP: *.dynamic.mm.pl 10.01.14, 00:20
      ja oddalam do lombardu przy ul.Plac żelaznej bramy 1/8 to jest hala gwardi ta obok hali mirowskiej
      chociaz chcialam sprzedac to i tak moglam jeszcze przez 30 dni odebrac swoje zloto
      facet mi da 66zł ta gram to chyba ok
      takie dzis zloto tanie
    • roblew3 Re: Skup złota w Warszawie? 26.01.14, 10:01
      W Legnicy polecam jubilerlegnica.pl
      • 1-buc Re: Skup złota w Warszawie? 26.01.14, 14:36
        Wszędzie ten głupi SPAM
      • Gość: 123 Re: Skup złota w Warszawie? IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.14, 17:02
        Co ma Legnica do forum Warszawy słoiku
    • Gość: T@dzik Re: Skup złota w Warszawie? IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.14, 23:42
      Hej,
      Ja co prawda częściej zastawiam niż sprzedaje ale od jakiegoś czasu korzystam z usług Lombardu na Złotej (możesz zastawić bądź sprzedać). Zawsze są wypłacalni jak spóźnisz się ze spłatą nawet dwa tygodnie to i tak możesz odebrać Pełen profesjonalizm. Przekalkuluj sobie czy nie lepiej zastawić niż sprzedać a tu link Skup złota
      • Gość: andrzej68 Re: Skup złota w Warszawie? IP: *.28.ftth.classcom.pl 30.04.14, 22:35
        Ja polecam www.lombardwarszawski.pl. Sprzedawałem tam złoto już kilka razy, zawsze byłem zadowolony. Gotówka od ręki, ceny dobre.
        • 1-buc SPAM z kantoru, który pada 01.05.14, 00:43
          Niestety, kantor zatrudnia debili, jak widać
      • Gość: andrzej68 Re: Skup złota w Warszawie? IP: *.28.ftth.classcom.pl 30.04.14, 22:37
        Ja polecam Lombard Warszawski, http://www.lombardwarszawski.pl Sprzedawałem tam złoto już kilka razy, zawsze byłem zadowolony. Gotówka od ręki, ceny dobre.
    • Gość: qwe Re: Skup złota w Warszawie? IP: *.dynamic.chello.pl 20.09.14, 23:43
      Słabe te reklamy macie...
    • zosia_samosia0 Re: Skup złota w Warszawie? 06.12.14, 18:13
      Ja sprzedawałam sygnet po babci w skupie w CH Bemowo. Nazywają się chyba Money Express, taki biało-zielony kiosk. Nie znam się za bardzo na tym jakie są ceny, ale on był raczej z tych mniejszych sygnetów, a dostałam 360zł. Cena mnie bardzo zadowoliła i nie szukałam już dalej. Mają chyba kilka kiosków. Ostatnio widziałam w Reducie jak byłam na zakupach.
      • prezentynachrzest Re: Skup złota w Warszawie? 28.07.18, 00:29
        Skup złota polecam właśnie tą firmę fabrykabizuterii.com/skup-zlota-szczecin skup złota prowadzony jest przez całą dobę Gdzie można wycenić swoje złoto Gwarantujemy bezpieczne transakcje oferując wysokie ceny.
    • apsara2000 nie opłaca się sprzedawać 07.12.14, 12:58
      zwłaszcza teraz kiedy rubel 50/1 dol , ja bym wolała kupować od nich teraz to złoto
    • kustomer1 Re: nie opłaca się sprzedawać 24.01.15, 16:14
      ja sprzedaje złoto w lombardzie albo u jubilera. zawsze mam dobrą cenę bo trochę się na tym znam. mieszzkam na warszawskim bródnie i na kondratowicza jest dobry lombard gdzie skupują złoto w bardzo dobrej cenie. oczywiście nie wiem ile ty tego złota masz bo to też ma znaczenie ( im więcej tym lepsza cena).
      • 1-buc kustomer-SPAMerze z lombardu 24.01.15, 16:43
        Jak widać, nigdy niczegominnego nie napisałeś. Tylko SPAM
        • Gość: qwe Re: kustomer-SPAMerze z lombardu IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.15, 17:02
          O i tutaj też to robią
      • gobunek Re: nie opłaca się sprzedawać 05.06.15, 13:59
        Zależy, kto jest w jakiej sytuacji. Ja miałem trochę złota i lekkie problemy finansowe wiec sprzedałem na koło dworca centralnego na Złotej w Warszawie po dobrej stawce. Obsługa, która była miła dała mi moim zdaniem dobrą stawkę i poszło.
    • Gość: żabqa Re: Skup złota w Warszawie? IP: *.ksi-system.net 25.11.15, 17:54
      Na pewno Lombard Warszawski skupuje złoto.
    • Gość: evergreen Re: Skup złota w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.16, 10:38
      Lombard Warszawski polecam - mają dobre ceny.
    • kaioppe Re: Skup złota w Warszawie? 06.01.16, 10:41
      Najwygodniej będzie chyba skorzystać z usług lombardu. W Warszawie jest ich sporo, więc nie powinaś mieć problemów z ich znalezieniem.
      Tylko nie korzystaj z usług jakichś szemranych, wybranych przypadkowo. Postaw raczej na renomowane, takie jak ten: www.lombard-vip.pl/ . Wtedy odpadnie Ci stres o bezpieczeństwo całej transakcji, a to już bardzo dużo.
    • malykiosk Re: Skup złota w Warszawie? 11.04.17, 21:03
      Ja też szukam czegoś konkretnego gdzie obsłużą mnie fachowo i oczywiście kompleksowo. Myślałem o www.artar.com.pl znajomy korzystał z ich usług, ale jednak wolę mieć kilka propozycji, z których mogę skorzystać. Mam sporo biżuterii, którą chciał bym spieniężyć i wiadomo wyrwać jak najlepszą cenę.
    • Gość: artur Re: Skup złota w Warszawie? IP: *.play-internet.pl 22.02.18, 01:31
      sprzedaż żółta srebra i słuchawek bezprzewodowych
      • magii89 Re: Skup złota w Warszawie? 06.04.18, 12:13
        W lombardzie na Złotej www.lombardnazlotej.pl kilka razy mnie poratowali jak byłem w trudnej sytuacji. Pieniądze od razu do ręki, sprawna I uczciwa wycena I na prawdę przyjacielska atmosfera. Wiadomo to nie jest instytucja charytatywna, tylko biznes ale w tym wypadku na wysokim poziomie.
    • karolinkanka Re: Skup złota w Warszawie? 23.04.18, 17:22
      Ja ostatnio będąc w Warszawie odwiedziłam Lombard na Złotej 60, niedaleko dworca - tam miałam najbliżej. Bardzo miła obsługa, ucieszyłam się również, że był otwarty w niedzielę, a nie tylko od poniedziałku do piątku :) Chciałam sprzedać telefon, wycenę zrobili mi wręcz natychmiastowo i moim zdaniem była ona dla mnie bardzo korzystna, nawet się nie spodziewałam takiej propozycji ;)
    • Gość: misia99 Re: Skup złota w Warszawie? IP: *.centertel.pl 02.08.19, 12:28
      Ja też bym polecała opcję skupu online, tu sobie zajrzyjcie skupau.pl/, mają dobre ceny.
    • Gość: kaira78 Re: Skup złota w Warszawie? IP: *.centertel.pl 31.12.19, 17:05
      Polecam skup przez internet, sprawdź skupau.pl/. Dobre ceny mają.
    • Gość: marek34 Re: Skup złota w Warszawie? IP: *.centertel.pl 30.04.20, 16:33
      Korzystał ktoś może ze skupu przez internet skupau.pl/? To chyba super wygodna opcja, biorąc pod uwagę obecną sytuację?
    • Gość: Limelia Re: Skup złota w Warszawie? IP: *.213-189-56-192.net.eco.atman.pl 02.06.20, 13:32
      Jest wiele miejsc, w ktorych mozna sprzedac. Najłatwiej jest złoto sprzedać w lombardzie albo w sklepach jubilerskich (ale tych prywatnych a nie dużych sieciach bo tam nie przyjmują). Nie licz jednak, ze uzyskasz w ten sposób dobrą cenę. Złom złota jest tani, o wiele tańszy niz tak zwane złoto inwestycyjne (które obecnie jest bardzo drogie).

Jesli biżuteria nadal jest ładna oraz nie jest zniszczona, nie zastanawiałeś się czy nie lepiej jej sprzedać na własną rękę? Cena jaką uzyskasz na pewno będzie znacznie korzystniejsza niz w skupie:
      pokato.pl/

Zerknij sobie na pokato, jest tam możliwość wystawienia ogłoszeń za darmo. NIc nie szkodzi spróbować, może coś akurat się sprzeda :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka