Gość: ORZEŁ IP: *.orange.pl 29.05.06, 22:40 Ta cała komisja heraldyczna to jakaś fabryka bzdur. Wszystkim robią koło pióra... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: komisarz H Re: Mazowsze ma nowy herb IP: *.orange.pl 29.05.06, 22:45 Dobrze,że Struzik pogonił tych emerytów od ... herbu boleści:)) i że nareszcie orzeł jest z Mazowsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-herb Re: Mazowsze ma nowy herb IP: 80.51.246.* 30.05.06, 08:07 Niech ktoś spróbuje dostać od nich jakiś herb w wersji elektronicznej Konia z rzędem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: Mazowsze ma nowy herb IP: *.chello.pl 30.05.06, 08:07 a gdzie do cholery jest zdjęcie tego herbu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Mazowsze ma nowy herb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 08:51 A już myślałem, że to tylko ja mam kłopoty ze wzrokiem i nie widzę tegoż orła i na czym polegają zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: Mazowsze ma nowy herb IP: *.chello.pl 30.05.06, 21:12 Ja to bym pogonił poerwej tego pijaczynę Struzika Odpowiedz Link Zgłoś
warszawianka_jedna Re: Mazowsze ma nowy herb 30.05.06, 11:23 znów nasze pieniądze wywalone w błoto przez pana marszałka A.S. Odpowiedz Link Zgłoś
cahir8 Re: Mazowsze ma nowy herb 30.05.06, 22:48 Nie mówiąc o tym, że orzeł jest tak bardzo osadzony w tradycji mazowsza, że od 2002 nie zauważono różnicy. buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxio Re: Mazowsze ma nowy herb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 08:24 Niestety peezelowiec Struzik tez jest osadzony w tradycji Mazowsza. Kto glosuje na tego kolka i jego partyjke to jest nie do pojecia dla ludzi z miasta. Teraz pewnie peezelowiec bedzie musial wymienic wszystkie samochody w swoim folwarku (urzedzie) z powodu zmiany herbu. Odpowiedz Link Zgłoś