sebpl 04.06.06, 15:43 Z okazji moich 64 urodzin życzę Forumowiczom i Forum świetnej kondycji. sebpl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franki8 Re: ::: sebpl ::: 04.06.06, 15:53 No to gratulacje i wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: ::: sebpl ::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 16:13 Życzę ci byś nauczył się założyć bloga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: ::: sebpl ::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 16:37 Wszystkiego najlepszego,tak trzymaj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: ::: sebpl ::: 04.06.06, 16:39 No to wpadnij na wczasy w moje zdrowe okolice. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: ::: sebpl ::: 04.06.06, 22:00 No to za Twoje zdrowie! Jaki horoskop dla blizniaka na ten rok? Nie mialem okazji sprawdzic - wygramy wreszcie w lotka jakas sensowna kumulacje? Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: ::: sebpl ::: 04.06.06, 22:05 ja tez mam dzisiaj urodzinki :) wszystkiego najlepszego zycze :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: ::: sebpl ::: 04.06.06, 22:27 @}-,`-,`-,`-- dla Kini od małego kotka :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: ::: sebpl ::: 04.06.06, 22:41 Dziękuję za ślicznią różczyczkę. Kinia - astralna siostra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: ::: sebpl ::: IP: *.acn.waw.pl 04.06.06, 22:43 a ty jak wieczna panienka jeszcze nie wyrosles z odejmowania sobie latek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb Re: ::: sebpl ::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 22:55 A ty jeszcze nie pojąłes, że dowalanie każdemu jest nudne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: ::: sebpl ::: IP: *.acn.waw.pl 04.06.06, 22:56 zamilcz dziecko neostrady to jest rozmowa miedzy dwoma znajomymi,z ktorych zaden nie potrzebuje adwokata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb Re: ::: sebpl ::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 23:00 Ale nudy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: ::: sebpl ::: IP: *.acn.waw.pl 04.06.06, 23:07 wiem,ktos taki jaki ty,majacy na drugie imie Dowcip,moze sie tu strasznie nudzic ps.rodzice musieli strasznie cierpiec po twoich narodzinach Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: ::: sebpl ::: 04.06.06, 23:20 Kixx, na Ciebie zawsze można liczyć. Rzeczywiście wiek nie jest prawdziwy. Ale doszedłem do wniosku, że dziś będę obchodził moje 64, a w wieku 64 lat obecną rocznicę. W ten sposób sobie poprawię humor. Moi rówieśnicy na właściwych urodzinach również będą lepiej się czuli wśrod tak młodego równolatka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abbey Will you still need me, will you still feed me... IP: *.aster.pl 05.06.06, 00:24 "When I'm sixty four". Dwu z tych co tak śpiewali i grali, martwiło się bezpodstawnie, co dzis wiadomo Nawiasem mówiąc, sądzę, że masz 46. sebpl napisał: > Rzeczywiście wiek nie jest prawdziwy. Ale doszedłem do wniosku, że dziś będę > obchodził moje 64, a w wieku 64 lat obecną rocznicę. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Will you still need me, will you still feed m 05.06.06, 02:02 zimno, zimno... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: ::: sebpl ::: 04.06.06, 22:56 Najserdeczniejsze życzenia zdrowia i kumulacji. :) Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: ::: sebpl ::: 04.06.06, 23:19 No to kufelkiem mojego ulubionego napitku zdrowie Waszmości wypiję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: ::: sebpl ::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 23:25 Powiem Ci ,ze myslałem (czytając Twoje posty/watki),ze jestes młodszy ode mnie. Powiem wprost,byłem przekonany ,ze jesteś szczawik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan to co? w przyszłym roku na emeryture? IP: *.chello.pl 04.06.06, 23:47 ładnie to tak być krwiopijcą naszego ukochanego i borykającego się z trudnościami płatniczymi ZUSu? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: to co? w przyszłym roku na emeryture? 05.06.06, 00:05 Zanim dożyję tych lat, to firma upadnie. A szkoda. Będę musiał dorabiać na emeryturze jak pewien szachista na Starym Mieście. Niemniej wszystkim dziękuję za szczere życzenia. Nabranych przepraszam za żart z wiekiem. Czujnym gratuluję spostrzegawczości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryzelda Kochany Teściu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 08:03 Kochany Ojcze Filemona! Kochany Teściu! Z okazji Twoich 38 Urodzin (Filemon policzył świeczki w Twoim urodzinowym torcie) życzę Tobie, by Twoja miska była zawsze pełna, aby Twój portfel też był zawsze pełny, ale i niech to Twoje łóżko też się kiedyś zapełni jakąś przyzwoitą kobietą, która będzie nam podrzucała pod stołem bardzo smaczne kąski. Sto Lat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Kochany Teściu! 05.06.06, 09:12 Ktoś złośliwie dostawił kilka świeczek. Niemniej za życzenia, kochana Gryzeldo, dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Kochany Teściu! 05.06.06, 16:35 Gość portalu: Gryzelda napisał(a): > Kochany Ojcze Filemona! Kochany Teściu! > Z okazji Twoich 38 Urodzin (Filemon policzył świeczki w Twoim urodzinowym > torcie) He, he, zakladam, ze Sebpl jako blizniak dolozyl sobie ilosc lat drugiej polowki. Poza tym, wszystko co mowi Sebpl, trzeba podzielic na pol. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: ::: sebpl ::: 05.06.06, 18:27 czy 38 czy 138..., czy tam 64... urodziny życzę stuuuuu lat w zdrowiu, szczęściu i pomyślności, także w miłości! Pzdr, Fuzzy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: ::: sebpl ::: 07.06.06, 00:45 sebpl napisał: > Z okazji moich 64 urodzin życzę Forumowiczom i Forum świetnej kondycji. > > sebpl Kondycji? W czym? W pisaniu panegiryków na Twa szanowna czesc? Odpowiedz Link Zgłoś