Dodaj do ulubionych

Marszałkowska - nazwa, którą chce zmienić PiS

• n.szczepanik Re: Marszałkowska - nazwa, którą chce zmienić PiS 07.06.06, 10:51
      Lekarze nie strajkujcie, zmieniajcie specjalizację, sami widzicie i słyszycie
      ilu macie potencjalnych pacjętów...
      • Gość: szwedka Re: Marszałkowska - nazwa, którą chce zmienić PiS IP: *.ias.bredband.telia.com 07.06.06, 10:55
        "- To nie jest problem. Tam stoi tylko jeden blok przy Marszałkowskiej 111a.
        Zresztą mieszkają w nim głównie Wietnamczycy - bagatelizuje Paweł Bromski.

"

Caly blok z Wietnamczykami??? Jak do tego doszlo?
    • Gość: bosman Re: Marszałkowska - nazwa, którą chce zmienić PiS IP: 195.205.147.* 07.06.06, 10:52
      tak bzdurne pomysły mogą mieć partie,które weszły w koalicje z samoobrona.
      NIEUKI.
    • Gość: MIĘGUSZ Nic nie zdziałał przez kadencję, to chce czymś IP: *.crowley.pl 07.06.06, 10:56
      "zabłysnąć". Chora głowa!!! Nazwa "Marszałkowaka" jest jeszcze przedwojenna.
      Rozumiem zmiany, gdy są to nazwy "Lenin", "Stalina", "Dzierżyńskiego" itp.
      Uchonorować wybitnich bohaterów - ok. nazwać nowo powstającą ulicę! Mi nazwa
      Marszałkowska kojarzy się tylko jednym, wybitnym, polskim marszałkiem -
      Piłsudskim. Głosowałem na PIS do samorządu Warszawy i jak słyszę o takim
      idiotyźmie to szlag mnie trafia...
      WALNIJ SIĘ W CHORY ŁEB PANIE RADNY !!!!
    • Gość: marek Re: Marszałkowska - nazwa, którą chce zmienić PiS IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.com.pl 07.06.06, 10:57
      niech wybudują nowe ulice, arterie, aleje, obwodnicę czy cos w tym stylu- niech
      cos zainwestują - i wtedy te ulice lub trasy niech otrzymają nazwy od takich
      sławnych bohaterów itp...
    • kazuyoshi78 Re: Marszałkowska - nazwa, którą chce zmienić PiS 07.06.06, 10:59
      Czy pan Bromski był badany psychiatrycznie?

Pewnie nie był. A powinien.
    • Gość: pablo Nie macie na co kasy wywalac??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 10:59
      Lepiej kupcie nowe autobusy, naprawcie ulice. Wstyd! Warszawa to prowincja z
      aspiracjami stolicy.
    • Gość: hmmmm Re: Marszałkowska - nazwa, którą chce zmienić PiS IP: *.crowley.pl 07.06.06, 11:00
      no nie wiem czy świry...wiesz ile nowych tabliczek z nazwą ulicy trzeba będzie
      zrobić? może przetarg wygra szwagier randego Bromskiego... tylko nie wiem czemu
      nie zmienią puławskiej - dłuższa ulic = więcej tabliczek...
    • Gość: aborygen1 Radny Bromski TO DEBIL!!! IP: *.nsw.bigpond.net.au 07.06.06, 11:01
      ...do kwadratu...jak i cala reszta debili z PiS-u.
    • Gość: Warionucha Pisowskie bydło precz ze Stolicy!!!! IP: 212.35.114.* 07.06.06, 11:04
      Powiem krótko i dosadnie:Bromski idź sie qwa leczyć swirze pisuarowski.Won
      chamie od Marszałkowskiej szmaciarzu!!!!!!!!
    • pierot6 yes,yes,yes,...kwa,kwa,kwa,...prz ybite ! 07.06.06, 11:05
    • Gość: zajac nazwać Most Płn - Kościuszki IP: *.itl.waw.pl / *.itl.waw.pl 07.06.06, 11:05
      a autostradowy Pułaskiego, coż to będzie za symbol połączenie wsch. i zach
    • Gość: Precz z Komuną Marszałk. nie zmieniać, ale Plac Konst.1952 tak! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 07.06.06, 11:06
      Precz z różowym salonem
    • Gość: emka Re: Marszałkowska - nazwa, którą chce zmienić PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 11:08
      Kretyn. Powinno się go publicznie wychłostać za tak idiotyczny pomysł.
    • Gość: Nemo Re: Marszałkowska - nazwa, którą chce zmienić PiS IP: *.acn.waw.pl 07.06.06, 11:12
      Juz zmienili nazwe Stolecznej kiedys i wszyscy czekamy kiedy znowu do swojej
      nazwy ta ulica wroci. Teraz Marszalkowska sie nie podoba ?
      Porywacz króla, wyklety w calej Europie, ktory uciekac musial do Ameryki i tam
      klamal caly czas przyznajac sobie nienalezne tytuly ma byc nowym patronem ?
    • Gość: ekonom Re: Marszałkowska - nazwa, którą chce zmienić PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 11:12
      i znowu skok na kaskę, zmiana w dowodach osobistych, tabliczki z nazwami, a
      kase wexmie zaprzyjazniona firma?
    • arjuna1 Re: Marszałkowska - nazwa, którą chce zmienić PiS 07.06.06, 11:15
    • Gość: abc Re: Marszałkowska - nazwa, którą chce zmienić PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 11:15
      Wydaje mi się, że nie powinno się zmieniać ładnej nazwy ulicy, przecież nazwa
      ulica Marszałkowska to juz brzmi dumnie. Natomiast brakuje mi nazwy: ulica
      Stołeczna. Przecież mieszkamy w mieście stołecznym Warszawa, dlaczego nie ma
      takiej nazwy jak ulica Stołeczna - ładna i prosta nazwa i chyba typowo miejska
      i polska.
    • maciek9940 Re: Marszałkowska - nazwa, którą chce zmienić PiS 07.06.06, 11:16
      Są dwie możliwości:

Albo człowiek w wyniku zapisania się do PIS staje sie kompletnym idiotą, albo
      też PIS przyciąga do siebie wszelkiej maści kretynów i oszołomów, którzy ciągną
      do PIS jak ćma do ognia.

Gdyby jeszcze siedzieli cicho i tylko wpatrywali się z uwielbieniem w swojego
      genialnego przywódcę, i przyjmowali jako prawdę objawioną wszystkie bzdury
      jakie wygłasza !!

Ale to za mało, każdy PISowski frustrat potrzebuje ogłosić na własny rachunek
      jakąś bzdurę, albo coś co skutecznie obrzydzi życie innym normalnym ludziom.

Najdelikatniejsze skojarzenia jakie mi się nasuwają gdy obserwuję poczynania
      niektórych członków PISu ( a mówiąc mniej delikatnie wszystkich członków PISu)
      to "przymusowa eutanazja" lub " czasami aborcja by pomogła".
      • arjuna1 Re: Marszałkowska - nazwa, którą chce zmienić PiS 07.06.06, 11:18
        A ja proponuję przemianować Marszałkowska na "Żwirka i Muchomorka Kaczyńskich" -
        wszyscy będą zadowoleni.
    • Gość: piekło Re: Marszałkowska - nazwa, którą chce zmienić PiS IP: *.chello.pl 07.06.06, 11:16
      prima aprilis!
    • parob Zamknąć marszałkowską dla samochodów! 07.06.06, 11:19
    • tom_aszek PISzmy do pana radnego! : 07.06.06, 11:19
      Lista radnych:

www.bip.warszawa.pl/um_www/informacja.asp?mn_id=82
      a pan Bromski: p.bromski@wp.pl (podane na w/w stronie)
    • Gość: i Re: Marszałkowska - nazwa, którą chce zmienić PiS IP: *.pkobp.pl 07.06.06, 11:20
      i na to idą nasze podatki
    • nienautyzm XXX 07.06.06, 11:21
      a moze zamiast marszalkowskiej "blizniat"? albo "jaroslawa i lecha"?

----
      www.nienautyzm.com
      :::::::100 % FREE SILICONE FREE ZONE!!!:::::::
    • soaga Re: Marszałkowska - nazwa, którą chce zmienić PiS 07.06.06, 11:23
      Wody!!! Jakiego rodzaju idiotą trzeba być, żeby zmieniać nazwę głównej ulicy w
      mieście. I czy naprawdę nie mamy innych problemów
    • raupe1 Bromski 07.06.06, 11:24

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka