n.szczepanik Re: Marszałkowska - nazwa, którą chce zmienić PiS 07.06.06, 10:51 Lekarze nie strajkujcie, zmieniajcie specjalizację, sami widzicie i słyszycie ilu macie potencjalnych pacjętów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwedka Re: Marszałkowska - nazwa, którą chce zmienić PiS IP: *.ias.bredband.telia.com 07.06.06, 10:55 "- To nie jest problem. Tam stoi tylko jeden blok przy Marszałkowskiej 111a. Zresztą mieszkają w nim głównie Wietnamczycy - bagatelizuje Paweł Bromski. " Caly blok z Wietnamczykami??? Jak do tego doszlo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Marszałkowska - nazwa, którą chce zmienić PiS IP: 195.205.147.* 07.06.06, 10:52 tak bzdurne pomysły mogą mieć partie,które weszły w koalicje z samoobrona. NIEUKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIĘGUSZ Nic nie zdziałał przez kadencję, to chce czymś IP: *.crowley.pl 07.06.06, 10:56 "zabłysnąć". Chora głowa!!! Nazwa "Marszałkowaka" jest jeszcze przedwojenna. Rozumiem zmiany, gdy są to nazwy "Lenin", "Stalina", "Dzierżyńskiego" itp. Uchonorować wybitnich bohaterów - ok. nazwać nowo powstającą ulicę! Mi nazwa Marszałkowska kojarzy się tylko jednym, wybitnym, polskim marszałkiem - Piłsudskim. Głosowałem na PIS do samorządu Warszawy i jak słyszę o takim idiotyźmie to szlag mnie trafia... WALNIJ SIĘ W CHORY ŁEB PANIE RADNY !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Marszałkowska - nazwa, którą chce zmienić PiS IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.com.pl 07.06.06, 10:57 niech wybudują nowe ulice, arterie, aleje, obwodnicę czy cos w tym stylu- niech cos zainwestują - i wtedy te ulice lub trasy niech otrzymają nazwy od takich sławnych bohaterów itp... Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Marszałkowska - nazwa, którą chce zmienić PiS 07.06.06, 10:59 Czy pan Bromski był badany psychiatrycznie? Pewnie nie był. A powinien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Nie macie na co kasy wywalac??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 10:59 Lepiej kupcie nowe autobusy, naprawcie ulice. Wstyd! Warszawa to prowincja z aspiracjami stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmm Re: Marszałkowska - nazwa, którą chce zmienić PiS IP: *.crowley.pl 07.06.06, 11:00 no nie wiem czy świry...wiesz ile nowych tabliczek z nazwą ulicy trzeba będzie zrobić? może przetarg wygra szwagier randego Bromskiego... tylko nie wiem czemu nie zmienią puławskiej - dłuższa ulic = więcej tabliczek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aborygen1 Radny Bromski TO DEBIL!!! IP: *.nsw.bigpond.net.au 07.06.06, 11:01 ...do kwadratu...jak i cala reszta debili z PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warionucha Pisowskie bydło precz ze Stolicy!!!! IP: 212.35.114.* 07.06.06, 11:04 Powiem krótko i dosadnie:Bromski idź sie qwa leczyć swirze pisuarowski.Won chamie od Marszałkowskiej szmaciarzu!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajac nazwać Most Płn - Kościuszki IP: *.itl.waw.pl / *.itl.waw.pl 07.06.06, 11:05 a autostradowy Pułaskiego, coż to będzie za symbol połączenie wsch. i zach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Precz z Komuną Marszałk. nie zmieniać, ale Plac Konst.1952 tak! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 07.06.06, 11:06 Precz z różowym salonem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Marszałkowska - nazwa, którą chce zmienić PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 11:08 Kretyn. Powinno się go publicznie wychłostać za tak idiotyczny pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nemo Re: Marszałkowska - nazwa, którą chce zmienić PiS IP: *.acn.waw.pl 07.06.06, 11:12 Juz zmienili nazwe Stolecznej kiedys i wszyscy czekamy kiedy znowu do swojej nazwy ta ulica wroci. Teraz Marszalkowska sie nie podoba ? Porywacz króla, wyklety w calej Europie, ktory uciekac musial do Ameryki i tam klamal caly czas przyznajac sobie nienalezne tytuly ma byc nowym patronem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekonom Re: Marszałkowska - nazwa, którą chce zmienić PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 11:12 i znowu skok na kaskę, zmiana w dowodach osobistych, tabliczki z nazwami, a kase wexmie zaprzyjazniona firma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Marszałkowska - nazwa, którą chce zmienić PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 11:15 Wydaje mi się, że nie powinno się zmieniać ładnej nazwy ulicy, przecież nazwa ulica Marszałkowska to juz brzmi dumnie. Natomiast brakuje mi nazwy: ulica Stołeczna. Przecież mieszkamy w mieście stołecznym Warszawa, dlaczego nie ma takiej nazwy jak ulica Stołeczna - ładna i prosta nazwa i chyba typowo miejska i polska. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek9940 Re: Marszałkowska - nazwa, którą chce zmienić PiS 07.06.06, 11:16 Są dwie możliwości: Albo człowiek w wyniku zapisania się do PIS staje sie kompletnym idiotą, albo też PIS przyciąga do siebie wszelkiej maści kretynów i oszołomów, którzy ciągną do PIS jak ćma do ognia. Gdyby jeszcze siedzieli cicho i tylko wpatrywali się z uwielbieniem w swojego genialnego przywódcę, i przyjmowali jako prawdę objawioną wszystkie bzdury jakie wygłasza !! Ale to za mało, każdy PISowski frustrat potrzebuje ogłosić na własny rachunek jakąś bzdurę, albo coś co skutecznie obrzydzi życie innym normalnym ludziom. Najdelikatniejsze skojarzenia jakie mi się nasuwają gdy obserwuję poczynania niektórych członków PISu ( a mówiąc mniej delikatnie wszystkich członków PISu) to "przymusowa eutanazja" lub " czasami aborcja by pomogła". Odpowiedz Link Zgłoś
arjuna1 Re: Marszałkowska - nazwa, którą chce zmienić PiS 07.06.06, 11:18 A ja proponuję przemianować Marszałkowska na "Żwirka i Muchomorka Kaczyńskich" - wszyscy będą zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekło Re: Marszałkowska - nazwa, którą chce zmienić PiS IP: *.chello.pl 07.06.06, 11:16 prima aprilis! Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek PISzmy do pana radnego! : 07.06.06, 11:19 Lista radnych: www.bip.warszawa.pl/um_www/informacja.asp?mn_id=82 a pan Bromski: p.bromski@wp.pl (podane na w/w stronie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: Marszałkowska - nazwa, którą chce zmienić PiS IP: *.pkobp.pl 07.06.06, 11:20 i na to idą nasze podatki Odpowiedz Link Zgłoś
nienautyzm XXX 07.06.06, 11:21 a moze zamiast marszalkowskiej "blizniat"? albo "jaroslawa i lecha"? ---- www.nienautyzm.com :::::::100 % FREE SILICONE FREE ZONE!!!::::::: Odpowiedz Link Zgłoś
soaga Re: Marszałkowska - nazwa, którą chce zmienić PiS 07.06.06, 11:23 Wody!!! Jakiego rodzaju idiotą trzeba być, żeby zmieniać nazwę głównej ulicy w mieście. I czy naprawdę nie mamy innych problemów Odpowiedz Link Zgłoś