Dodaj do ulubionych

nocne rozmyslanie...

IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 03.06.01, 00:05
..a tak sobie siedze po nocy i mysle...mysle czego mi brakuje...
Obserwuj wątek
    • Gość: crimen Re: nocne rozmyslanie... IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 03.06.01, 03:11
      I czego Ci nocą brakuje Semelo?
      • Gość: JA Re: nocne rozmyslanie... IP: *.skane.se 03.06.01, 04:35
        BRAKUJE MI CIEBIE..............
        • Gość: ........ Re: nocne rozmyslanie... IP: *.sympatico.ca 03.06.01, 07:28
          A moze i ja bym sie zalapala?
        • Gość: Semela Re: nocne rozmyslanie... IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 03.06.01, 11:06
          ...tak właśnie...moze brakuje mi wlasnie Ciebie???
          • Gość: crimen Re: nocne rozmyslanie... IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 03.06.01, 12:32
            Mi także Kogoś brakuje.Ale to kobiety wybierają.Pozostaje mieć tylko
            nadzieję.POzdrawiam:-)
            • Gość: Semela Re: nocne rozmyslanie... IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 03.06.01, 13:24

Tak, masz racje Crimen kobiety wybieraja, ale jest tak jak w przyrodzie -
              samiec zabiega o wzgledy samiczki i stara sie wyróznic z tlumu:-)

ps. milego dnia zyczę.
              • Gość: goodson Re: nocne rozmyslanie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 17:12
                to zalezy, jakie zwierzeta masz na mysli
                poza tym zazwyczaj samiec wie przynajmniej, o kogo zabiega
                czego o Internecie powiedziec nie mozna
                to ma wiecej wspolnego z tarlem
                • Gość: Semela Re: nocne rozmyslanie... IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 03.06.01, 17:25

takie stworzonka jak: motylki , ptaszki itd.:-)

a tak wogle to nie mowimy o zabieganiu o siebie w
                  internecie, tylko w realu:-)
                  • Gość: goodson Re: nocne rozmyslanie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 17:30
                    chcesz powiedziec, ze w Internecie prowadzisz tylko czysto teoretyczne rozmyslania?
                    Jezeli chcesz zabiegac o kogos w realu, to wstan od komputera.
                    Motylki... taaak.... szczegolnie lubie gasienice
                    • Gość: Semela Re: nocne rozmyslanie... IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 03.06.01, 17:38
                      moje rozmyslania sa poparte doswiadczeniem.
                      ale bardzo mnie ucieszyla Twoja troska o moje zdrowie (promieniowanie od
                      komputera)
                      musze pisac prace, i nei moge odejsc od tej bezdusznej maszyny.

a zreszta ja wcale nie powiedzialam, ze chce o kogos zabiegac:))
                      a milosc nie moze spac z nieba???

Caluski
                      Sylwia
                      • Gość: goodson Re: nocne rozmyslanie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 17:54
                        Owszem. Moze. Podobnie jak cegla na glowe z dachu. Na szczescie zdarza sie to raczej rzadko.
                        Ja tez teraz teoretycznie pisze magisterke i nie mam stalego lacza. Pora przestac nabijac kabze TPSA.
                        • Gość: Semela Re: nocne rozmyslanie... IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 03.06.01, 18:04
                          no prosze prosze...a ja myslalam ze tylko ja sie tak oszukuje z tym pisaniem
                          pracy:)))))
                          cudownie:)) nie jestem osamotniona:)

nie martw sie ..ja mam stale lacze, wiec pooszukuje za nas dwoje:)

Pozdrawiam:)
                          • Gość: goodson Re: nocne rozmyslanie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 18:20
                            Caly ten portal jest pelen takich slodkich nierobow jak my. Szczegolnie rozwalaja mnie watki typu: "czy mi sie
                            wydaje, czy tylko ja jestem sama" - kobieta w godzinach pracy, korzystajac ze sluzbowego komputera, skarzy
                            sie, ze od pol roku jest sama i zle jej z tym - i zaczyna sie wielka dyskusja! Czego nam brakuje? Odrobiny
                            koncentracji, silnej woli i piatej klepki.
                            Jezeli bedzie Ci sie bardzo nudzilo przy pracowitym pisaniu i nie bedziesz miala gdzie wyskoczyc, polecam strone
                            http://badinfinity.republika.pl
                            • Gość: Semela Re: nocne rozmyslanie... IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 03.06.01, 18:34
                              a co Ty masz wspolnego z ta strona?
                              • Gość: goodson Re: nocne rozmyslanie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 19:26
                                Gość portalu: Semela napisał(a):

> a co Ty masz wspolnego z ta strona?

brudne interesy
                          • Gość: Durden Re: nocne rozmyslanie... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 18:37
                            Witaj Sylwio,
                            nie tylko ty sie oszukujesz... prace magisterska generalnie pisze sie ciezko, a
                            szczegolnie, kiedy dzisiaj we Wroclawiu taki ladny wieczor (przepraszam,
                            podpatrzylem skad przyszedl post)... ale popieram - slodkie nierobstwo jest
                            wspaniale...
                            Pozdrawiam
                            Tyler Durden
                            • Gość: Semela Re: nocne rozmyslanie... IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 03.06.01, 18:43
                              ....no wlasnie....i jeszcze na dodatek jak ci cudownie, nieśmiało sloneczko w
                              oczy świeci a tu trzeba patrzec w monitor:-(

A bardzo sie ciesze ze mnie odnalazles wsrod tego tłumu postowiczow:-)

Milego i owocnego wieczoru:-)
                              Sylwia
                              • Gość: Durden Re: nocne rozmyslanie... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 21:14
                                a teraz to juz nie swieci sloneczko, tylko ksiezyc...
                                i zamiast tracic wzrok przed monitorem, trzeba isc na spacer...
                                proponuje ten krotki bulwar wzdluz Odry - naprzeciw hali targowej... miejsce
                                pierwsza klasa (moze troche komary gryza)...

Pozdrawiam
                                Tyler Durden
                                • Gość: Semela Re: nocne rozmyslanie... IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 03.06.01, 22:01
                                  ...jak to była propozycja to jestem zachwycona:-)

Sylwia
                                  • Gość: Durden Re: nocne rozmyslanie... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 22:55
                                    Witaj,
                                    tak, to byla propozycja (tym sposbem przerwiemy ta magie forum, na ktorym
                                    wszyscy sie znaja, ale nikt nikogo nie widzial... czas zrobic cos, co wywroci
                                    swiat z posad!!!). Mowie powaznie.

tylerdurden@hoga.pl
                                    • Gość: Semela Re: nocne rozmyslanie... IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 03.06.01, 23:25

Przystaje z przyjemnoscia na Twoja propozycje, chodz sadze ze co niektorzy beda
                                      zawiedzeni zmiana naszej formy konwersacji:-)

• Gość: Durden Re: nocne rozmyslanie... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 23:53
                                        Trudno,
                                        ich strata...

Podrawiam
                                        TylerDurden
                                        • Gość: Semela Re: nocne rozmyslanie... IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 03.06.01, 23:57
                                          Ty mnie tyle Skarbie nie pozdrawiaj -Ty odpisz na maila:-)
                                          • Gość: Durden Re: nocne rozmyslanie... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 00:04
                                            A wyslalas go?
                                            Bo nie doszedl... dziekuje panom - panowie z TPSA, to do was!!!

OK, nie pozdrawiam :)))))
                                          • Gość: Durden Re: nocne rozmyslanie... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 00:07
                                            Juz wiem, czemu nie doszedl...
                                            blad na serwerze Hogi - chlopaki z TPSA, sorry... albo nie, bo i tak jestescie
                                            lobuzy...
                                            Do rzeczy...
                                            durden@poczta.arena.pl
                                            • Gość: Semela Re: nocne rozmyslanie... IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 04.06.01, 00:14
                                              wyslalam....jak teraz znowu nie wyjdzie to znak, ze
                                              musimy zmienic forme kontaktu na jeszcze inną.
                                              Na szczescie (nieszczescie?) mamy XI wiek i mozliwosci
                                              jest duzo:-)

CMOK
                                              Sylwii
                                      • Gość: good son Re: nocne rozmyslanie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 04:19
                                        Gość portalu: Semela napisał(a):

>
                                        > Przystaje z przyjemnoscia na Twoja propozycje, chodz sadze ze co niektorzy beda
                                        >
                                        > zawiedzeni zmiana naszej formy konwersacji:-)
                                        >

Nie wiem, jak crimen, ale ja osobiscie nie czuje sie zawiedziony. Jestem cynicznym obserwatorem i oczekiwalem
                                        takiej ewolucji tego watku. Ale radze z dobrego serca: uwazajcie na cegly. Z nimi nie ma zartow.
                                        • Gość: Durden Re: nocne rozmyslanie... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 08:06
                                          Dzieki za dobre rady!!!
                                        • Gość: Semela Re: nocne rozmyslanie... IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 04.06.01, 14:00
                                          I tym optymistycznym akcentem pora skonczyc rozmyślać bo......bo juz dawno noc
                                          sie skonczyla i nastal sloneczny dzien:-)

ps. Pozdrowienia dla cynicznego obserwatora

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka