Gość: Semela IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 03.06.01, 00:05 ..a tak sobie siedze po nocy i mysle...mysle czego mi brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: crimen Re: nocne rozmyslanie... IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 03.06.01, 03:11 I czego Ci nocą brakuje Semelo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: nocne rozmyslanie... IP: *.skane.se 03.06.01, 04:35 BRAKUJE MI CIEBIE.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: nocne rozmyslanie... IP: *.sympatico.ca 03.06.01, 07:28 A moze i ja bym sie zalapala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semela Re: nocne rozmyslanie... IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 03.06.01, 11:06 ...tak właśnie...moze brakuje mi wlasnie Ciebie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: nocne rozmyslanie... IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 03.06.01, 12:32 Mi także Kogoś brakuje.Ale to kobiety wybierają.Pozostaje mieć tylko nadzieję.POzdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semela Re: nocne rozmyslanie... IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 03.06.01, 13:24 Tak, masz racje Crimen kobiety wybieraja, ale jest tak jak w przyrodzie - samiec zabiega o wzgledy samiczki i stara sie wyróznic z tlumu:-) ps. milego dnia zyczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goodson Re: nocne rozmyslanie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 17:12 to zalezy, jakie zwierzeta masz na mysli poza tym zazwyczaj samiec wie przynajmniej, o kogo zabiega czego o Internecie powiedziec nie mozna to ma wiecej wspolnego z tarlem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semela Re: nocne rozmyslanie... IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 03.06.01, 17:25 takie stworzonka jak: motylki , ptaszki itd.:-) a tak wogle to nie mowimy o zabieganiu o siebie w internecie, tylko w realu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goodson Re: nocne rozmyslanie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 17:30 chcesz powiedziec, ze w Internecie prowadzisz tylko czysto teoretyczne rozmyslania? Jezeli chcesz zabiegac o kogos w realu, to wstan od komputera. Motylki... taaak.... szczegolnie lubie gasienice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semela Re: nocne rozmyslanie... IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 03.06.01, 17:38 moje rozmyslania sa poparte doswiadczeniem. ale bardzo mnie ucieszyla Twoja troska o moje zdrowie (promieniowanie od komputera) musze pisac prace, i nei moge odejsc od tej bezdusznej maszyny. a zreszta ja wcale nie powiedzialam, ze chce o kogos zabiegac:)) a milosc nie moze spac z nieba??? Caluski Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goodson Re: nocne rozmyslanie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 17:54 Owszem. Moze. Podobnie jak cegla na glowe z dachu. Na szczescie zdarza sie to raczej rzadko. Ja tez teraz teoretycznie pisze magisterke i nie mam stalego lacza. Pora przestac nabijac kabze TPSA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semela Re: nocne rozmyslanie... IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 03.06.01, 18:04 no prosze prosze...a ja myslalam ze tylko ja sie tak oszukuje z tym pisaniem pracy:))))) cudownie:)) nie jestem osamotniona:) nie martw sie ..ja mam stale lacze, wiec pooszukuje za nas dwoje:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goodson Re: nocne rozmyslanie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 18:20 Caly ten portal jest pelen takich slodkich nierobow jak my. Szczegolnie rozwalaja mnie watki typu: "czy mi sie wydaje, czy tylko ja jestem sama" - kobieta w godzinach pracy, korzystajac ze sluzbowego komputera, skarzy sie, ze od pol roku jest sama i zle jej z tym - i zaczyna sie wielka dyskusja! Czego nam brakuje? Odrobiny koncentracji, silnej woli i piatej klepki. Jezeli bedzie Ci sie bardzo nudzilo przy pracowitym pisaniu i nie bedziesz miala gdzie wyskoczyc, polecam strone http://badinfinity.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semela Re: nocne rozmyslanie... IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 03.06.01, 18:34 a co Ty masz wspolnego z ta strona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goodson Re: nocne rozmyslanie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 19:26 Gość portalu: Semela napisał(a): > a co Ty masz wspolnego z ta strona? brudne interesy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Durden Re: nocne rozmyslanie... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 18:37 Witaj Sylwio, nie tylko ty sie oszukujesz... prace magisterska generalnie pisze sie ciezko, a szczegolnie, kiedy dzisiaj we Wroclawiu taki ladny wieczor (przepraszam, podpatrzylem skad przyszedl post)... ale popieram - slodkie nierobstwo jest wspaniale... Pozdrawiam Tyler Durden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semela Re: nocne rozmyslanie... IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 03.06.01, 18:43 ....no wlasnie....i jeszcze na dodatek jak ci cudownie, nieśmiało sloneczko w oczy świeci a tu trzeba patrzec w monitor:-( A bardzo sie ciesze ze mnie odnalazles wsrod tego tłumu postowiczow:-) Milego i owocnego wieczoru:-) Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Durden Re: nocne rozmyslanie... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 21:14 a teraz to juz nie swieci sloneczko, tylko ksiezyc... i zamiast tracic wzrok przed monitorem, trzeba isc na spacer... proponuje ten krotki bulwar wzdluz Odry - naprzeciw hali targowej... miejsce pierwsza klasa (moze troche komary gryza)... Pozdrawiam Tyler Durden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semela Re: nocne rozmyslanie... IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 03.06.01, 22:01 ...jak to była propozycja to jestem zachwycona:-) Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Durden Re: nocne rozmyslanie... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 22:55 Witaj, tak, to byla propozycja (tym sposbem przerwiemy ta magie forum, na ktorym wszyscy sie znaja, ale nikt nikogo nie widzial... czas zrobic cos, co wywroci swiat z posad!!!). Mowie powaznie. tylerdurden@hoga.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semela Re: nocne rozmyslanie... IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 03.06.01, 23:25 Przystaje z przyjemnoscia na Twoja propozycje, chodz sadze ze co niektorzy beda zawiedzeni zmiana naszej formy konwersacji:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Durden Re: nocne rozmyslanie... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 23:53 Trudno, ich strata... Podrawiam TylerDurden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semela Re: nocne rozmyslanie... IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 03.06.01, 23:57 Ty mnie tyle Skarbie nie pozdrawiaj -Ty odpisz na maila:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Durden Re: nocne rozmyslanie... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 00:04 A wyslalas go? Bo nie doszedl... dziekuje panom - panowie z TPSA, to do was!!! OK, nie pozdrawiam :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Durden Re: nocne rozmyslanie... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 00:07 Juz wiem, czemu nie doszedl... blad na serwerze Hogi - chlopaki z TPSA, sorry... albo nie, bo i tak jestescie lobuzy... Do rzeczy... durden@poczta.arena.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semela Re: nocne rozmyslanie... IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 04.06.01, 00:14 wyslalam....jak teraz znowu nie wyjdzie to znak, ze musimy zmienic forme kontaktu na jeszcze inną. Na szczescie (nieszczescie?) mamy XI wiek i mozliwosci jest duzo:-) CMOK Sylwii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: good son Re: nocne rozmyslanie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 04:19 Gość portalu: Semela napisał(a): > > Przystaje z przyjemnoscia na Twoja propozycje, chodz sadze ze co niektorzy beda > > zawiedzeni zmiana naszej formy konwersacji:-) > Nie wiem, jak crimen, ale ja osobiscie nie czuje sie zawiedziony. Jestem cynicznym obserwatorem i oczekiwalem takiej ewolucji tego watku. Ale radze z dobrego serca: uwazajcie na cegly. Z nimi nie ma zartow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Durden Re: nocne rozmyslanie... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 08:06 Dzieki za dobre rady!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semela Re: nocne rozmyslanie... IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 04.06.01, 14:00 I tym optymistycznym akcentem pora skonczyc rozmyślać bo......bo juz dawno noc sie skonczyla i nastal sloneczny dzien:-) ps. Pozdrowienia dla cynicznego obserwatora Odpowiedz Link Zgłoś