umfana ciekawe jakie miny maj teraz 14.06.06, 23:57 Kixx i inni nawiedzeni kibole... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: ciekawe jakie miny maj teraz 14.06.06, 23:59 Mnie jest przykro. Bylismy niezli, nawet w dziesiatke i do ostatniej minuty. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: szkoda... / nt 15.06.06, 00:48 Duża szkoda. To naprawdę był ciekawy mecz. Niemcy postawili na nasze najsłabsze minuty, i się nie przeliczyli. W regulaminowym czasie mieli ciężki orzech do zgryzienia. Nasza obrona wreszcie zaczęła reagować na to co się dzieje pod bramką. Boruc - jasna gwiazda tego soptkania. Nawet "ściany" nam sprzyjały. No cóż wygrał lepszy. Na mieście słyszałem: "Nieważne wyniki", "Jesteśmy z wami Polacy". Nie wszyscy jednak podzielają to stanowisko. Na Ursynowie, spalono polską flagę. Czas do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
beer_forever Bez paniki! 15.06.06, 08:25 Spoko,spoko. Jeeeeszcze mamy szanse. Kostaryka i szwabskie mordy dowalaja Ekwadorowi,a my gromimy Kostaryke np: 5 do jaja. O!.Luzik!.I jako druga druzyna wychodzimy z grupy. Pozniej pogonimy Szwedow albo Pommow i przy dobrym farcie spotkamy sie z Brazylia w finale. A tam roznie bywa. Moze trafia sie jakies karne?. Prawda?. Roznie to bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
tul_tul Re: Bez paniki! 15.06.06, 17:07 3:0 i po balu Panno Lalu... bez paniki za cztery lata, to ho, ho Odpowiedz Link Zgłoś
pan_fotek Umfana , dałaś plamę i masz przechlapane ! 15.06.06, 09:05 Nie możesz powiedzieć, że drużyna polska się nie starała. Nie możesz powiedzieć, że drużyna polska źle grała. Nie możesz powiedzieć, że Polacy nie byli równorzędnym partnerem dla Niemców. Możesz natomiast napisać, że w regulaminowym czasie (90 minut) Niemcy bramki nam nie strzelili, to po pierwsze. Po drugie przez ostatnie piętnaście minut graliśmy osłabieni, w dziesiątkę i wtedy ledwie, ledwie w przedostatniej minucie meczu Niemcom się udało umieścić piłkę w siatce. Po trzecie prognozy niemieckie, że będzie osiem do jaja spaliły na panewce. Po czwarte Niemcy grali u siebie na własnym stadionie. Po piąte wcale Niemcy lepsi od naszej drużyny nie byli, a po szóste sędzia jakoś bardziej lubił naszych przeciwników. Ciekawe jak poradzą sobie Niemcy grając w następnym meczu ? Pewnie znów będzie u przeciwników najpierw kilka żółtych kartek, potem na wszelki wypadek czerwona, aby gospodarze za szybko z mistrzostw nie odpadli. ------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
tul_tul Re: Umfana , dałaś plamę i masz przechlapane ! 15.06.06, 12:17 Jaka piekna katastrofa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ohitto Re: Umfana , dałaś plamę i masz przechlapane ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 12:27 Na innych boiskach Niemcy tacy mocni nie są. W d-u-p-ę jeszcze nie raz dostaną, tylko odważna młodzież dorośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bergi umfana - stara szkapa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 09:18 Stara szkapa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: umfana - stara szkapa IP: *.eranet.pl 15.06.06, 11:19 Stara szkapa, nieznająca sie na piłce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: umfana - stara szkapa IP: *.eranet.pl 15.06.06, 12:15 Omar1 jak brzydko :( Brzydko? Ok.przepraszam ,ale nic łagodniejszego nie przychodzi mi na myśl........ Myśle ,ze nasza koleznaka spokojnie przełknie tą żabe. Odpowiedz Link Zgłoś
jana2706 Re: umfana - stara szkapa ???? 15.06.06, 12:24 Omar1 te zabe,to dzisiaj wrzuce Ci do zupki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: umfana - stara szkapa ???? IP: *.eranet.pl 15.06.06, 12:29 serwisy.gazeta.pl/nauka/1,34148,3415944.html Dla informacji; Nie jadam zielonego mięska w zupkach.Pięknie dziekuję. umfana -stara szkapa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uff Re: umfana - stara szkapa ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 12:41 A to heca ! Umfana została minowana starą szkapą :-o Odpowiedz Link Zgłoś
jana2706 Umfana 15.06.06, 12:47 to fajny,cieply Czlowiek :) A Omarkowi1 zycze samych izomerow trans ;-) (maselko,maselko,nie margarynka) Odpowiedz Link Zgłoś
fraszka.fraszka Brawo Polacy! 15.06.06, 13:37 Brawo Polscy Piłkarze! Graliście doskonale! Brawo Polscy Kibice! Dopingowaliście wspaniale! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Brawo Polacy! 15.06.06, 14:10 W niemieckiej telewizji z ust niejakiego pana Netzera - nestora i mentora pilki noznej padly pod adresem naszej reprezentacji slowa pochwaly i uznania. Racje tez mial Sebpl kiedy pisal,ze regulaminowe 90 minut Niemcy "przekopali" pilke i dopiero w nerwowej ostatniej minucie, a grali w przeciweinstwie do nas w pelnym skladzie, ZDOBYLI sie na decydujacego JEDYNEGO gola. Merkelowa gratulowala Kaczce, mysmy plakali. Wielkie brawa dla Boruca - byl swietny. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Umfana 15.06.06, 14:52 Dzięki Jana ;o) Dobrze że nie Kixxa! Omar przy nimi to spokojny cielaczek ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: umfana - stara szkapa 15.06.06, 14:50 Gość portalu: Bergi napisał(a): > Stara szkapa. Och... Stara szkapa? Toć lektura szkolna Ci się przypomniała... heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: umfana - stara szkapa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 16:40 Nie mógł przeceż napisać, że jesteś 'Łysek z pokładu Idy' Musiał zrobić jakieś sensowne porównanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: umfana - stara szkapa IP: *.eranet.pl 15.06.06, 16:44 Może wolałabys; siwa łysiejaca zlewidzaca(slepa) kulawa głucha = stara szkapa Odpowiedz Link Zgłoś
tul_tul Re: umfana - stara szkapa 15.06.06, 16:43 Ja pamietam "Naszą szkapę", może chodziliśmy do innych szkół... Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: umfana - stara szkapa 15.06.06, 16:49 tul_tul napisał: > Ja pamietam "Naszą szkapę", może chodziliśmy do innych szkół... Sorry... Omar ma rację- jestem stara i mam sklerozę :o) Nie pamiętam lektur szkolnych! Ech życieeee Odpowiedz Link Zgłoś
jana2706 Re: umfana - stara szkapa 15.06.06, 19:45 Umfi,Omar,jutro chyba macie wolne? zapraszam dzisiaj na kolacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: umfana - stara szkapa 15.06.06, 19:48 Miło mi :o) Dziękuję, dziękuję ślicznie za zaproszonko! Mniam... Odpowiedz Link Zgłoś
jana2706 Re: umfana - stara szkapa 15.06.06, 19:51 mam pieczona karkowke i przerozne suroweczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: umfana - stara szkapa IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 15.06.06, 23:01 Wy , tam sobie , ale uzywacie.............. karkoweczki ...suroweczki..... A czy kabanosiki , tez sa do kupienia ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex Re: <rotfl> panowie :o)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 20:30 Niestety, nasza mlodzirez nie ma sie od kogo uczyc. Nawet Umfana, rocznik juz podobno mocno sezonowany, wzorcem patriotyzmu nie jest. A szkoda, bo gowniarzom trza pokazywac ze bialo czerwony potrafi wygrac. Odpowiedz Link Zgłoś
jana2706 Re: <rotfl> panowie :o)))) 16.06.06, 08:50 Sisi, kabanosow u nas moc,z Morlin(Ostroda),z Ełku i od wielu innych dobrych producentow,do koloru i do wyboru,w dodatku bez grama chemii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: stara szkapa IP: *.eranet.pl 16.06.06, 13:13 Ani grama? To dlaczego moj lekarz,zakazał mi pod rygorem utuczenia,nie kupowania z powyzszych i nie tylko tych "wędlin"? Odpowiedz Link Zgłoś
jana2706 Omar1,{wazacy zbyt duzo (?) ;-) } 16.06.06, 14:32 Sisi pytala o kabanosy,to Jej odpowiedzialam,nie wszyscy maja nadwage ;-) a tak serio to nie lubie,nie jadam wedlin,wole sama cos upiec,lub zrobic domowy smalec,wlasnie zabieram sie do tego,sloninka,cebula,jablko,przyprawy,jak sie ostudzi zrobie Ci kanapke,do tego kwaszony ogorek,lub musztarda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: Omar1,{wazacy zbyt duzo (?) ;-) } IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 16.06.06, 17:56 Siedze tu za oceanem , i od lat nie jadlam porzadnej wedliny . Jest tu kielbasa , ktora sie nawet nazywa " Polska Kielbasa " , ale nie macie pojecia co to za syf! polska ..... to ona jest tylko z nazwy . W nosie mam wszelkie diety , nadwagi itp ! Niech sie dzieje co chce ! Gdy przyjade do Warszawy , to bede wcinala bez przerwy kabanosy , na zmiane ze sledziami prosto z beczki ! Mam nadzieje , ze sledziki tez sa do kupienia ??? Odpowiedz Link Zgłoś
jana2706 Re: Omar1,{wazacy zbyt duzo (?) ;-) } 16.06.06, 18:56 wystarczy przyjechac do Olsztyna,tu jeszcze nie wszystko sztuczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi pychoty........ IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 16.06.06, 19:03 .....i jeszcze Salceson !!!!!! Siedze, i sobie marze .... Odpowiedz Link Zgłoś
jana2706 Re: pychoty........ 16.06.06, 20:08 salcesony tez sa pyszne,nawet te w sklepie obok, bialy ozorkowy czy ciemny,co wolisz ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: pychoty........ IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 16.06.06, 20:55 Uwielbiam wprost , bialy ozorkowy ! Nigdzie zagranica , nie ma takiego dobrego jedzenia , jak jest w Polsce . Ladnie wyglada , ale papierowe w smaku ! Tylko dla oczu , nic dla podniebienia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: pychoty........ IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 16.06.06, 21:28 Chyba przyjade jesienia , i bede wcinac ! chociaz wlasciwie , jestem juz prawie wegetarianka . Pisze " wlasciwie " , bo niestety , ale od czasu , do czasu z poczuciem winy wcinam jakis kotlet . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: <rotfl> panowie :o)))) IP: 195.136.112.* 16.06.06, 15:03 Prawie jak futbol. Odpowiedz Link Zgłoś