Gość: Paweł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 17:36 Witam chciałbym sie dowiedziec jak mozna dostac sie autobusem czy tez pks-em do magdalenki z warszawy i piaseczna z gory dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: komagane Re: Magdalenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:11 Autobusem nr 728 z pętli na Okęciu (Al. Krakowska). Dojazd do pętli z centrum tramwajami 9 i 25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Magdalenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 22:34 Witaj. Z Piaseczna {pętla naprzeciwko Zajezdni PPKS) oraz z Warszawy {pętla Okęcie} dojedziesz do Magdalenki jedynie autobusem nr 707. Dojazd do pętli Okęcie tramwajem linii 9/15/25. Autobus 728 nigdy nie przejeżdzał i w dalszym ciągu nie przejeżdża przez Magdalenkę!!! Pozdrawiam Cię Pawełku :-) ztm.waw.pl/rozklady.php , ztm.waw.pl/zespoly.php bip.warszawa.pl/informacja.asp?mn_id=169 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Magdalenka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 14:02 Dziekuje dziekuje Ci bardzo ja rowniez Cie Pozdraiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Magdalenka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 14:10 Wanda widze ze w temacie jestes to jeszcze sie spytam jaki mam kupic sobie bilet z piaseczna do warszawy jestem studentem Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Magdalenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 16:30 Odpowiadam: przy przejazdach pojazdami ZTM przysługuje Studentom ulga 50%. Zakładając, że jeździsz na jednorazówkach, to jeden przejaz z Piaseczna do Warszawy to dla Ciebie koszt w wysokości 2,40zł. Jednak z Piaseczna do Warszawy najtańsza jest podróż autobusem Express Piaseczno, który dojeżdża aż do stacji Metro Centrum. Jednorazowy normalny bilet z Piaseczna do Metra Centrum to koszt w wysokości 3,00zł. Pozdrowionka :-) expresspiaseczno.pl pks.ostroleka.pl/?str=ulgi bip.warszawa.pl/informacja.asp?mn_id=169 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Magdalenka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 17:48 Czyli bilet tygodniowy bedzie mie kosztował 24 złotych ale słyszałem o bilecie sieciowym za 16 czy wchodzi to w gre dziekuje za jeszcze jedna odpowiedz Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś