Dodaj do ulubionych

Gdzie się wybrać na romantyczną kolację?

03.02.03, 16:37
Obserwuj wątek
    • Gość: łezka Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 03.02.03, 16:42
      ja obstawiam "Romę" na Jasnej:ładny wystrój,przemiła obsługa,dobre jedzenie i
      ceny nie sufitologiczne.tylko jeżeli ktoś w czsie romantycznego wieczoru lubi
      zapalic,Roma odpada-palic nie pozwalaja.
      • Gość: Niech Pocaluj sie w dupe, glupku IP: 217.197.165.* 03.02.03, 16:49
        Tak, dokladnie tyle mam ci do powiedzenia. Teraz zebralo ci sie na aktywnosc?
        To gdzie byles jak to forum zdychalo? Gdzie byles w czasie potopu folksdojczow
        i kretynow? Wiem gdzie byles - na romantycznej kolacji. W barze na Czerstwej.
        • glory Re: Pocaluj sie w dupe, glupku 03.02.03, 18:07
          A przepraszam ze sie w trace.
          Gdzie jest Bar na Czerstwej ?
          • Gość: Niech Re: Pocaluj sie w dupe, glupku IP: 217.197.165.* 03.02.03, 18:11
            Jak to gdzie? Czerstwa 8/10. Ale zeby wejsc musisz powiedziec portierowi, ze
            przyszedles na romantyczna kolacje ze stolkiem. Albo z glupkiem. Na jedno
            wychodzi.
            • glory Czerstwa. 03.02.03, 18:31
              Zaraz , nie tak szybko !
              Jaka to dzielnia ?
              • Gość: Niech Re: Czerstwa. IP: 217.197.165.* 03.02.03, 18:57
                Chyba Czerniakow. Miedzy Gagarina a Chelmska.
                • glory Re: Czerstwa. 03.02.03, 19:35
                  A to nieznam loklizacji tego wodopoju.
                  Ale na rogu pierwszego czlowieka w kosmosie a Czerniakowskiej byl lokal o
                  nazwie karczma ... co?
                  Drogi Niechu.
                  Zaraz , jadlem tam kiedys flaki .Byly nawet OK. Oczywisciw flacha Luksa
                  (kartoflanki) zostala podana i szybko wypita. Podpowiec mi jaka no nazwa tego
                  lokalu?
                  • Gość: Niech Re: Czerstwa. IP: 217.197.165.* 03.02.03, 19:37
                    Karczma Slupska. A stamtad juz rzut beretem na Czerstwa. A tam czeka na ciebie
                    glupek - o, przepraszam, stolek - z romantyczna kolacja. Nie zwlekaj!
                    • glory Re: Czerstwa. 03.02.03, 19:45
                      Dzieki za info. Oczywiscie ze "Slupska"
                      A co to za romans z tym -stolkiem-.
                      Za bardzo nie lapie o co chodz?
                      • Gość: Niech Re: Czerstwa. IP: 217.197.165.* 03.02.03, 19:52
                        No jak to? Nie czytales pierwszego postu - choc faktycznie nie ma tam duzo do
                        czytania, tylko tytul - rozumiem, ze stolek chce sie z kims umowic na
                        romantyczna kolacje. Niestety nie znajac ani plci, ani wieku, ani pozostalych
                        parametrow stolka nie moge skorzystac z zaproszenia. A szkoda, bo jestem
                        glodny, a byla chyba na to szansa, ze to stolek zaplaci rachunek.
                        • glory Re: Czerstwa. 03.02.03, 20:12
                          A to cwaniaczek. Chce sie zalapac na darmoszkie.
                          No tak . Bida piszczy !
                          Ja pamietam jak w szczeniackim wieku tez probowalem zalapac sie na frikowe
                          imprezy.
                          Ale zazwyczai honorowo wnosilo sie butle taniego wina na impreze i potem bez
                          zadnych skropulow wypijalo sie z lodowki gospodarza co kolwiek zawieralo
                          alkohol.
                          Wiem ze niema sie czym chwalic (ale to byly panstwowe czasy) ale mialem z
                          kolegami nieraz tak dla pokazania sie jaki to czlowiek jest bystry i smialy
                          tak zwane ucieczki (bez placenia rachunku) ze znanych warszwskich lokali.
                          • Gość: mała Jazz Bistro IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.03, 20:26
                            Polecam Jazz Bistro "Gwiazdeczka" na Piwnej. Śliczne wnętrze, dobre jedzenie,
                            łądna obsługa i dość niedrogo. Poza tym Starówka.:)
                          • Gość: vvvv Re: Czerstwa. IP: *.acn.pl 03.02.03, 20:31
                            Stolek to ma tupet. Tygodniami toleruje na forum jakichś psychopatów, a teraz
                            jakby nigdy nic zakłada sobie wątek o romantycznej kolacji... Mam nadzieję, że
                            forumowicze mu ten wątek skutecznie rozwalą, he, he, he.
                            • glory Re: Czerstwa. 03.02.03, 20:41
                              No wlasnie!
                              Stolek - prosze pochwal sie?. Gdzie na ta romantyczna kolcje sie wybierasz?
                              I z kim?
    • chaladia Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? 03.02.03, 20:44
      Na romantyczno-egzotyczną kolację to ja się wybieram z żonką do Tandoor Clubu w
      Raszynie. Trochę to jest miejsce magiczne - pachnie Indiami w sposób naturalny,
      a nie folklorystyczny. Z resztą tam się sporo Hindusów spotyka (oczywiście tych
      zamożniejszych)...
      • glory Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? 03.02.03, 20:58
        Ladne kwiatki!
        W Raszynie podaja hinduska kuchnie? .
        Sam osobiscie nie jestem milosnikiem papu z Bombaju ale zycze smacznego.
        • Gość: Niech Prosba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 21:27
          Nie pomagajcie glupkowi zapelniac GeSowskich lamow. Cos mi sie zdaje, ze na
          nasza pomoc nie zasluzyl.
          • miltonia Re: Prosba 03.02.03, 22:11
            A ja mogę sie poświęcić i wybrać na tematyczną kolację ze stołkiem. Tylko
            fundusze stołek musi mieć niebanalne, bo ja zjaść i wypić potrafię. W zamian
            podrzucę stołkowi parę pomysłów na tematy przewodnie. A że stołek mało wymowny,
            to ewentualni przyprowadzę ze soba towarzystwo z elokwencji słynące. I co
            stołek, wchodzisz w to?
      • Gość: trickynicky A gdzie chodzisz z "nie-żonką"? Też ciekawe. IP: *.tele2.pl 04.02.03, 15:05
        chaladia napisał:

> Na romantyczno-egzotyczną kolację to ja się wybieram z żonką do Tandoor Clubu
        w
        >
        > Raszynie
        • chaladia Re: A gdzie chodzisz z 'nie-żonką'? Też ciekawe. 08.02.03, 18:45
          Tam, gdzie i z żonką.
          Żonka zawsze i tak wie.
          Nie sądź według siebie.
    • atob A moze z Kim ? 03.02.03, 22:56
      Sztuczno-pseudo-romantyczne kolacje w knajpach ... Czasami hamburger smakuje
      lepiej niz cale jedzenie swiata ... Ale do tego trzeba miec serce a nie
      wypchany portfel .

To zalosne ...Tak sadze .
      • Gość: Niech Re: A moze z Kim ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 23:01
        Wypchane serce.
        • miltonia Re: A moze z Kim ? 03.02.03, 23:03
          Serce też można przyrządzić na wiele sposobów.
    • daise_dee Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? 03.02.03, 23:03
      fuj, amerykanskie swieto.
      Ja spedze ten wieczor tak jak zwykle - grzecznie z narzeczonym w łozeczku:P
    • grzchur Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? 04.02.03, 00:09
      Gdy po prawie czterech latach dowiaduje sie ktos od panny, ze jest zazdrosnym
      nudziarzem, ktory wpieprza sie w nieswoje sprawy, to taka osoba nie wierzy w
      romantyczne kolacje a ino w pol litra (na glowe) z kolega przy jakims filmie na
      video
      • Gość: anmanika Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 08:42
        Jeżeli stołek jest płci męskiej to niech lubą zaprosi na własnoręcznie
        ugotowaną kolację: nawet jeżeli to będzie podgrzany groszek z puszki luba się
        wzruszy samym wysiłkiem włożonym na przygotowanie.
    • Gość: Grarzyna Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? IP: 195.94.207.* 04.02.03, 08:43
      Ja lubie mcdonaldsa, bo tam jest jasno i nikt ci sie nie bedzie do ciebie
      dobieral od razu tylko poczeka az wrocicie do domu a tak jest lepiej, a napic
      sie mozna przed wejsciem albo sobie spod stolu dolewac do pepsi jak ktos lubi
      drinki. i jedzenie jest tam wyjatkowo smaczne i choc drogie to da sie przezyc.
      ja polecam w szczegolnosci frytki. to takie francuskie danie cop sie kroi
      ziemniaka na takie podluzne jakby papierosy ale nie okragle i na oleju
      podsmaza. z sola pycha. no i tam jest zawsze tak odswietnie i przychodza
      normalni ludzie i eleganccy tez tylko ze czasami sa biedaki i smierdza ale oni
      tez widac lubia frytki. nara
    • Gość: kiwi Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? IP: *.chello.pl 04.02.03, 12:49
      Koniecznie w miejsce romantyczne, mniejsza o jedzenie. Mnie się siaduje
      romantycznie w Rozdrożu, blisko olbrzymich oszklonych scian, z widokiem na
      ośnieżone drzewa. Bardzo wery romantycznie.
      • tassman Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? 04.02.03, 13:03
        Najlepiej spedzić romantyczna kolację u wściekłej teściowej.
        Bedzie niepowtarzalnie!

tassman:)
        • pacio Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? 04.02.03, 15:29
          tassman napisał:

> Najlepiej spedzić romantyczna kolację u wściekłej teściowej.
          > Bedzie niepowtarzalnie!
          >
          > tassman:)

Autopsja :)
      • miltonia Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? 04.02.03, 16:50
        Gość portalu: kiwi napisał(a):

> Koniecznie w miejsce romantyczne, mniejsza o jedzenie. Mnie się siaduje
        > romantycznie w Rozdrożu, blisko olbrzymich oszklonych scian, z widokiem na
        > ośnieżone drzewa. Bardzo wery romantycznie.

Też kiedyś lubiłam Rozdroże, za to przenikanie się przestrzeni. Natomiast to co
        tam jest teraz, co jakiś chory kretyn popełnił w ramach "wystroju wnętrza" woła
        o pomstę do nieba. Wiele tandety i bezguścia widziałam, ale tam jest tego
        kwintesencja. Od czasu, gdy zobaczyłam tę profanację nigdy już tam nie poszłam
        i nie pójdę. Chyba, że ktoś rozwali te morelkowe łuczki z karton-gipsu
        zasłaniające widoki.
        • daise_dee Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? 04.02.03, 16:59
          miltonia napisała:

> Też kiedyś lubiłam Rozdroże, za to przenikanie się przestrzeni. Natomiast to
          co
          >
          > tam jest teraz, co jakiś chory kretyn popełnił w ramach "wystroju wnętrza"
          woła
          >
          > o pomstę do nieba. Wiele tandety i bezguścia widziałam, ale tam jest tego
          > kwintesencja. Od czasu, gdy zobaczyłam tę profanację nigdy już tam nie
          poszłam
          > i nie pójdę. Chyba, że ktoś rozwali te morelkowe łuczki z karton-gipsu
          > zasłaniające widoki.

Miltonia, z ust mi to wyjelas:))))
          a zebys wiedziala, co chca zrobic z barkiem w Muzeum Narodowym:(
          ale co bede Cie denerwowac....:))
          • Gość: Niech Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? IP: 217.197.165.* 04.02.03, 17:05
            Dziewczyny, Rozdroze? Tam nie wpuszczaja bez legitymacji emeryckiej! Muzeum
            Narodowe - tam nie wpuszczaja zywych!
            PS. Tylko glupka admina wpuszczaja, zal im sie go robi.
            • puma_ Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? 04.02.03, 18:47
              Romantycznie ma być? Proponuje pajdę chleba ze smalcem domowej roboty, kiszony
              ogórek, do tego wyborowa w musztardówce,
              to wszystko oglądając w TV relację z obrad komisji śledzczej w sprawie Rywin -
              Michnik.
              • Gość: Niech Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 18:55
                Narobilas mi smaku - lece do sklepu. Ale czy koniecznie musze ogladac tych
                dwoch brzydali? Czy moge przelaczyc na dobranocke?
                • grzchur Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? 04.02.03, 19:00
                  Zdrowie wszystkim, którzy teraz piją. Ja piję piwo, już od trzech dni. Zdrowie.
            • miltonia Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? 04.02.03, 18:59
              Gość portalu: Niech napisał(a):

> Dziewczyny, Rozdroze? Tam nie wpuszczaja bez legitymacji emeryckiej! Muzeum

A kto powiedział, że jej nie mamy? Wprawdzie podrobiona, ale zawsze!
              • Gość: Niech Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 19:01
                A co, musialas przerobic rok urodzin, bo gdzie wchodzilas, od razu wzywali
                karawan?
                • miltonia Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? 04.02.03, 19:31

> A co, musialas przerobic rok urodzin, bo gdzie wchodzilas, od razu wzywali
                  > karawan?
                  No zgadza się. Dodałam sobie 50 lat.
                  • Gość: Niech Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 19:35
                    Chyba do wzrostu.
              • daise_dee Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? 04.02.03, 19:13
                ja chodze z babcia. Ja zawsze wpuszczaja;-)
          • Gość: kiwi Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? IP: *.chello.pl 04.02.03, 23:08
            daise_dee napisała:

> miltonia napisała:
            >
            > > Też kiedyś lubiłam Rozdroże, za to przenikanie się przestrzeni. Natomiast
            > to
            > co
            > >
            > > tam jest teraz, co jakiś chory kretyn popełnił w ramach "wystroju wnętrza"
            >
            > woła
            > >
            > > o pomstę do nieba. Wiele tandety i bezguścia widziałam, ale tam jest tego
            > > kwintesencja. Od czasu, gdy zobaczyłam tę profanację nigdy już tam nie
            > poszłam
            > > i nie pójdę. Chyba, że ktoś rozwali te morelkowe łuczki z karton-gipsu
            > > zasłaniające widoki.
            >
            > Miltonia, z ust mi to wyjelas:))))
            > a zebys wiedziala, co chca zrobic z barkiem w Muzeum Narodowym:(
            > ale co bede Cie denerwowac....:))

Dlatego nadal lubię tam bywać, ale zawsze siadam - jak juz pisałam - przodem
            do "łona natury", a nie z widokiem na salę.
            • Gość: Niech Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 23:13
              A wiec jednak tylem. A wiesz, ze niegrzecznie jest siadac tylem? Choc z drugiej
              strony to naturalny sposob siadania. Pozostale sposoby to raczej pady.
              • damona Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? 04.02.03, 23:17

> A wiec jednak tylem. A wiesz, ze niegrzecznie jest siadac tylem? Choc z
                drugiej
                >
                > strony to naturalny sposob siadania. Pozostale sposoby to raczej pady.

khe, khe, rozbrajajace:-)
                • Gość: Niech Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 23:19
                  Fatalnie, bo mialo byc romantyczne. Jakos nie potrafie wpisac sie w zamowienia
                  stolka. A swoja droga taki stolek to musi miec przykre zycie, wszyscy do niego
                  tylem.
              • Gość: kiwi Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? IP: *.chello.pl 08.02.03, 19:40

> A wiec jednak tylem. A wiesz, ze niegrzecznie jest siadac tylem?

Próbowałam wielu rozwiazań, ale niestety gdy siadam, zawsze z którejś strony
                mam tył. Nie umiem sobie z tym poradzić, więc gdy ma jakieś spotkanie, staram
                sie przynajmniej do rozmówcy siedzieć przodem. A w Rozdrozu lokuję go sobie na
                tle malowniczej przyrody zza okna.
                • Gość: Niech Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 19:45
                  Myslalem, ze za oknem. Przy obecnej pogodzie moze sie to spotkac z niezbyt
                  dobrym przyjeciem.
                  PS. Wystarczy usiac przy scianie. Albo stac - to w czasie dancingu.
    • Gość: lutek Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 09:07
      No coraz tu lepiej i bardziej odkrywczo. Takie forum tu macie o warszawskich
      restauracjach. ;)Nieładnie tak iść na łatwiznę, gdy sie nie wie o czym pisać i
      pragnie się zapełnic szpalty zwierzeniami forumowiczów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka