Gość: łezka Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 03.02.03, 16:42 ja obstawiam "Romę" na Jasnej:ładny wystrój,przemiła obsługa,dobre jedzenie i ceny nie sufitologiczne.tylko jeżeli ktoś w czsie romantycznego wieczoru lubi zapalic,Roma odpada-palic nie pozwalaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Pocaluj sie w dupe, glupku IP: 217.197.165.* 03.02.03, 16:49 Tak, dokladnie tyle mam ci do powiedzenia. Teraz zebralo ci sie na aktywnosc? To gdzie byles jak to forum zdychalo? Gdzie byles w czasie potopu folksdojczow i kretynow? Wiem gdzie byles - na romantycznej kolacji. W barze na Czerstwej. Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Pocaluj sie w dupe, glupku 03.02.03, 18:07 A przepraszam ze sie w trace. Gdzie jest Bar na Czerstwej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Pocaluj sie w dupe, glupku IP: 217.197.165.* 03.02.03, 18:11 Jak to gdzie? Czerstwa 8/10. Ale zeby wejsc musisz powiedziec portierowi, ze przyszedles na romantyczna kolacje ze stolkiem. Albo z glupkiem. Na jedno wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Czerstwa. IP: 217.197.165.* 03.02.03, 18:57 Chyba Czerniakow. Miedzy Gagarina a Chelmska. Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Czerstwa. 03.02.03, 19:35 A to nieznam loklizacji tego wodopoju. Ale na rogu pierwszego czlowieka w kosmosie a Czerniakowskiej byl lokal o nazwie karczma ... co? Drogi Niechu. Zaraz , jadlem tam kiedys flaki .Byly nawet OK. Oczywisciw flacha Luksa (kartoflanki) zostala podana i szybko wypita. Podpowiec mi jaka no nazwa tego lokalu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Czerstwa. IP: 217.197.165.* 03.02.03, 19:37 Karczma Slupska. A stamtad juz rzut beretem na Czerstwa. A tam czeka na ciebie glupek - o, przepraszam, stolek - z romantyczna kolacja. Nie zwlekaj! Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Czerstwa. 03.02.03, 19:45 Dzieki za info. Oczywiscie ze "Slupska" A co to za romans z tym -stolkiem-. Za bardzo nie lapie o co chodz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Czerstwa. IP: 217.197.165.* 03.02.03, 19:52 No jak to? Nie czytales pierwszego postu - choc faktycznie nie ma tam duzo do czytania, tylko tytul - rozumiem, ze stolek chce sie z kims umowic na romantyczna kolacje. Niestety nie znajac ani plci, ani wieku, ani pozostalych parametrow stolka nie moge skorzystac z zaproszenia. A szkoda, bo jestem glodny, a byla chyba na to szansa, ze to stolek zaplaci rachunek. Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Czerstwa. 03.02.03, 20:12 A to cwaniaczek. Chce sie zalapac na darmoszkie. No tak . Bida piszczy ! Ja pamietam jak w szczeniackim wieku tez probowalem zalapac sie na frikowe imprezy. Ale zazwyczai honorowo wnosilo sie butle taniego wina na impreze i potem bez zadnych skropulow wypijalo sie z lodowki gospodarza co kolwiek zawieralo alkohol. Wiem ze niema sie czym chwalic (ale to byly panstwowe czasy) ale mialem z kolegami nieraz tak dla pokazania sie jaki to czlowiek jest bystry i smialy tak zwane ucieczki (bez placenia rachunku) ze znanych warszwskich lokali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Jazz Bistro IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.03, 20:26 Polecam Jazz Bistro "Gwiazdeczka" na Piwnej. Śliczne wnętrze, dobre jedzenie, łądna obsługa i dość niedrogo. Poza tym Starówka.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvvv Re: Czerstwa. IP: *.acn.pl 03.02.03, 20:31 Stolek to ma tupet. Tygodniami toleruje na forum jakichś psychopatów, a teraz jakby nigdy nic zakłada sobie wątek o romantycznej kolacji... Mam nadzieję, że forumowicze mu ten wątek skutecznie rozwalą, he, he, he. Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Czerstwa. 03.02.03, 20:41 No wlasnie! Stolek - prosze pochwal sie?. Gdzie na ta romantyczna kolcje sie wybierasz? I z kim? Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? 03.02.03, 20:44 Na romantyczno-egzotyczną kolację to ja się wybieram z żonką do Tandoor Clubu w Raszynie. Trochę to jest miejsce magiczne - pachnie Indiami w sposób naturalny, a nie folklorystyczny. Z resztą tam się sporo Hindusów spotyka (oczywiście tych zamożniejszych)... Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? 03.02.03, 20:58 Ladne kwiatki! W Raszynie podaja hinduska kuchnie? . Sam osobiscie nie jestem milosnikiem papu z Bombaju ale zycze smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Prosba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 21:27 Nie pomagajcie glupkowi zapelniac GeSowskich lamow. Cos mi sie zdaje, ze na nasza pomoc nie zasluzyl. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Prosba 03.02.03, 22:11 A ja mogę sie poświęcić i wybrać na tematyczną kolację ze stołkiem. Tylko fundusze stołek musi mieć niebanalne, bo ja zjaść i wypić potrafię. W zamian podrzucę stołkowi parę pomysłów na tematy przewodnie. A że stołek mało wymowny, to ewentualni przyprowadzę ze soba towarzystwo z elokwencji słynące. I co stołek, wchodzisz w to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trickynicky A gdzie chodzisz z "nie-żonką"? Też ciekawe. IP: *.tele2.pl 04.02.03, 15:05 chaladia napisał: > Na romantyczno-egzotyczną kolację to ja się wybieram z żonką do Tandoor Clubu w > > Raszynie Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: A gdzie chodzisz z 'nie-żonką'? Też ciekawe. 08.02.03, 18:45 Tam, gdzie i z żonką. Żonka zawsze i tak wie. Nie sądź według siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
atob A moze z Kim ? 03.02.03, 22:56 Sztuczno-pseudo-romantyczne kolacje w knajpach ... Czasami hamburger smakuje lepiej niz cale jedzenie swiata ... Ale do tego trzeba miec serce a nie wypchany portfel . To zalosne ...Tak sadze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: A moze z Kim ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 23:01 Wypchane serce. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: A moze z Kim ? 03.02.03, 23:03 Serce też można przyrządzić na wiele sposobów. Odpowiedz Link Zgłoś
daise_dee Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? 03.02.03, 23:03 fuj, amerykanskie swieto. Ja spedze ten wieczor tak jak zwykle - grzecznie z narzeczonym w łozeczku:P Odpowiedz Link Zgłoś
grzchur Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? 04.02.03, 00:09 Gdy po prawie czterech latach dowiaduje sie ktos od panny, ze jest zazdrosnym nudziarzem, ktory wpieprza sie w nieswoje sprawy, to taka osoba nie wierzy w romantyczne kolacje a ino w pol litra (na glowe) z kolega przy jakims filmie na video Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anmanika Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 08:42 Jeżeli stołek jest płci męskiej to niech lubą zaprosi na własnoręcznie ugotowaną kolację: nawet jeżeli to będzie podgrzany groszek z puszki luba się wzruszy samym wysiłkiem włożonym na przygotowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grarzyna Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? IP: 195.94.207.* 04.02.03, 08:43 Ja lubie mcdonaldsa, bo tam jest jasno i nikt ci sie nie bedzie do ciebie dobieral od razu tylko poczeka az wrocicie do domu a tak jest lepiej, a napic sie mozna przed wejsciem albo sobie spod stolu dolewac do pepsi jak ktos lubi drinki. i jedzenie jest tam wyjatkowo smaczne i choc drogie to da sie przezyc. ja polecam w szczegolnosci frytki. to takie francuskie danie cop sie kroi ziemniaka na takie podluzne jakby papierosy ale nie okragle i na oleju podsmaza. z sola pycha. no i tam jest zawsze tak odswietnie i przychodza normalni ludzie i eleganccy tez tylko ze czasami sa biedaki i smierdza ale oni tez widac lubia frytki. nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? IP: *.chello.pl 04.02.03, 12:49 Koniecznie w miejsce romantyczne, mniejsza o jedzenie. Mnie się siaduje romantycznie w Rozdrożu, blisko olbrzymich oszklonych scian, z widokiem na ośnieżone drzewa. Bardzo wery romantycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? 04.02.03, 13:03 Najlepiej spedzić romantyczna kolację u wściekłej teściowej. Bedzie niepowtarzalnie! tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
pacio Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? 04.02.03, 15:29 tassman napisał: > Najlepiej spedzić romantyczna kolację u wściekłej teściowej. > Bedzie niepowtarzalnie! > > tassman:) Autopsja :) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? 04.02.03, 16:50 Gość portalu: kiwi napisał(a): > Koniecznie w miejsce romantyczne, mniejsza o jedzenie. Mnie się siaduje > romantycznie w Rozdrożu, blisko olbrzymich oszklonych scian, z widokiem na > ośnieżone drzewa. Bardzo wery romantycznie. Też kiedyś lubiłam Rozdroże, za to przenikanie się przestrzeni. Natomiast to co tam jest teraz, co jakiś chory kretyn popełnił w ramach "wystroju wnętrza" woła o pomstę do nieba. Wiele tandety i bezguścia widziałam, ale tam jest tego kwintesencja. Od czasu, gdy zobaczyłam tę profanację nigdy już tam nie poszłam i nie pójdę. Chyba, że ktoś rozwali te morelkowe łuczki z karton-gipsu zasłaniające widoki. Odpowiedz Link Zgłoś
daise_dee Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? 04.02.03, 16:59 miltonia napisała: > Też kiedyś lubiłam Rozdroże, za to przenikanie się przestrzeni. Natomiast to co > > tam jest teraz, co jakiś chory kretyn popełnił w ramach "wystroju wnętrza" woła > > o pomstę do nieba. Wiele tandety i bezguścia widziałam, ale tam jest tego > kwintesencja. Od czasu, gdy zobaczyłam tę profanację nigdy już tam nie poszłam > i nie pójdę. Chyba, że ktoś rozwali te morelkowe łuczki z karton-gipsu > zasłaniające widoki. Miltonia, z ust mi to wyjelas:)))) a zebys wiedziala, co chca zrobic z barkiem w Muzeum Narodowym:( ale co bede Cie denerwowac....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? IP: 217.197.165.* 04.02.03, 17:05 Dziewczyny, Rozdroze? Tam nie wpuszczaja bez legitymacji emeryckiej! Muzeum Narodowe - tam nie wpuszczaja zywych! PS. Tylko glupka admina wpuszczaja, zal im sie go robi. Odpowiedz Link Zgłoś
puma_ Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? 04.02.03, 18:47 Romantycznie ma być? Proponuje pajdę chleba ze smalcem domowej roboty, kiszony ogórek, do tego wyborowa w musztardówce, to wszystko oglądając w TV relację z obrad komisji śledzczej w sprawie Rywin - Michnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 18:55 Narobilas mi smaku - lece do sklepu. Ale czy koniecznie musze ogladac tych dwoch brzydali? Czy moge przelaczyc na dobranocke? Odpowiedz Link Zgłoś
grzchur Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? 04.02.03, 19:00 Zdrowie wszystkim, którzy teraz piją. Ja piję piwo, już od trzech dni. Zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? 04.02.03, 18:59 Gość portalu: Niech napisał(a): > Dziewczyny, Rozdroze? Tam nie wpuszczaja bez legitymacji emeryckiej! Muzeum A kto powiedział, że jej nie mamy? Wprawdzie podrobiona, ale zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 19:01 A co, musialas przerobic rok urodzin, bo gdzie wchodzilas, od razu wzywali karawan? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? 04.02.03, 19:31 Gość portalu: Niech napisał(a): > A co, musialas przerobic rok urodzin, bo gdzie wchodzilas, od razu wzywali > karawan? No zgadza się. Dodałam sobie 50 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 19:35 Chyba do wzrostu. Odpowiedz Link Zgłoś
daise_dee Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? 04.02.03, 19:13 ja chodze z babcia. Ja zawsze wpuszczaja;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? IP: *.chello.pl 04.02.03, 23:08 daise_dee napisała: > miltonia napisała: > > > Też kiedyś lubiłam Rozdroże, za to przenikanie się przestrzeni. Natomiast > to > co > > > > tam jest teraz, co jakiś chory kretyn popełnił w ramach "wystroju wnętrza" > > woła > > > > o pomstę do nieba. Wiele tandety i bezguścia widziałam, ale tam jest tego > > kwintesencja. Od czasu, gdy zobaczyłam tę profanację nigdy już tam nie > poszłam > > i nie pójdę. Chyba, że ktoś rozwali te morelkowe łuczki z karton-gipsu > > zasłaniające widoki. > > Miltonia, z ust mi to wyjelas:)))) > a zebys wiedziala, co chca zrobic z barkiem w Muzeum Narodowym:( > ale co bede Cie denerwowac....:)) Dlatego nadal lubię tam bywać, ale zawsze siadam - jak juz pisałam - przodem do "łona natury", a nie z widokiem na salę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 23:13 A wiec jednak tylem. A wiesz, ze niegrzecznie jest siadac tylem? Choc z drugiej strony to naturalny sposob siadania. Pozostale sposoby to raczej pady. Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? 04.02.03, 23:17 Gość portalu: Niech napisał(a): > A wiec jednak tylem. A wiesz, ze niegrzecznie jest siadac tylem? Choc z drugiej > > strony to naturalny sposob siadania. Pozostale sposoby to raczej pady. khe, khe, rozbrajajace:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 23:19 Fatalnie, bo mialo byc romantyczne. Jakos nie potrafie wpisac sie w zamowienia stolka. A swoja droga taki stolek to musi miec przykre zycie, wszyscy do niego tylem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? IP: *.chello.pl 08.02.03, 19:40 Gość portalu: Niech napisał(a): > A wiec jednak tylem. A wiesz, ze niegrzecznie jest siadac tylem? Próbowałam wielu rozwiazań, ale niestety gdy siadam, zawsze z którejś strony mam tył. Nie umiem sobie z tym poradzić, więc gdy ma jakieś spotkanie, staram sie przynajmniej do rozmówcy siedzieć przodem. A w Rozdrozu lokuję go sobie na tle malowniczej przyrody zza okna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 19:45 Myslalem, ze za oknem. Przy obecnej pogodzie moze sie to spotkac z niezbyt dobrym przyjeciem. PS. Wystarczy usiac przy scianie. Albo stac - to w czasie dancingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutek Re: Gdzie się wybrać na romantyczną kolację? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 09:07 No coraz tu lepiej i bardziej odkrywczo. Takie forum tu macie o warszawskich restauracjach. ;)Nieładnie tak iść na łatwiznę, gdy sie nie wie o czym pisać i pragnie się zapełnic szpalty zwierzeniami forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś