gosiazdj 21.07.06, 12:54 Czy ktoś może polecić debrego ginekologa w LIMie w Warszawie, najchętniej z Marriota, przyjmującego w godzinach popołudniowych? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoostee Re: LIM - szukam ginekologa 28.07.06, 21:39 Chodze do dr. Antepowicz, po poludniu lub w soboty w Marriocie, jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
ally123 Re: LIM - szukam ginekologa 21.09.06, 06:40 również polecam dr Sobiczewskiego. Spokojny, rzeczowy, dokładny, odpowiada nawet na 'dziwne pytania':)Poza tym bardzo dobry chirurg. Odpowiedz Link Zgłoś
pikola2 Re: LIM - szukam ginekologa 19.09.06, 21:30 Dr Krzysztof Maj-najlepszy , delikatny i pamieta kazda swoja klientke podchodzi do klienta indywidulanie.Jest bardzo dobrym spec.moje dwie kolezanki po zabiegu chirurgicznym sa bardzo zadowolone.POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
aurelkax Re: LIM - szukam ginekologa - dr. Sobiczewski 22.01.07, 15:52 Polecam dr. Sobiczewskiego. Jestem jego pacjentka od kilku lat, nie mam żadnych zastrzezen. Jest kompetentny, udziela wyczerpujacych informacji, bez zbednych komentarzy ze swojej strony (mnie razi u lekarzy pewien brak dyskrecji, za duza wylewnosc i proba "rozbawienia" pacjenta). Odpowiedz Link Zgłoś
ally123 Re: LIM - szukam ginekologa - dr. Sobiczewski 25.01.07, 08:34 również polecam dr Sobiczewskiego. Ma specjalizację z ginekologii i onkologii i jest bardzo dobrym chirurgiem. Odpowiedz Link Zgłoś