Dodaj do ulubionych

Moralna krucjata przeciw satanistom

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 01:31
gdyby pisma dla pedofili kosztowały 1000zł za egzemplarz nie byłoby mowy że
wpadną w ręce ludzi, którzy nie są świadomi co kupują, więc nie byłoby mowy o
szkodzeniu komukolwiek.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lucifer Katocenzura-tak to się nazywa IP: 195.117.144.* 11.08.06, 01:40
      Dajcie sobie siana, nikt nikomu nie każe na to iść. Ja tego nie słucham i mi
      to nie przeszkadza, kazdy ma prawo wierzyć w co chce, w Boga czy w marchewkę.
      Wczoraj kupiłem ostatnią płytę slayera- i co okładka jest zamaskowana, bo się
      bali wydawcy, że skatole ( jedyni poprawni) się postawią. Ludzie do roboty,
      nie pie..ie głupot, politycy do łopaty, biznesmeni do biznesu, księża do
      kościołów, kaźki do gorzowa. Od razu normalnie.
      • kszynka Re: Katocenzura-tak to się nazywa 11.08.06, 08:33
        K.M. troszkę przesadził
        zwyciężyła matematyka, czyli ilczba zadowolonych minus liczba niezadowolonych z
        tej decycji dała liczbę dodatnią więc może się to przełozy na jakies głosy?
        • berberus Te szwedzkie zespoły gwałcą tyż dziewice. 11.08.06, 09:04
          A krowy czyniom jałowymi.
          Na psa urok. Hallejula i do pszodu.
          • plmlp Nie znam tej muzyki ale te pomysły z zabranianiem 11.08.06, 09:39
            grania czegokolwiek to przejaw chorego umysłu. Zawsze byliśmy prowincją, to fakt, ale teraz mamy jednak kontakt ze światem.
            • Gość: ala gotycka IP: 83.238.122.* 11.08.06, 09:52
              Następne będą fastiwale muzyki gotyckiej
              • basiakrakow1 Nie nowość 11.08.06, 10:55
                Nie nowość, że black metalowe zespoły uznawane są za satanistyczne, a ich
                koncerty kojarzone z czarnymi mszami. Pamiętam, że póki metale chodzili na
                czarno tylko to też ich za satanistów brali, a o długich włosach to już nie
                wspomnę. Ludzie nie rozumieją ekspresji black metalowej. Szczerze powiedziawszy
                moja znajomość kapel tego typu kończy się na tych starszych, których zawsze
                lubię posłuchać, jak ULVER, katatonia i limbonic art, tych, o których piszą w
                artykule, nie wiem za dużo. słyszałam, że kiedyś tam jakaś grupa nagrała
                piosenkę o powstaniu warszawskim, to wszystko. W sumie nie tak bardzo dziwi mnie
                ta decyzja władz miasta, tylko zasmuca wciąż, tak jak zasmucała, gdy ksiądz u
                mnie w wiosce powiedział kiedyś, że jak się ktoś ubiera na czarno to musi być
                satanistą i mieć tę czerń w sercu. Wtedy się śmiałam. Teraz jest mi przykro.
                • Gość: 4g63 Re: Nie nowość IP: *.acn.waw.pl 11.08.06, 11:00
                  no patrz, i to powiedział ksiądz? a niby jak on się ubiera?? sam Cię przed sobą ostrzegał a ty go sluchasz, ...

hehehe

• basiakrakow1 Re: Nie nowość 11.08.06, 11:01
                    No właśnie w gimnazjum się z nim kiedyś o to pokłuciłam, to mi kazał wyjść z
                    klasy. Siedziałam na korytarzu.
                    • Gość: wredna Re: Nie nowość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 15:16
                      W LO też kiecak pyskował do mnie, bo byłam na czarno :P
                      Tylko że akurat miałam żałobę po śmierci dziadka [okres od śmierci do pogrzebu].
                      Jak kretynowi powiedziałam przy wszystkich, że zmarł mi dziadek, więc nie będę
                      ubierac sie na kolorowo, to miał mine, jakby mu ktoś po ryju dał :P
                      • frant3 Re: Nie nowość 11.08.06, 16:11
                        A ten Ryszard Nowak to co to za debil?! Muszę zaraz poszukać informacji e Internecie na jego temat.

--
                        Frant - humor, satyra, krytyka
                        • Gość: Bidi Re: Nie nowość IP: *.std.tsi.tychy.pl 11.08.06, 17:19
                          Ryszard Nowak? Ten gość sprawia, że brzydnie mi coraz bardziej ten zawszony
                          kraj. Chce sprowadzić byłych sekciarzy? Czyli kogo? Jakichś głupków którzy się
                          uganiali za kotami po cmentarzu??? Koleś miał pewnie nieszczęśliwe dzieciństwo,
                          albo sam gonił za kotem. Słucham metalu od 14 lat i jakoś nie wpadłem w jakieś
                          śmieszne sekty. Black Metal Rules!!!! Hail Marduk!!!!
                          • Gość: Zwolon Re: Nie nowość IP: *.sttb.pl 02.01.08, 20:19
                            Zawszony kraj? To po co tu jeszcze mieszkasz, infamisie?
                        • Gość: pobre diablo Re: Nie nowość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 18:13
                          frant3 napisał:

> A ten Ryszard Nowak to co to za debil?! Muszę zaraz poszukać informacji e
                          Inter
                          > necie na jego temat.
                          >
                          Nie szukaj, przeciez z kilometra widać, że to sekciarz.Wiadomo z jakiej sekty.
                    • Gość: KeRaD Re: Nie nowość IP: *.chello.pl 11.08.06, 18:27
                      Respekt dla Basi z mojej strony:) ale ja bym jednak nie wyszedl - musialby mnie
                      wyrzucic sila z klasy. a jakby mnie juz wyrzucil to juz nigdy bym do niej nie
                      wrocil i jeszcze pewnie napisal list do kurii zeby to jego wyrzucili.
                • Gość: s Re: Nie nowość IP: *.crowley.pl 11.08.06, 11:55
                  czemu rozumiescz decyzje wladz ? ja nie rozumiem, jakis fanatyczny "spec" od
                  wszystkiego co nie jest katolickie rzuca jakies pomowienia i ma posluch a ludzie
                  uwazaja go za eksperta, rewelka
                  • basiakrakow1 Źle mnie zrozumiałeś. 12.08.06, 01:35
                    Ja nie rozumeim tego że władze robią takie rzeczy, ja się już tylko
                    przyzwyczaiłam , że pod każdymi władzami black metalowcy są postrzegani za
                    satanistów i tyle.
                    • frant3 Re: Źle mnie zrozumiałeś. 12.08.06, 08:18
                      Black metalowcy są satanistami, ponieważ black metal polega na kulcie Szatana. Nieprawdą jest to, że podczas koncertów robią czarną mszę, podczas której dochodzi do orgii i giną dziewice. Grzeczne dziewczynki nie chodzą na takie koncerty, a niegrzeczne idą trochę poszaleć w rytm "złej muzyki".
                      Jak się młodzież wyszumi, to później ma ochotę do nauki, czy pracy.
                      Nieprawdą jest też, że członkowie zespołów wymykają się potajemnie w nocy z hotelu, aby spalić pobliski kościół, czy poprzewracać na cmentarzu kilka krzyży.
                      Black metalowcy cenią sobie polską wódeczkę i rozmowy z kumplami z Polski. Nie spożywają natomiast polskich hamburgerów, bo podejrzewają, że w ich składzie mogą być psy i koty.

--
                • Gość: BC Re: Nie nowość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 11:58
                  "Szczerze powiedziawszy > moja znajomość kapel tego typu kończy się na tych
                  starszych, których zawsze lubię posłuchać, jak ULVER, katatonia i limbonic art,
                  tych, o których piszą w artykule, nie wiem za dużo. "

ciekawe, najwyraźniej nie znasz histori tej sceny, bo to sie mni własnie od
                  Mayhem zaczeło (Mayhem, Morbid, Burzum), koniec lat 80 i początek 90 (nie
                  wspominam o venom, bathorym, celtic frost żeby się nie zagłębiać).

A Ulvera nattens madrigal albo bergtatt znasz? to czysty black.. anie ostatnie
                  zresztą świetne produkcje pana Garma, wracaj do szkoły koego i poszperaj
                  głębiej a zrozumiesz...

a co odnośnie tej sprawy to poprostu najzwyklejsze obraniczanie wolności słowa
                  i wypowiedzi w tym kraju, jutro mogą odwołać koncert dajmy nato kazika...

wyrazy szacunku
                  • ukropp IV - panstwo wyznaniowe 11.08.06, 13:50
                    ano powoli mozna sie zaczac spodziewac wszystkiego...

• Gość: gupek Re: IV - panstwo wyznaniowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 15:03
                      racyja -państwo wyznaniowe: mordę komuś obić- zabraniajom
                      na prochach kaskę robić- zabraniajom
                      kraść- ni można
                      bryką na cyku- tyż ni dadzom
                      to po co tu jeszcze siedzem?
                      wynoszę się tam gdzie można
                      • Gość: maga po co piszesz glupoty? IP: *.aster.pl 11.08.06, 16:19
                        to mial być dowcip,gupku?Nietrafiony...
                      • Gość: zen Re: IV - panstwo wyznaniowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 18:10
                        Tu chodzi o zabranianie sluchania black metalu kartoflu. Mysl czasem, to nie
                        boli.
                  • Gość: marcin Re: Nie nowość IP: *.nat.renicom.pl 11.08.06, 15:22
                    o człowieku, ale ty jesteś fajny,że znasz te zespoły, no jaki ty fajny jesteś,
                    ze aż strach
                  • Gość: 1234 Re: Nie nowość IP: *.acn.waw.pl 11.08.06, 18:17
                    morbid??
                  • Gość: Arcturus Re: Nie nowość IP: *.lodz.mm.pl 12.08.06, 19:09
                    > A Ulvera nattens madrigal albo bergtatt znasz? to czysty black.. anie
                    ostatnie
                    > zresztą świetne produkcje pana Garma, wracaj do szkoły koego i poszperaj
                    > głębiej a zrozumiesz...
                    Bergtatt to nie taki czysty black... nie mów że nie zauważasz tam motywów
                    folkowych...
                • Gość: Kostek Re: Nie nowość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 01:16
                  basiakrakow1 napisała:

> [...], tak jak zasmucała, gdy ksiądz u
                  > mnie w wiosce powiedział kiedyś, że jak się ktoś ubiera na czarno to musi być
                  > satanistą i mieć tę czerń w sercu. Wtedy się śmiałam. Teraz jest mi przykro.

Niepotrzebnie jest Ci przykro - on to mówił o sobie.
                  Ciekawe byłoby się dowiedzieć co sądzi o facetach chodzących w sukienkach.

pzdr.
                  Kostek
              • Gość: Fenrir Re: gotycka IP: *.astral.lodz.pl 11.08.06, 14:50
                Hahahahaha i całe szczęście. Będzie mniej smutnych dzieci:]

Hail the hordes!!!!!!!!!
              • Gość: Pipka Re: gotycka IP: *.smsnet.pl 11.08.06, 15:39
                i dobrze !
                • Gość: ala Re: gotycka IP: 83.238.122.* 11.08.06, 16:08
                  ale niektóre dzieci chcą być smutne;))) dajcie im żyć, jak chcą. i tak z tego
                  wyrosną
            • losiu4 Re: Nie znam tej muzyki ale te pomysły z zabrania 11.08.06, 10:15
              plmlp napisał:

> grania czegokolwiek to przejaw chorego umysłu. Zawsze byliśmy prowincją, to
              > fakt, ale teraz mamy jednak kontakt ze światem.

a to pisz czym prędzej petycję do jakiejś komisji UE czy czegoś tam, ze prawo
              zabrania śpiewać antysemicko i faszystowsko. wolność to wolność w końcu, czyż
              nie?

Pozdrawiam

Losiu
              • Gość: s Re: Nie znam tej muzyki ale te pomysły z zabrania IP: *.crowley.pl 11.08.06, 11:57
                >a to pisz czym prędzej petycję do jakiejś komisji UE czy czegoś tam, ze prawo
                >zabrania śpiewać antysemicko i faszystowsko. wolność to wolność w końcu, czyż
                >nie?

nie :)
            • Gość: Locutus Re: Nie znam tej muzyki ale te pomysły z zabrania IP: *.w81-249.abo.wanadoo.fr 11.08.06, 10:41
              Pozdrawiam z normalnego kraju i wam tez radze emigracje... ostatnio bylem sobie
              tu, w Paryzu, na koncercie naszych dobrych polskich Decapitated... moze to jeden
              z ostatnich koncertow? Moze ich zamkna do pierdla za obraze Jedynie Slusznej
              Panstwowej Religii Czwartej Przenajswietszej Rzeczpospolitej, tak samo jak
              czlonkow Behemoth czy Vader?

Buehhehehe... im dalej od tego chorego kraju jakim jest Polska, tym zdrowiej...

Pzdr.
              LOKI
              • Gość: !metal! Re: Nie znam tej muzyki ale te pomysły z zabrania IP: *.crowley.pl 11.08.06, 12:04
                >tak samo jak czlonkow Behemoth czy Vader?

jedyna polska muzyka, ktora zdobywa uznanie na calym swiecie - czy to sie podoba
                niektorym, czy nie :)
                • Gość: Locutus Re: Nie znam tej muzyki ale te pomysły z zabrania IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 11.08.06, 15:02
                  Dokladnie! Ale media sie rozpisuja o kazdym koncercie za granica jakiejs pani
                  Gumniak, Gorniak czy jak jej tam jest i innych Markow Krawczykow, mimo ze do
                  takiego interesu trzeba dokladac, a o sukcesie Behemoth, Vader, czy ostatnio
                  Decapitated cisza jak makiem zasial... przeciez metal jest jedynym gatunkiem
                  szeroko pojetej muzyki rozrywkowej, w ktorym Polacy wybili sie na swiecie...

Pamietam ten koncert w Paryzu - ludziom szczeny poopadaly, ze mozna tak
                  perfekcyjnie grac na zywo... hyhyhy...

Pozdrawiam z emigracji!
                  LOKI
                  • Gość: KeRaD Re: Nie znam tej muzyki ale te pomysły z zabrania IP: *.chello.pl 11.08.06, 18:31
                    mowi sie pani Gumiok, panie Locutus;)
                • Gość: wtf ? Re: Nie znam tej muzyki ale te pomysły z zabrania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 15:52
                  Stańko,Możdzer,Urbaniak to oczywiście muzyka,która nie zdobywa
                  żadnego uznania... Dowartościowujcie ten bełkot jeszcze bardziej...
                  • Gość: mmm Re: Nie znam tej muzyki ale te pomysły z zabrania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 16:50
                    szczerze, to nie wiem, kto ma iweksza ilosc fanow za granica :) szczegolnie, ze
                    vader np. jest bardzo popularny w takiej japonii :)
                    • basiakrakow1 Vader?? 12.08.06, 10:59
                      Ale przecież VADER jest cienki. Brak mu przemyślanej ekspresji.
                    • Gość: ubi Re: Nie znam tej muzyki ale te pomysły z zabrania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 08:05
                      o słaiwe behemotha bądź vadera nie trzeba mówic... przeca wokalista behemotha
                      był i wojewódzkiego a to wielki człowiek ;-) wszelkie zabranianie koncertów nie
                      ma sensu, ludzie, szczególnie polacy lubią się buntowac ;];]

punx not dead x]
                  • dem-leftist Re: Nie znam tej muzyki ale te pomysły z zabrania 11.08.06, 17:01
                    i co gnojku,chciales sie dowartosciowac???
                    Sam sie wychowalem na Jazzie i...metalu.
                    Polecam "Naked city",pajacu.
                  • Gość: ANTAL Re: Nie znam tej muzyki ale te pomysły z zabrania IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.06, 22:46
                    > Stańko,Możdzer,Urbaniak to oczywiście muzyka,która nie zdobywa
                    > żadnego uznania... Dowartościowujcie ten bełkot jeszcze bardziej...

Owszem, zdobywa uznanie, to fakt. Ale to jest inny gatunek (jazz). Tak samo
                    zdobywa to uznanie Preisner, Kilar czy Lorenz (muzyka filmowa). Nie mówiąc już o
                    Góreckim czy innych kompozytorach klasyki. To wszystko prawda.
                    Ale kto Ci dał i jakie prawo do nazywania metalu bełkotem? Akurat wiem, że aby
                    grać tę muzykę trzeba naprawdę umieć grać. Zwłaszcza, że układ metalowego utworu
                    zostawia bardzo mało miejsca na improwizację, przeważnie następstwo riffów jest
                    z góry ustalone... Nie obrażaj więc ludzi, jeśli na czymś się po prostu nie
                    znasz. Akurat VADER czy BEHEMOTH są zespołami o bardzo dobrej technice grania,
                    więc nie dziwię się, że Zachód je docenia.
              • Gość: NIIE!! Re: Nie znam tej muzyki ale te pomysły z zabrania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 12:53
                Nie wierze!!!!!! Jak mogli to zrobic!?! Co potem?! Obowiazkowe sluchanie
                Majteczek w kropeczki i explosion?! Jeszcze nigdy sie tak nie wstydzilam, za
                swoj kraj!! Teraz w "Uwadze" gledza, ze polacy kochaja disco-polo, zagraniczne
                dzienniki sie dowiedza, zrobia artykuly na deser o gustach myzycznych polakow!
                A blackowe zespoly sie jeszcze poobrazaja i nigdy zaden nie przyjedzie!!!
                Nienawidze tego p****** Nowaka!!!!!!!!!! Nienawidze Kaczynskiego!!!!!!
                KONIEC.
                • Gość: Fenrir Re: Nienawiść to pierwszys topień do piekła:D IP: *.astral.lodz.pl 11.08.06, 15:10
                  Jak tak będziesz nienawidził to NS zostaniesz. Ale w sumie masz racje j***ć
                  Kaczki....
                • Gość: KeRaD Re: Nie znam tej muzyki ale te pomysły z zabrania IP: *.chello.pl 11.08.06, 18:35
                  Nienawidziec nie powinno sie...ale za to powinno sie glosowac przeciw, a nie
                  siedziec w domu mowiac ze ma sie to gdzies. potem frekwencja jest 40% i pis
                  wygrywa bo ojciec prowadzxacy babcie wszystkie karnie zagoni do urny. A wy
                  ludzie wolni nie potraficie z tej wolności kozystać!

moja wypowiedz nie ad persona oczywiscie tylko jest ogolnym apelem:)
                  • Gość: ANTAL Re: Nie znam tej muzyki ale te pomysły z zabrania IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.06, 23:23
                    > Nienawidziec nie powinno sie...ale za to powinno sie glosowac przeciw, a nie
                    > siedziec w domu mowiac ze ma sie to gdzies. potem frekwencja jest 40% i pis
                    > wygrywa bo ojciec prowadzxacy babcie wszystkie karnie zagoni do urny. A wy
                    > ludzie wolni nie potraficie z tej wolności kozystać!
                    >
                    > moja wypowiedz nie ad persona oczywiscie tylko jest ogolnym apelem:)

Otóż to... Gdy były wybory, wielu to wszystko - za przeproszeniem - zwisało.
                    Teraz chóralnie psioczymy. Ucieczka z kraju nie jest żadnym rozwiązaniem. Ci,
                    którzy pozostaną będą musieli znosić to umoralnianie na siłę, cały ten marazm,
                    biedę i głupotę władz. Istnieje inne rozwiązanie - większa aktywność tych,
                    którym ten skrywany pod płaszczykiem religijności burdel się nie podoba.
                    Przykład dał nam Zachód w roku 68, warto skorzystać, bo wtedy Polskę to ominęło.
                    I nieprawda, że zostało to zaprzepaszczone. Przynajmniej nie do końca. To jakimi
                    są dziś ludzie w krajach Zachodu w dużej mierze zawdzięczają właśnie rewolucji
                    obyczajowej lat sześćdziesiątych i siedemdziesiątych. Poza tym sugerowałbym
                    większy udział w wyborach.
          • sclavus Re: Te szwedzkie zespoły gwałcą tyż dziewice. 11.08.06, 10:34
            berberus napisała:

> A krowy czyniom jałowymi.
            > Na psa urok. Hallejula i do pszodu.

Gwałcom.... ale jeno konsystorskie... :))
            A tym się należy jak... burej suce kość...
            I jeszcze: to jest onanizm Kazia czyli ... samogwałt PiSiORa :(
        • Gość: hania Re: Katocenzura-tak to się nazywa IP: *.acn.waw.pl 11.08.06, 09:43
          Mam pięćdziesiąt lat, nie wiem, o jakie kapele chodzi, nie słuchałam i pewnie
          nie będę. Ale na MÓJ głos - na pewno się to KM nie przełoży!
        • Gość: ubu król brawo Nowak ! IP: 80.54.200.* 11.08.06, 10:38
          czekamy aż pojedzie pan do Chin aby wspomóc ich rząd w wieloletniej wojnie z
          sektą niejakiego Dalaj Lamy skrywajacego się w Tybecie.
          Proponuje chytrze zaprosić go do IV RP a potem oddać ręce ambasady CHRL
        • Gość: mixer Jakby choć raz zaśpiewali, że gejostwa nie lubią IP: *.icpnet.pl 11.08.06, 16:50
          tak do końca, to Parlament Europejski uchwalił by rezolucję i o jakichkolwiek
          występach nie było by już mowy...Nie mówiąc już o tym że media w Polsce
          odmieniały by słowo faszyzm i homofobia przez wszystkie możliwe przypadki...
        • bartoszut Re: Katocenzura-tak to się nazywa 11.08.06, 17:58
          Jeżeli ten Pan myli koncert metalowy z satanizmem ( spotkałam się z
          chrześcijańskimi koncertami metalowymi, czy znaczy to że należy ich zakazać, bo
          wpajają one np, zeby niszczyć szatana-czyli pośrednio mówią o zabijaniu) to
          chyba nie powinien być przewodniczącym takiej organizacji. Zresztą chyba głos
          większości, a nie jednego człowieka powinien się w tym sporze liczyć... Co za
          glupota...
      • Gość: Zwyczajnyczlowiek Re: Katocenzura-tak to się nazywa IP: *.netcologne.de 11.08.06, 15:10
        Kaziu jeszcze nie prezydent a juz mozecie poczuc smak jego rzadow. Zastanowcie
        sie, macie jeszcze czas!!
      • Gość: uran Re: Katocenzura-tak to się nazywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 18:32
      • Gość: uran Re: Katocenzura-tak to się nazywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 18:37
        mam 41 lat i od 1978roku słucham cięszkiego rocka równierz black metalu.
        jestem katolikiem ,jeżeli to prawda że odwołano ten koncert to uważam iż znowu
        wygrał nasz polski debilizm.
        popieram kare śmierci za pedofilie
    • warszawskakomunikacja Re: Moralna krucjata przeciw satanistom 11.08.06, 03:53
      No prosze... za moich czasow Proxima chyba nie byla az tak kontrowersyjna ;))
      • Gość: w Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.aster.pl 11.08.06, 07:41
        No tak...
        Jacys goscie na Kabatach wykopali dolki, nie wpuszczamy rowerzystow do lasow.
        Ktos mial czelnosc powiedziec, ze chrzescijanstwo "zabilo wiecej ludzi niz rak"
        - nie wpuszczamy kapel do polski.
        Ktos kiedys moze przeczytal jakies wypociny tego pana? Przeciez to smiech na
        sali, co wypisuje to stowarzyszenie o satanizmie w swoich publikacjach.
        Podejscie troche jak pewnego radia, ktore swego czasu czesto przypominalo kto
        zabil Jezusa...
        • Gość: Strict Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.chello.pl 11.08.06, 07:55
          Zenada - mam tylko nadzieje, ze Marcinkiewicz nie zostanie prezydentem Warszawy.
          Jak zwykle "Prawdziwi Polacy" wiedza czego powinno sie sluchac, ogladac, czy
          nosic (odpowiednio - RM, TRWM, nosic sie jak prezydent kaczynsky...)
          • Gość: wtf ? Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 15:53
            Nie Prezydent ,tylko Unabomber...
          • kodem_pl czytaj ze zrozumieniem 11.08.06, 16:02
            "Festiwal w Warszawie próbuje zablokować od kilku miesięcy. - Niestety,
            Kazimierz Marcinkiewicz wypina się tyłkiem na moje protesty - ubolewa."
      • arius5 No i co, ze satanizm ? Zabronione ? 11.08.06, 07:53
        Taka sama religia jak kazda inna. Kto chce, moze wierzyc.
        A ci antysekciarze niech powalcza z kosciolem w Polsce, tym zbiorowiskiem
        zboczencow i oszustow.
        • soulworm satanizm NIE JEST nielegalny! hail satan. 11.08.06, 08:15

• Gość: lubielizac(;) Re: satanizm NIE JEST nielegalny! hail satan. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 08:29
            Bez sensu, przecież każdy katol wierzy w Szatana (przynajmniej w jego istnienie). ;)
            • Gość: ala Re: satanizm NIE JEST nielegalny! hail satan. IP: 83.238.122.* 11.08.06, 09:55
              jaki tam satanizm. przecież fani to ludzie, które lubią metalową muzykę i
              przebieranki na czarno. Lepiej niech się politycy czyms poważnym zajmią
              • Gość: Karina Re: satanizm NIE JEST nielegalny! hail satan. IP: 80.50.255.* 11.08.06, 14:51
                O, bardzo madre slowa!! Lepiej niech sie czyms powaznycm zajmia a nie
                pie..mi typu sekty. W kraju jest sporo innych rzeczy do zrobienia. Ale to
                tak samo jak policja.. potrafia tylko lapac pijanych rowerzystow czy zuli, ale
                jak kogos leja to ich nigdy nie ma.
              • Gość: Karina Re: satanizm NIE JEST nielegalny! hail satan. IP: 80.50.255.* 11.08.06, 14:51
                O, bardzo madre slowa!! Lepiej niech si eczyms powaznycm zajmia a nie
                pie..mi typu sekty. W kraju jest spro innych rzeczy do zrobienia. Ale to tak
                sao jak policja.. potrafia tylko lapac pijanych rowerzystow czy zuli, ale jak
                kogos leja to ich nigdy nie ma.
                O, bardzo madre slowa!! Lepiej niech sie czyms powaznycm zajmia a nie
                pie..mi typu sekty. W kraju jest spro innych rzeczy do zrobienia. Ale to tak
                samo jak policja.. potrafia tylko lapac pijanych rowerzystow czy zuli, ale jak
                kogos leja to ich nigdy nie ma.
              • Gość: enterrike Re: satanizm NIE JEST nielegalny! hail satan. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 17:32
                powiedziałabym, że ktos tu się zagalopował. co się w tym kraju dzieje?
                odwoływanie koncertów metalowych, nagonka na Owsiaka i... zaliczanie wegetarian
                i ekologów do sekt. pan Nowak sam siebie powinien odwołać!
                tak, tak, wszyscy jesteśmy satanistami. a nawet jeśli, to co z tego?
                ten kraj jest coraz bardziej chory
                • Gość: sekta Re: satanizm NIE JEST nielegalny! hail satan. IP: *.chello.pl 11.08.06, 18:39
                  Weganie to sekta...
    • Gość: s A kiedy zakazy dla sekty katolickiej? IP: 158.75.130.* 11.08.06, 08:01
      Kiedy zacznie się piętnować zbrodniczą, złodziejską i destrukcyjną sektę
      katolicką?
      • Gość: atylla Re: A kiedy zakazy dla sekty katolickiej? IP: 157.25.164.* 11.08.06, 10:31
        Brawo zakaz zgromadzeń i wycia do szatana w kościołach !!! a kazio do gorzowa
      • Gość: enterrike Re: A kiedy zakazy dla sekty katolickiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 17:35
        i kiedy wreszcie przestanie się do wszystkiego wpieprzać?
        "sataniści" przynajmniej nie omamiają pół kraju za pomocą radia z ryjem
        i nie próbują z powodzeniem rządzić krajem
    • Gość: warszawiak Szok - polska zmierza ku sredniowieczu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.08.06, 08:03
      • Gość: Mocny Dzis ja tez jestem satanistą IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.08.06, 08:04
        • michalng Re: Dzis ja tez jestem satanistą 11.08.06, 08:46
          Czyli klub zapłaci odszkodowanie organizatorom, kase na to dostanie od miasta. a impreza odbedzie sie zapewne w innym terminie i innym miejscu. A "mochery" ogłosza wielki sukces w walce z "satanizmem". Ciekawe kiedy "debile od sekt" zajma sie imprezami Reggae przeciez to propagowanie rastafarianizmu :) groznej sekty namawiajacych miedzy innymi do zarzywania narkotykow :).
          • Gość: Tribal Warrior I ja tez :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 09:11
            j.w.
        • Gość: M Re: Dzis ja tez jestem satanistą IP: 193.201.167.* 11.08.06, 09:35
          I ja.
      • snorri696 Re: Szok - polska zmierza ku sredniowieczu 11.08.06, 08:58
        nie.... mylisz się.... polska zmierza ku iranizacji kraju...
        • Gość: hmmm Re: Szok - polska zmierza ku sredniowieczu IP: *.chello.pl 11.08.06, 18:41
          ty tez sie mylisz...polska zmierza ku irasiadyzacji kraju...
        • Gość: ANTAL Re: Szok - polska zmierza ku sredniowieczu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.06, 23:44
          > nie.... mylisz się.... polska zmierza ku iranizacji kraju...

I co dalej?... Gdzie te demontracje, protesty, listy otwarte? W sieci każdy jest
          bojowy, a jak przyjdzie co do czego - morda w kubeł, ogon pod siebie i w
          krzaki... Gdzie obecność ludzi w wyborach, gdzie patrzenie tym głupkom w
          krawatach i sutannach na ręce? Przecież oni robią co chcą. To my powinniśmy być
          aktywniejsi, w końcu na tym polega wizja społeczeństwa obywatelskiego, że nie
          jest ono dla polityków, tylko politycy dla niego. Co, żyjemy w czasach Mc
          Carthy'ego? W kraju jest tyle wolności, ile jest jej w ludziach. Wystarczy
          trochę odwagi, mniej oglądania sie za siebie...

Moherem nie ma się co przejmować, moher jak zwykle skrzeczy i do chyba do tego
          już przywykliśmy. Wystarczy ignorować.
      • Gość: Sjelen Hahahahahhaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 17:07
        BOHAHAHAHAHA bohaahahahahaaha ... straszne żeczy się dzieją w tym kraju. Szczęście, że nie jestem fanem Marduka ani Mayhema bo bym się zmartwił. Chociaż jakby Emperor przyjechał to bym się zastanowił :p.
        • basiakrakow1 Re: Hahahahahhaha 12.08.06, 11:08
          Emperor odwołać to herezja jest.
    • Gość: a.turowski Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 08:05
      "Festiwal w Warszawie próbuje zablokować od kilku miesięcy. - Niestety,
      Kazimierz Marcinkiewicz wypina się tyłkiem na moje protesty - ubolewa."

A następnie:
      "Ratusz rozesłał komunikat, że jest gotów udzielić pomocy władzom uczelni. -
      Wszystko zależy od pani rektor. Jeśli odwoła koncert, zaoferujemy jej naszych
      prawników potrzebnych do rozwiązania ewentualnego sporu. A w razie kłopotów
      pomoc straży miejskiej - zapowiadał Robert Szaniawski, nowy rzecznik komisarza
      Warszawy."

Gdzie tu logika ?
      • Gość: lubielizac(;) Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 08:27
        > Gdzie tu logika ?

Dobre pytanie...
        • Gość: klara Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.06, 08:58
          Dlaczego do ch...ry ktoś ma mi mówić jakiej muzyki mam słuchać??!! Przecież
          niby mamy zagwarantowaną wolność wyboru??!! Akurat obecni przedstawiciele rządu
          są dla mnie żadnym autorytetami (moralnymi także) kto, więc im dał do tego
          prawo?? Nie słucham metalu. ALe Polska zaczyna przypominać kraj zacofany, gdzie
          tyle się trąbi o tolerancji, a nie ma jej nigdzie. Woodstock jest demonizowany
          i chcą go zamknąć (byłam tam i nigdy nie widziałam spokojniejszego koncertu i
          by np. przed kościołami wierni oddawali krew potrzebującym). Niedługo dojdzie
          do tego, że muzyki będziemy słuchać w podziemiu, a każdy człowiek, który ma coś
          do powiedzenia będzie musiał prosić o akceptację "jedynej słusznej instancji".
          Nie tego uczył Papież. A Polska niczym sie już nie różni od dyktatorskiej
          Białorusi czy Kuby - u nas tylko dyktatorów jest kilku. Niech ich wreszcie ktoś
          obali. Bo wszyscy młodzi, wartościowi, wykształceni i inteligentni ludzie będą
          stąd uciekać w popłochu.
          • Gość: hommer Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 11:36
            I plan trzech milionow pustostanów do zamieszkania na koniec kaczokadencji się
            ziści!!!
      • lesew Re: Moralna krucjata przeciw satanistom 11.08.06, 08:37
        A "jakim prawem" doszukujesz się logiki w majaczeniach jakichś "nawiedzonych
        bojowników"?! - To przecież nasi rodzimi talibowie!
        • Gość: a.turowski Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 11:34
          Próbuję doszukać się logiki i konsekwencji w działaniu ratusza - raz nie chcą
          pomagać "bojownikom", a za chwilę chcą. Nie znajduję jednak żadnej...

Sami "bojownicy" dążą do odwołania festiwalu. Nie zgadzam się z nimi co do
          celu, ale przyznaję, że działają logicznie i konsekwentnie.
        • Gość: ANTAL Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.06, 23:53
          > A "jakim prawem" doszukujesz się logiki w majaczeniach jakichś "nawiedzonych
          > bojowników"?! - To przecież nasi rodzimi talibowie!

Tyle tylko, że tych rodzimych talibów ktoś do cholery wybrał. Przy bierności
          tych, którzy teraz tak płaczą za wolnością. Gdzie byli wtedy? Nie mam
          najmniejszej ochoty, aby jakiś idiota dyktował mi jak mam sie ubierać, jaką mam
          mieć długość włosów, jakiej muzyki mam słuchać i w co wierzyć i czy w ogóle
          wierzyć. Jestem za dużym chłopcem na to, aby mnie jakiś palant na siłę
          wychowywał. Dziwię się, że jeszcze tu nie ma ponownych wyborów, albo akcji
          obywatelskiego nieposłuszeństwa.
    • Gość: m@rko_polo Proxima-żenada IP: *.bakoma.pl / 217.153.111.* 11.08.06, 08:05
      Kiedyś byłem na koncercie The Exploited w Proximie. Bilety chyba po 70 zł.
      Exploited zagrał 40 min. a supporty po 20 bo o 21 miała być dyskoteka... I znowu
      Proxima się popisała...
      • soulworm nie wspominajac na naglosnieniu gowiennym, 11.08.06, 08:16
        a raczej debilizmie akustyka. i tym sposobem takie wydarzenia jak koncerty Sick
        of It All czy Laibach byly wielkim niedosytem.
      • Gość: Grzesiek Re: Proxima-żenada IP: *.internal.bupa.co.uk / 194.75.37.* 11.08.06, 12:37
        i co z tego skoro nie ma gdzie robi koncertow w tym pieknym miescie rzadzonym
        od 4 lat przez PiS. Po co nam muzyka - najwazniejsza jest lustracja.
    • el_p Re: Moralna krucjata przeciw satanistom 11.08.06, 08:13
      Ten Nowak to prawdziwy faszysta, wszystkich wyzywa od sekt bo on i jego
      mocodawcy boja sie konkurencji. Przejzalem sobie kiedys jego ankiete i w
      wiekszosci pytan wyszlo mi, ze jego organizacja (KK) to rowniez sekta.
      Cmentarze niszczy pijane bydlo a nie satanisci. Co bedzie nastepne, pokemony,
      Harry Portier?
    • erneste Jak zwykle w "Wyborczej"... (tytuł a treść) 11.08.06, 08:13
      Jak zwykle w "Wyborczej" ... tytuł niewiele ma wspólnego z treścią.
      No ale przecież nie chodzi o fakty, tylko o to, żeby "dokopać" ekipie
      rządzącej...
      Żenada:/
      • Gość: grześ Re: Jak zwykle w "Wyborczej"... (tytuł a treść) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 12:19
        wybacz... ale czyj rzecznik prasowy zaproponował w imieniu swojego
        szefa "pomoc" prawników i straży miejskiej w "walce z szatanistami"... no
        czyj?? Gadzinowskiego? Senyszyn? a może to był zakamuflowany Jaruzelski? bo
        przeca niemożliwe żeby Twojego idola Krzywogębego kazika :[

precz z PiSdami !!
        • auto258374 Re: Jak zwykle w "Wyborczej"... (tytuł a treść) 11.08.06, 16:26
          dzienik.ovh.org/index.php/2006/moralna-krucjata-gazetypl-przeciwko-marcinkiewiczowi/

Gazeta.pl realizuję misję ocalenia świata od rządów PiS. Jako, że cel
          uświęca środki, to i w środkach nie przebiera. Tym razem dostało się byłemu
          premierowi.

Kazimierz Marcinkiewicz, były premier - obecny komisarz Warszawy - okazał się
          nieprzejednanym wrogiem zespołów death-metalowych. Według tytułu z głównej
          strony portalu gazeta.pl (prowadzonego przez koncern Agora S.A. - wydawcę Gazety
          Wyborczej) polityk odwołał metalowy festiwal w stolicy.
          Tytuł na głównej stronie portalu gazeta.pl

Biorąc pod uwagę przeszłość Marcinkiewicza można to rozumieć i wedle uznania
          skrytykować. Problemem jest fakt, że portal mówiąc delikatnie - nagina fakty.

W tekście Marcinkiewicz jest wymieniony jako ten, który wypina się tyłkiem na
          protesty Ryszarda Nowaka, którego Ogólnopolski Komitet Obrony Przed Sektami
          protestował przeciwko występom metalowców. Ten fakt nie przeszkadza zatytułować
          artykuł Moralna krucjata Marcinkiewicza przeciw satanistom
          Tekst o Marcinkiewiczu

Poszukując opisu krucjaty byłego premiera i kolejnych znaków o nadchodzącej erze
          Ciemnogrodu, zagłębiamy się w relację dziennikarzy. Gdy już traciliśmy nadzieję
          - udało się! Na zakończenie tekstu znaleźliśmy jedno zdanie pośrednio związane z
          Marcinkiewiczem.

Gazeta.pl kontra Marcinkiewicz

Marcinkiewiczowa krucjata przejawiła się tym, że urzędnicy Ratusza obiecali
          pomoc prawną rektorowi Uniwersytetu Warszawskiego, który odwołał koncert.

Gazeta Wyborcza o odwołanym koncercie

Zaiste, przewinienie to straszne! Dumając nad podłymi knowaniami
          antymłodzieżowego komisarza otwieramy Gazetę Wyborczą, a tam…

…w tytule artykułu wydrukowanego w stołecznym wydaniu dziennika nie ma ani słowa
          o premierze.

Kazimierza Marcinkiewicza na krucjatę wysłali redaktorzy portalu.

My wiemy, my rozumiemy. Zbliżają się wybory prezydenta Warszawy - nie można
          zostawić nic przypadkowi i pozwolić, aby głupie społeczeństwo ponownie źle wybrało.

—-
          Aktualizacja: 2 godziny po naszej publikacji portal poprawił tytuły. Wielka jest
          siła internetu.
          Black Metal na głównej stronie gazeta.pl

Teraz, wierząc w naszą siłę, poradzimy aby zdecydować się: albo Black Metal
          Festival albo black metal. Skoro jest już obiektywnie, to niech będzie jeszcze
          bez błędu.

Wrzuć do Linkologii Wrzuć w Gwar
          Dodaj komentarz | Ślad URI
          Opinie (1)

1. castaneda pisze:

Gazeta ma na swoim koncie calą masę takich dezinformacji, polecam:

pl.indymedia.org/pl/2006/03/19643.shtml?comments=true
      • basiakrakow1 Prawda 12.08.06, 12:50
    • soulworm hej, pozeracze kotow! mam rade: 11.08.06, 08:14
      zamiast palic kosciolku, palcie lepiej komitety pis - bedzie z tego przynajmniej
      jakis pozytek dla innych, co zaskarbi wam troche sympatii :)

hail satan i do przodu! in hoc signo vinces...
      • Gość: Belzebub Re: hej, pozeracze kotow! mam rade: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 09:50
        ja już dawno kota nie jadłem... ale jakiś komitet PiSdy chętnie z dymem puszczę
        • frant3 Re: hej, pozeracze kotow! mam rade: 11.08.06, 18:52
          A lubisz pieczone kartofle?!

--
    • Gość: agnieszka 14 Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: 217.116.110.* 11.08.06, 08:19
      Mam 14 lat i nie rozumiem dlaczego jedna duża sekta zabrania występów drugiej
      małej sekcie ?
      • lesew Re: Moralna krucjata przeciw satanistom 11.08.06, 08:39
        Bo się boi ewentualnej zamiany ról! - Proste?
      • frant3 Re: Moralna krucjata przeciw satanistom 11.08.06, 18:54
        Mój ojciec ma piędziesiąt kilka i też tego nie rozumi.

--
      • Gość: ANTAL Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.06, 23:59
        > Mam 14 lat i nie rozumiem dlaczego jedna duża sekta zabrania występów drugiej
        > małej sekcie ?

... Bo jest dużą sektą... Po co jej konkurencja?
    • kapitan_stopczyk Kiedy zakaz dla sekty Radia Maryja? 11.08.06, 08:20
      Bo twór ten spełnia wszystkie wymogi sekty:
      Jest guru, który swoich zwolenników ograbia z pieniędzy i tak dalej......
    • gaiaa Re: Moralna krucjata przeciw satanistom 11.08.06, 08:21
      Są "niepoprawni politycznie"? W mordę, mam szczęście, że przynajmniej kilka
      fajnych koncertów zdążyłam zaliczyć zanim nastała IV RP. Teraz pozostaje
      Mazowsze i Gawęda :/
      • Gość: vixo Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 08:29
        tak jest. i pomyśleć, że jadąc na Toola do Katowic zastanawiałam się - trochę
        na wesoło - czy to mój ostatni raz na wiele lat. i chyba wykrakałam - w związku
        z tym przepraszam wszystkich SZatanistów.
        • Gość: grześ Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 12:13
          o tym samym gadaliśmy na ostatniej metalmanii... czy była ostatnia?? to już nie
          jest śmieszne...
      • Gość: lubielizac(;) Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 08:32
        Pomyśl co mówisz! To jest szansa dla nowych (lub nowych-starych) zespołów na pokazanie się. Romek i jego Wszechwieśniacy nam zapewnią rozrywkę w stylu "Bóg Honor Ojczyzna". :))
        • dokansan Re: Moralna krucjata przeciw satanistom 11.08.06, 08:48
          O, słuszny punkt!
          będziemy mieli zamiast Marduka - Konkwistę 88, zamiast Mayhemu - Honor, zaś Impaled Nazarene zastąpią połączone siły Legionu i przedsoborowy w tekstach Szwadron 97.

Oi! ;)
      • michalng Re: Moralna krucjata przeciw satanistom 11.08.06, 08:51
        gaiaa napisała:

> Teraz pozostaje
        > Mazowsze i Gawęda :/

I moze jeszcze chóry molestowanych chłopców :)
      • Gość: Domcia Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: 81.210.116.* 11.08.06, 10:58
        I "śpiewy" mnaszego muzykalnego prezia ;)
      • Gość: harcerz Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 11:59
        Nie bardzo. Gawęda będzie też zakazana, bo to zespół ZHP, a ZHP dla obecnie rządzących to organizacja "postkomunistyczna" przecież.
        No chyba, że Gawędę przeniosą do ZHR - wylęgarni rzeczników premierów IV RP.
    • Gość: Inka Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: 212.33.67.* 11.08.06, 08:23
      Mamy państwo wyznaniowe.Byli działacze KOR m in.Michnik przehandlowali część
      praw obywatelskich np : wolność sumienia, prawa kobiet na wolność włażenia
      kościołowi w pewną część ciała.Talbowie są talibami.W Polsce prowadzi się
      ustawicznie krucjaty przeciwko komuś lub czemuś co jest odmienne od narzucanych
      stereotypów tzw. wartości katolickich.Praktycznie nie można publicznie
      krytykować katlicyzmu - obraza uczuć religijnych, w telewizji i radiu nadawć
      audycji propagujących np : buddyzm.Radio i telewizja ma przestrzegać wartości
      chrzesciańskich.Koniec kropka.
      • Gość: Agnieszka 14 Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: 217.116.110.* 11.08.06, 08:30
        Zgadzam się moj tata i dziadek przestali kupować Gazetę Wyborczą kiedy po
        śmierci JP2 napisali na forum wyborczej że nie płakali i po tym fakcie
        ZABLOKOWANO IM SKRZYNKĘ POCZTOWĄ - za obrazę uczuć. A nie było wiernijszych
        czytelników niż oni: prenumerata,zakup wydawnictw okolicznościowych ....dzisiaj
        kupują tylko poniedziałkową w pozostałe dni DZIENNIK .
        • Gość: dziennik? Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.chello.pl 11.08.06, 18:47
          DZIENNIK? niech choc rzeczpospolita kupuja a nie to szwabskie cos...
      • lesew Re: Moralna krucjata przeciw satanistom 11.08.06, 08:53
        Mogłabyś rozwinąć swoją myśl, o przehandlowaniu praw obywatelskich przez KOR i
        Michnika, bo nie rozumiem.... - Gdzie, kiedy, w jaki sposób????
    • Gość: prymityw Nieznalskie i inne discopolowe artysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 08:24
      Trzeba niezwykle wysokiej kultury,żeby zrozumec te tfffurczość
      • soulworm te, krytyk! na zasilku... 11.08.06, 08:25

• Gość: Grzesiek kultura IP: *.internal.bupa.co.uk / 194.75.37.* 11.08.06, 09:26
        rozumiem ze chodzi ci o kulture osobista? taka jaka prezentuje premier Lepper
        na przyklad? i rozumiem ze zgadzasz sie ze jesli ktos jest niekulturalny to nie
        powinien publicznie wystepowac?
      • Gość: Himhith Re: Nieznalskie i inne discopolowe artysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 11:27
        Wypierniczaj na festiwal piosenki oazowaj moherku, a normalnym ludziom daj
        sluchac tego co im sie podoba...
    • piwosz8 największą sektą robiacą kase jest kk 11.08.06, 08:26
      i nie może on miec żadnej konkurencji , dlatego tepi wszystko w zarodku
    • gaiaa Coś na temat działalności moralisty Nowaka :) 11.08.06, 08:34
      wiadomosci.onet.pl/1351736,240,1,1,kioskart.html
      Nie wiadomo, śmiać się czy płakać :/
      • soulworm buhahahahahahahahahahahaha! oto polska! 11.08.06, 08:39

• kapitan_stopczyk Owsiak - największy satanista w Polsce. 11.08.06, 08:50
          Zacytujmy pana Nowaka:

"Za największego piewcę satanizmu Ryszard Nowak uznaje organizatora festiwalu
          Jurka Owsiaka. - Wystarczy spojrzeć, co ten facet robi z rękami - wyjaśnia. -
          Jego dłonie są nerwowe i często pokazują znaki charakterystyczne dla wyznawców
          szatana. Owsiak to zakamuflowany satanista."

A więc RĘCE Owsiaka.
          Zawsze czułem, że z Owsiakiem jest coś nie tak
          Dzięki panu Nowakowi już wszystko wiem.
          • Gość: lubielizac(;) Re: Owsiak - największy satanista w Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 08:59
            Jest tam więcej takich kwiatków, polecam. :DDD
          • michalng Re: Owsiak - największy satanista w Polsce. 11.08.06, 09:41
            Zapewne sprzet medyczny który kupuje WOSP posiada ukryte satanistyczne funkcje :) Sprzet do transfuzji np: wykrada czesc krwi niemowlaków aby potem satanisci mogli uzywac jej w swoich czarnych mszach :)
            • Gość: rabin na macę dla nas część upuszcza!! /no text IP: *.77.classcom.pl 11.08.06, 09:54
          • harry.potter2 Re: Owsiak - największy satanista w Polsce. 11.08.06, 11:01
            Nowak mówi o rękach....Cóż były już jedne ręce które leczyły...jak się okazało
            trochę nie bardzo...a o Owsiaku tak mówią bo to za duża konkurencja...np. dla
            Caritas'u...ps. a ten od rąk ...jak on miał na nazwisko??
            • Gość: aweira Re: Owsiak - największy satanista w Polsce. IP: *.aster.pl 11.08.06, 14:28
              Zbigniew Nowak :)
    • Gość: tak pytam Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.08.06, 08:35
      A pamiętacie bikiniarzy, woogie-boogie, jazz i inne miazmaty, z którymi musiał
      walczyć zdrowy pień społeczeństwa?
      • Gość: jeb xiana Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.acn.waw.pl 11.08.06, 15:24
        przeciez te xiańskie swinie to takie same sqwysyny i zamordysci je...ni jak
        czerwone bydło, niczym sie qwy nie róznia..i jednych i drugich na gałąź sqwieli
        parszywych
    • Gość: paranoja Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 08:36
      wiadomosci.onet.pl/1351736,240,1,kioskart.html warto przeczytac a propos
      pana Nowaka
    • Gość: mika Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.bzmw.gov.pl / *.um.warszawa.pl 11.08.06, 08:38
      I bardzo dobrze! Satanizm to czyste zło, które potrafi zaważyć na całym zyciu
      człowieka!
      • el_p Re: Moralna krucjata przeciw satanistom 11.08.06, 09:27
        Gość portalu: mika napisał(a):

> I bardzo dobrze! Satanizm to czyste zło, które potrafi zaważyć na całym zyciu
        > człowieka!

Do roboty zlodzieju moich podatkow
      • michalng Re: Moralna krucjata przeciw satanistom 11.08.06, 09:44
        Gość portalu: mika napisał(a):

> I bardzo dobrze! Satanizm to czyste zło, które potrafi zaważyć na całym zyciu
        > człowieka!

Głupota 100 razy bardziej niebezpieczna od satanizmu.
        • gattara Re: Moralna krucjata przeciw satanistom 11.08.06, 16:24
          Sądząc po adresie internetowym, gość portalu Mika jest pracownikiem
          Ratusza.Nic więc dziwnego, że stara sie przypodobać swoim szefom.Ciekawe, co
          znaczy "BZWM"? Może Biuro Zagraniczne Młodzieży Wszechpolskiej? Nawet by
          pasowało.
      • r306 No, jak w rzadowcych instytucjach siedza, takie... 11.08.06, 11:53
        ... idiotki... to co ja sie dziwie, ze w tym kraju jest jak jest....
    • marekggg Ceimnogrod Polska 11.08.06, 08:39
      wita turystow z zagranicy....
    • kapitan_stopczyk Walka z sektami do spora kasa. 11.08.06, 08:39
      Niejaki Nowak nieźle z tego zyje.
      A płaci jak zwykle - podatnik.
    • Gość: Maciek Amoralna krucjata Wyborczej IP: *.aster.pl 11.08.06, 08:40
      Nie wiem jak długo będę jeszcze w stanie czytać gazetę, która w tak chamski i
      jawny sposób manipuluje faktami. Tytuł ma się nijak do treści i nie sposób
      dostrzec, że jedynym celem artykułu jest agitacja przedwyborcza. Może dodajcie
      przynajmniej pod "gazeta wyborcza" podtytuł "brukowe pismo antykomitetu
      wyborczego PiS" i nikt nie będzie miał pretensji. Póki jednak rzekomo
      aspirujecie do rangi jednego z głównych dzienników, wypadałoby próbować utrzymać
      jakiś poziom.

Choć z drugiej strony, rezygnacja z "Dzień Dobry" była bardziej wymowna niż się
      na początku wydawało. Po co wydawać dwa codzienne brukowce gdy można jeden.
    • Gość: z Metalowa Husarya - przyjeżdżajcie do Krakowa ;) IP: *.autocom.pl 11.08.06, 08:40
      Jak na razie nasz czerwony :* prezydent Jacek Majchrowski nie daje katolskiej cenzurze za bardzo podnieść łba, mimo zadymy związaniej z Gorgorothem nadal mamy dobre koncerty prawdziwych metalowych wojowników.

I oby tak zostało.
    • crazy.berserker Re: Moralna krucjata przeciw satanistom 11.08.06, 08:42
      I co tu się dziwić że się z polskich polityków ludzie w swiecie smieją, jeszcze
      kilka takich akcji i do Polski na długo przylgnie łatka kulturalnego zadupia.
      (o ile już nie przylgnęła)
      Autorytety moralne mi się znalazły, świętoszki piep...one
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka