kkk_k 24.08.06, 15:25 Bardzo proszę o polecenie fajnego i niedrogiego miejsca na wesele w waszawie Dziękuje k. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: warszawianka 57 Re: miejsce na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 19:11 a kiedy to wesele? Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: miejsce na wesele 24.08.06, 19:26 Gość portalu: warszawianka 57 napisał(a): > a kiedy to wesele? ...i z kim? -- Nie moge siebie czytac... Odpowiedz Link Zgłoś
kkk_k Re: miejsce na wesele 24.08.06, 22:31 28 pażdziernika 2006 z narzeczonym nieszczęsnikiem ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgdgdgdfgdfgdfgfgd Re: miejsce na wesele IP: *.aster.pl 24.08.06, 23:03 to se przesuń na przyszły rok w tej chwili mwszystko bizi Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Podobno Karolak ma niezle miejsce 25.08.06, 00:22 na imprezy. Napisz do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: miejsce na wesele IP: *.chello.pl 25.08.06, 08:58 Super miejsce na wesele w Warszawie w Willi Pańskiej na Pańskiej. Maksymalnie na 90 osób (trochę ciasno). Cennik zależy od menu. Miałam tam wesele syna w lipcu, byliśmy bardzo zadowoleni. Piękny wystrój sal. Super obsługa. Przemiły Szef i Kierownik. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka1321 Re: miejsce na wesele 25.08.06, 11:25 pMiesiac temu miałąm wesele w firmie gastrocenter. Bardzo dobra obsługa i jedzenie swietne dekoracje jestem zachwycona ta impreza . Tylko kapela była słaba . Polecam ich znajomym . Duza sala swietna obsługa wiec naprawde wsyztko mi sie podobało . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palombaro Re: miejsce na wesele IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.08.06, 15:01 Co to znaczy niezdrogie? Ja za miesiąc mam wesele w Courtyardzie by Marriott na Okęciu. Z hotelowym alkoholem, apartamentem i 3 pokojami-dwójkami, biletem lotniczym dla dwojga do jednego z europeskich miast (SKYEurope) i bezpłatnym strzeżonym parkingiem dla gości płacę 200 pln od os. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk_k Re: miejsce na wesele IP: *.acn.waw.pl 27.08.06, 23:23 Dziękuję bardzo za wszystkie propozycje. Jeżeli zaś chodzi o hotel koło lotniska, to by dostać wszystkie "gratisy" to trzeba wydać 14 tyś, a ja nawet przy opcji 200 PLN i niecałych 60 osobach się nie łapie. Więc z atrakcyjnych prezentów nie skorzystam. K. Odpowiedz Link Zgłoś