wawa110 05.09.06, 13:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr.zabki Proszę nie ubliżać innym - post został skasowany 05.09.06, 14:48 Proszę nie ubliżać - post został skasowany Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.zabki Odpowiedź Admina 05.09.06, 15:02 Forum nie służy do opluwania i bluzgania na innych, proszę przytoczyć jakie posiada Pan zarzuty wobec tych osób, a nie tylko to, że nie podoba się Panu wygląd tych osób lub charakter. Myślę, że po krótkiej analizie wszyscy sa w stanie uswiadomić sobie kto wpisał ten post i kto kryje się pod pseudonimem wawa110 - dla mnie oczywiste, że jest to osoba z ..., aby nie denerwować jednak innych, post został wpisany, jeśli również inne obraźliwe posty będą się pojawiać - również będą kasowane. Tak już było nie raz i tak będzie wciąż, nawet jeśli się komuś to nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
kodi4 Re: Odpowiedź Admina 05.09.06, 17:08 Piotrze w pełni popieram, tak trzymac. Natomiast nawet celowo ujawnialbym osoby ktore kryja sie pod takimi wypowiedziami aby nie czuły sie anonimowe. Anomimowo mozna napisac wszystko nie myslac o tym co sie pisze. Nie czytalem tej wypowiedzi nie zdążyłem Odpowiedz Link Zgłoś
gusia18 Re: Odpowiedź Admina 05.09.06, 21:36 Zgadzam sie z Tobą kodi4. Ja zdążyłam przeczytać i powiem Ci, że nie rokuje to dobrze. Niedługo strach będzie chodzić po osiedlu. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kostrzewa Re: Odpowiedź Admina 06.09.06, 08:12 Cześć, O co chodzi. Nie byłem na poniedziałkowym spotkaniu - wiecie dlaczego :)))). Czy te Posty to wynik tego spotkania ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mk2006 Re: Odpowiedź Admina 06.09.06, 17:40 Ja byłam na poniedziałkowym spotkaniu i mogę zapewnić, że przebiegło ono bardzo spokojnie i było krótkie. Pani Mróz niestety uciekła kilka minut po 18, widząc zapewne ile osób przyszło, poprostu się przestraszyła. Podejrzewam, że i tak nic by jej obecność nie pomogła, mogłaby tylko zaszkodzić. Dlatego nie rozumiem tej agresji cieknącej z wypowiedzi wawa110. Może kiedyś ten ktoś będzie miał odrobine odwagi i się ujawni? Może wyjaśni co go boli? Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
kodi4 Re: Odpowiedź Admina 06.09.06, 12:17 Dzieki Gusia za maila - jestem w szoku Szkoda ze musimy mieszkac na osiedlu z takimi ludzmi :( Odpowiedz Link Zgłoś
antyburak Re: Odpowiedź Admina 06.09.06, 10:18 Tutaj logujesz się właśnie anonimowo więc jak można ujawnić czyjeś nieistniejące dane? Odpowiedz Link Zgłoś
kodi4 Re: Odpowiedź Admina 06.09.06, 12:04 Tak jak napisal Piotr - domysla sie on z samej wypowiedzi kim jest autor - zakladam ze tak wlasnie jest (naprawde wypowiedzi mowia bardzo wiele). Oczywiscie Piotr b.dobrze zrobil ze nie napisal kto byl autorem wypowiedzi (100% pewnosci nie ma nigdy). Tym niemniej szkoda ze takie osoby wypisuja bzdury na forum - niepotrzebnie podnosi to ciśnienie i niczemu nie słuzy... Odpowiedz Link Zgłoś
antyburak Re: Odpowiedź Admina 06.09.06, 12:21 Domyślać się można - ale jeżeli nie ma się 100% pewności to można kogoś niesłusznie posądzić, a tu tych 100% niestety się nie uzyska. Odpowiedz Link Zgłoś
gusia18 Re: Odpowiedź Admina 06.09.06, 12:22 Masz racje, ja niestety też sie domyślam, jednakże mam dwie kandydatury. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.zabki Re: Odpowiedź Admina 06.09.06, 12:26 Z tą anonimowością w necie nie jest do końca tak jak myślimy, osoby posiadające stałe łącze nie są anonimowe, pozostaje mnóstwo sladów jak np. numer IP, po którym można dojść skąd dane wiadomości pojawiają się na forum. Wystarczy tylko dobrze poszukać. Oczywiście, że bluzganie na innych nie zawsze musi pozostać anonimowe, mozna udowodnić kto wypisuje takie oszczerstwa o innych - tylko czy jest sens...?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
antyburak Re: Odpowiedź Admina 06.09.06, 12:44 1. Ktoś może pisać np. z kafejki czy innego miejsca więc IP niewiele pomoże. 2. Te oszczerstwa - jakieś ZERO w ten sposób się dowartościowuje więc nie należy się przejmować. Odpowiedz Link Zgłoś
wierny_1 Re: Odpowiedź Admina 06.09.06, 13:03 Ja też tak myślę. Gość ma dobrą zabawę. Nie ma,co się przejmować. Ja go IGNORUJE!!! I proponuje zrobić Wam to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.zabki [...] 05.09.06, 14:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.zabki Wpis Admina 05.09.06, 15:01 Forum nie służy do opluwania i bluzgania na innych, proszę przytoczyć jakie posiada Pan zarzuty wobec tych osób, a nie tylko to, że nie podoba się Panu wygląd tych osób lub charakter. Myślę, że po krótkiej analizie wszyscy sa w stanie uswiadomić sobie kto wpisał ten post i kto kryje się pod pseudonimem wawa110 - dla mnie oczywiste, że jest to osoba z ..., aby nie denerwować jednak innych, post został wpisany, jeśli również inne obraźliwe posty będą się pojawiać - również będą kasowane. Tak już było nie raz i tak będzie wciąż, nawet jeśli się komuś to nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś