Dodaj do ulubionych

Już jutro Polonia gra z Odrą

15.09.06, 14:29
W sobotę, o godzinie 17:00 rozpocznie się mecz dziewiątej kolejki drugiej
ligi, w którym Polonia Warszawa podejmie Odrę Opole. We wtorek Jerzy Engel
junior, szkoleniowiec "Czarnych Koszul", zapowiedział, że naszych piłkarzy
interesuje tylko zdobycie trzech punktów w tym spotkaniu.

Nie pozostaje nam nic innego jak zaprosić wszystkich sympatyków piłki nożnej
na stadion przy ulicy Konwiktorskej 6, gdzie na własne oczy będziemy się
mogli przekonać czy trener nie kłamał.

reszta
www.wielkapolonia.pl/serwis/content/view/423/1/
Obserwuj wątek
    • Gość: menago Re: Już jutro Polonia gra z Odrą IP: *.icm.edu.pl 15.09.06, 14:36
      Typer frekwencji: 1000, dzięki umizgom qzni.
      • mike_ Re: Już jutro Polonia gra z Odrą 15.09.06, 14:47
        co Ty, większość napinaczy z tego forum w życiu na meczu nie była - maja jedynie
        dostęp do netu.

Typer frekwencji: 1500, (wg Polonii Ole - 5000)
        • Gość: menago Re: Już jutro Polonia gra z Odrą IP: *.icm.edu.pl 15.09.06, 15:00
          > Typer frekwencji: 1500, (wg Polonii Ole - 5000)

O, myślę że Mława będzie jeszcze lepszy. Chłopak nie lubi się opie..ć i
          doliczy się 6 tysięcy, w tym 4 tysięcy na Kamiennej.
      • qznia Re: Już jutro Polonia gra z Odrą 15.09.06, 14:54
        Gość portalu: menago napisał(a):

> Typer frekwencji: 1000, dzięki umizgom qzni.
        Niestety, za mało...
        Nie trafiłeś - try again
        • Gość: menago Re: Już jutro Polonia gra z Odrą IP: *.icm.edu.pl 15.09.06, 14:59
          > Niestety, za mało...
          > Nie trafiłeś - try again

Sugerujesz, że jutro idziecie na REKORD SEZONU?
          • qznia Re: Już jutro Polonia gra z Odrą 15.09.06, 15:06

> > Niestety, za mało...
            > > Nie trafiłeś - try again
            >
            > Sugerujesz, że jutro idziecie na REKORD SEZONU?
            Idziemy na rekord Warszawy,
            nie jest zbyt wyśrubowany, co kolejkę jest bity przez Lecha,Koronę nawet
            beznadziejnie grającego G órnika.
            Pomimo zdobycia mistrzostwa na łazienkowskiej nie przekracza się 8 000 osób.
            • Gość: menago Re: Już jutro Polonia gra z Odrą IP: *.icm.edu.pl 15.09.06, 15:09
              > Pomimo zdobycia mistrzostwa na łazienkowskiej nie przekracza się 8 000 osób.

Możesz zdradzić, na czym opierasz swoją teorię?
              • Gość: menago Re: Już jutro Polonia gra z Odrą IP: *.icm.edu.pl 15.09.06, 15:33
                Żeby nie było, za wp.pl, której nie można posądzić o pro-ITI-owskie sympatie:

Legia Warszawa - Cracovia 10.000
                Legia Warszawa - Bełchatów 8.000
                Legia Warszawa - Górnik Zabrze 8.000
                Lecgia Warszawa - Szachtar 11.000
                Legia Warszawa - FK Austria 10.000

Polonia - Ruch Chorzów 1.000
                Polonia - Unia Janikowo 1.000
                Polonia - Podbeskidzie Bielsko-Biała 500

Polonia - Odra Opole ????
                • Gość: krakurwek Re: Już jutro Polonia gra z Odrą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 16:01
                  Podobno maja sciagnac posilki ze stepow, jakis 15.000 kalmukow. Ludzie pilnujcie
                  jutro swoich zegarkow!
                • stoprocentwuwa Re: Już jutro Polonia gra z Odrą 15.09.06, 16:30
                  w takim razie pytanie. skoro na mecz Polska Serbia rozgrywany przy ulicy
                  Łazienkowskiej 3 sprzedano jakies 2 czy 3 tys. biletow, czy to oznacza:

a) warszawiacy nie sa patryjotami
                  b) warszawiacy zdradzili swoją drużynę narodową
                  c) warszawiacy nie lubią chodzić na mecze organizowane na Ł3
                  d)..... ???

• Gość: Piotr Re: Już jutro Polonia gra z Odrą IP: 80.51.224.* 15.09.06, 16:34
                    Wolno zapytać: po co ten post?
                  • Gość: PawełB Re: Już jutro Polonia gra z Odrą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 16:50
                    Przecież Ci Menago odpowiedział wyżej, gdzie warszawiacy wolą chodzić.
                    Tak przy okazji - sprawdzałeś ceny biletów?
                    Polonia pod dachem 20-25 zeta
                    Legia na krytej 50-80 zeta.
                    O cenach na reprezentacje nie wspomnę.
                    Gdyby na Łazienkowskiej były takie ceny jak na Waszym k(6)urniku,
                    to stareńki Wojska Polskiego już dawno wyzionął by ducha.
                  • Gość: menago Re: Już jutro Polonia gra z Odrą IP: *.icm.edu.pl 15.09.06, 16:50
                    Odpowiem za siebie: nie interesuje mnie gra drużyny narodowej na tyle, żeby
                    chodzić na jej mecze.
                    • stoprocentwuwa Re: Już jutro Polonia gra z Odrą 15.09.06, 17:00
                      nie gniewaj sie ale nie pytam sie o co cie interesuje, ale jesli juz jestesmy
                      przy tym temacie przeciez wiadomo, ze bardzo interesujesz sie frekwencja na
                      meczach w Warszawie, zatem powinienes miec zdanie na ten temat.

zatem raz jeszcze skoro na mecz Polska Serbia rozgrywany przy ulicy
                      Łazienkowskiej 3 sprzedano jakies 2 czy 3 tys. biletow, czy to oznacza:

a) warszawiacy nie sa patryjotami
                      b) warszawiacy zdradzili swoją drużynę narodową
                      c) warszawiacy nie lubią chodzić na mecze organizowane na Ł3
                      d) warszawiacy nie interesuja Reprezentacja Narodowa na tyle by chodzic na jej
                      mecze

to co,
                      a, b, c czy d?
                      • Gość: menago Re: Już jutro Polonia gra z Odrą IP: *.icm.edu.pl 15.09.06, 17:07
                        Nie mogę odpowiadać za wszystkich, odpowiadam za siebie. Naprawdę, nie mam
                        pojęcia, nie interesuje mnie to.
                        • stoprocentwuwa Re: Już jutro Polonia gra z Odrą 15.09.06, 17:11

> Nie mogę odpowiadać za wszystkich, odpowiadam za siebie. Naprawdę, nie mam
                          > pojęcia, nie interesuje mnie to.

pisz do Calagana, niech szybko wytnie te niewygodne pytanie w takim razie :))))
                          • mike_ Re: Już jutro Polonia gra z Odrą 15.09.06, 17:18
                            kibice reprezentacji to w dużej cześci nie kibice klubowi, bardzo podatni na to
                            jak wygląda gra (nie istnieje u nich coś takiego jak - "czy wygrywasz czy nie").
                            Po MŚ i Finlandi woleli zostac w domach. Proste.
                            • kazuyoshi78 Re: Już jutro Polonia gra z Odrą 15.09.06, 18:07
                              Odpowiem za siebie - jestem kibicem Legii a nie kibicem reprezentacji. Chodze
                              na mecze Legii, a na mecze reprezentacji nie chodzę, bo mnie średno interesują.
                              • stoprocentwuwa Re: Już jutro Polonia gra z Odrą 15.09.06, 20:10
                                informacje co porabiacie w czasie wolnym zostawcie dla siebie moze :)))))

na przyklad taka Irlandia Polnocna tez przegrala pierwszy mecz a na drugim
                                stawilo sie 15000 osob, bulgarzy zremisowali a frekwencja byla taka jak na
                                Windsor Park, San Marino caly czas przegrywa a kibicow bylo tylu co na
                                stadionie gdzie urzeduja "najlepis kibice"... czy to znaczy ze kibice w
                                Warszawie mniej kochaja swoj kraj, swoja reprezentacje? czy to znaczy ze sa
                                gorsi od Bulgarow?
                                • parazauroloff Wspaniałe przemyślenia sierżantów dyżurnych :) 15.09.06, 21:23
                                  Dyskusja rozwinęła się już po raz setny po linii wyznaczonej dawno temu przez
                                  CSKA :)
                                  Dla mnie urok bycia na stadionie Polonii polega również na tym, że brak tam
                                  większości dyżurnych artystów tego forum oraz osobników zbliżonych do tychże
                                  mentalnie.
                                  • Gość: menago Re: Wspaniałe przemyślenia sierżantów dyżurnych : IP: *.icm.edu.pl 15.09.06, 22:12
                                    > Dyskusja rozwinęła się już po raz setny po linii wyznaczonej dawno temu przez
                                    > CSKA :)

Napisał osobnik, któremu nie przejdzie przez palce nazwa Legia - patrz ostatni
                                    temat na waszym forum.

> Dla mnie urok bycia na stadionie Polonii polega również na tym, że brak tam
                                    > większości dyżurnych artystów tego forum oraz osobników zbliżonych do tychże
                                    > mentalnie.

I chwała w drugą stronę! Mam nadzieję, że kiedy za jakiś czas - bliski jak
                                    mniemam - zabraknie Polonii, ktos wpadnie na pomysl, aby nie burzyc stadionu
                                    przy Konwiktorskiej 6, tylko stworzyc tam najwieksza atrakcje Europy Srodkowo-
                                    Wschodniej - rezerwat dla nieudacznikow, tropicieli czerwonych i innych
                                    społecznych dewiantów. Mysle, ze i dla ciebie znajdzie sie wygodna cela.

• stoprocentwuwa Re: Wspaniałe przemyślenia sierżantów dyżurnych : 15.09.06, 23:56
                                    to jest jakas grubsza sprawa jeden okazal sie byc wysokim ranga czlonkiem
                                    Stowarzyszenia Kibicow LW:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=485&w=47850284&a=48457667
                                    ;)))))
                                • Gość: menago Re: Już jutro Polonia gra z Odrą IP: *.icm.edu.pl 15.09.06, 22:07
                                  na przyklad taka Irlandia Polnocna tez przegrala pierwszy mecz a na drugim
                                  > stawilo sie 15000 osob (...)

Mława, ale co to ma wspólnego z nami? Grała reprezentacja Polski, a nie Legia.
                                  Ja rozdzielam te dwie rzeczy i pluje na tych, którzy mówią, że nie jestem godny
                                  miana Polaka. Są dziesiątki ważniejszych spraw, które świadczą czy ktoś jest
                                  dumny z narodowości, czy nie. Mnie reprezentacja ani ziębi, ani grzeje. Stała
                                  się zresztą jak wszystko w tym kraju, przedmiotem kupczenia na najniższym
                                  poziomie. Bilety kupiło trzy tysiące kibiców reprezentacji. Naprawdę, w dupie
                                  mam czy to mało, czy to dużo. Ważne, że wczoraj niewiele zabrakło do kompletu,
                                  chociaż znów bilety były bardzo drogie, a nastroje niewesołe. Patrząc na was i
                                  nas siłą rzeczy przypomina mi się pewna flaga Wisły - "Cechuje nas pojęcie,
                                  którego wy nie znacie - WIERNOŚĆ..."
                                  • stoprocentwuwa Re: Już jutro Polonia gra z Odrą 15.09.06, 23:49
                                    > na przyklad taka Irlandia Polnocna tez przegrala pierwszy mecz a na drugim
                                    > > stawilo sie 15000 osob (...)
                                    >
                                    > Mława, ale co to ma wspólnego z nami? Grała reprezentacja Polski, a nie
                                    Legia.
                                    > Ja rozdzielam te dwie rzeczy i pluje na tych, którzy mówią, że nie jestem
                                    godny
                                    >
                                    > miana Polaka. Są dziesiątki ważniejszych spraw, które świadczą czy ktoś jest
                                    > dumny z narodowości, czy nie. Mnie reprezentacja ani ziębi, ani grzeje. Stała
                                    > się zresztą jak wszystko w tym kraju, przedmiotem kupczenia na najniższym
                                    > poziomie. Bilety kupiło trzy tysiące kibiców reprezentacji.

skoro chwilowa frekwencja jest dla ciebie kluczowym wyznacznikiem "wiernosci",
                                    zatem mozna powiedziec ze warszawiacy w porownaniu do kibicow z innych krajow
                                    nie sa wierni reprezentacji swojego kraju. ba nawet w porownaniu do takiej
                                    Bydzi wypadaj bardzo blado, nie sadzisz?

i pytanie również do calej reszty. czy gdyby w w Warszawie odbywaly sie Finaly
                                    Euro 2012, w ktorych na Ł3 graliby nasi na przyklad z Anglia, nie chcielibyscie
                                    sie wybrac?
                                    • Gość: menago Re: Już jutro Polonia gra z Odrą IP: *.icm.edu.pl 15.09.06, 23:52
                                      > skoro chwilowa frekwencja jest dla ciebie kluczowym
                                      wyznacznikiem "wiernosci",
                                      > zatem mozna powiedziec ze warszawiacy w porownaniu do kibicow z innych krajow
                                      > nie sa wierni reprezentacji swojego kraju. ba nawet w porownaniu do takiej
                                      > Bydzi wypadaj bardzo blado, nie sadzisz?

Własnie frekwencja w Bydgoszczy mamy do czynienia z frekwencja chwilowa,
                                      natomiast frekwencja w Warszawie nedzna, fakt, chociaz słyszalem ze bilety były
                                      drogie.

> i pytanie również do calej reszty. czy gdyby w w Warszawie odbywaly sie
                                      Finaly
                                      > Euro 2012, w ktorych na Ł3 graliby nasi na przyklad z Anglia, nie
                                      chcielibyscie
                                      >
                                      > sie wybrac?

Nie wiem, nie zastanawialem sie. To dla mnie taka sama abstrakcja, jak finał
                                      Ligi Mistrzow. Jak bedzie, to bede sie zastanawial.
                                • kazuyoshi78 Re: Już jutro Polonia gra z Odrą 16.09.06, 00:02
                                  > na przyklad taka Irlandia Polnocna tez przegrala pierwszy mecz a na drugim
                                  > stawilo sie 15000 osob, bulgarzy zremisowali a frekwencja byla taka jak na
                                  > Windsor Park, San Marino caly czas przegrywa a kibicow bylo tylu co na
                                  > stadionie gdzie urzeduja "najlepis kibice"... czy to znaczy ze kibice w
                                  > Warszawie mniej kochaja swoj kraj, swoja reprezentacje? czy to znaczy ze sa
                                  > gorsi od Bulgarow?

Nie dociera do ciebie, że kochamy swój klub a nie reprezentację?

Owszem, nie kocham swojego kraju. Mam do tego prawo i nic ci do tego.

Ciekawe tylko, gdzie ci wspaniali kibice Polonii się podziewają na meczach
                                  repry, skoro to wielcy patrioci miłujący Ojczyznę :)))
                              • muller-miller Re: Już jutro Polonia gra z Odrą 15.09.06, 23:49
                                kazuyoshi78 napisał:

> Odpowiem za siebie - jestem kibicem Legii a nie kibicem reprezentacji. Chodze
                                > na mecze Legii, a na mecze reprezentacji nie chodzę, bo mnie średno interesują.

Nikt Cię ucholu nie prosił o wypowiedź, już to kiedyś pewno słyszałeś:To jest
                                temat o Polonii Warszawa, nie o Ciechanovii,nie o mleczarniach, nie o areałach
                                pod uprawę, nie o warchlakach, nie o dopłatach UE do hektara, nie jest to też
                                miejsce na poszukiwanie partnera dla samotnego ciecia kazusia.
                                Zapamiętaj: PO LO NIA.
                                Trzy sylaby jak się skupisz i nauczysz daj znać na forum.
                                • kazuyoshi78 Re: Już jutro Polonia gra z Odrą 16.09.06, 00:04
                                  Fuj, jedzie ci z gęby okrtutnie, zamilcz już.
                          • Gość: menago Re: Już jutro Polonia gra z Odrą IP: *.icm.edu.pl 15.09.06, 22:03
                            > pisz do Calagana, niech szybko wytnie te niewygodne pytanie w takim
                            razie :))))

Mława napisz do czego zmierzasz, bo widzę że znów krecisz w najlepszym, ubeckim
                            stylu.
                      • Gość: calagan Re: Już jutro Polonia gra z Odrą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 21:28

Rownie dobrze moge sie spytac gdzie Ty byles. Jestes Polakiem? Chyba tak.
                        Byles na meczu? Gdzie ta "lepsza" polowa Warszawy? Gdzie Ci rodowici? Przeciez
                        tutaj szala klubowego nie wymagaja. Ludzie z innych miast przyjezdzaja, a
                        ta "lepsza" polowa wciaz sie boi?

Ja na kadre nie chodze od danwa - z kilku powodow. Ceny na repre sa tak
                        kosmiczne, ze leje na zwiazek. Nie stac mnie i juz. Wystarczy, ze klub na mnie
                        zyluje - zwiazkowi nie musze dokladac.
                        Druga kwestia to fakt, ze z Serbia zagralismy 3 dni po meczu z Finami -
                        tragicznym meczu. Uwierz, bardzo wiele osob sie zniechecilo.
                        Trzecia sprawa - na repre chodza najgorsze lamy kibicowskie - losie, muly i
                        jelenie. Moj braciak nawet na moim tle jest gosciem skrajnie niezaangazowanym w
                        doping itp sprawy kibicowskie. I on napisal, ze takie lamerstwo mial na tym
                        meczu z Serbami, ze na Legii nigdy nie widzial czegos takiego. Poszedl na mecz
                        z Austria W., zeby odreagowac to lamerstwo z repry.
                  • kazuyoshi78 Re: Już jutro Polonia gra z Odrą 15.09.06, 18:06
                    stoprocentwuwa napisał:

> w takim razie pytanie. skoro na mecz Polska Serbia rozgrywany przy ulicy
                    > Łazienkowskiej 3 sprzedano jakies 2 czy 3 tys. biletow, czy to oznacza:
                    >
                    > a) warszawiacy nie sa patryjotami
                    > b) warszawiacy zdradzili swoją drużynę narodową

Najwyraźie. Na pierwszym mejscu jest klub a nie repra i jest to słuszne i
                    logiczne.

> c) warszawiacy nie lubią chodzić na mecze organizowane na Ł3

Lubią, ale na mecze _Legii_ a nie repry.
                    • Gość: antycweL Re: Już jutro Polonia gra z Odrą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 15:41
                      Frekwencja na Legii:

8000 ludzi z czego: 7500 dresiarstwa i 500 ludzie normalni
            • Gość: menago Re: Już jutro Polonia gra z Odrą IP: *.icm.edu.pl 16.09.06, 19:26
              > Idziemy na rekord Warszawy

No, można nawet napisać, że byliście blisko rekordu! :-)))))

Polonia Warszawa - Odra Opole 0:0
              Widzów 1 000

Postęp jest, udało się sciągnąc 500 osob wiecej, niz na ostatnim mecze1 :-))))
              • muller-miller Re: Już jutro Polonia gra z Odrą 16.09.06, 21:50

> > Idziemy na rekord Warszawy
                >
                > No, można nawet napisać, że byliście blisko rekordu! :-)))))
                >
                > Polonia Warszawa - Odra Opole 0:0
                > Widzów 1 000
                >
                > Postęp jest, udało się sciągnąc 500 osob wiecej, niz na ostatnim mecze1 :-))))
                Już wiem jak wyglądasz menago, obok oficera dowodzącego tzw. zabezpieczeniem
                stał 'smutny" który coś pisał i wyraźnie liczył.
                Doliczyłeś do tysiąca?
                A pani od matematyki nie mówiła że jest liczba 1600?
                Jak na drużynę grającą beznadziejnie, leżącą na dnie II ligi jak zdechły
                wieloryb nie jest to zły wynik.
                A będzie lepiej - juz na Sląsku.
                Przyjdź z oficerem i znowu licz.
                • Gość: menago Re: Już jutro Polonia gra z Odrą IP: *.icm.edu.pl 17.09.06, 01:28
                  > Doliczyłeś do tysiąca?
                  > A pani od matematyki nie mówiła że jest liczba 1600?

To nie ja liczyłem, to PAP was policzył. Znowu spisek? :-)))

> Jak na drużynę grającą beznadziejnie, leżącą na dnie II ligi jak zdechły
                  > wieloryb nie jest to zły wynik.

To mnie zawsze rozpie... "Dobra frekwencja", "To nie jest zły wynik" - jak
                  można w ogóle tak pisać, jak się ma najgorszą średnią frekwencję ze wszystkich
                  zespołów drugoligowych? Wieczny samozachwyt, nawet z gowna potraficie zrobic
                  obiekt kultu.

> A będzie lepiej - juz na Sląsku.

Na pewno. U was co mecz wszystko jest wieksze i lepsze.

• muller-miller Re: Już jutro Polonia gra z Odrą 17.09.06, 09:41

> > Doliczyłeś do tysiąca?
                    > > A pani od matematyki nie mówiła że jest liczba 1600?
                    >
                    > To nie ja liczyłem, to PAP was policzył. Znowu spisek? :-)))
                    >
                    > > Jak na drużynę grającą beznadziejnie, leżącą na dnie II ligi jak zdechły
                    > > wieloryb nie jest to zły wynik.
                    >
                    > To mnie zawsze rozpie... "Dobra frekwencja", "To nie jest zły wynik" - jak
                    > można w ogóle tak pisać, jak się ma najgorszą średnią frekwencję ze wszystkich
                    > zespołów drugoligowych? Wieczny samozachwyt, nawet z gowna potraficie zrobic
                    > obiekt kultu.
                    >
                    > > A będzie lepiej - juz na Sląsku.
                    >
                    > Na pewno. U was co mecz wszystko jest wieksze i lepsze.

Mendi o co Ci chodzi, przecież codziennie przy goleniu śpierwasz:"Nie ma
                    Polonii, w Warszawie nie ma Polonii".
                    Więc zostań przy swoim zadaniu i daj spokój tym których nie ma.
                    Nas nie ma nie istnieje taki ktoś jak polonista, muller,kixx czy nordsea.
                    Nas nie ma nasze posty, myśli i nasze postaci generuje marsjański satelita.
                    Jest tylko Legia.
                    Daj nam spokój.
                    >
                    • Gość: menago Re: Już jutro Polonia gra z Odrą IP: *.icm.edu.pl 18.09.06, 08:08
                      Widzisz Miller, wasza nadworna cenzorka znow macha nozyczkami, ale tym razem
                      zachodze w głowę co mogło jej sie nie podobać. Obawiam się, że tym razem po
                      prostu przewrocilo jej sie w dupie. :-((
                  • stoprocentwuwa Re: Już jutro Polonia gra z Odrą 18.09.06, 18:27
                    a mnie rozwala, z jaka dokladnoscia studiujesz forum Polonii Warszawa, sledzisz
                    wszystkie watki by znalezc cokolwiek do czego mozna sie przypie..c,
                    sprawdzasz frekwencje na 5 portalach aby wybrac te najnizsza. oddelegowalo cie
                    do tego zadania Stowarzyszanie Kibicow Legii Warszawa na ktore sie powolales
                    przy okazji ujawniania tajnikow twojej zazylosci z zygo czy tez robisz to
                    spolecznie?

ps. zgodnie z twoja logika warszawiacy to ogolnie zdrajcy bez honoru bo poza
                    Polonia zdradzili rowniez wlasna Reprezentacje Narodowa i nie przyszli na mecz
                    z Serbia. ale sprzedawczyki z tych warszawiakow no nie??
                    • mike_ Re: Już jutro Polonia gra z Odrą 18.09.06, 19:40
                      ad ps.
                      mława - logika godna...przedszkolaka...co w sumie zaskoczeniem nie jest
                    • Gość: menago Re: Już jutro Polonia gra z Odrą IP: *.icm.edu.pl 18.09.06, 19:57
                      > wszystkie watki by znalezc cokolwiek do czego mozna sie przypie..c,
                      > sprawdzasz frekwencje na 5 portalach aby wybrac te najnizsza. oddelegowalo
                      cie
                      > do tego zadania Stowarzyszanie Kibicow Legii Warszawa na ktore sie powolales
                      > przy okazji ujawniania tajnikow twojej zazylosci z zygo czy tez robisz to
                      > spolecznie?

Tak, to moja misja. Rozgryzłes mnie. :-)))

> ps. zgodnie z twoja logika warszawiacy to ogolnie zdrajcy bez honoru bo poza
                      > Polonia zdradzili rowniez wlasna Reprezentacje Narodowa i nie przyszli na
                      mecz
                      > z Serbia. ale sprzedawczyki z tych warszawiakow no nie??

Mława, zlewam ten mecz i okoliczności z nim związane, interesuje mnie piłka
                      klubowa. A w piłce klubowej najciekawszym przypadkiem jest postawa twoich
                      kolegow z trybun, ktorzy uciekli po spadku w nienotowanej dotychczas ilości.
                      • wojteklu Re: Już jutro Polonia gra z Odrą 18.09.06, 23:49

>
                        > Mława, zlewam ten mecz i okoliczności z nim związane, interesuje mnie piłka
                        > klubowa. A w piłce klubowej najciekawszym przypadkiem jest postawa twoich
                        > kolegow z trybun, ktorzy uciekli po spadku w nienotowanej dotychczas ilości.

Polonia frekwencja w I lidze około 3 000 ostatni mecz druga liga 1600 spadek 43%
                        Legia sezon ubiegły frekwencja około 9 000 ostatni mecz w pierwszej lidze 7 000
                        spadek 23 %

Faktycznie kibice uciekają ze stadionów w Warszawie w nienotowanej dotychczas
                        ilości.

• kazuyoshi78 Re: Już jutro Polonia gra z Odrą 18.09.06, 20:41
                      > ps. zgodnie z twoja logika warszawiacy to ogolnie zdrajcy bez honoru bo poza
                      > Polonia zdradzili rowniez wlasna Reprezentacje Narodowa i nie przyszli na
                      > mecz z Serbia. ale sprzedawczyki z tych warszawiakow no nie??

Człowieku, naprawdę nie dociera do ciebie, że Warszawiacy kochają Legię, a nie
                      Polskę?

Ja kocham Legię, kocham Warszawę, z Legią i Warszawą czuję związek. Polski nie
                      kocham, z Polską jakiegoś szczególnego związku nie czuję. I tyrady twoje lub
                      Giertycha z Kaczyńsakim tego nie zmienią.
    • Gość: Wars Polonia Warszawa była jest i będzie klubem Warszaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 10:42
      iaków. A Legia to tylko klub tzw. "ludzi sukcesu" - idą zawsze za lepszym.
      Jeśli w Warszawie najlepsza byłaby Gwardia to momentalnie staną się
      gwardzistami. Taka już ich konformistyczna uroda...
      • Gość: mucha Re: Polonia Warszawa była jest i będzie klubem Wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 21:13
        Aha i co jeszcze nam tutaj zaspiewasz? Ta ostatnia niedziela? Gdzie Polonia?
        Twoj post swiadczy przede wszystkimo twoich kompleksach. A Legia byla, jest i
        bedzie wielka.
        • parazauroloff Re: Polonia Warszawa była jest i będzie klubem Wa 18.09.06, 08:16
          Sobotnie przedpołudnie, stadion WOSiR przy Łabiszyńskiej (dawny Polonez),
          dziewięcioletni chłopcy z Polonii i Legii spotakali się by zagrać sparing. Na
          obiekcie inne drużyny (Targówek, Serock). W trakcie meczu sympatycznie, chłopcy
          ogladaja swoje szale i koszulki.
          Po meczu z grupą 9-latków przechodzę przez kawiarenkę gdzie siedzą rozwaleni
          przy stolikach osobnicy w koszulkach z (L)w wieku późno nastoletnim i na nasze
          wejście intonują swą mantrę "nie ma Polonii w Warszawie..." i "Polonia K,
          Polonia S..."
          Powtarzam, w obecności 9-latków i jednej osoby dorosłej.
          Legia jest najbardziej utytułowanym zespołem w Warszawie ale jej kibole
          potrafią zniszczyć najmniejsze odruchy sympatii do tego klubu...
          • Gość: maliniak Re: Polonia Warszawa była jest i będzie klubem Wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 09:17
            chcesz chusteczke?
            • parazauroloff Re: Polonia Warszawa była jest i będzie klubem Wa 18.09.06, 09:36
              Gość portalu: maliniak napisał(a):

> chcesz chusteczke?

A potrafisz odróżnić chusteczkę od onucy?
          • Gość: menago Re: Polonia Warszawa była jest i będzie klubem Wa IP: *.icm.edu.pl 18.09.06, 09:53
            Ale o co chodzi? Młodych trzeba kształcić, czym skorupka za młodu...
            • parazauroloff Re: Polonia Warszawa była jest i będzie klubem Wa 18.09.06, 10:09

> Ale o co chodzi? Młodych trzeba kształcić, czym skorupka za młodu...

Masz rację. Młodzież z resztą sama poprawnie sformułowała pytanie: „CO to było
              to, co tam siedziało w tej kawiarence?”
            • wojteklu Re: Polonia Warszawa była jest i będzie klubem Wa 18.09.06, 23:49

> Ale o co chodzi? Młodych trzeba kształcić, czym skorupka za młodu...

Zamilcz, wstydu nie masz...
    • parazauroloff Calagan czy to Ty usuwasz moje wypowiedzi? 18.09.06, 22:50
      Jeśli tak to mam dwa pytania:
      1. Który z punktów regulaminu złamałem swoimi postami?
      2. Dlaczego część postów jest ordynarnie chowana bez śladu (tak zawsze dzieje
      się z moimi wpisami) a inne ten ślad zostawiają w postaci "[...]Wiadomość
      została usunięta z uwagi na złamanie regulaminu..."
      i komentarz:
      bezczelność cenzorskią na tym forum da się porównać jedynie okresem gdy
      wychodziła jedna gazeta i był jeden słuszny klub.
      • calagan Re: Calagan czy to Ty usuwasz moje wypowiedzi? 19.09.06, 17:59

Tak, to ja. Posty nie dotyczyly tego tematu. I generalnie trudno je nawet ze
        sportem powiazac.
        • parazauroloff Re: Calagan czy to Ty usuwasz moje wypowiedzi? 19.09.06, 20:30
          Jak doskonale wiesz odpowiadałem jedynie na zaczepki Twoich kolegów. Uważam, że
          robiłem to w dużo kulturalniejszej formie niż oni.
          Tolerujesz na tym forum chamstwo w najczystej postaci a uaktywniasz się jako
          cenzor wówczas, gdy ktoś zwraca na to uwagę pokazująć Twoim ziejącym nienawiścią
          kumplom ich ograniczenie.
          Takie zachowanie budzi moje głębokie obrzydzenie, głębsze niż wpisy tych
          zacietrzewionych, biednych, często nieświadomych ludzi umiejących oglądać świat
          tylko z perspektywy trybuny otwartej jednego z warszawskich stadionów. Ale to
          nie jest forum ani tej trybuny ani "Trybuny Ludu" i im szybciej to do Ciebie
          dotrze tym lepiej dla sympatyków warszawskiego sportu, którzy tu zagladają.
          • kazuyoshi78 Re: Calagan czy to Ty usuwasz moje wypowiedzi? 19.09.06, 20:58
            Dobrze napisałeś, że jest to forum sympatyków _warszawskiego_ sportu. Co zatem
            tutaj robisz i co robią tu twoi kumple po szalu? To jest forum _warszawskie_ a
            nie osiedlowe.
          • Gość: menago [...] IP: *.icm.edu.pl 19.09.06, 22:20
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • dido_dido Re: Calagan czy to Ty usuwasz moje wypowiedzi? 19.09.06, 22:26

To że Ty masz takie mentalne przeżycia, nie powinno pozwalać pozwala
              przypuszczać Ci że Parazaulow jest choć trochę podobny do Ciebie.
              Gdybyś czytał jego posty to chyba w niedzielę był ze swoim dzieckiem na jego
              meczu w barwach Polonii.
              Ty menago wszystkich mierzysz swoją wynaturzoną miarą, wolałabym abyś nie męczył
              nas swoją cieniutką jak żyleta blyskotliwością.Nie dość że cieniutką to dość
              brukowego poziomu.
              • Gość: menago Re: Calagan czy to Ty usuwasz moje wypowiedzi? IP: *.icm.edu.pl 19.09.06, 23:35
                > Gdybyś czytał jego posty to chyba w niedzielę był ze swoim dzieckiem na jego
                > meczu w barwach Polonii.

No dobrze, robi krzywdę dziecku, ale jak to się ma do tego, co napisałem?
            • Gość: menago Pytanie za trzy punkty... IP: *.icm.edu.pl 19.09.06, 23:33
              ... co było w tym poście obrazliwego?
          • calagan Re: Calagan czy to Ty usuwasz moje wypowiedzi? 19.09.06, 23:16

Szkoda Para, ze masz tak waskie horyzonty. Moze gdybys spojrzal na swiat
            troszke szerzej, dostrzeglbys druga strone medalu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka