Dodaj do ulubionych

servisco jest do kitu

IP: *.icpnet.pl 11.03.03, 20:03
Czy zdarzyło się wam korzystać z usług tego kuriera? Bo jestem trochę
zdenerwowana. Czekam na ważna przesyłkę ( ekspresową ) już drugi dzień.
Nie wiem, o co chodzi.
Czy spotkaliście się z takim ściemnianiem ze strony tej firmy?

pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Niech Re: servisco jest do kitu IP: 217.197.165.* 11.03.03, 20:12
      Ja korzystam z tej firmy czesto ale wysylajac wieksze paczki. Do mniejszych
      uzywam pocztexu. W kazdym razie dzialali (Servisco) bez zarzutu. Powinnas jak
      najszybciej zaczac do nich dzwonic. Moze byli, nie zastali cie, a pozostawiona
      informacja zaginela?
      • omar1 Re: servisco jest do kitu 11.03.03, 20:37
        Korzystam z tej obsranej firmy ,alt tylko jak cos do mnie przychodzi i płaci
        klient.
        Narmal(s) wybieram inne.Stolyca np.
        Ostatnio kupiłem aparat cyfrowy.Przysłali mi go za zaliczeniem z Krakowa.Za
        pobranie ci dranie wzięcli od wartości cos 90 zł.Chamy.
        To musi byc jakas komunistyczna firma.
      • Gość: ekspres Re: servisco jest do kitu IP: *.icpnet.pl 11.03.03, 21:51
        Ja już do nich dzwoniłam. Pani z obsługi klienta, oświadczyła, że nie wie gdzie
        jest przesyłka. Absurd. Była na dodatek jakaś niemiła. Mówiła cicho i
        niewyraźnie. Z tą firmą jest coś nie tak.

Gość portalu: Niech napisał(a):

> Ja korzystam z tej firmy czesto ale wysylajac wieksze paczki. Do mniejszych
        > uzywam pocztexu. W kazdym razie dzialali (Servisco) bez zarzutu. Powinnas jak
        > najszybciej zaczac do nich dzwonic. Moze byli, nie zastali cie, a
        pozostawiona
        > informacja zaginela?
        • aankaa Re: servisco jest do kitu 11.03.03, 22:04
          a może zadzwoń do nadawcy ? A nuż jeszcze u niego się nie pojawili :))
          • mouchi Re: servisco jest do kitu 12.03.03, 09:29
            Servisco, Stolica, Pocztex, ludzie z czego wy korzystacie?! To najbardziej
            gówniane firmy kurierskie na rynku, (a Pocztex to żaden kurier, tylko pseudo).
            Mam do czynienia zawodowo z branżą kurierską od wielu lat i wiem, że tych
            właśnie należy się wystrzegać (paru innych też).
            Nie dziwcie się, że taka jest obsługa, mają niskie ceny i adekwatnie niski
            poziom usługi. A jak przesyłka zaginie, to marne szanse na odzyskanie,
            znalezienie, wyjaśnienie o przeprosinach nie ma mowy.
            • Gość: ekspres Re: servisco jest do kitu IP: 217.97.135.* 12.03.03, 11:40
              hello

ta cholerna przesyłka dzisiaj rano, po trzech dniach, dotarła. to się nazywa
              ekspres. przeżyłam koszmar, bo to były bardzo ważne projekty.

pzdr

mouchi napisała:

> Servisco, Stolica, Pocztex, ludzie z czego wy korzystacie?! To najbardziej
              > gówniane firmy kurierskie na rynku, (a Pocztex to żaden kurier, tylko
              pseudo).
              > Mam do czynienia zawodowo z branżą kurierską od wielu lat i wiem, że tych
              > właśnie należy się wystrzegać (paru innych też).
              > Nie dziwcie się, że taka jest obsługa, mają niskie ceny i adekwatnie niski
              > poziom usługi. A jak przesyłka zaginie, to marne szanse na odzyskanie,
              > znalezienie, wyjaśnienie o przeprosinach nie ma mowy.
              • mouchi do ekspres 12.03.03, 11:59
                a tak z ciekawości, to skąd dokąd ta przesyłka szła trzy dni?

Gość portalu: ekspres napisał(a):

> hello
                >
                > ta cholerna przesyłka dzisiaj rano, po trzech dniach, dotarła. to się nazywa
                > ekspres. przeżyłam koszmar, bo to były bardzo ważne projekty.
                >
                > pzdr
                >
                > mouchi napisała:
                >
                > > Servisco, Stolica, Pocztex, ludzie z czego wy korzystacie?! To najbardziej
                >
                > > gówniane firmy kurierskie na rynku, (a Pocztex to żaden kurier, tylko
                > pseudo).
                > > Mam do czynienia zawodowo z branżą kurierską od wielu lat i wiem, że tych
                > > właśnie należy się wystrzegać (paru innych też).
                > > Nie dziwcie się, że taka jest obsługa, mają niskie ceny i adekwatnie niski
                >
                > > poziom usługi. A jak przesyłka zaginie, to marne szanse na odzyskanie,
                > > znalezienie, wyjaśnienie o przeprosinach nie ma mowy.
                • Gość: Arnold Re: do ekspres IP: 213.186.78.* 12.03.03, 14:13
                  Szybka Paczka jest OK.

Pyrsk - Arnold
                  • Gość: bona Re: do ekspres IP: 217.153.45.* 12.03.03, 14:49
                    Ja się zgadzam, Servisco jest do pupy. A już nie daj Bóg korzystać z
                    ich "usług" w transporcie drobnicowym międzynar. - kompletny kanał.
    • Gość: Zbigniew Korzystamy z Servisco już kilka lat IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.03.03, 15:06
      i nie mam powodu do narzekań.
      Kurier co nas obsługuje jest w porządku, przychodzi codziennie a cena za paczkę
      do 31,5 kg tylko 16 zł.

A jak nie dostaczą na następny dzień (obecnie dostaczają w każdy punkt Polski w
      ciągu 24 godz. w tygodniu) to nie płacić za przesyłkę i już.

Chociaż jakbym się kiedyś na nich naciął tobym zrezygnował z usług konkurencja
      jest duża.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka