Dodaj do ulubionych

Manifestacja antyrządowa

22.09.06, 13:50
Lider PO Jan Rokita zapowiedział, że 7 października odbędzie się w Warszawie
przygotowana przez Platformę pokojowa manifestacja, której uczestnicy mają się
domagać zakończenia rządów braci Kaczyńskich w Polsce.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3636472.html
Idę!
Obserwuj wątek
    • Gość: gizmo Re: Manifestacja antyrządowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 14:00
      Stanięcie ramię w ramię z Tuskiem i kolegami z PO - nawet w słusznej sprawie -
      to poparcie dla cwaniactwa, kolesiostwa, nieuctwa, ignorancji - po prostu
      kolejnego TKM-u. Ja pójdę z tymi którzy chcą V RP - RP bez państwa, bez
      etatystów, populistów, bez partyjnych cwaniaczków. Polacy już nie raz pokazali,
      że naród wyżywi się sam - ale dlaczego ma to, do ku.. nędzy, robić w Anglii?
      • jaa_ga Re: Manifestacja antyrządowa 22.09.06, 14:23
        No to namów JKM
        Ludzi nosi.
        • Gość: gizmo Re: Manifestacja antyrządowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 14:53
          Jesli UPR wystawi kandydtów do rad to ja na nich zagłosuję. A jeśli na
          prezydenta wystawią Michalkieiwcza to na niego też zagłosuję. I to jest jedyny
          powód dla którego mogę pójść na te wybory. Bo wybór: pajac - idiotka - cwaniak -
          to nie dla mnie.
          • jaa_ga Re: Manifestacja antyrządowa 22.09.06, 15:02
            Michalkiewicz?... Ma przegrany na bank proces z Eli Babour'em.
            I słusznie.
            A UPR w PiSie się rozpłynał, więc ich szukaj. Do domu Ci raczej nie przyniosą
            • Gość: gizmo Re: Manifestacja antyrządowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 15:15
              Musze cie zmartwić. Możliwe że Barbur jest tak skończonym idiotą (a jest), że
              złoży pozew, ale na tym idiotyzmy w tej sprawie się skończą. A swoją drogą
              Barbur Eli to żydowski łobuz. Cała jego tfurczość - począwszy od
              autobiograficznych wypocin - w każdym calu o tym świadczy. Parszywy żydowski
              nacjonalista.
              • jaa_ga Re: Manifestacja antyrządowa 22.09.06, 15:20
                A swoją drogą
                Barbur Eli to żydowski(Michalkiewicz to polski) łobuz. Cała jego tfurczość -
                począwszy od autobiograficznych wypocin - w każdym calu o tym świadczy. Parszywy
                żydowski (polski)nacjonalista.

PS. Posłużyłam się Twoim formularzem i określeniami
                i proponuję zakończyć temat.
                I tak nie zmienimy zdania.
                • Gość: gizmo Re: Manifestacja antyrządowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 16:04
                  Ja się nie posługuję formularzami. Staram się czytać - i Barbura, i
                  Michalkiewicza. I nie dopuściłem do stanu w którym zawartość głowy zastąpiłyby
                  mi łamy jakiejś gazety. Bo co bym myślał w niedziele?
      • Gość: as Re: Manifestacja antyrządowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 04:44
        WYPROWADZIC sie z wawy do rakowa -t jest dopiero POTEGA piekne miasto
        dobre polozenie KUPIE jakes 200 ar i pykne w KRAKOWIE HOTEL z nocnym
        super VEGAS clubem
    • warzaw_bike_killerz Re: Manifestacja antyrządowa 22.09.06, 14:02
      Niepotrzebnie to robia. Nie widza, ze Lepper podcina PiS jak moze? Po co wlaza
      miedzy walace sie torebkami kobity? Cierpliwosci im brakuje? Lepper obrzuca
      korupcja PiS - wierze w to, ze on akurat wie co robi i co chce ugrac. Ale co
      chce ugrac PO? 3% wiecej? Boja sie, ze PiS podkradnie poslow i stworzy
      wiekszosc? Czy to jest teraz ten moment? All or nothing? Lepper na razie im
      pomaga jak moze przed wyborami samorzadowymi. W sejmie moga liczyc glosy - bez
      nich nic PiS nie ugra.

Dodatkowo, PiS nie zrozumie, ze nie uda im sie i nie potrafia, dopoki sami sie o
      tym nie przekonaja. Ja bym im szpileczki powolutku wbijal - w pape da Lepper.
      • jaa_ga Re: Manifestacja antyrządowa 22.09.06, 14:58
        Najwyższy czas się policzyć, myślę
        I nie organizator ważny, a ludzie przeciwni tym rządom wstydu
        • warzaw_bike_killerz Re: Manifestacja antyrządowa 22.09.06, 15:07
          No tak, ale czemu sie sprzeciwiwaja? Temu, ze socjo-populiste wywalili z rzadu?
          Przeciez to sama radosc! Ja jeszcze troche wstydu zniose, tym bardziej jesli
          bedzie sie bil Lepper z Gosiewskim.
          Sadze, ze chodzi o to, aby nie pozwolic PiS-owi w przyszlosci powiedziec, ze PO
          stanela na drodze realnego budzetu dobrobytu dla tych, ktorzy sa dobrymi i
          praworzadnymi obywatelami. Uwalenie budzetu byloby in minus, a wybory i tak by
          nas czekaly.
          • Gość: vortex Re: Manifestacja antyrządowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 15:14
            a ja mysle ze przeceniasz zdolnosci PO. Ja z kolei nysle ze jest to impuls
            przeslany z Budy ktory omamil JMR nadzieja szybkiej zmiany. Kaczory zlego
            budzetu nie mialy, tzn lepszego nikt nie wymyslil. Ty to wiesz i ja to wiem. A
            do gawiedzi to nie trafi.
            • jaa_ga Re: Manifestacja antyrządowa 22.09.06, 15:26
              Nie wiadomo, kiedy złożono u Marcinkiewicza wniosek o pozwolenie...
              Na pewno nie wczoraj:-)
              Tu cytat z artykułu:

"Kiedy przygotowywaliśmy tę manifestację i zgłaszaliśmy do prezydenta Warszawy
              wniosek o zgodę na nią, nawet nie spodziewaliśmy się, że jej hasła będą aż tak
              aktualne" - powiedział w piątek Rokita dziennikarzom w Sejmie.

• Gość: PIOTR Re: Manifestacja antyrządowa IP: *.acn.waw.pl 03.10.06, 19:10
          Nie czas się sprzeczać,jak płoną lasy.
          Masz ewidentnie rację ,trzeba poprzeć wolność czyli PO.
          Ale z drugiej strony , trudno mi zapomnieć ,jak ciężko pracowałaś dla pis-u w
          sprawie tunelu na Ursynowie. To było żałosne. Czy choć się wstydzisz?
          Pewnie nie.

To własciwie czym się różnimy od tych z pisu ,jak brak nam wstydu za nasze
          naganne postępowanie?
      • Gość: vortex Re: Manifestacja antyrządowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 15:03
        wydaje sie ze z tej swietej trojcy tylko Andriew zapoznal sie z Machiavellim.
        Tluczono mu go do lba kosa, nie, tym przyrzadem ktorym tluczono snopki,
        wylecialo mi...klonnica?
        Ale i tak umial z tego skorzystac. W przeciwienstwie do intelygencji.
        Kto wie jak sie jego losy potocza?
        Ale z drugiej strony mamy Wyspianskiego z jego "Cham chamem..."
        • jaa_ga Re: Manifestacja antyrządowa 22.09.06, 15:04
          Cep :-))
          • Gość: vortex Re: Manifestacja antyrządowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 15:06
            dzieki. Jeszcze nikt do mnie w zyciu tak slodko nie przemowil.
            • jaa_ga Re: Manifestacja antyrządowa 22.09.06, 15:11
              :-)))))))))
              Wiem, że zrozumiałeś kontekst. Czytuję Cię tu, więc nie mam wątpliwości
              co do Twojej percepcji :-))
              Pozdrawiam:-)
              -
              • Gość: vortex Re: Manifestacja antyrządowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 15:18
                ;-)
                • Gość: he he he Re: Manifestacja antyrządowa IP: *.chello.pl 22.09.06, 15:37
                  takiemu tłumowi zberającemu się wokół
                  kaczorów w dni uroczyste
                  aż ślinka leci , żeby dobrać się do
                  dupy Tuskowi Hani Mari i innym
                  Może Kaczor odważy się i ich wystawi przed szereg
                  a jak oni nie będą chcieli
                  to dawnym zawołaniem POMOŻEMY
                  • Gość: ycbo Re: Manifestacja antyrządowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 19:22
                    Na złość mamie odmroże sobie uszy.
                    Naprawdę chcieli byście pomagać na tym wiecu PO i zobaczyć zamiast kaczyńskich
                    rokite u żłobu.
                    Tu potrzebny jest ktoś na miarę stalina - sprawy zaszły za daleko.
                    • Gość: jabas 1 Re: Manifestacja antyrządowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 19:39
                      Każdy sposób dobry aby odegnać PiSowych oszołomów od żłobu.
                      • Gość: he he he Re: Manifestacja antyrządowa IP: *.chello.pl 22.09.06, 20:16
                        Gość portalu: jabas 1 napisał(a):

> Każdy sposób dobry aby odegnać PiSowych oszołomów od żłobu.

tobie o ten żłób chodzi?
                        - to ci zrobie :)
                        • Gość: jabas 1 Re: Manifestacja antyrządowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 22:18
                          Jako aktywista kaczystów z pewnością znasz się na żłobach, tylko tacy wstępują
                          do PiS
                    • Gość: he he he Re: Manifestacja antyrządowa IP: *.chello.pl 22.09.06, 20:18
                      Gość portalu: ycbo napisał(a):
                      Tu potrzebny jest ktoś na miarę stalina - sprawy zaszły za daleko.

gdyby stalin uczył się rokity to żyłby do tej pory
    • margala czy będzie też anty-antyrządowa? 22.09.06, 19:41
      czy będzie zorganizowana jakaś impreza dla zwolenników rządu?

pozdrawiaM.
      • robert_c Re: czy będzie też anty-antyrządowa? 22.09.06, 20:28
        margala napisał:

> czy będzie zorganizowana jakaś impreza dla zwolenników rządu?
        >
        > pozdrawiaM.

Tak. W barze Bolek na Polach Mokotowskich jest zarezerwowany stolik na jutro na 18:00
    • Gość: baba Re: Manifestacja antyrządowa IP: *.chello.pl 22.09.06, 20:36
      Nie ten dział. Jak ktos ma tak silna potrzebe agitowac to jest forum kraj albo
      wybory samorządowe 2006 forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1540804.html?x=2904349
    • cruq POkraki ida na manifę? 22.09.06, 22:02
      będziecie kopulować czy pieprzyć bez sęsó?
      • Gość: J. Burski Re: POkraki ida na manifę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 22:22
        Nie będziemy PISiorować kaczorki.
    • Gość: xxx jakaś Przestępcza Organizacja.. IP: *.aster.pl 22.09.06, 22:53
      ..nawołuje do niepokojów społecznych i zamieszek, to czyn kryminalny i mam
      nadzieję, że prewencja szybko spacyfikuje tę "anarchistyczną manifę" POspolitych
      watażków
      • Gość: he he he Re: jakaś Przestępcza Organizacja.. IP: *.chello.pl 22.09.06, 23:05
        ja też idę na tą manifę
        spełnię swój obywatelski obowiązek
        i będę pomagał policji rozpędzać
        Przestępczą Organizację
        • Gość: jabas 1 Re: jakaś Przestępcza Organizacja..PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 23:09
          a ojciec Maślak da ci wolne? ijak dojedziesz z Torunia.
          • Gość: he he he Re: jakaś Przestępcza Organizacja..PiS IP: *.chello.pl 22.09.06, 23:14

> a ojciec Maślak da ci wolne? ijak dojedziesz z Torunia.

Dlaczego Toruń a nie Kalisz?
            Znasz Kalisz?
            • Gość: jabas 1 Re: jakaś Przestępcza Organizacja..PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 23:23
              Znam tak jak ty Kursk
      • Gość: Węgierski Re: jakaś Przestępcza Organizacja.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 23:12
        Czyżby bolszewicy z PiS bali się 'ciemnego narodu"
        • facefinder Re: jakaś Przestępcza Organizacja.. 23.09.06, 01:43
          ja ide na bank i choc przyznam ze nie robie tego dla PO za ktorym nie przepadam
          ale sadze ze to dobry pomysl i powinnismy ta sprawe zalatwic jak Wegrzy. Smieje
          sie z nas powoli caly swiat ze Polska rzadzi partia slepo podporzadkowana dwom
          karlowatym trolom lizacym zadek nacjonalistycznej rozglosni z Torunia.
    • margala pan Tusk z panem Lepperem na czele? 23.09.06, 09:45
      Czy pan Tusk pójdzie na czele manifestacji z panem Lepperem a pani
      Gronkiewicz-Walz z panią Beger?
      • Gość: (gość portalu) Re: pan Tusk z panem Lepperem na czele? IP: *.cusd15.k12.il.us 23.09.06, 10:48
        A w dziesiejszym Dzienniku... "Wczoraj protestujący w Budapeszcie Węgrzy sami
        pomagali policji wyłapywać chuliganów prowokujących burdy"
    • miltonia Re: Manifestacja antyrządowa 23.09.06, 11:14
      jaa_ga napisała:

> Idę!

Jaagus, a okrzyki wznosić będziesz? Bo jeśli tak to normalnie pójde popatrzec,
      chociaż wolałabym na grzyby się wybrać.
      Czy Ty naprawde nie widzisz małości tych z PO, którzy dotąd nie mogą odchorować
      utraconych synekur?
      • kazuyoshi78 Re: Manifestacja antyrządowa 23.09.06, 13:29
        Synekury należy zabrać PiS-owi i nie należy dawać ich PO. Synekuryt należy
        zlikwidować. Raz na zawsze.

Więcej wolności - mniej urzędów!
    • kazuyoshi78 Re: Konwencja programowa PO - zdjęcia 23.09.06, 13:26
      Parę moich fotek jest tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=746&w=48830347
      • Gość: xxx Re: Konwencja programowa PO - zdjęcia IP: *.aster.pl 23.09.06, 13:30
        A co nas obchodzi wasza "konwencja"? Idź spamować jakieś "forum klubowe"
        • kazuyoshi78 Re: Konwencja programowa PO - zdjęcia 23.09.06, 13:33
          Kto powiedział, że moja? Ot wpadłem pocykać parę fotek.

Ale głosować będę na PO, lepszej możliwosci nie widzę.

Na forum klubowe idź sobie sam, może być "klub nieudaczników".
          • kazuyoshi78 Re: PS 23.09.06, 13:34
            Kiedy macie konwencję jednojajowych wariataów? Ich też chętnie uwiecznię.
          • Gość: gizmo Re: Konwencja programowa PO - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 13:35
            Za głosujesz na Stachurskiego? To już drugi śpiewak w tej partii (nie licząc
            pop-tenora).
            • kazuyoshi78 Re: Konwencja programowa PO - zdjęcia 23.09.06, 13:36
              > Za głosujesz na Stachurskiego?

A on kandyduje? To ja nawet nie wiem :)
              • Gość: gizmo Re: Konwencja programowa PO - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 13:48
                Tak wywnioskowałem z twoich zdjęć. Stachurski na czele jelit a tłum na sali
                rzuca mu pod nogi tęczowe broszury ze zdjęciem prezesorki.
          • Gość: kixx Re: Konwencja programowa PO - zdjęcia IP: *.acn.waw.pl 23.09.06, 13:40
            czyli na gronkowca?
            boj sie Boga,moze i nie mialem o tobie dobrego zdania(z powodu np sympatii
            klubowych),ale mimo wszystko wiele z twoich postow charakteryzowalo sie duchem
            zdroworozsadkowym.W tym powyzszym tego ducha zdecydowanie brakuje
            • kazuyoshi78 Re: Konwencja programowa PO - zdjęcia 23.09.06, 13:46
              > czyli na gronkowca?
              > boj sie Boga,moze i nie mialem o tobie dobrego zdania(z powodu np sympatii
              > klubowych),ale mimo wszystko wiele z twoich postow charakteryzowalo sie
              > duchem
              > zdroworozsadkowym.W tym powyzszym tego ducha zdecydowanie brakuje

Nie, nie jestem fanem Hani Walec. Ale altenatywą jest Marcinkiewicz albo
              Borowski :(
              • Gość: kixx Re: Konwencja programowa PO - zdjęcia IP: *.acn.waw.pl 23.09.06, 13:55
                i widzisz jakas roznice???
                musisz byc bardzo spostrzegawczy
                • kazuyoshi78 Re: Konwencja programowa PO - zdjęcia 23.09.06, 14:06
                  > i widzisz jakas roznice???

Wielkich nie widzę.

Ale PiS już "pokazał" przez 4 lata, więc dam szansę Hani.
          • Gość: xxx Re: Konwencja programowa PO - zdjęcia IP: *.aster.pl 23.09.06, 13:43
            każdy głosuje na "swoich", lewak głosuje na lewackich przekręciarzy, złodziej na
            złodziei, szuler na szulerów

ale nie ma was wcale tak dużo, jak pokazał wynik ostatnich wyborów :)
            • kazuyoshi78 Re: Konwencja programowa PO - zdjęcia 23.09.06, 13:47
              > każdy głosuje na "swoich", lewak głosuje na lewackich przekręciarzy, złodziej
              > na złodziei, szuler na szulerów

No to jakbyś mnie poznał osobiście, to byś wiedział, że... tylko Lepper! :)
            • Gość: jabas 1 Re: Konwencja programowa PO - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 14:49
              Jeśli głosujesz na PiS to jesteś :przekręciarzem;szulerem czy złodziejem bo nie
              zrozumiałem z twego wywodu.A może tylko zaślepionym oszołomem.
            • vidi12 Re: Sojusz Lewicy Demokratycznej - ponad wszystko 23.09.06, 23:11
            • vidi12 Ostatnie zdanie będzie należało do Nas 23.09.06, 23:14
              SLD SLD SLD SLD SLD - Jesteśmy najlepsi
    • Gość: malkont PO nie marnuj szansy! IP: *.aster.pl 24.09.06, 00:21
      Po wyczynach Kaczyńskich i innych Lepperów, przed PO duże szanse na wygrane wybory samorządowe. Dlatego też dziwi mnie bardzo dlaczego PO na swoje listy wyborcze w Warszawie pakuje, i to na pierwsze miejsca, zaufanych Piskorskiego, którzy jak dotąd poza rozrabiactwem, totalnym lekceważeniem ludzi i dbaniem o własne interesy niczym się nie wyróżniają. Może pani Gronkiewicz sprawdzi, jaki dorobek jako radni mają osoby proponowane na pierwsze miejsca list na Bielanach. Chciałoby się głosować na PO, ale jak się zobaczy tych liderów, to przechodzi ochota.
      • Gość: gizmo Re: PO nie marnuj szansy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 10:01
        Nazwiska proszę.
        • Gość: he he he idziemy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 24.09.06, 10:23
          rękawica podjęta!!!!!!!!!
          idziemy na PO w morde lać!
          bandyta rokita ma wystawić nam swoich
          bo sam jak zawsze schowa się

tylko bądźcie tak jak wasz rokita obiecuje

• omar1 Re: idziemy!!!!!!!!!!!!!!!! 24.09.06, 13:49
            Gość portalu: he he he napisał(a):

> rękawica podjęta!!!!!!!!!
            > idziemy na PO w morde lać!
            > bandyta rokita ma wystawić nam swoich
            > bo sam jak zawsze schowa się
            >
            > tylko bądźcie tak jak wasz rokita obiecuje

idziemy na PO w morde lać!

>
            Może byc tusk , tez chetnie mu przyleję,chociaz Rokicie może i by facjatę
            wyprostowało.
            • beer_forever Re: idziemy!!!!!!!!!!!!!!!! 24.09.06, 15:01
              Moze byc dym. Wierzejski cos tam kwekal o kontramanifestacji LPRu.
              I ma byc ich duzo wiecej.
              Kazu, bierz aparat i klikaj bo to moga byc zdjecia historyczne ;)
            • Gość: jabas 1 Re: idziemy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.06, 16:05
              Omar tylko czy dostaniesz przepustkę z psychiatryka?
              • Gość: omar1 Re: idziemy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.eranet.pl 24.09.06, 19:29
                a ty jak długo zamierzasz poruszac sie bez tabletek? Przecie z wiesz ze w twoim
                przypadku to pewny zgon mózgu.
                • Gość: Jabas 1 Re: idziemy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.06, 20:39
                  Orientujesz się, bo już jesteś po usunięciu mózgu.Zresztą zwolennikowi Kaczorów
                  mózg nie potrzebny,za nich myśli Jarek i Tata Maślak
                  • Gość: he he he Re: idziemy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 24.09.06, 21:33
                    Gość portalu: Jabas 1 napisał(a):

> Orientujesz się, bo już jesteś po usunięciu mózgu.Zresztą zwolennikowi Kaczorów
                    > mózg nie potrzebny,za nich myśli Jarek i Tata Maślak

a ty nie uciekaj, pozwól sobie pomóc!
                    Sposób twojego artykułowania nie pochodzi z rozumu,
                    do którego potrzebny jest mózg, o którym
                    w jakiś sposób w resztkach twoich myśli biegajacych
                    w jelitach długich potrafiłeś poprzez zatwardzenie utrzymać
                    w sobie i teraz innych tym znaczeniem dla siebie obcym atakujesz.

• Gość: jabas 1 Re: idziemy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.06, 22:23
                      Obydwaj panowie/Omar;he he he/uchodzicie za forumowych głupków, ten kto dał wam
                      zatrudnienie w pisowskiej propagandzie też chyba nie wszystko ma na miejscu.Ale
                      idą zmiany i po waszych mocodawcach nikt/poza odzyskaną prokuraturą/ nie będzie
                      pamiętał.Pozdrówcie Tatę Maślaka.NIECH ŻYJE V RP i JAREK ZAWSZE DZIEWICA.
                      • Gość: he he he Re: idziemy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 24.09.06, 23:06

> Obydwaj panowie/Omar;he he he/uchodzicie za forumowych głupków, ten kto dał wam
                        > zatrudnienie w pisowskiej propagandzie też chyba nie wszystko ma na miejscu.Ale
                        > idą zmiany i po waszych mocodawcach nikt/poza odzyskaną prokuraturą/ nie będzie
                        > pamiętał.Pozdrówcie Tatę Maślaka.NIECH ŻYJE V RP i JAREK ZAWSZE DZIEWICA.

Nasz zatrudnia Ojczyzna,
                        ta prawa i sprawiedliwa
                        by bronić jej od chamstwa
                        a wrogów od ch...w wyzywać
                        • Gość: jabas 1 Re: idziemy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 21:07
                          Gość portalu he he he napisał>Nasz zatrudnia Ojczyzna ta prawa i sprawiedliwa<
                          teraz widzimy na co PiS wydaje pieniądze z budżetu.
    • Gość: loko Re: Manifestacja antyrządowa IP: *.eranet.pl 24.09.06, 21:03
      Idę, popieram i wszystkich zapraszam!!!
    • sceptyk Domagamy sie 24.09.06, 21:18
      Tusk prezydentem, premierem, marszalkiem Sejmu oraz Senatu!!!

A Rokita zastepca.
      • Gość: kixx Re: Domagamy sie IP: *.acn.waw.pl 25.09.06, 21:24
        a po co zmieniac jedne dziwadla na drugie dziwadla?
    • margala krótka trasa 27.09.06, 19:58
      dlaczego trasa przemarszu jest taka krótka?
      z Placu Piłsudskiego pod Kolumnę Zygmunta.
      • speer Re: krótka trasa 27.09.06, 21:38
        Trzeba isc. Dosc Pisuarow!
    • warzaw_bike_killerz Komisarkiewicz apeluje,aby sie powstrzymac od demo 03.10.06, 16:42
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3660627.html
      Ale w sumie PiS-owski namiestnik ladnie wyznaczyl poziom manifastacji - PO
      kontra LPR. Czy LPR to niezbyt niski przeciwnik jak na kontrast dla
      antyrzadowych nastrojow?

Zalecenie bylo takie: Jak chcecie Romku bronic rzadu PiS-u, to pokazcie co
      potraficie w Warszawie. I Romek pokaze! Bedzie jak Lancelot, chronil cnote
      Ginewry.
      • jaa_ga Re: Komisarkiewicz apeluje,aby sie powstrzymac od 03.10.06, 17:25
        PiS wczoraj też zapowiedział wiec w tym samym dniu.
        Tylko jak to się ma do zezwolenia,
        o które można się starać na MIESIĄC przed planowanym terminem?...
        • margala Re: Komisarkiewicz apeluje,aby sie powstrzymac od 03.10.06, 18:44
          jaa_ga napisała:

> PiS wczoraj też zapowiedział wiec w tym samym dniu.
          > Tylko jak to się ma do zezwolenia,
          > o które można się starać na MIESIĄC przed planowanym terminem?....

z dużym wyprzedzeniem trzeba zgłaszać demonstrację, która będzie się przemieszczać.
          jeśli chodzi o demonstracje nieruchome [pikieta] wystarczy kilka dni.

pozdrawiaM.
          • Gość: :) PO jest nieruchoma,moze bez zezwolenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 19:16
            ciekawe, kogo zwiozą?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka