Dodaj do ulubionych

dobry sex shop w Wa-wie

11.10.06, 11:56
wraz z moim narzeczonym wybieramy sie na romantyczny wypad do stolicy. On
jest zwykle dosc niesmilay jezeli chodzi o odwiedzanie sex shopow ale teraz
dal mi do zrozumienia, ze mozemy sie zabawic. Podajcie mi prosze adres
naprawde fajnych, bogato zaopatrzonych sex shopow w wawie.
Dziekuje!
Obserwuj wątek
    • efeks Re: dobry sex shop w Wa-wie 11.10.06, 12:05
      Ty świntucho ! Za naukę byś się lepiej wzięła !
      • lary11 Re: dobry sex shop w Wa-wie 31.07.19, 00:55
        Sex Shop Heaven - Powiśle
        ul. Topiel 6
        Tel. 500 170 120
        heaven.shop.pl/
    • warzaw_bike_killerz Warszawa wyzwala odwieczne instynkty. 11.10.06, 12:24
      Ciekawe. Ludzie odkrywaja seksualizm, walke w wyscigu szczurow, bezradnosc w
      zagubieniu, strach, ze nie podołają z mapą, agresje na glosne dzwieki. To miasto
      jest magiczne.
    • Gość: vortex Tylko Praktiker IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 12:56
      Ja, jak mam ochote na cos szalonego to jade z zona do Praktikera. Najbardziej
      podniecaja mnie lancuchy, mam juz w domu z kilkadziesiat metrow roznych
      rozmiarow. Dreszczem napawa mnie przebywanie na stoisku z pilami (zarowno
      elektr. jak i spalinowymi). Bedac w sasiedzwie wiertarek zawsze wyobrazam sobie
      ich wielostronne uzycie.
      Dziekuje firmie Metro za Praktiker. Uratowali moje spozycie malzenskie.
      • Gość: Mary Polecam wyroby firmy Szczotprofil IP: 217.153.205.* 13.10.06, 17:36
        szczotprofil.webpark.pl/
        Trwałe, wytrzymałe i dostarczające niezwykłych wrażeń. W Praktikerze można
        zaopatrzyć się w wirtarkę i zamontować taką okrągłą szczotkę jak wiertło. I
        czyścić!
    • neuroup Re: dobry sex shop w Wa-wie 11.10.06, 13:04
      Sex shopow w Warszawie jest mnostwo. Ktory dobry to naprawde trudno powiedziec.
      Ja bym polecil ci ten na Pulawskiej przed rondem Unii Lubelskiej. Jadac w
      kierunku poludniowym Pulawska jest on tuz za kinem[nie sposob go zauwarzyc]
      SilverScreen.
      Udanych zakupow :)
      Pozdrawiam
    • Gość: ggg Beata Uhse IP: *.pl 11.10.06, 14:20
      .
    • warszawianka_jedna Re: dobry sex shop w Wa-wie 11.10.06, 14:40
      na J.P.II między Solidarności a Nowolipkami z pewnością, znajdziesz wszystko co
      trzeba na romantyczny wieczór, równiez restaurację.
      • Gość: Maja Re: dobry sex shop w Wa-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 15:37
        z cala pewnoscia... nawet trojkacik mozecie sobie zorganizowac ;)
    • kocinamber Re: dobry sex shop w Wa-wie 13.10.06, 20:08
      Polecam sex shop Beate Uhse przy Jana Pawła niedaleko skrzyżowania z
      Solidarności. Jest najlepiej zaopatrzony a Warszawie. Bywam tam dość
      często i gorąco polecam. A skoro Twój narzeczony jest nieśmiały
      najlepiej robic tam zakupy rano lub w niedziele. Wtedy jest dość
      pusto. Udaych zakupów i dobrej zabawy. Pozdrawiam.
      • feelek Re: dobry sex shop w Wa-wie 14.10.06, 11:49
        Polecam sex shop Beate Uhse przy Jana Pawła niedaleko skrzyżowania z
        > Solidarności.
        • feelek Re: dobry sex shop w Wa-wie 14.10.06, 11:52
          cd.:
          ależ to brzmi :
          "sex shop na Jana Pawla II !"
          no ja tam nic nie mam do tego ale fundamentaliści że nie protestujo
          no no
          • feelek Re: dobry sex shop w Wa-wie 14.10.06, 11:55
            PS. kiciu !
            miłej wycieczki
    • Gość: FeiLong Re: dobry sex shop w Wa-wie IP: 212.75.100.* 14.10.06, 19:50
      osobiscie polecam Pink Shop na Zlotej (na odcinku pomiedzy JP II i Zelazna).
      Niezle zaopatrzony, jasny i z calkiem mila obsluga - doradza i jeszcze rabat
      dorzuca :)
      • Gość: Aut Re: dobry sex shop w Wa-wie IP: *.centertel.pl 31.07.19, 00:12
        Sex Shop Heaven - Powiśle

ul. Topiel 6

500 170 120

heaven.shop.pl/
    • eroticrevolution Sex Shop internetowy 04.01.14, 19:03
      Proponuję sklep internetow Erotic Revolution Shop

Sex Shop internetowy

• nasfilip sex shop 15.01.14, 21:20
      Wiele chodziłem po sex shopach ale i tak kusze sie na jeden maja atrakcyjne ceny i fajne produkty www.czekoladowymotyl.pl
      • Gość: Kasia najlepszy sex shop IP: *.31.162.40.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.02.14, 12:58
        Jak dla mnie najlepszy sex shop to www.sexgadzet.pl ! Rewelacyjne produkty, super ceny i promocje, pełna dyskrecja, świetnie zapakowane przesyłki. Kupowałam 3 razy, i ani razu się nie zawiodłam. Raz kiedyś kupiłam w innym sex shopie - nazwy nawet nie pamiętam, ale przesyłka była słabo zapakowana - nie w karton - i się pogniotła, więc nawet nie odebrałam jej od kuriera.
        • Gość: Anka Re: najlepszy sex shop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.14, 16:29
          Ja również uważam, że najlepszy sex shop to sexgadzet.pl. Przede wszystkim mega dyskretnie! Super zapakowana paczka i dyskretna nazwa nadawcy. Nikt z moich współlokatorów nawet się nie domyślał, z jakiego sklepu zamówiłam :)
          • magnolia1986 Re: najlepszy sex shop 27.04.14, 11:54
            Ja preferuje raczej sklepy internetowe, pełna dyskrecja :) osobiście lubię zamawiać ze sklepu www.toys4sex.pl/
            • 1-buc SPAM z tandetnego sklepiku wysylkowego 27.04.14, 18:37
              Niczego innego na Forum NIGDY nie napisałaś. Całe twoje zajęcie to SPAM jak pokazuje wyszukiwarka
          • Gość: Majka Re: najlepszy sex shop IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.04.14, 08:20
            Ja też lubię sexgadzet.pl ;)
    • Gość: Half-Meter Re: dobry sex shop w Wa-wie IP: 178.217.196.* 27.05.14, 08:02
      A nie lepiej jakiś sex shop internetowy typu seks-shop.com.pl? Zawsze dobrze zaopatrzone a skoro nie przepada za wypadami do takich miejsc to może lepiej niech zabawki wpadną do Was same.
      • 1-buc Musicie SPAMować to znaczy, że nie macie klientów 27.05.14, 09:21

• Gość: do hejtera Re: Musicie SPAMować to znaczy, że nie macie klie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.05.14, 09:58
          Dla kogo pracujesz?
    • maximow trochę Europy 11.06.15, 14:53
      Jeśli chcesz liznąć trochę Europy to polecam sklep Secret Place na Prostej w Warszawie. Do takiego sklepu nie wstyd wejść.
    • Gość: selfie Re: dobry sex shop w Wa-wie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.06.15, 21:06
      www.sexiselfi.pl?idpr=27221
    • mado-28 Re: dobry sex shop w Wa-wie 04.12.15, 13:32
      Najlepiej robic zakupy w necie. Godny polecenia jest sex shop sexy-shop.pl Mają naprawdę świetny wybór i ceny są bardzo niskie. Zrobiłam u nich już trzy zakupy i za każdym razem pełna dyskrecja i szybko dostarczona paczka, a towar zgodny z opisem.
      • 1-buc Re: dobry sex shop w Wa-wie 04.12.15, 14:11
        Sprzedajecie Badziewie? Po zawyżonych cenach? Chińszczyznę ludziom wpychacie? Dlaczego nie macie klientów? Dlaczego wszędzie pełno waszego spamu?
        • Gość: WarsiSawa Re: dobry sex shop w Wa-wie IP: *.ostnet.pl 23.01.16, 15:28
          Polecam sex shop w którym robiłem kilka razy już zakupy i uważam, że to sklep na wysokim poziomie z uwagi na to iż mają tam tanie ale oryginalne produkty i nie mają badziewia czy też tandetnej chińszczyzny jak w większości sex shopów Sex Shop Warszawa
    • Gość: TeressaUrsynow Re: dobry sex shop w Wa-wie IP: *.ostnet.pl 02.02.16, 20:26
      Ja niedawno zamawiałam w erotyczny 24.pl i wszystko idealnie - w sumie dział logistyczny mają chyba w warszawie bo z takiego adresu dostałam na drugi dzień paczkę w paczkomacie. Co do jakości zakupionych produktów nie mam żadnych zastrzeżeń pierwsza klasa!
      • 1-buc Re: dobry sex shop w Wa-wie 03.02.16, 08:28
        Wszyscy z IP: *.ostnet.pl zamawiają w tej samej firmie. Cóż za szczęśliwy zbieg okoliczności.
        • Gość: Marta84 Re: dobry sex shop w Wa-wie IP: 95.211.185.* 03.02.16, 10:39
          Każdy ma swój ulubiony sklep i o gustach się nie dyskutuje jednemu będzie pasował erotyczny24.pl innemu nie - niech każdy szuka pod siebie a na pewno znajdzie coś odpowiedniego
    • Gość: alka Re: dobry sex shop w Wa-wie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.02.16, 19:08
      Ja wolę tego typu zakupy robić jednak za pośrednictwem internetu. No i odkąd odkryłam sklep-intymny. pl nie wchodzę nawet na inne strony:)
      • Gość: 1-buc! Re: dobry sex shop w Wa-wie IP: *.slonecznyzdroj.pl 25.02.16, 15:38
        Przeczytałam wszystkie wątki i puki o najbardziej upierdliwa treść jest ze strony 1-buc Zastanawiam się czy ktoś go w ogóle prosił o taką przysługę z jego strony ??
        Każdy czytać umie i wyciągnie swoje wnioski gdzie ma zrobić zakupy.
        Naprawdę szkoda człowieku Twojej roboty z uwagi na to, iż nie ma tu żadnej Twojej pomocy :D
        • tom_aszek Re: dobry sex shop w Wa-wie 17.10.16, 10:41
          Gość portalu: 1-buc! napisał(a):

> Naprawdę szkoda człowieku Twojej roboty z uwagi na to, iż nie ma tu żadnej
          > Twojej pomocy :D

Walka ze spamem to bardzo cenna pomoc! :)
    • Gość: Topstop Re: dobry sex shop w Wa-wie IP: *.szczecin.mm.pl 07.10.16, 12:51
      Ściągnij sobie proszę aplikację na telefon ze sklepu play SEXSHOP będziesz miała wszystko,, pod ręką,,)
      • Gość: WschódPolski Re: dobry sex shop w Wa-wie IP: 95.211.211.* 08.10.16, 13:10
        To ja przyznam się iż kupowałam w erotyczny.pl i nie mam zastrzeżeń z tym że to jest jedynie internetowy sklep (nie stacjonarny) jednak dla mnie to właśnie jest plusem :D Asortyment maja naprawdę na wysokim poziomie - nie ma ja chińskiego badziewia tylko konkretne renomowane marki :) Przesyłkę otrzymałam po 2 dniach idealnie zapakowaną :D Towar z mają "najwyższej półki" przynajmniej ja po 3 zakupach mam takie przekonanie :D Uważam jednak iż każdy znajdzie sobie swój ulubiony sklep bo wszystko zależy od tego ile ma się pieniędzy na ten że asortyment :D
      • diabolus18 Re: dobry sex shop w Wa-wie 03.01.17, 20:33
        albo zobacz na umilij.pl szybciej prościej i na temat ;P
    • tom_aszek Adminie, wywal ten wątek 17.10.16, 10:37
      Zalew spamu od 10 lat i nic więcej. Nie stać tych sklepików na normalne reklamy?
    • Gość: Tadla Re: dobry sex shop w Wa-wie IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.17, 01:17
      Ja wolę wybrać dobry sex shop internetowy, który daje dużo więcej dyskrecji i często większy wybór niż tradycyjny sexshop
    • onlyhim Re: dobry sex shop w Wa-wie 01.03.17, 15:04
      www.kochajsiebie.pl polecam ten internetowy sex shop
      • Gość: Mati Re: dobry sex shop w Wa-wie IP: *.dynamic.chello.pl 27.10.17, 16:06
        Ja tam wole sex shop internetowy Umilij.pl umilij.pl szybko wysyłają dyskrecja gwarantowana. Akcesoria erotyczne nie raz już kupiłam i naprawdę super! Polecam
    • wp2016 Re: dobry sex shop w Wa-wie 01.03.17, 18:22
      na rogu Złotej
    • Gość: Mike Re: dobry sex shop w Wa-wie IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.17, 20:16
      Zamów sobie lepiej online co chcesz ze strony umilij.pl i nie łaź po sex shopach zamiast zwiedzać ;P
    • rdpro Re: dobry sex shop w Wa-wie 15.04.17, 21:20

www.eroticboutique.pl
    • rdpro Re: dobry sex shop w Wa-wie 15.04.17, 21:20
      www.eroticrevolutionshop.com
      • 1-buc Re: dobry sex shop w Wa-wie 16.04.17, 14:27
        Jprdl... jacy nieudacznicy. Bez SPAMu nie potrafią sprzedać nawet chińskiego, platikowego fiuta...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka