Dodaj do ulubionych

Pokaz kolekcji Arkadiusa

IP: *.ci.uw.edu.pl 29.03.03, 01:21
Bardzo mnie cieszy otwarcie nowego butiku przy ulicy
Mokotowskiej.
Będę miała bliziutko z uczelni!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: marcelino chleb y wino nóżka się powineła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 17:28
      Nóżka się mu powineła, no cóż taki kraj gdzie gwiazdami są
      nieudacznicy z Londynu
      • Gość: mamypodwadziescial Re: nóżka się powineła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.03, 17:39
        Gość portalu: marcelino chleb y wino napisał(a):

> Nóżka się mu powineła, no cóż taki kraj gdzie gwiazdami są
        > nieudacznicy z Londynu

caly ten arkadius to taka badziewna lipa....
      • Gość: jacek Re: nóżka się powineła IP: *.chello.pl 29.03.03, 19:06
        > Nóżka się mu powineła, no cóż taki kraj gdzie gwiazdami są
        > nieudacznicy z Londynu

Nie zebym byl wielbicielem Arkadiusa, ale to ty jestes nieudacznik. Ktos kto
        osiagnal jakis sukces nie krytykuje innych za to ze cos robia.
        • Gość: marcelino_chleb_y_ Re: nóżka się powineła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 19:21
          Jaki sukces bo chyba nie mówimy tych 2 czy 3 pokazach. W Londynie ten człowiek
          jest tylko przeciętniakiem takich projektantów jest tam 1000. A po przyjeździe
          do polski - gwiazda. Chodzi mi o to drogi Jacku . Nie należę do osób
          czytających vivę i masturbujących się każdym "sukcesem" A.
          Pozdrowienia od ciemienia
      • daisse Re: nóżka się powineła 30.03.03, 01:13
        powinela czy nie, egal. Moim zdaniem ma talent, wystarczy popatrzec chociazby
        na kostiumy zaprojektowane do opery "Don Giovanni".
        Poza tym na tle wiekszosci polskich projektantow wypada calkiem niezle.
    • Gość: Pndzelek Re: Pokaz kolekcji Arkadiusa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.03, 17:38
      Wszystko pięknie tylko fotoreportera do tego materiału mogli wziąć trochę
      lepszego... I TRZEŹWEGO... ja takie foty strzelałem jak miałem 15 lat i wypiłem
      żura...
      • Gość: marcelino_chleb_y_ Re: Pokaz kolekcji Arkadiusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 18:07
        co ty zdjęcia są trendy. takie trendy jak cały arkadius
        • Gość: Niech Re: Pokaz kolekcji Arkadiusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 19:26
          Przepraszam, ale co jest na tym zdjeciu?
          • Gość: Pndzelek Re: Pokaz kolekcji Arkadiusa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.03, 19:34
            To fota z moich sobotnich zakupów w SuperSamie... na pierwszym planie to
            przecież ja...
            • Gość: Niech Re: Pokaz kolekcji Arkadiusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 19:36
              Dokladnie to sobie pomyslalem. Jakis sklep i klient zadowolony z promocji.
              • Gość: Pndzelek Re: Pokaz kolekcji Arkadiusa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.03, 19:39
                Tak się cieszę, gdyż trafiłem tanio buraki...
                • Gość: Niech Re: Pokaz kolekcji Arkadiusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 20:19
                  Eee tam, po prostu sprzedawali 3/4 w cenie 1/2.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka