Gość: Luka IP: *.ci.uw.edu.pl 29.03.03, 01:21 Bardzo mnie cieszy otwarcie nowego butiku przy ulicy Mokotowskiej. Będę miała bliziutko z uczelni!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcelino chleb y wino nóżka się powineła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 17:28 Nóżka się mu powineła, no cóż taki kraj gdzie gwiazdami są nieudacznicy z Londynu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamypodwadziescial Re: nóżka się powineła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.03, 17:39 Gość portalu: marcelino chleb y wino napisał(a): > Nóżka się mu powineła, no cóż taki kraj gdzie gwiazdami są > nieudacznicy z Londynu caly ten arkadius to taka badziewna lipa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: nóżka się powineła IP: *.chello.pl 29.03.03, 19:06 > Nóżka się mu powineła, no cóż taki kraj gdzie gwiazdami są > nieudacznicy z Londynu Nie zebym byl wielbicielem Arkadiusa, ale to ty jestes nieudacznik. Ktos kto osiagnal jakis sukces nie krytykuje innych za to ze cos robia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcelino_chleb_y_ Re: nóżka się powineła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 19:21 Jaki sukces bo chyba nie mówimy tych 2 czy 3 pokazach. W Londynie ten człowiek jest tylko przeciętniakiem takich projektantów jest tam 1000. A po przyjeździe do polski - gwiazda. Chodzi mi o to drogi Jacku . Nie należę do osób czytających vivę i masturbujących się każdym "sukcesem" A. Pozdrowienia od ciemienia Odpowiedz Link Zgłoś
daisse Re: nóżka się powineła 30.03.03, 01:13 powinela czy nie, egal. Moim zdaniem ma talent, wystarczy popatrzec chociazby na kostiumy zaprojektowane do opery "Don Giovanni". Poza tym na tle wiekszosci polskich projektantow wypada calkiem niezle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pndzelek Re: Pokaz kolekcji Arkadiusa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.03, 17:38 Wszystko pięknie tylko fotoreportera do tego materiału mogli wziąć trochę lepszego... I TRZEŹWEGO... ja takie foty strzelałem jak miałem 15 lat i wypiłem żura... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcelino_chleb_y_ Re: Pokaz kolekcji Arkadiusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 18:07 co ty zdjęcia są trendy. takie trendy jak cały arkadius Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Pokaz kolekcji Arkadiusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 19:26 Przepraszam, ale co jest na tym zdjeciu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pndzelek Re: Pokaz kolekcji Arkadiusa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.03, 19:34 To fota z moich sobotnich zakupów w SuperSamie... na pierwszym planie to przecież ja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Pokaz kolekcji Arkadiusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 19:36 Dokladnie to sobie pomyslalem. Jakis sklep i klient zadowolony z promocji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pndzelek Re: Pokaz kolekcji Arkadiusa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.03, 19:39 Tak się cieszę, gdyż trafiłem tanio buraki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Pokaz kolekcji Arkadiusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 20:19 Eee tam, po prostu sprzedawali 3/4 w cenie 1/2. Odpowiedz Link Zgłoś