Dodaj do ulubionych

Rembertów :-)

IP: *.chello.pl 01.11.06, 02:06
Nazywam sie Maciek Iwanicki, kandyduje do Rady Dzielnicy Warszawa-Rembertow i
zapraszam na swoja strone www.maciekiwanicki.pl. Tam znajdziecie Panstwo
wiecej o mnie i moim programie. Dziekuje za wizyte!
Obserwuj wątek
    • bkolmasiak Re: Rembertów :-) 01.11.06, 12:33
      Serdecznie polecam wszystkim Maćka z którym współpracuję już od 3 lat. Łączy on
      konkretny program z młodzieńczym entuzjazjem. Iwanicki, życzymy sukcesu!
    • Gość: Emma Canfora Re: Rembertów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 01:03
      Ja również znam Maćka od kilku lat i z podziwem obserwuję jego zaangażowanie w
      wiele kwestii społecznych, które nurtują nasze środowisko polityczne. Myślę, że
      będzie doskonałym radcą Rembertowa :) Szkoda Iwan, że nie należysz do mojego
      okręgu... Powodzenia!
      • bkolmasiak Re: Rembertów :-) 04.11.06, 15:27
        Kozacki banerek na pętli:D Brawo Maciuś!
        • Gość: P & M :))))))) Re: Rembertów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 16:14
          Macius smaczne ciacho jest :))))))
          Potwierdzaja Paulinka i Martusia z Rembertowa. Caluski w sam czubek :))))) noska :)))) Maciusiu. NIech mu sie wiedzie jako radnemu-zaradnemu, ale nie niech o kolezankach nie zapomina, bo my w ta zime uschniemy z tesknoty :))))))
          Caluski Maciusiu :)))))
          • Gość: miwanicki Re: Rembertów :-) IP: *.chello.pl 05.11.06, 03:25
            Dzieki :), zawstydzacie mnie ;). Pozdrawiam
    • Gość: kuba Re: Rembertów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 15:34
      Do rady Warszawy polecam bezpartyjnego z Naszego Miasta - Rafał Pułka lista nr
      20 miejsce 9 ( ostatnie) Partiom już podziekujemy. Partie swoje już zrobiły
      • bkolmasiak Re: Rembertów :-) 04.11.06, 17:51
        Razem z wieloletnim członkiem SLD p. Rafałem Pułką, mającym epizody z PD i SDPL.
        Lekka hipokryzja.
      • Gość: miwanicki Re: Rembertów :-) IP: *.chello.pl 05.11.06, 03:26
        Kuba, ale Rafal Pulka to raczej nie startuje w Rembertowie, wiec po co cos
        takiego piszesz...?
        • Gość: POspółka Pułka i spółka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 06:18
          źle sie kojarzy
          • Gość: bolo Re: Pułka i spółka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 10:53
            Tylko pasiasty bialo-czerwony krawat Samoobrony jest przepustka do wladzy.

Glosujemy na prawdziwych towarzyszy walki i swoich, prostych ludzi co walki sie
            nie boja, a nie na zgnilkow z prawicy albo zdrajcow sprawy ludowej i robotniczej.

Nasz program : kazdy wojak w Rembertowie ma deputat na skrzynke wodki na tydzien
            z polskiego zyta (albo ziemniakow jezeli woli).

Pamietaj zeby krawatu nie zaciskac za bardzo bo moze wystapic niedotlenienie mozgu.

• Gość: kuba Re: Rembertów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 16:13
          Rafał Pułka startuje z listy nr 20 do Rady Warszawy
          • bkolmasiak Re: Rembertów :-) 05.11.06, 16:17
            A ja stale będę powtarzał że młodzi z Młodego Centrum, Inicjatywy Młodych Tak,
            Forum Liberalnego i Platformy Obywatelskie, ale także uczniowie Kościuszki
            głosują na Iwanickiego.
            • Gość: kuba Re: Rembertów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 16:20
              Ciekawe bo nam paru i nie twierdzą że bede na niego głosować, chyba że macie
              dyscyplinę głosowania ? ha ha ha
              • Gość: miwanicki Re: Rembertów :-) IP: *.chello.pl 05.11.06, 23:47
                A powiedz mi jako zwolennik Rafala Pulki, dlaczego promujecie sie pod
                haslem "Partiom juz dziekujemy"? Ja wiem, ze p. Pulka (i jego kolega) p.Guzial
                byli w SLD, a potem probowali dobijac sie do PD, ale ich nie przyjeto. Nie
                uwazasz to za hipokryzje?
                • Gość: miwanicki Re: Rembertów :-) IP: *.chello.pl 05.11.06, 23:50
                  PS. Lider listy p.Sniezanka weszla 4 lata temu do Rady W-wy z listy
                  Samoobrony...to tez podchodzi pod haslo "Partiom juz dziekujemy"?
                  wybory2002.pkw.gov.pl/grada/gw1/w14/m1465/o12325/k2842.html
                  • Gość: kuba Re: Rembertów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 00:14
                    Jeżeli chodzi o Sniezankę to też się troche dziwie, że pozwolili jej startować
                    na pierwszym miejscu z tej listy. Dlatego namawiam, żeby głosowac na Rafała
                    Pułke, a jest to człowiek, który nie pozwoli sobą manipulować. Dlatego też
                    odszedł z SLD.
                • Gość: kuba Re: Rembertów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 00:11
                  Z PD nie było tak jak piszesz, Rafał Pułka sam nie wszedł do tej partii
                  ponieważ jej program nie spełniał jego poglądów. Nie jest to partia która dba o
                  społeczenstwo, tylko o ludzi bogatych. Na marginesie to Frasyniuk namawiał
                  grupę w której był Rafał Pułka i Piotr Guział do wejscia do tej partii mówiąc,
                  że bedzie to partia o lewicowych poglądach, Pułki, Guziała i ich ludzi bardzo
                  bał się i nie chciał Dołowy szef PD na mazowszu.
                  • bkolmasiak Re: Rembertów :-) 06.11.06, 00:15
                    Gdyby panu Frasyniukowi tak zależało to ci panowie byliby przyjęci, natomiast
                    jak widać pewne głosy na ich temat doprowadziły liderów PD że nie jest to dobry
                    pomysł.
                    • Gość: kuba Re: Rembertów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 00:19
                      Powtórze jeszcze raz bo widze, że nie do wszystkich dociera. Pułka i Guział
                      sami zdecydowali o tym, żeby nie wchodzic do tej partii.
                      • bkolmasiak Re: Rembertów :-) 06.11.06, 00:25
                        Ich deklaracje zostały odrzucone wspólnymi siłami ówczesnych szefa i sekretarza
                        na Mazowszu, a także liderów koła Ursynów.
                        • Gość: kuba Re: Rembertów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 00:33
                          Po pierwsze Pułka nie składał żadnej deklaracji i to jest kłamstwo. Po drugie
                          Rafał Pułka nie mieszka na ursynowie. Poza tym oczernianie i wypisywanie głupot
                          na konkurencje jest trochę chamskie. Powtrzam jeszcze raz Pułka nie podpisywał
                          żadnej deklaracji i sam zdecydował, że do PD nie wstepuje bo ta partia nie była
                          bliska jego sercu. PD jest podobne do PO, czyli nastawione tylko na ludzi
                          bogatych.
                          • bkolmasiak Re: Rembertów :-) 06.11.06, 00:39
                            Może i nie mieszkał, ale z Guziałem wybrali sobie właśnie to koło.

Jaka tam konkurencja:D
                            • Gość: kuba Re: Rembertów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 00:41
                              jak wybrali sobie to koło, ludzie z ursynowa może tak,a Rafał nie jest z
                              ursynowa i niech nikt kto nie zna sprawy nie pisze głupot.
                              • bkolmasiak Re: Rembertów :-) 06.11.06, 00:43
                                Znam sprawę z relacji kilku osób: ówczesnego rzecznika koła Ursynów, sekretarza
                                UW/PD na Mazowszu, czł. zarządu PD. Więc to chyba wystarczające źródła.
                                • Gość: kuba Re: Rembertów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 00:46
                                  Aha i oni twierdzą, że Rafał chciał być w kole na ursynowie PD i że złozył
                                  deklaracje. To jest smieszne, bo sam nie chciał w końcu u nich byc, a władze PD
                                  na mazowszu bały sie tej grupy.
                          • Gość: miwanicki Re: Rembertów :-) IP: *.chello.pl 06.11.06, 00:46
                            To ja Ci sie przyznam. Ja bylem w tym czasie w PD, wiec znam troche ta historie
                            z opowiesci kolegow, a mysle, ze sa wiarygodni...p.Guzial jest z Ursynowa, p.
                            Pulka gdzies z Pragi chyba (prostuj jesli sie myle). Oczerniania nie ma tu
                            zadnego, chamstwa tym bardziej. Chcieli byc w PD, nie zostali przyjeci. Mysle,
                            ze dobrze sie stalo i dla PD i dla ww. Panow, jesli ich poglady sa zbiezne z
                            Twoim, iz PD dba tylko o interesy bogatych. Dobrze wiedziec, ze Nasze Miasto ma
                            jednak poglady (lewicowe) i posiada w swoich szeregach licznych bylych
                            dzialaczy partyjnych. I dodam, ze nie jest to oczywiscie zarzut, ale mysle, ze
                            nieuczciwie jest pisac i czynic glownym haslem kampanii "Partiom juz
                            dziekujemy" albo "Gospodarz, a nie polityk"...
                            • bkolmasiak Re: Rembertów :-) 06.11.06, 00:51
                              Ja myślę że wyborcy nie dadzą się nabrać. Sondaże mówią same za siebie i Nasze
                              Miasto skończy tak szybko jak zaczęło.
                              • Gość: kuba Re: Rembertów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 01:06
                                Ja mam nadzieje, że PO skończy sie szybko i ludzie nie pozwola aby HGW została
                                prezydentem, bo sprzeda Warszawę tak szybko jak bedzie można, a PO znowu
                                stworzy układ warszawski z SLD żeby razem podejmowac durne decyzje szkodzące
                                Warszawie.
                                • bkolmasiak Re: Rembertów :-) 06.11.06, 01:20
                                  Tych ludzi w Platformie już nie ma i dlatego moje stowarzyszenie Inicjatywa
                                  Młodych Tak - www.imtak.org zdecydowoło się PO poprzeć.
                                  • Gość: ja Re: Rembertów :-) IP: *.chello.pl 10.11.06, 02:51
                                    :)
                                    • Gość: iwan-górą Re: Rembertów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 18:19
                                      Głosujmy wszyscy na Maćka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka