sampe1 01.11.06, 21:27 Gdzie w Warszawie można znalesc sklep ze smiesznymi rzeczami na impreze? czyt. peruki, okulary itp.???:) z gory dzieki za info. Ps. jak narazie mam sklepy internetowe ale wolałbym uniknac wysylki;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorsai68 Re: Gdzie kupić? 01.11.06, 22:27 Nie wiem czy nadal istnieje, ale był taki sklepik w pawilonach między Królewską, a Świętokrzyską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert76 Re: Gdzie kupić? IP: 81.210.22.* 02.11.06, 13:43 Spróbuj w firmie Godan na (we?) Włochach. kiedyś byli hurtownią balonów, ale teraz mają chyba szerszy asortyment. www.godan.com.pl/ Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
sampe1 Re: Gdzie kupić? 02.11.06, 20:33 dorsai68 napisał: > Nie wiem czy nadal istnieje, ale był taki sklepik w pawilonach między Królewską > , a Świętokrzyską. Wlasnie sek w tym ze nie istnieje:(((( mimo to dzieki za info:) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Re: Gdzie kupić? 03.11.06, 10:23 dorsai68 napisał: > był taki sklepik w pawilonach między Królewską > , a Świętokrzyską. Już nie ma, teraz chyba jest tam jakiś "shop" tybetański. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danami Re: Gdzie kupić? IP: *.crowley.pl 03.11.06, 10:40 wejdz w brame z marszalkowskiej tuz przed placem konstytucji (mniej wiecej vis a vis dawnego kina POLONIA) w ulice piekna i tam idac w kierunku chalubinskiego po prawej stronie bedziesz mial sklepik z perukami (scenicznymi), roznymi dodatkami, malowidlami itp dla aktorow ale na pewno cos znajdzie dla siebie tez. Napisz, dobrej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
sampe1 Re: Gdzie kupić? 03.11.06, 22:39 Gość portalu: danami napisał(a): > wejdz w brame z marszalkowskiej tuz przed placem konstytucji (mniej wiecej vis > a vis dawnego kina POLONIA) w ulice piekna i tam idac w kierunku chalubinskiego > > po prawej stronie bedziesz mial sklepik z perukami (scenicznymi), roznymi > dodatkami, malowidlami itp dla aktorow ale na pewno cos znajdzie dla siebie > tez. Napisz, dobrej zabawy! Znalazlem sklepik i fakt jesli chodzi o peruki jest rewelacja:) Teraz brakuje mi jeszcze jakis okularkow (tam takich rzeczy nie ma:(). Generalnie ten sklep jest super jesli chodzi o charakteryzacje (niezle rzeczy mozna tam znalesc:)). Odpowiedz Link Zgłoś