nessuno 24.11.06, 19:58 Dyrektor Biuro Polityki Zdrowotnej M.St.Warszawy. Oj, chyba się paniusia naraziła TVN-owi.Wyciągnęli carycy brudne sprawki.Ot, urzędasy PiSiorów.Pora posprzątać ten syf, nie tylko w ratuszu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w_v_w Re: Aurelia Ostrowska 24.11.06, 20:47 A może ma inne "korzenie" niz Pisowskie? Warto sprawdzić! Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Aurelia Ostrowska 24.11.06, 21:19 w_v_w napisał: > A może ma inne "korzenie" niz Pisowskie? > > Warto sprawdzić! > > Wawerka Zasiadła na swym dyrektorskim stolcu za panowania kaczora, więc jak myślisz? Jestem za tym, aby w ratuszu generalnie wysprzątano wszelkie śmieci i syfy.Na ogół daleki jestem od wyciągania jakichkolwiek wniosków na podstawie relacji w TV, dzisiaj jednak TVN pokazał prawdziwe oblicze tej paniusi nieskazitelnej inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel 3rp Re: Aurelia Ostrowska IP: *.acn.waw.pl 24.11.06, 23:38 Oby niedziela była sądnym dniem dla tej pani, oznaczjącym koniec kariery w stołecznym ratuszu. Ja już mam jej dość od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzik1 Re: Aurelia Ostrowska 25.11.06, 00:00 za 2004 rok dostała ok. 50 tys. premii od Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
fanczerwonegowina Re: Aurelia Ostrowska 25.11.06, 00:11 A co pokazali w tvn-ie na temat tej Pani - niestety nie ogladalem? Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Aurelia Ostrowska 25.11.06, 03:37 tu troche o tym bialecki.net.pl/sukcesy.html Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Aurelia Ostrowska 25.11.06, 03:48 Aurelia Ostrowska mianowana przez prezydenta Warszawy szefową stołecznego biura polityki zdrowotnej za "dobrą pracę" zainkasowała w 2005r. nagrodę w wys. 43 tys. zł. Kolejne 43 tys. zł dostał Lucjan Bełza, dyrektor biura bezpieczeństwa. 36 tys. zł zainkasował Tadeusz Deszkiewicz, szef biura promocji, który za 200 tys. zł kupił nowe logo Warszawy wyglądające jak kilka rozmazanych plam. Dla porównania: w rządzonej również przez prawicę Łodzi dyrektorzy ratuszowych biur dostali nagrody po 1.558 zł, w Krakowie od 4 do 4,5 tys. zł, w Poznaniu ok. 3,5 tys. zł. Takich nagród jak ludzie Kaczyńskiego nie mają nawet członkowie rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Aurelia Ostrowska - podlega jej m.inTEN zakład 25.11.06, 11:50 Okradanie pacjentów, fałszowanie dokumentacji i przekraczanie uprawnień zarzuca prokuratura Henryce M., dyrektorce Warszawskiego Zakładu Opieki Leczniczej w Białołęce. Zatrzymano dyrektorkę, jej syna, kasjerkę i lekarkę ośrodka. - Jestem przekonana, że do listy zarzutów wobec dyrektorki dojdzie celowe spowodowanie śmierci przynajmniej jednego pacjenta - powiedziała "Gazecie" dr Maria Pawińska, wojewódzki konsultant ds. geriatrii, która kontrolowała zakład. - Materiał dowodowy na razie na to nie pozwala, ale sprawa jest rozwojowa - mówi prokurator Renata Mazur z prokuratury Praga Północ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he A co zrobią z tym fantem radni PO i Lid ? IP: *.chello.pl 25.11.06, 12:04 Na początek przydzielą sobie diety w wysokości nieprzekraczającej zasiłku bezrobotnego w EU tak na 1000euro, bo nie będą brali złego przykładu z Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
klemenko Re: Aurelia Ostrowska - podlega jej m.inTEN zakła 25.11.06, 20:19 Mam nadzieję, że się szybko tej bezczelnej baby pozbędą! Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Aurelia Ostrowska 26.11.06, 22:06 W kontekście ewentualnej wygranej HGW mam nadzieję, że Aurelia jako pierwsza wyleci na zbity pysk.Swoim postępowaniem i machlojami w zupełności zasłużyła sobie na porządnego kopa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prokur Re: Aurelia Ostrowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 22:59 Jakimi "machlojami" ? Chętnie się dowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezpart.Fachowiec Aurelia Ostrowska - całe życie UD/UW, pewnie IP: *.chello.pl 28.11.06, 23:18 zostanie...niezatapialni... Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Aurelia Ostrowska - całe życie UD/UW, pewnie 28.11.06, 23:28 tak? a w jakim kole? Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: W synagodze u Nożyków... 29.11.06, 14:54 no to jest z koła Kalksteinów Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: W synagodze u Nożyków... 29.11.06, 15:01 Kazula Martinbauma sie pozbylismy, chca go do ministerstwa. Aurelii sie nie pozbedziemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igorzasty Re: Aurelia Ostrowska - całe życie UD/UW, pewnie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.06, 17:41 To niezatapialny bezpartyjni "frachtowcy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszekcomana... Re: Aurelia Ostrowska - całe życie UD/UW, pewnie IP: *.chello.pl 29.11.06, 21:34 A co z tow. Wawrzynkiewicz z PZPR? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio Nie wiem czy ona jest kaczystą ... IP: *.starnettelecom.pl 30.11.06, 10:22 może i jest. Może i władza uderzyła jej do głowy (to grozi każdemu). Może nawet popełniła wiele błędów. Ale na pewno jest jednym z niewielu delikwentów z wykształceniem formalnym w pełni odpowiadającym zajmowanemu stanowisku (nie jest lekarzem, ale wykształconym menadżerem medycznym). To zaś w kaczym otoczeniu jest wyjątkiem wartym podkreślenia. Więc lepiej jest najpierw dokładnie sprawdzic i dopiero po ewidentnym wykazaniu przestępstw i/lub wykroczeń czy nadużyć zrównać z ziemią (wtedy, oczywiście, nie ma przeproś !). Inaczej szkoda tracić unikatowego fachowca niezaleznie od tego jakiej bandzie ostatnio służył. Taka prawda. Howgh !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO cio-to??? Ona raczej zawsze była udecją... IP: *.chello.pl 30.11.06, 10:24 Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: Nie wiem czy ona jest kaczystą ... 30.11.06, 14:58 Gość portalu: Dyzio napisał(a): > Ale na pewno jest jednym z niewielu delikwentów z > wykształceniem formalnym w pełni odpowiadającym zajmowanemu stanowisku Być może. Ja miałam nieprzyjemność ją poznać jak jeszcze była rzecznikiem praw pacjenta przy Ministerstwie Zdrowia. To było parę dobrych lat temu. Obiecywała, że zajmie się moją sprawą i pomimo moich monitów do dzisiaj nie mam odpowiedzi. Na szczęście nie liczyłam na jej reakcję, załatwiłam sprawę w inny sposób. Ta osoba nie nadaje się do pracy, którą powinna wykonywać. I tyle na temat Aurelii Ostrowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-ray Jest byłą "UD-onistką", nigdy nie miała nic IP: *.chello.pl 30.11.06, 15:08 wspólnego z prawicą. Bufetowa pewnie ją zostawi na stołku, albo gdzieś przesunie. Odpowiedz Link Zgłoś