Dodaj do ulubionych

WRAŻENIA ZE SPOTKANIA W KONSTANCINIE!!

IP: *.* 27.09.02, 18:57
Cześć dziewczyny, Mam nadzieję, że wszytkie dotarłyście szczęśliwie do domu.Dziękujemy za super spotkanie.Było bardzo fajnie. Julka miała dzisiaj zły dzień.Jakiś "diabełek" w nią wstąpił. PRZEPRASZAMY wszystkie "poszkodowane" dzieciaczki.Moim zdaniem STONOGA jest super na takie spotkania.Jeśli chodzi o porę to może bliżej 10 kiedy dzieci są wyspane ;-)Lub po "południowym przesileniu " :-(Ogólnie super i mamy nadzieję, że na jednym się nie skończy.Jeszcze raz przepraszamy i do usłyszenia.Kasia& Julka :bounce:
Obserwuj wątek
    • Gość: eKachna Re: WRAŻENIA ZE SPOTKANIA W KONSTANCINIE!! IP: *.* 27.09.02, 20:11
      Ja też jestem pod wrażeniem dzisiejszego spotkania. Stonoga jest super. Klaudia może ponegocjujesz dla nas jakieś cotygodniowe warunki? Byłoby fajnie, przecież zbliża się plucha i zimowe zadymki. Jeśli o mnie chodzi to pora jest w porządku - Michalina wcześniej i później śpi (ciekawe jak długo tak będzie). Aha, Fran nie oddałam Ci za kawę, przepraszam, zrewanżuję się następnym razem.
    • Gość: Patyk Re: WRAŻENIA ZE SPOTKANIA W KONSTANCINIE!! IP: *.* 27.09.02, 20:11
      Czesc :DStonoga jest fajowa - Claudia, dzieki za zabranie do tej sali zabaw :)Co do kolejnych spotkan, ja jestem za, 10.00 pasuje (albo ew. 15.00), no i moglybysmy nastepnym razem spotkac sie np. w czwartek, 03.10.02, jesli by padalo w Stonodze, jesli nie to w Zdrojowej,co Wy na to? :what:Pozdr,Patyki dwa :D
      • Gość: annba1 Re: WRAŻENIA ZE SPOTKANIA W KONSTANCINIE!! IP: *.* 27.09.02, 20:58
        Cieszę się, że spotkanie Wam się udało. Do następnego chętnie dołączę (o ile pozwolicie:))POzdrawiamAnia
        • Gość: olivia5 Re: WRAŻENIA ZE SPOTKANIA W KONSTANCINIE!! IP: *.* 28.09.02, 20:38
          Cześć dziewczyny!Ciekawym doświadczeniem, było dla mnie, was najpierw poznać przez internet, a później porównać wyobrażenia z rzeczywistością.Internet jest bomba! Dobrze, że my Mamy, wychodzimy z podziemi – i nie tylko pieluchy, gary...że, ze spotkania z dziećmi, możemy zrobić wydarzenie towarzyskie.Bycie mamą to świetna sprawa, dla tego fajnie jest się spotkać w towarzystwie, które ma podobne odczucia.Spotkanie bardzo mi się podobało, cieszę się, że was poznałam.Rozmawiałam z Gosią ze Stonogi – powiedziała, że z 12zł może zejść na 8zł (w tym herbata, kawa gratis).Jeśli chcemy organizować spotkania, to najlepszym dniem w tygodniu jest wtorek lub piątek, (ponieważ w resztę dni, w godzinach rannych jest przedszkole)Natomiast, jeśli wcześniej damy znak, to będziemy miały pewność, że Gosia nie wrzuci nam przedszkola.(wizytującego).Patyk, – jeśli czwartek to Stonoga od 13.00.Czwartek osobiście mi odpowiada. A reszcie?Ania, oczywiście, że jesteś mile widziana!Pozdrawiam Was i wasze słodziaki.I wiecie co, Gosia powiedziała, że do nas dołączy do „internałtowych czytelniczek.” Witaj Gosiu!:hello:
          • Gość: Patyk Re: WRAŻENIA ZE SPOTKANIA W KONSTANCINIE!! IP: *.* 28.09.02, 20:57
            Witam :)To moze ustalmy staly dzien: wtorek albo piatek i tak sie spotykajmy :bounce:Co do mnie i Zosi, to w tym tygodniu, niestety odpadamy, bo w czwartek po poludniu mamy szczepienia :cry:, a w piatek od rana gosci na weekend :lol:To kto jest za wtorkiem, kto za piatkiem :what:Do tej pory we wtorki byly ursynowskie spotkania w malpim gaju...Ale dostosujemy sie...Pozdrawiam Mile Panie- Patyk :)
          • Gość: Yoanka Re: WRAŻENIA ZE SPOTKANIA W KONSTANCINIE!! IP: *.* 28.09.02, 23:35
            Hej dziewczyny, my również chcieliśmy podziękować za wspólnie spędzony dzień. Miło nam było Was wszystkich poznać. Obydwoje (ja i Mati) jesteśmy zachwyceni Stonogą - :spookie: cudowne miejsce (Claudia :love: dzięki). Z wielką chęcią spotkamy się z Wami ponownie. Dzień tygodnia obojętny, ale dla nas, niestety, w grę wchodzą tylko godziny przedpołudniowe. :sarcastic: Około 13-14h Mati zwykle zapada w sen, a jeśli mu się to nie uda - robi się mało towarzyski...Sedrdecznie pozdrawiamyJoanka & Mati :hello:
    • Gość: fran Re: WRAŻENIA ZE SPOTKANIA W KONSTANCINIE!! IP: *.* 28.09.02, 19:58
      no my tez zachwyceni spotkaniem, nie wiem tylko czy klaudia zadowolona, w koncu jej cudna oliwka bywa w stonodze czesto. ale z mila checia powtorzymy spotkanko, godzina jak wam pasuje, moj franio na razie ustala sobie sposob spania w ciagu dnia. moze blizej jedenastej? propozycja patyka co do czwartku 03,10,02 baaardzo nam na reke. czekamy na rozwoj wypadkow. pozdrawiamyfran i franio
      • Gość: annba1 Re: WRAŻENIA ZE SPOTKANIA W KONSTANCINIE!! IP: *.* 28.09.02, 21:27
        Hej!Czwartek też nam odpowiada, jesteśmy gotowi do spotkania o każdej porze, Jaśko najwyżej zdrzemnie się w wózeczku. Skoro Stonoga będzie dla nas dostępna od 13 to może lepiej spotkać się o tej godzinie, w razie deszczu będziemy miały gdzie się schować. No chyba, że od razu umawiamy się w Stonodze? Co proponujecie?PozdrówkaAnia
        • Gość: Just Re: WRAŻENIA ZE SPOTKANIA W KONSTANCINIE!! IP: *.* 29.09.02, 09:39
          Jejku:-((( Ja tez chce!!! Patyk, my sie tak spotykamy juz chyba od 8 miesiecy:-( Ale 11 to dla nas za wczesnie... Ula zaczyna od 3 dni proby zasypiania raz dziennie i nie mam bladego pojecia, dlaczego juz o godz. 10:-( Pozniej spokojnie wytrzymuje do wieczora. Wiec jesli blizej 13-14 to z kolei nam jak najbardziej odpowiada. Najwyzej ciut sie spoznimy. I jeszcze jedno pytanko - jak dojedzaja kobietki z Wawy? Moze wspolnie autobuskiem?:-) Buziaczki, Justyna & Ulatko
          • Gość: sigma WTOREK GODZ>10 ?????? Co Wy na to? IP: *.* 29.09.02, 10:38
            Cześć Dziewczyny, Super, że jest nas coraz więcej.:bounce: Niedługo będziemy się wybierać do STONOGI jako "grupa przedszkolna" ;-)Jak widać , pory dnia nie da się chyba ustalić , żeby dla wszystkich było w porządku.MOże zdecydujemy się na dzień tygodnia.:what: Co Wy na wtorek godz 10?PozdrawiamKasia z JUlką
            • Gość: Yoanka Re: WTOREK GODZ>10 ?????? Co Wy na to? IP: *.* 29.09.02, 18:29
              Jestem za!!!!Wtorek i do tego godz. 10.00 jak najbardziej nam odpowiada.Pozdrawiamy, :hello:Joanka & Mati
            • Gość: Yoanka Re: WTOREK GODZ>10 ?????? Co Wy na to? IP: *.* 29.09.02, 18:37
              Oczywiście namieszałam.Godzina 10.00 jak najbardziej, ale wtorek w tym tygodniu odpada. Mamy już inne plany.Co powiecie na piątek o godz. 10.00?
      • Gość: annba1 Re: WRAŻENIA ZE SPOTKANIA W KONSTANCINIE!! IP: *.* 30.09.02, 10:39
        Hej Widzę, że zrobił się mały misz-masz. Ustalmy albo wtorek albo czwartek (takich propozycji było najwięcej). Może najlepiej po rannym spanku, czyli ok 10 lub 11? Wtedy mamy prawie cały dzień do dyspozycji. Co Wy na to?POzdrawiam ANIa
        • Gość: eKachna Re: WRAŻENIA ZE SPOTKANIA W KONSTANCINIE!! IP: *.* 30.09.02, 20:17
          Dziewczyny, ja chcę się spotkać, koniecznie!!!!! Tylko gdzie i kiedy? Czy ktoś mółby zadecydować? Ja sie dostosuję, najwyżej się spóźnię jeśli Miśka będzie spała.
        • Gość: Monika_D Re: WRAŻENIA ZE SPOTKANIA W KONSTANCINIE!! IP: *.* 30.09.02, 20:26
          hejNie byłam na Waszym spotkanku ale chętnie się przyłączę. Co do terminu to jestem za wtorkiem (wcześniej się spotykałyśmy na Ursynowie ale Małpi Gaj już zamknięty, a pogoda coraz gorsza więc trzeba ustalić nowe miejsce spotkań najlepiej pod dachem) lub piątkiem. Godzina 10-11 jest ok.Zdradzcie tylko sekret co to jest Stonoga i gdzie się znajduje.pozdrawiamMonika z Olą, już roczną
    • Gość: fran Re: WRAŻENIA ZE SPOTKANIA W KONSTANCINIE!! IP: *.* 30.09.02, 20:24
      dziewczyny ja bym wolala wtorki kolo 10-11, ale oczywiscie dostosuje sie. Patyku? mamy ursynowskei tez moga wpadac we wtorki co nie?ale piątek tez jest w porzo, byle przed poludniem (przed 14-15).pozdrawaim, bede sledzic ustaleniafran
      • Gość: sigma JUTRO WTOREK i CO? IP: *.* 30.09.02, 20:52
        Hej, Tak się umawiałyśmy,że jutro wtorek i dalej nic nie wiadomo.:cry:Zostaje więc czwartek w tym tygodniu-może do tego czasu się pozbieramy :what:Jeśli jednak ktoś przeczyta ten post dziś lub jutro to podaję numer kom.(0501 075 075).Wyślijcie sms"a-to może uda nam się spotkać jutro.Może być w STONODZE, a może na spacerku w Piasecznie.Czekam więc na tel. lub sms od zdecydowanych mam :bounce:Kasia z Julką(14mies.) :-))
    • Gość: Magdalena_Jałońska Dziewczyny ja też chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.* 30.09.02, 20:31
      Dziewczyny tak bardzo chciałam pojechać na spotkanie ale Kasia się rozchorowała niestety!!!!!!!!!!!!Mam nadzieję,że teraz do was dołączę.Ale błagam powiedzcie mi jak tam dojechać z Piaseczna jakim autobusem,i gdzie wysiąść???Piszcie do mnie.Już nie mogę się doczekać i proszę o datę i godzinę spotkania.Pozdrawiam Magda i Kasia
      • Gość: annba1 Re: Dziewczyny ja też chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.* 30.09.02, 20:47
        Madziu, ja tez będę jechała z Piaseczna, na pewno wsiądziemy w 710, jak dalej na razie nie wiem. Jeśli ustalicie wtorek, to na pewno będę. Dziś już się wyłączam, zajrzę jutro wcześnie rano. Mam nadzieję, że uda Wam się coś ustalić. A my Madziu, jeśli ustali się coś konkretnego, umówimy się jak dojechać przez privat.PozdrawiamAnia
        • Gość: Magdalena_Jałońska Re: Dziewczyny ja też chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.* 30.09.02, 21:42
          Mam nadzieję,że coś ustalimy,a może jutro spotkamy się na spacerku w Piasecznie???Pozdrawiam.Magda
          • Gość: sigma Re: Dziewczyny ja też chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.* 01.10.02, 06:56
            Madziu i Ani oraz Pozostałe Dziewczyny, Wczoraj napisałam post.Też chciałabym się spotkać w ten wtorek, czyli dzisiaj! :bounce:Nie wiem jak uda nam się umówić o tej porze. :what:Czy jedziemy do Stonogi ??Może umówmy się w jakimś miejscu .,a potem zadecydujemy.Może umówimy się w Piasecznie przed KOściołem o 10??Co Wy na to?Będę samochodem więc do Stonogi możęmy podjechać w 5 min.Czekam na odpowiedzi,:-)) :hello:Kasia z Julką
    • Gość: eKachna Re: UWAGA SPOTKANIE IP: *.* 01.10.02, 20:45
      W związku z tym, że chyba każdy czeka na konkretne ustalenia, wezmę to na siebie. Proponuję spotkanie w piątek (ze względu na wolną Stonogę) od godz. 10. Miejsce chyba musimy uzależnić od pogody:jeśli będzie padać to oczywiście Stonoga (Piaseczno, ul. Zielona 17), natomiast jeśli pogoda dopisze to uważam, że szkoda jej na siedzenie w budynku. Myślałam wówczas o parku miejskim w Piasecznie bo zgłaszały się również mamy z Piaseczna bez samochodów, ale jednak Zdrojowa w Konstancinie byłaby lepsza gdyż na pewno będziemy schodzić się przez godzinę co najmniej i tam jest gdzie usiąść i wypić kawę, czego o parku miejskim powiedzieć nie można. Może więc mamy autobusowe zabiorą się z tymi zmotoryzowanymi? Ja się zgłaszam, mam wolne miejsca. Co powiecie na taki scenariusz, kto się pisze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka