wessna 07.12.06, 09:53 ile może kosztować przejazd taksówką z dworca centralnego do piaseczne? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx222 Re: taksi do Piaseczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 17:17 Ato już nie będzie II taryfa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berek Re: taksi do Piaseczna IP: *.chello.pl 07.12.06, 19:21 Wydaje mi się, że jednak więcej (już za Pyrami zaczyna się 2 strefa). Sądzę, że tak ok. 50 PLN to spoko. Ale musisz brać taksówkę? Spod dworca wsiądź w autobus (od strony Złotych Tarasów), taki który ma przystanek na rogu Al. Jerozolimskich i Marszałkowskiej (pod dawną Cepelią). Jest to jeden przystanek. Z tego właśnie przystanku odjeżdżaja prywatne autobusy do Piaseczna (bilet chyba kosztuje 3 PLN). Nie wiem tylko jak często jeźdżą (ale chyba nieźle). Pozdrawiam Berek Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: taksi do Piaseczna 08.12.06, 10:25 a przepraszam : ja rzeczywiscie wysiadam na granicy. Nie pomyslalam o II strefie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mać Re: taksi do Piaseczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 17:52 >Ale musisz brać taksówkę? Skoro pyta, to znaczy, że musi, albo po prostu chce. Nie każdy lubi się pieprzyć po obcym mieście autobusami, może jeszcze z bagażami. Odpowiedz Link Zgłoś
aalf Re: taksi do Piaseczna 10.12.06, 11:55 jedno jest pewne, jak masz jechac w druga strone to zamow taxi z wawy, taxi w piasecznie to stare dobre lata PRL - przejazd 7km potrafi i 70 zl kosztowac /tak maszynka pokazuje i tak ma byc/, ale za to mozesz sie super samochodami /czyt 10-20 letnimi/ czasem przejechac. do niedawna chyba taxi wawa byla sensowna cenowo, ale znajdz nr i zamow przez tel bo mi sie tak udalo ze ten sam kurs zamowiony przez tel kosztowal w okolicach 50 zl a gdy zlapalem taxi wawa "na stopa" to juz 60 zl.. a kurs z centum do miejscowosci 6 km obok piaseczna.. Odpowiedz Link Zgłoś
bazylka1 Re: taksi do Piaseczna 10.12.06, 22:43 z centrum koło 50, z mokotowa koło 30 wiem z cała pewnością, bo zdarza mi się jeździć pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś