tomskrok 15.12.06, 14:56 Czemu przesylki INPOSTu nie moga być wysyłane do warszawy?najpierw strajk poczty polskiej, teraz niedobór INPOSTu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anika1983 Re: INPOST 16.12.06, 16:43 Nie dziw się temu, jets to nowa firma, która dopiero się rozwija, stawia na razie głównie na klientów instytucjonalnych, ponieważ nie ma jeszcze do końca rozwiniętej sieci sprzedaży. Na pewno problemem dla tej firmy jest brak dostępu do skrzynek pocztowych, których poczta polska, jako monopolista nie ma obowiązku udostępniać. Prawdopodobnie mają też problem z liczbą donosicieli (kurierów, listonoszy?) P.S. do Warszawy dochodzą przesylki np. z BPH Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: INPOST 16.12.06, 19:57 Wszystkie nowe skrzynki pocztowe (a wkrótce też stare), zgodnie z obowiązującym prawem UE, muszą umożliwiać wrzucanie przesyłek każdemu. Skrzynki pocztowe, nie są własnością PP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axen Re: INPOST IP: *.aster.pl 16.12.06, 20:53 U mnie już takie zmaontowali z klapką powyżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: INPOST IP: *.acn.waw.pl 17.12.06, 19:18 chyba mogą, kupiłem coś na allegro w białymstoku i dostałem awizo z inpostu. niestety punkt odbioru jest na szwedzkiej 2/4 co jest dla mnie niewygodne, na dodatek czynne 8-16, masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anenia Re: INPOST IP: *.jmdi.pl 18.12.06, 08:34 a do mojej firmy nadano INpostem list 07.12 i jeszcze nie dotarł. Infolinia na którą próbowałam się dodzwonić zaczeła chyba działac od 11 (dzwoniłam od 8 rano) i Pani poinformowała mnie że nie mają kontaktu z "kurierami" w Warszawie a jak przesyłka nie dojdzie to jest 6 dni na wniesienie reklamacji. Jak na początku dzialalności odstawiaja takie numery to ja dziekuje bardzo..Juz istnieje jedna taka instytucja Odpowiedz Link Zgłoś